Skoči na vsebino

Se radi Šalite na raČun sebe?

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 70
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Mah seveda, vedno bl, sm si včasih prav smešen, zadnje čase se znam tud iskreno svojim fintam narežat. x:Dx . Pa mickeni se tud rad šali na svoj račun, je ugotovil, da ga majo, če je tak, prav rade. :vragec: x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

nevem Mick je strelec pa se ful rad pošali :D in pismu res lepo izpade :D hehe hecno pa to :D tak da mrbit ma ribica kaj proti temu .:D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Hm, se, ko so vsi drugi že obdelani x:Dx x:Dx x:Dx . Saj ne, zelo rada se šalim na svoj račun, ker sem ziher, da osebe na račun katere se šalim ne bom prizadela xsmx pa še en tak specifično odbit smisel za humor imam, ki zna biti za kakšna bolj občutljiva bitja boleč (čeprav zame žaljenje in poniževanje ni humor) , če sem v igri jaz, je najbolj ziher x8Dx :palec: .
Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

Mene pa ne. Mene užalosti, če kaj tazga dobim od meni ljube osebe. Pol pa to mal razčistiva, da je itak šlo za kratek stik pa je spet vse vredi k na Bledi. x:px :palec: x:Dx x:Dx

K. Čapek

Žaža :palec:

Se salim na svoj racun...raje kot na racun drugih, ampak niti eno niti drugo ni pri meni pogosto prisotno. Pac se ne salim velik.... :inocent: :o|o:

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Mick,Mick,Mick...

JA TI MAŠ TAKE COOL FORE, SAM KAKE TAKE PONIŽEVALNE, KO TE PRIMERJAJO S KURBO IN TAKIM, TO ME PA RAZP*ZDI ....

Ah, fuck off take....to so ponavad tiste k bi rade večx dale, pa jih noben noče..... x;)x :vragec: x:o)x x:Dx x:Dx

K. Čapek

Se mi malo zdi, da smo tule začeli govoriti o dveh različnih stvareh... eno je šaliti se na svoj račun, kar je kul in dostikrat pripomore k sproščenemu vzdušju... drugo pa je sprejemati šale na svoj račun, kar pa je bolj touchy... ker imamo ljudje različen smisel za humor in tudi različen prag tolerance... kar je za nekoga smešno, je za drugega lahko žaljivo...

Na, zdaj sem pa zatežila x:o)x

ポローナ

Pikapolonica (my blog)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...