Skoči na vsebino

Storitve - vaše izkušnje

Pujsita

Recommended Posts

"Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice."  :palec:  :vio:

xsrcx xsrcx xsrcx :palec:

Jaz moram pa tule pohvaliti osebje Centra za slepe in slabovidne v Škofji Loki. Je namreč neke vrste dom za ostarele, s tem, da so oskrbovanci ostareli, ki imajo nek poseben status zaradi težav z vidom.

Dokler je bila Omi fit, v bistvu niti nisem imela toliko opravka z njimi, zdaj pa, ko jih pač bolj nadlegujemo, oz. potrebujemo, pa moram reči, da so zelo prijazne medicinske sestre, strežnice, zdravnica, pa tudi socialna delavka. Imajo tudi prav odnos do oskrbovancev (vsaj vsi ti, katere sem opazila). ne jemljejo jih kot manjvredne, ker pač počasi pešajo, ampak je videti, da jih jemljejo kot zrele odrasle ljudi z določenimi zdravstvenimi težavami.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.
Deli na socialnih omrežjih

• Komentarji 93
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

:palec: Kul, da je se kaj tudi za pohvalit kdaj! x8Dx :palec:

Meni pa se je zdelo zelo prijazno, clovesko in toplo osebje na onkoloski kliniki, svaka cast, kolk potrpezljivosti, topline, clovecnosti, res vse pohvale vredno (res da je to bilo nekaj let nazaj, ne vem, kako je zdaj, a upam, da so prav tako kul, kakor jih imam v spominu). :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Dajte raje ocesne vaje delat! xrolleyesx

jaz imam tudi utrujene oci vcasih, sicer pa v glavnem samo astigmatizem in tud micken dipotrije, nic posebnega, 0.5 al kaj tacga al clo na enem se manj...

tele reflexne sipe pa so res zakon, sam skusam cimmanj se navadit na ocala, ker se je izkazalo, da po 15 letih spehastega odnosa, ko nisem nosila ocal, ker razbila, kasneje dobila alergijo in vsega boga, skratka ugotovijo, da je moj vid enak ali boljsi. x^x x:o)x x8Dx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Gre za to, da ne morem fokusirat slike predmeta...pa gledam nekaj sekund kar skoz...kot bi se zagledala... potem pa pocasi...najprej dvojni rob...pa megleno... full se moram pomatrat, da izostrim sliko... oci me pa ne pecejo vec toliko, odkar ne gledam vec v navaden monitor... :eek:

Hvala Tamara...

Aja, pa se to...a to lahko opravim kar pri optiku, al moram res k okulistu...

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Majica, veliko optikov ima zraven okulista tudi, tako da je lepo smooth povezano. x8Dx :palec:

Cist fajn da gres, sAMO fajn je pa tud ocesne vaje delat, za kar pa ne rabis placevat optika ali okulista, ce ti pa v paketu pove, pa tolk boljs, ce itak gres. :)

Picasso

jaz pa sporočam vsem, ki nameravajo v bližnji prihodnosti pridobiti isdn priključek, pa mislijo, da lahko to uredijo bajdvej...

telekom je monopolist, ki si privošči nespoštovanje pogodbenih rokov... :xx!: ... zamešali so naše papirje, prestavljali na jutri, celo dež je bil izgovor.... v glavnem, trajalo je 5 mesecev (dva več, kot po pogodbi)! in izgovori so bili res banalni...

Aja, pa se to...a to lahko opravim kar pri optiku, al moram res k okulistu...

Kot je že Marsa rekla, imajo nekateri optiki tudi okulista, ki ti lahko opravi pregled kar tam v optiki. Jaz sem bila pri enem takem.

Tudi vaje za oči so res :palec: .

Meni je okulist dal en papirček, na katerem sta narisani dve enaki muci v razdalji par cm. Ta papirček moram gledati in si ga počasi prebliževati k očem, pa spet nazaj... V začetku vidim ves čas dve muci, po nekaj vajah (ko se mišice okrepijo) pa od blizu vidim samo eno muco, ker ena prekrije drugo.

Ne vem, če sem ti to jasno opisala, ampak lahko vprašaš okulista za kakšno tako vajo.

