SMIKI 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 JAZ SE.. Citiraj elvis is the best Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sokrates 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ja itak, ker je to najboljši humor Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 uh ja kot pravi sokrat, ker je to najbolši humor nihče ne zameri... vsi srečni .... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Mah seveda, vedno bl, sm si včasih prav smešen, zadnje čase se znam tud iskreno svojim fintam narežat. . Pa mickeni se tud rad šali na svoj račun, je ugotovil, da ga majo, če je tak, prav rade. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Hehe... glede na moj ascendent v strelcu... no way Ribica pa pravi... Why not Tako da... ja, seveda... samo ne vedno in ne v vsaki družbi Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 nevem Mick je strelec pa se ful rad pošali in pismu res lepo izpade hehe hecno pa to tak da mrbit ma ribica kaj proti temu . Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Thx ElNino Hm, a strelec se naj ne bi znal pošaliti na svoj način al kaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Hehe Nino, saj nisem rekla, da imam kaj proti... samo v teoriji so strelci tisti, ki se ne znajo šalit na svoj račun Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Aha, ok.....sam v teoriji. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Hej, saj poznaš tisto o izjemah, ki potrjujejo pravilo (teorije si pa tudi nisem jaz zmišljevala) če je pa izjem preveč, je treba razmisliti o pravilu Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Hm, se, ko so vsi drugi že obdelani . Saj ne, zelo rada se šalim na svoj račun, ker sem ziher, da osebe na račun katere se šalim ne bom prizadela pa še en tak specifično odbit smisel za humor imam, ki zna biti za kakšna bolj občutljiva bitja boleč (čeprav zame žaljenje in poniževanje ni humor) , če sem v igri jaz, je najbolj ziher . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 če je pa izjem preveč, je treba razmisliti o pravilu Pa tud tista prasičja zgor mi je všeč. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ...ja itak, sam če je pa žaljivo, pa od kake meni neljube osebe, me pa zna zelo,zelo prizadet in razjezit... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Mene pa ne. Mene užalosti, če kaj tazga dobim od meni ljube osebe. Pol pa to mal razčistiva, da je itak šlo za kratek stik pa je spet vse vredi k na Bledi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Tam se utapljajo Mickeni, ne vem kok je to uredi . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Ko se moj mickeni v kaj utaplja je vedno vredi. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Kaj pa vem, jaz sem kdaj zelo,zelo občutljiva....kdaj pa ne...odvisno od vremena v moji glavi... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Jaz si te že skoraj 3 leta vsak dan privoščim, pa nisi bla nikol nič občutljiva, al si pa dobr skrila Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 ....jaz si bi jo tud Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Mick,Mick,Mick... JA TI MAŠ TAKE COOL FORE, SAM KAKE TAKE PONIŽEVALNE, KO TE PRIMERJAJO S KURBO IN TAKIM, TO ME PA RAZP*ZDI .... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Žaža Se salim na svoj racun...raje kot na racun drugih, ampak niti eno niti drugo ni pri meni pogosto prisotno. Pac se ne salim velik.... :o|o: Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Mick,Mick,Mick... JA TI MAŠ TAKE COOL FORE, SAM KAKE TAKE PONIŽEVALNE, KO TE PRIMERJAJO S KURBO IN TAKIM, TO ME PA RAZP*ZDI ....Ah, fuck off take....to so ponavad tiste k bi rade večx dale, pa jih noben noče..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Imaš pa kakšno drugačno lastnost bolj povdarjeno. ne moremo biti vsi svinjsko duhoviti Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Michelle, men si pa ti prav zabavna ...sam tvojo ikonco pogledam, pa se mi zasmeje... Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Se mi malo zdi, da smo tule začeli govoriti o dveh različnih stvareh... eno je šaliti se na svoj račun, kar je kul in dostikrat pripomore k sproščenemu vzdušju... drugo pa je sprejemati šale na svoj račun, kar pa je bolj touchy... ker imamo ljudje različen smisel za humor in tudi različen prag tolerance... kar je za nekoga smešno, je za drugega lahko žaljivo... Na, zdaj sem pa zatežila Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.