Skoči na vsebino

Storitve - vaše izkušnje

Pujsita

Recommended Posts

Povsod smo že kar nekaj o tem, nekako tudi mislimo, da je nekje kaka tema odprta, ampak jaz je kljub gorečemu iskanju na noben način ne najdem xredx xnckrivx . Torej tule tole odpiram in Marsa sorry, če boš tule zaradi mene združevala (čeprav mislim, da ne bo treba x:Dx ).

Evo, torej danes sem imela eno hecno izkušnjo v trgovini. Nisem se nič kaj pi..., ker sem nekaj let delala v trgovini in vem, kako te zadeve laufajo, pač očitno ni bil dan za zapravljat x;)x .

Najprej sem imela namen kupiti ene jogurte v akciji, pa jih že nekaj dni ni. No danes jih ni, ker se je sesul računalnik, ko so hoteli poslati naročilo xsmx .

Druga zadevica je bila pa, ko sem imela namen kupit Nescaffe. Pa ima zdaj proizvajalec akcijo in podari lonček ob kavi - torej je cena 0. Na polici pa piše, da je cena kave brez lončka 200 SIT nižja od enake kave z lončkom, ki ga proizvajalec podarja x:Dx :vragec: x;)x . Ker tak lonček jasno doma že imamo (moja obsesija), se mi je zdelo butasto dati 200 SIT več, če rabim samo kavo. Samo kave pa niso imeli na zalogi.

Torej nerodnost prodajalcev, da ne umaknejo vsaj listka s ceno kave brez lončka, ker res butasto izgleda, da ti kao nekaj podarjajo, če ti plačaš 200 SIT. Do tega je pa lahko prišlo zaradi sprememb nabavnih cen, torej mislim,da prodajalec ni samoiniciativno dvignil cene, ampak strankam pa mogoče ravno v tem stilu deluje.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 93
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

In....................kaj si storila, razen tega da nisi kupila........mhm :o|o:

A si jih vsaj opozorila.......... x?x

Pri takih stvareh je treba kr jezik stegent, ni to samo, da so pozabil, ponavadi računajo s tem, da potrošnik teh zadev ne ve in pač oni to lepo višek dinarčkov v žep pospravijo :vragec:

V večini primerov je tako, zato kr povedat x!x

Sem vprašala ja, saj meni je jasno, da se je pač mogoče ob zadnji nabavi kava podražila, ali pa so jo vzeli pri kakšnem drugem dobavitelju, ne običajnem, butasto pa izpade v očeh stranke. Tule so skasirali normalno maržo, lahko pa ustvarjajo občutek, da goljufajo, pa tako izgubljajo promet na dolgi rok.

Hm, če sem x:px stegnila? Mi ni treba reči 2x x:o)x x:Dx x;)x

To itak, da guljufajo, sploh pa če majo eno ceno vela pa neki druzga, zo je že ZAVAJANJE POTROŠNIKOV in tle se ne morjo in niti ne smejo zmotit pr takih stvareh :vragec:

Tle sploh ni opravičila;

To je tko k da greš k mehaniku pa hočeš da ti zamenjajo olje, oni ti pa zamenjajo brisalce, zato k majo zdej druzga dobavitelja in ta ne dobavlja olja :eek:

Jasno da je narobe, da nekaj oglašujejo, nekaj drugega pa prodajajo x;)x . ne gre za opravičilo, ker se to resnično ne sme dogajati.

Razmišljam samo zakaj se je sploh zgodilo x:o)x :vragec: x;)x .

Hmm, mogoče se je to zgodilo zato, ker moraš zamenjat kavo?! Barcafe instant je tudi čisto v redu, pa tudi cena je solidna, pa še iz domačih logov. x:Ix

Sicer pa se je tudi meni zgodilo že nekaj podobnega in sicer na Hrvaškem, in to glih pri kavi. Tam sem hotela kupiti instant Jacobs kavo, pa vidim ceno 28,60 kun za 2oo gramsko dozo in jasno vsa zadovoljna grem v vrsto, čakam cca 10 minut in ko pridem na blagajno me je skora kap. :eek:

Etiketica s ceno je bila res 28,60 kun, ko pa je trgovka odčitala kodo, je pa ta zrasla na 57,30 kun. Meni pa pritisk na 390. Jasno, da se je čakalna doba v vrsti podaljšala za 50 % in da sem iz trgovine odšla brez kave (pa spat sem šla prej kot običajno), trgovka pa je najbrž še dva dni debelo gledala. :blink: Ampak, zdaj vem, ko grem na Hrvaško - vse odnesem s sabo. Nič ne kupim, razen kruha in mleka, če gremo za več dni.... :vragec:

• 3 weeks later...

Evo ena pozitivna izkušnja.

Včeraj sem bila na obisku v bolnici Petra Držaja pri Omi. Obiski po sobah so samo do 16.30 . Jaz sem pa prišla tja ob 16.45 . Sestre mi povejo to, pa sem se opravičila in povedala, da sem čisto z drugega konca Slovenije, pa da bi bila vseeno pri njej malo. No so rekli,da ni problema.