Ok fajn... x:)x Thamks obema... :palec: x:Xx x:)x

No, koga pa bomo zdej simfal... x:o)x x:Dx

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

Jez sem se odlocla posimfat tisto krasno podjetje GA (gospodinjski aparati) kjer lahko vzames aparat na trajnik...full ugodno... (kao)

In ga vzamem... na trajnik, 24 mesecev, 7.690 na mesec... Prvo leto je vse stimalo, dokler mi niso ukradli denarnice in s tem kartico, ki sem jo jasno takoj preklicala...na banki sem dobila nov racun, trajnika pa nisem mogla prenest...to sem povedala tut firmi GA...pa so mi prijazno rekli, da mi bodo posiljali poloznice...good! Prve poloznice od nikoder... klicem gor, mi pravijo: Joj, neki se nam je zastekal... bomo poslali!

Trikrat sem klicala gor, poloznice od nikoder... xrolleyesx Nakar dobim posto od firme Odstop d.o.o., za rubez!!!! Madona, takoj poklicem gor v GA oni o tem nic ne vejo!!!

Poklicem zensko v Odstop...vse razlozim, se zmeniva, da bo poklicala gor, da mi posljejo poloznico...je spet ni bilo ves mesec... nakar mi ona sporoci TR od GA in zacnem nakazovat sama... tri mesece lepo nakazujem...me spet poklice od Odstopa, vsa besna, zakaj ne placujem, kot sva se zmenili... :eek: x?x Ji posljem po mailu poloznice, potem pa me poklice tip iz GA in mi jih napenja, da me lahko tozijo, ker se ne drzim pogodbe...v smislu, morala bi placevat preko trajnika, ne pa preko poloznic... :o|o: x!x

Evo, se to... :xx!:

Preko GA nikoli vec...ker so tam sami diletanti!!! :xx!: :xx!: :xx!:

Vodovod Ljubljana...

Vselimo se v stanovanje, kjer je prejsnja stranka, ki je umrla, vodovodu ostala dolzna 280.000,00 sit...

Takoj sem sporocila, da te stranke v stanovanju ni vec, posljem spremembo porabnika vode in mrliski list bivse stranke...

Me klice ga.Bajec (namerno z imenom) in mi sporoci, da imam natanko 14 dni casa do poravnave dolga, v nasprotnem primeru sledi odklop vode... Meni nic jasno...sem rekla, da je to za lase privleceno, jaz nimam s tem nic, ce je stranka umrla, naj dajo dolg v bremenitev zapuscine...ne pa da jaz placujem... Bajc pa, da moram takoj in nemudoma placat...

Takoj za racunalnik, napisem protestno pismo direktorju...me poklice referentka Bavcar cez dva tri mesece, da Bajceva nima pojma, naj tega ne jemljem tako...da bo vse urejeno... x:)x cool!!!

Mi je poslala racune za nazaj, kar sem jaz porabila in je bil mir... potem pa dobim iz izvrsilnega sodisca za poravnavo 280.000 od BAVCARJEVE...sem kar dol padla... takoj jo klicem...se mi opravicuje, da je prislo do pomote, bla,bla, bla...

Men vse skup full sumljivo, sem ji rekla, naj mi poslje mojo kartico, ona, da ne, da se tega ne sme delat...itd...

Nakar mi posljejo poracun za pol leta! 288.000 sit :O: spet klicem gor...se zderem v telefon, da nimam bazenov doma, da ne morem porabit v pol leta 100 kubikov vode...

Mi rece Bavcarjeva, naj posljem poracun nazaj...da je prislo do napake...

Par dni kasnej klicem spet gor, nabasem na eno studentko, ker je bila Bavcarjeva na dopustu, se ji zlazem, da mi je Bavcarjeva obljubila mojo kartico...in studentka mi jo poslje... :O: SOK...vsi racuni od leta 96 do 02 so bili prepisani na moje ime... :O: bivsa dolznica storno...pa na novo odprt racun na moje ime...vsi z istim datumom, februar 02, takrat, ko sem spremenila ime porabnika...

Kartico si fotokopiram... grem gor na upravo in nardim celo stalo... sem s tisto kartico mahalo okol...so vsi zeleni ratal... x^x

No, zdaj je pa tako...za poskus, sem zamujala 3 mesece...mi tut opomina ne upajo poslat... x:Dx

Haloo? :eek: x!x xrolleyesx

Joooj, sama slamparija, za znort, kok je teh zgodb.

