Skoči na vsebino

Oplojevanje brez obveznosti.

Recommended Posts

• Komentarji 98
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Tam gor ste pa res odbiti!!! Pa glede na to, koliko vas je, človek pričakuje, da vsi vse vedo kdo je kdaj s kom x:Dx
Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo
Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>A na mene si pa pozabil? x:Dx  x:Dx

Andres

Andres a nisi ti domačin .... :inocent: mormo še tripla znovačit.... sam pa tud ne grem gor k je tok mraz... sam pismu 1. aprila... kok je to daleč :D

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

<{POST_SNAPBACK}>Danes sem bral dobro vabilo in vas nekatere vabim na sex oziroma na oplojevanje brez obveznosti.

Občina Bolungarvik na Islandiji pripravlja maja 2005  nekakšen ljubezenski teden.  To ni podobno Valentinovem, pač prideš tja, nekakšen program bo, ki vključuje tudi romantiko in potem opališ po domačinki.

Županja sicer mati petih otrok  pravi, da je v občini že nekaj časa 930 prebivalcev, da jih je bilo že več, bi pa rada da bi populacija zrasla, saj dela, prostora, skratka življenskih kapacitet je v Bolungarviku še dovolj. 

Mick vem, da bo ta prvi tam x:Dx  x:Dx  x:Dx

Andres

tole je joke, ne? x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx

Mushi

x:o)x

Ker je tema v rubriki obvestila, sem morala it prec gledat,kdo komu nudi razplojevanje brez obveznosti.... x:Dx

Moram še kolegu povedat, da tudi tule lahko postne svojo številko, ne da se bo trudil po onih kao Amore straneh x:Xx

xsrcx xsrcx xsrcx MucaMaca

Andres, čisto resno. Sem danes prebrala, da je Islandija še edina država, kjer ne uporabljajo priimkov. Prebivalci se med seboj prepoznavajo s patronimiki, ki povedo, čigav sin oziroma hči je kdo.

A gre potem nekako takole: Petrov Andrej (oče Peter sin Andrej)? Kako je potem, če oče ni znan, kako bo v primeru sadov tega ljubezenskega tedna, saj predvidevam, da je namen zaploditi domačinke. Gre tudi (matrinimek?) po materini liniji? Daj razloži malo, prosim.

Life would be so wonderful, if we only knew what to do with it. G. Garbo

<{POST_SNAPBACK}>Andres, čisto resno. Sem danes prebrala, da je Islandija še edina država, kjer ne uporabljajo priimkov. Prebivalci se med seboj prepoznavajo s patronimiki, ki povedo, čigav sin oziroma hči je kdo.

A gre potem nekako takole: Petrov Andrej (oče Peter sin Andrej)? Kako je potem, če oče ni znan, kako bo v primeru sadov tega ljubezenskega tedna, saj predvidevam, da je namen zaploditi domačinke. Gre tudi (matrinimek?) po materini liniji? Daj razloži malo, prosim.

Že nekaj let imajo pravico dajati priimke tudi po mami. To pomeni, če je mama Brynja je potem sin od nje Brinjarsson, ali hčerka Brynjarsdottir.

Drugače pa so vsi po očetu. Če je oče Jon, je potem sin od njega Jonsson. Potem, pa da jim gre lažje prepoznavat se med sabo imajo še srednje ime. Včasih je to ime od starega očeta ali stare mami, ali pa kar eno X ime. Torej. Jon Stefan Sigurdsson. Jon ima očeta Sugurdurja in njegov dedek je bil mogoče Stefan.

Za tiste, ki ne vedo ime očeta se določi potem po mami ali pa kaj. Pojma nimam.

Andres

<{POST_SNAPBACK}>men tud ni jasno.. xnckrivx

andres, kolk dece pa že maš tam?   :irs:

Imam dva otroka. Dva ki imata atija rada in ga spoštujeta.

Ampak so mi rekli pred leti leti, da sem neploden. Po operaciji bivše žene, zanositev ni bila problem. Barabe. Danes vem, da so mi spermo kradli. Tako, da verjetno jih imam več kot dva. In za en tak primer kraje sperme sem že v Sloveniji slišal. Samo šibajo te od okenčka do okenčka na roke metat oni pa potem zlato prodajajo. Pa tako socialen kot sem, jebemo, mi grejo krast genetiko. Pa bi jih rad spoznal. Moje otroke seveda.

Andres

• 2 weeks later...
  • 2 years later...

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...