Skoči na vsebino

Storitve - vaše izkušnje

Pujsita

Recommended Posts

• Komentarji 93
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

janja.. xflirtx nea seri, sej vidiš kokr se pojavim, pa že obirat začnem, heheh... no ja, da popravim mal, pice majo pa super, sam me zdej neki časa ne mika tja it, kak mesec je od tega ko sva to dobila.. pa se mi zdi če je taka smrdljivšna kar se testenin tiče, mi tud njihove pice prej smrdijo kot dišijo..

a ja, pol pa reče a ni blo v redu? Pa sem fina bla in rekla da ne, da pa verjetno tako lazanjo oni imajo, ampak jst jo pa prvič tako vidim, da ni noter ne paradižnikove omake, ne nobenih dišavnic in zato tud nima lepega vonja.. pa testenine mal preveč razkuhane, pa ona :eek: a res ni v redu pa je danes zjutraj jih nrdil lazanje.. pol pa jst :eek: , sem misla a bi čez dva dni prišla, kako bi šele takrat bilo, to pa prideva isti dan ko je delal kuhar lazanje, sam ob štirih/petih popoldne in bi lahk bla še vesela, kako sveže pripravljeno sva dobila! Pol sem pa razmišljala, sej verjetno imajo tko bolj kot ne vse tako pripravljeno, ker tud hrano razvažajo okol, pa da majo hitro vse pogreto.. In midva sva šla takrat tja zato, ker sem rekla, ah ne da se mi kuhat, ko sem se še mogla učit, pa bova šla pa v nedeljo ven jest, pa se še kej pomeniš in posediš tam.. pa bi bla boljša varianta to skupi vržt doma.. pa se kej pomenit ob tem..

pol sva šla pa k štormanu na orehove palačinke.. :2src: Pa je vse odtehtalo, heheh...

Mushi
Deli na socialnih omrežjih

... pol pa en lonček kisle smetane gor....

Bljek. xrolleyesx xrolleyesx xrolleyesx

Pa taka kuhna!

O, Mushi, dolg te ni, pol pa kar prec v 'pravi temi'. :D ;)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

jaz pa sporočam vsem, ki nameravajo v bližnji prihodnosti pridobiti isdn priključek, pa mislijo, da lahko to uredijo bajdvej...

telekom je monopolist, ki si privošči nespoštovanje pogodbenih rokov... :xx!: ... zamešali so naše papirje, prestavljali na jutri, celo dež je bil izgovor.... v glavnem, trajalo je 5 mesecev (dva več, kot po pogodbi)! in izgovori so bili res banalni...

da jim poje...em vse v tri pi... ma.... če me misljo tok časa nateg....t! x:Dx

polna luna me daje. se opravičujem za vse kletvice s pikcam x:Ix x;)x x:Dx

spet se mi je na bolš poslabšal

ona  :eek: a res ni v redu pa je danes zjutraj jih nrdil lazanje.. pol pa jst  :eek: , sem misla a bi čez dva dni prišla, kako bi šele takrat bilo, to pa prideva isti dan ko je delal kuhar lazanje, sam ob štirih/petih popoldne in bi lahk bla še vesela, kako sveže pripravljeno sva dobila!

x:Dx x:Dx x:Dx

ja a oni to za mesec naprej kuhajo, al kako? V zadnjih dneh dobiš najbrž lasagno z gorgonzolo x:Dx x:o)x x:Dx

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

aiwa

sem te povabila sem pogledat, kako sem se razhudila nad telekomom, pa vidim, da se sploh nisem nič žmotno izrazila... pa tko sem bla hudana njih. zdej sem se že skulirala, sam res....

podajali so si me, kot enga loleka. na koncu so me že vsi (po glasu) poznali, sam ime sem povedala in še preden sem izgovorila priimek, je blo že, aja, tist tamintam (v lj)... pa v bistvu sploh nism težila!!?! prvič sem jih poklicala šele, ko se je trimesečni pogodbeni rok že iztekal. in je izpadlo, da so zamutili papirje... sploh niso vedeli, da imamo pogodbo!!!

