Mick 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 točno tako. micki ne misl nč slabga... ampak samo dobro o sebi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Sm se včasih imel premal rad .......morm mal not spravit. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 micki čist te razumem... morš nadoknadit za nazaj... no sebe nikol ne morš met preveč rad... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Nažalost pa se prevečkrat delam norca iz svojih določenih osebnostnih lastnosti, kar se ne zdi tako pomembno, ampak je v resnici žalostno.Zakaj? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 zastonj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Nisem vprašal....za kolk? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Mhm. Zanimivo in odkrito razmišljanje. Sam menim, da šaljenje na svoj račun, magar norčevanje, ni odraz ne-cenjenja sebe. Samo tako prekleto resno se ne vzameš, tak veš, da nisi popoln in da delaš neumnosti........kot vsi......zakaj se ne bi potem ponorčeval iz njih, jih pogledal s smešne plati? Le kakšen zmazek od človeka bi pa bil, če ne bi počel.......tud neumnosti. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 ja itak, ker je to najboljši humor Pomoje tudi. Ti nobeden ne zameri. Na račun drugih se sploh nebi smeli zafrkavati, razen, če veš, da se ne bo jezil. Drugače se pa večinoma hecamo zrd mene. Imam polno smešnih zgodbic. Npr. letos ko smo bli na morju pa je bilo polno meduz sem storž zamenjala za meduzo in sem začela kričati:"napomoč, lovime, umrla bom, ajs, ajs..." Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Aha. Ja nič, poskus se tudi iz svojih lastnosti. Mogoče boš pol jih lažje sprejela "za svoje". Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mikica 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Hmm...ja no površno sem pa zlo zmeri pišem štiri za pol točke ali pa...letos smo malo za zabavo postavile štant s frendicam in so nas eni zafrkaval. pa je en rekel, ko je pisalo 0.50 kn kako drago, obeski za jurja papol. Pa sem bila tako...presenečena nad njegovo zabitostjo, da sem rekla:" Ma si ti neračunljiv". P.S.:rada si izmišljujem besede. Ma sej neračunljiv ni niti tak slabo... Citiraj *In my dreams I always see you sore above the sky, in my heart there always be a place for you for all my life, I'll keep a part of you with me,...and everywhere I am there you'll be,... (Peral Harbor) * Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 "Se radi Šalite na raČun sebe?" (tema) Zelo pogosto. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 jz tud... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Jp, včeraj doživela en primerk, pa še enga na račun mamice, jo je kar nalimalo na stol . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 ne..ne šalim se rada na svoj račun,saj se premalo poznam :xx!: pa nikol ne vem kdaj bom užaljena Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Pol pa prevdino, Čveka Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Dobra tema. jaz se kar - saj veste, kako je - noben kao ni brez smisla, a v konkretnih primerih pa... Mitja pravi, da jaz sploh nimam smisla za humor na njegov racun, pac pa da ima on smisel za humor na moj racun. Jaz ga imam, ce sem sama duhovitez, ce pa je kdo drug, pa znam bit bolj hm... brez smisla vcasih. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Pol pa prevdino, Čveka sej Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Jaz se vedno hecam iz svojih lastnosti in dejanj. Zadnje čase, če me kdo malce čudno pogleda mu samo rečem:'' Halo? A ne vidiš da sem blond? Kaj si pa pričakoval?''To je ena izmed novejših, ker sem pred kratkim postala blondina. Meni se zdi taka oblika humorja zelo zdrava, se rada smejem, pa če ni nobenega drugega, se pa vsaj sama sebi Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 2. september 2004 Prijavi Deli 2. september 2004 He he he he, en navdušen poslušalec je ziher . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.