Z imeni in vsem - pametno x!x x^x

:palec:

Picasso

.

Z imeni in vsem - pametno  x!x  x^x

:palec:

:vragec: :vragec: :vragec:

Jaz tudi tako mislim! Da je treba napisati imena :att: :sniky: :vragec: . Evo, nekateri resnicno dobivajo placo :sniky: , namesto da bi si jo zasluzili, pa zavarovanje, stalez, placan dopust itd. in brezskrbno zivljenje. Po drugi strani niti NAJOSNOVNEJSE ne zmorejo v svoji sluzbi :eek: :xx!: :xx!:

Clovek mora zgubljati cas (in denar), moledovati za dovolilnice in podobno, da bi se zdolgocasena in lena ekipa blagovolila malo zmigat :mad2: :!!:

In najhujse-se tako postenega cloveka prisilijo, da jih MORA v samoobrambi dobit na finto.

Majica se je mogla zlagati, da bi prisla do ponarejenih dokumentov, ki so ji prisparali skoraj 300 jurjev (brez da se jaj_a kaksno leto po sodiscu)

:!!: :sniky: :bomb: :o|o: :OO!:

Kartico si fotokopiram... grem gor na upravo in nardim celo stalo... sem s tisto kartico mahalo okol...so vsi zeleni ratal...
MAJCA, ZDEJ VIDIŠ KAK SE DELA KAOS, ZARAD NJIHOVE NETAKTNE NUJE, KER SPLOH NOČEJO POSLUSAT civila

fino si to izpeljala :palec: prav uporabila si tvoj mars v Levu, poznam to res! taktna na mestu, it preko meje, sam da zadostiš svojo pravično varnost! x^x

.vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve

Ze dve leti mi pije kri in limfo trzaska d.d. Acegas (elektrika, vodovod in plin) :sniky: :sniky: :sniky:

Pravi smrdljivci. Namrec, v It je praksa, da posiljajo poloznice na dva meseca. Za plin, na katerega kuhamo, pride dodatek na poloznico za elektriko in mrzlo ter vodo za odplako, trikrat na leto po par evrov :palec:

In kje je problem? Vsake dva meseca dobim skupaj z novo poloznico se enkrat tisto predhodno, skupaj z grozilnim pismom, kjer me vabijo, da

T A K O J placam prejsnji racun. Problem je v temu, da jaz v zivljenju nisem SE NIKOLI nicesar placala z zamudo, vsak racun placam vsaj dan pred iztekom :o|o: .

Letos sem bila na upravi ze trikrat :xx!: . In vsakic izgubila pol dneva, se pojavila, vzela listek s stevilko in zaglavila kaksne tri debele ure na posastno neudobne stole v njihovi cakalnici. In pri vsakem racunu tudi placam zamudne obresti!!!! :vragec: :bomb: :madpro: .

In vsakic so mi zagotovili, da je pa zdaj GARANT vse vredu, da mi bodo obracunali z dobropisom placene zamudne obresti...bla,bla,bla in ko sta dva meseca naokoli-evo spet dva racuna in grozilno pismo o odklopu :madpro: :madpro: :madpro:

Ravno vceraj dobim v kaslcu sper dve poloznici :sniky:, ne vem, ali naj se smejem ali jocem, se najrajsi bi prebutala nemarne uradnike. In zgodovina se ponavlja: najprej moram v fascikel po ze dva meseca placan racun, da jim po telefonu javim ekstreme placila :xx!: , potem poskusam govoriti z nekom, ki ni avtomaticni telefon (ceprav je isto :O: ), nakar preko home bankinga placam nov racun.

:V: :sad: :sniky: :bomb: :madpro:

da ne bo kdo šel slučajno na lazanjo v picerijo Taurus v Levcu, kot da se je nekdo skozlal v razkuhane testenine, nobenih začimb, nobene zelenjave in nobene paradižnikove omake ni not! Hahaha.. ne moreš verjet... pol pa en lonček kisle smetane gor....

xrolleyesx x:Dx

Mushi

to majica, sem prebrala tvoje težave z vodovodom...

Ženska in pol! x:Dx :palec:

A ni glupo da jih je treba dobesedno j... pol, da normalno funkcionirajo.. Da ne oni tebe.. Mislim..

Še enkrat :palec: , se splača urgirat!

Mushi

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...