in potem klicala vedno en dan zatem, ko smo bili dogovorjeni in se niso oglasili. in vedno sem zahtevala samo da povejo kdaj se bo nekaj zgodilo... odgovor je bil vedno v oblakih in sem morala prav izsilit, da smo se zmenili za točen dan... ampak potem so se vedno našli izgovori. niti poklicali niso, da jih ne bo :xx!: kot da nimam nič drugega za počet kot čakat, da bodo izvolili prit... :xx!: res, skrajno neprofesionalen odnos do strank!

sem v času, ko sem čakala na priključek in pi..ila okrog, slišala velik govoric o njihovih delavcih... takih, ki jim niso lih v ponos... ampak, pustmo to, govorice ...

Bi pohvalila... dohtarje fizioterapevte v sobi 2 na polikliniki in osebje v sprejemni pisarni na fizioterapiji... tako učinkovitega dela pa še ne... in prijaznosti... res, vsaka jim čast.... :palec: :palec:

Nikoli ne čakam dlje kot dve minuti...in to dobesedno... :palec: danes se nisem niti vsedla še...pa so me že klical... :palec: :palec:

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

No, saj jih moram tudi jaz pohvaliti Majica. Res so prijazni, ampak samo če ne hodiš predolgo k njim. Jaz sem se ene 2 leti muvala tam okrog, tko da sem dostikrat videla tudi drugačne slike. A whatever. Med njimi je res nekaj dobrih fizioterapevtov, ki dajo veliko od sebe. Nekaj jih pa samo pride v službo.

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Ker sem imela spet opravka z zdravstvom...še moje izkušnje...

Sprejeli so me na urgenci interne, ker sem imela napotnico in vse...ni bilo nepotrebnih vprašanj.

Osebje ful prijazno, ves čas sem imela občutek, da dajo vse od sebe...pa še lušni so... x;)x ..čakanje res ubija, sam sem imela občutek, da res naredijo vse, kar lahko... x^x

Zdravnik, ki me je sprejel, se je predstavil z imenom in priimkom, povedal, kaj bodo naredili, vse moje odgovore si je zapisoval v blok in prisluhnil tudi mojemu mnenju.

Druga zgodba je seveda, da je to uradna medicina, ki ne vidi prek plota...in pač ukrepa tako, kot so navajeni.Mi pa daje upanje mladi zdravnik, ki me je sprejel, saj sem videla, da me posluša, malo skeptično sicer, pa vendar ga je zanimalo, kako gledam na svoje telo.Hecno je bilo, ko mi je rekel, naj pokažem, kje me boli...ker velikokrat ljudje ne vedo, kje je kak organ v resnici.

rezultat mi seveda ni všeč, ampak očitno je zaenkrat pri nas tako...diagnoze mi niso mogli postaviti, ker ne vedo, kaj bi to lahko bilo...dali pa so mi ZDRAVILa... :eek: ...sem potem vprašala, kako mi lahko dajo zdravila...če ne vedo, kaj mi je...pa so nekak ugibali na slepo...in rekli, naj to jemljem 10 dni, potem pa naj pridem nazaj, če ne bo boljše... xrolleyesx

Sem potem razložila, da me zdravila v bistvu ne zanimajo, da se bom pozdravila sama, samo diagnozo mi naj postavijo...in mladi zdravnik se je znašel v dilemi, ko je moral pritrditi šefu...po drugi strani pa je videl, da imam prav...in všeč mi je bilo, da se mu je izmena sicer končala, vendar je ostal tako dolgo, da so prišli izvidi iz laboratorija...na koncu pa izjavil, pacientka, ki da misliti.... x;)x

Ampak takole na splošno, vse pohvale... x!x

Astra

Per aspera ad astra

O Astra, te tvoje zadeve se pa nič dobro ne slišijo.... :V:

Kako pa veš, da se boš lahko sama pozdravila?