Potem sem bila malo v njeni družbi, pa sta čez kakšnih 20 minut prišli z vozički, da jih umijeta, preoblečeta, oskrbita, skratka vse, kajti vse tri pacientke so v tem momentu nepokretne. sem počakala pred sobo. Sicer je trajalo kakšnih 40 minut, pa vsakič ko sta prišli ven, sta se malo opravičili, da še nista, pa sem rekla, da sploh ni problema, da opravljata svojo službo in naj kar poskrbita za mladenke, da se bodo dobro počutile.

Enkrat za spremembo sem dobila občutek, da sta to ženski, ki opravljata delo z veliko veselja in ljubezni do ljudi. xsrcx :palec:

Maja, ja, k je vsakič spraševala, če te lahko piči, no sam da ti nje nisi x:Dx x:Dx x:Dx . Se hecam, je bila tudi meni simpatična xsrcx :palec: . Prijazna, nežna in dobrodušna, glih tisto kar rabi dušica, ko je telo bolno xsrcx :palec:

Sem hotela že zadnjič komentirat semle, pa sem si premislila, ker sem imela preveč jeze v sebi. x:Ix Jezna pa sem bila na tapetnika, ki mi je skoraj en mesec obljubljal, da bo prišel pogledat, vzet in preoblečt 2 kuhinjska stola in klop. :vragec:

No, zdaj sem že boljše volje, ker mi je včeraj prinesel 2 stola že nazaj - zelo lepo na novo tapecirana! x^x Za danes pa sva bila zmenjena, da mi prinese še klop, a ga ni bilo. :V: Jutri ga moram poklicati in mu malo pognjaviti! xrolleyesx x;)x

Na splošno kar dobre.

Sicer pa hitro stresem kaj z jezikom in menda niti ne izbiram besed.

V bolnici sem se z vsemi štekala in ful prijazne vsi bili.

V trgovinah v glavnem tudi - ko pa ne pa slišijo. Sem se sicer zadnjič nekaj razpištolila tam :vragec:

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Dve leti sem delal v McDonald's-u in sicer sem bil v prvi ekipi, ko se je odprl prvi McDrive Thru v Sloveniji, pri BTC-ju, zraven Žita v LJ. Datum 10.10.1995. Pismu dolga je. Ekipa je bila vsa mlada med 16 in 24 leti. Bejb več kot decov. Pol si lohka mislite zakaj sem vztrajal dve leti x:Dx . Plača je namreč zelo slaba.
Ja sam ka mali pao s lipe

• 3 weeks later...
(popravljeno)

Zelo sem zadovoljna s šiviljo Vesno. Zato jo res priporočam, če rabite karkoli v tej sferi. Ženska dobesedno xwizardx s svojimi rokami.

Tukaj imate link si lahko ogledate kaj približno počne Šiviljstvo Saten

Popravljeno -> cosma

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Halo.

Ja, shtala, meni so 1x zapakirano dali, ces da sproti odnesem, ko sva sla s tamalim v bolnico.

Odprla, sla vse skopirat. x^x

S svojo pa sem tudi mutila nekaj, ko 20 let al kolk nisem bila pri zdravniku, pa sem prav tako naredila. :vragec: x^x

ja, vem, sam jaz bi se razpocila pac. Hocem vedet tole vse - jaz vedno tezim, pa kaj pol ce nic ne razumem... da vidmo, aha, ck, trombociti, kaj pa je tole za en izvid pa tko... pa kar zvlecem iz njih, no... ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

danes bila pri kolegiciji, potrebovala njen pobož in je kartoteko brez problemov dala nekomu v čakalnico, da je pogledal katere izvide nima fotokopiranih... pa sej ko čakaš tistih nekaj minut ki te ločijo med obiskom m. sestre in zdravnika tko vse prečekiraš ne, al nese kartoteko sestra noter :eek:

No, pa se še jaz mal potožim...

Zadnjič bila naročena pri ginekologu...ob 9h.Pridem ob 9h...na vrsto prišla ob 12.20 :xx!: čeprav pred menoj ni bilo veliko pacient je grozljivo dolgo trajalo...ko sem vprašala sestro..kwa dogaja...je rekla, vaša ginekologinja je šla na porodniško, dolgo ej ne bo, ta zdravnik ki jo bo nadomeščal...pa želi vsako pacientko dobro spoznati...in si za vsako vzame čas...

Ok...preživim tiste 3 urce in nekaj...gledam s pozitivne strani...no, ja...velik imam vprašanj...res rabim en daljši pogovor...bom pa dons potrpela...

končno..pridem na vrsto....pridem v ordinacijo...zvoni telefon...zdravnika kličejo v operacijsko...na brzino napiše eno napotnico in dva recepta...niti pregledal me ni...in že sem bila zunaj... :eek:

tega, kar mi je napisal...sploh nisem šla dvignit...ker ne bom jemala nekih stvari nekontrolirano...

Potem sem bila na ultrazvoku...in vprašam....kaj pa zdaj s tem izvidom x?x ...in mi sestra reče...nič, saj je menda vse ok...pridite na pregled čez eno leto...in prinesite izvid s seboj...

Pismo, še zdaj sem jezna....

Astra

Per aspera ad astra

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...