Skoči na vsebino

Se radi Šalite na raČun sebe?

SMIKI

Recommended Posts

• Komentarji 70
  • Objavljeno
  • Zadnji komentar

Najbolj aktivni v tej temi

Nažalost pa se prevečkrat delam norca iz svojih določenih osebnostnih lastnosti, kar se ne zdi tako pomembno, ampak je v resnici žalostno.

Zakaj?

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Deli na socialnih omrežjih

Mhm. Zanimivo in odkrito razmišljanje. Sam menim, da šaljenje na svoj račun, magar norčevanje, ni odraz ne-cenjenja sebe. x^x Samo tako prekleto resno se ne vzameš, tak veš, da nisi popoln in da delaš neumnosti........kot vsi......zakaj se ne bi potem ponorčeval iz njih, jih pogledal s smešne plati? x;)x Le kakšen zmazek od človeka bi pa bil, če ne bi počel.......tud neumnosti. x;)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

ja itak, ker je to najboljši humor x;)x

Pomoje tudi. Ti nobeden ne zameri. Na račun drugih se sploh nebi smeli zafrkavati, razen, če veš, da se ne bo jezil. Drugače se pa večinoma hecamo zrd mene. Imam polno smešnih zgodbic. Npr. letos ko smo bli na morju pa je bilo polno meduz sem storž zamenjala za meduzo in sem začela kričati:"napomoč, lovime, umrla bom, ajs, ajs..."

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Hmm...ja no površno sem pa zlo zmeri pišem štiri za pol točke ali pa...letos smo malo za zabavo postavile štant s frendicam in so nas eni zafrkaval. pa je en rekel, ko je pisalo 0.50 kn kako drago, obeski za jurja papol. Pa sem bila tako...presenečena nad njegovo zabitostjo, da sem rekla:" Ma si ti neračunljiv".

P.S.:rada si izmišljujem besede. Ma sej neračunljiv ni niti tak slabo... x:o)x

*In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) *

Dobra tema.

jaz se kar - saj veste, kako je - noben kao ni brez smisla, a v konkretnih primerih pa... :8): x:px xrolleyesx x;)x

Mitja pravi, da jaz sploh nimam smisla za humor na njegov racun, pac pa da ima on smisel za humor na moj racun. x:Dx

Jaz ga imam, ce sem sama duhovitez, ce pa je kdo drug, pa znam bit bolj hm... brez smisla vcasih. x:px x:o)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz se vedno hecam iz svojih lastnosti in dejanj. Zadnje čase, če me kdo malce čudno pogleda mu samo rečem:'' Halo? A ne vidiš da sem blond? Kaj si pa pričakoval?''

To je ena izmed novejših, ker sem pred kratkim postala blondina.

Meni se zdi taka oblika humorja zelo zdrava, se rada smejem, pa če ni nobenega drugega, se pa vsaj sama sebi x:Dx

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...