Ampak, tako suvereno govoriš (pišeš) da boš očitno res zmogla sama prebrodit zdravstvene težave. Upam (s teboj) na najboljše....

O storitvah pa... :palec:

Jah, zdaj pač moram napisati dodatek... :o|o:

Dolores, res ni šlo.. :xx!: ...problem pa je bil v tem, da mi niso postavili diagnoze..sem imela prav, ko sem rekla, postavite mi diagnozo..pa se bom ozdravila sama...

Torej, čez dan in pol sem se na žalost vrnila na urgenco, tokrat z močno notranjo krvavitvijo...na delu je bila ista ekipa...sem prav privoščljivo rekla, ko sem prišla...na, zdaj pa mate...sem vam rekla...

z mešanimi občutki prihajam iz bolnice... :sori: ..po eni strani vidim, da se ful trudijo, delajo...opazila, da veliko preveč administracije, še sami zdravniki se pritožujejo, da so odlično kvalificirani administratotorji, ne pa zdravniki... xrolleyesx

komaj zdaj sem videla, kam gre naše zdravstvo...pa saj to ni res...zdravniki na oddelku porabijo NEKAJ UR DNEVNO...da izpolnijo vse predpisane administrativne zadeve...zavarovalnica je predpisala vsak postopek posebej...v bistvu samo sledijo navodilom...kaj pacientu v takšnem in takšnem primeru pripada...kolikokrat ti lahko izmerijo pritisk, vročino in podobno..VSE JE PREDPISANO...sem enkrat prosila, naj mi izmerijo pritisk takole mimo, na črno, pa so se vsi kislo smejali...

Odvisno je seveda tudi od zavarovanja, zato je vsaj dodatno nujno potrebno...drugače si ga res naj****...

Motilo me je, da zdravniki ne vidijo niti za milimeter "preko"...in nima smisla preveč vedeti oz biti pameten...te poskušajo hitro potlačiti...ko sem spraševala o zakisanosti organizma...in povezavi z želodčno kislino...so sam xrolleyesx ...češ, da zakisanost organizma ne obstaja... :eek: ...in ni jedi, ki bi delovale kislo oz bazično... :eek:

zdarvijo akutno bolezen, recimo, zdaj sem dobila zdravila, ki ozdravijo to, kar me trenutno muči...samo ne smem jih jemati predolgo...ker povzročajo okvaro jeter... :eek: ..to sem seveda sama prebrala o teh zdravilih na netu...in v navodilih...

Moti me...da nihče ne zna pojasniti...ZAKAJ se mi je to zgodilo...psihično sem bila že v dosti hujših situacijah, nobenih zdravil nisem jemala...in podobno...še kave ne pijem že nekaj let, pa so našli čike, seveda...glih ja...

Samo številka na računu zavarovalnice si...in nič drugega...tudi sami zdravniki ne morejo pomagati, ker so jih tako stisnili...

Hvala za LN...zavarovalnica bi ga morala tudi predpisat... x;)x

Astra

Per aspera ad astra

• 1 year later...

Evo, mi moja svinjska radovednost ni dlaa mira. Sem MORALA it na vizito v Hofferja, kajti tudi na predmestju kmetov - v Cerknici je zrastel eden x;)x .

Sem se ustavila danes. Parking simpatičen, glede na to, da je trgovina odprta že od 09.12., je bil celo prostor za parkirat. Parkiram in grem na oglede. Nekak v diskont stilu nasortirano blago. Pretežno so nemške blagovne znamke. Recimo pri čokoladah nisem vidla kakšne Milke. Solidno pospravljeno in opremljeno s cenami. Na sredi so košare z "blagom po ugodni ceni". Vse sorte, nekak me ni nič pritegnilo. Pa košare s sadjem in zelenjavo- full bogata izbira, liči, pa mango, granatno jabolka, abc, itd. No potem so pa salame in siri, pa mlečni izdelki. Tam so samo njihovi izdelki, edino Poli se je vtihotapila v to družbo. Med vohljanjem x:Dx sem slišala tudi nemško govorečo trgovko - se mi je zdelo zanimivo, da so jo sem poslali, če nič drugega vsaj za začetno pomoč. Sem prebirala sicer, da so naše Hoffer trgovce poslali na izobraževanje v Nemčijo.

Malo me je presenetilo to, da imajo stojalo s cigareti med dvema blagajnama - nikjer ni tega videt, običajno so nad blagajno zaklenjena, samo spodnjo škatlico se lahko vzame. Pa hecne pulte imajo na blagajni. Nič prostora, je treba nazaj v voziček zložit blago, pa potem se do drugega pulta zapeljat, da si lahko pospraviš sploh. Sploh nisem počasna, daleč od tega, strankam sem zlagala fullkrart v vrečke, ampak tlele ne sfolgam, ker si takoj v napoto, čim je naslednja stranka na vrsti, še onih 2 dm kvadratnih ni placa.

Napis ob blagajni pa pravi : Pri nas se kraja ne izplača. Vsako prijavimo policiji in zahtevamo 10.000,00 SIT za obdelavo.

Pa še eden : Če s prinas kupljenim blagom niste zadovoljni, vam povrnemo denar.

Pa stranke so jasno kupovale vse, kar rabijo in česar ne - se mi zdi en sindrom ob odprtju nove trgovine, da si je treba ne vem kaj vse kupit. Jaz sem bila zelo zelo pridna, kupila samo kar sem se namenila x;)x .

Zanimivo v bistvu, sem šla čist tako iz gole radovednosti mal pogledat, ker pač sem to kar nekaj let počela in vse skupaj vidim mal drugače tudi. Recimo opazila sem tudi, da so določene zadeve manjše, kot smo jih vajeni, pa recimo relativno ugodne cene - recimo juhe v vrečki, ali pa krp za pomivanje posode.

Generalno pogledano pa mislim, da je čist fajn, da je še en ponudnik, da so artikli, ki jih drugje ni, da pač mogoče kdo kaj zase najde, česar drugje ne.

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

:inocent: lepo napisano poročilo

*

x^x jst ne grem več v trgovino do 31.12.

sam še po mlek...še kruh bom kr doma pekla...k vsakič tok zapravim....sem že štir pršute z akcije požrla, k so bli namenjeni za božič xcivx če bo šlo tako naprej bodo pujsi izumrli....

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

*

sam še po mlek...še kruh bom kr doma pekla...k vsakič tok zapravim....sem že štir pršute z akcije požrla, k so bli namenjeni za božič xcivx če bo šlo tako naprej bodo pujsi izumrli....

AAAAAhahhahah...tole me je pa res nasmejalo

x:Dx x:o)x :palec:

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

*

:eek: x:Dx

Ne bodo izumrli... x:Dx x:Dx

Če boš tako nadaljevala boš ti pujs(pujsa... x:Dx x:Dx ) xsrcx

Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,
vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.

Lord Alfred Tennyson - Ulysses

• 3 weeks later...

Nekateri pač komplicirate. Sam bi vzel še lonček, plačal 200SIT več in odšel, lonček pa morda podaril nekomu, ki si ga želi imet, ki ga morda nima.

Ljudje vedno gledamo kao na vsak tolar. Slovenci smo na vrhu lestvice po nakupu novih avtomobilov glede na število prebivalstva. Torej v prvih dveh letih pade cena avtomobila vsaj za 20%. Tam pa očitno ni problema, če "popušimo" samo kake dva ali tri miljone x:Dx

Nelogično razmišljanje mnogih. Žal xrolleyesx

Losing my religion

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...