stankaa 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 ej me zanima ja? daj kaj več povej!!! kje, o čem, kdo lahko pride??? Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Pride lahko vsak, ki ga zanima kaj o astrologiji. Srecanje je vsak prvi ponedeljek v Mengsu, gostisce Grohar. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Škoda, ker ni bližje, Oona in Stankaaa, bosta napisala obnovo tule ko se vrneta nazaj, uživajte.... Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 in kako ste se kaj imeli, kakšne teme obdelali? dvakrat me je včeraj večer vodila pot mimo, vendar so to bile druge "laufarije", ki jih nisem mogla preložiti, drugače, če bi prej vedela, bi prišla... Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 in kako ste se kaj imeli, kakšne teme obdelali? dvakrat me je včeraj večer vodila pot mimo, vendar so to bile druge "laufarije", ki jih nisem mogla preložiti, drugače, če bi prej vedela, bi prišla...Prvo srecanje po dopustih in luna v Dvojckih... smo veliko klepetali. Sicer pa smo obrvnavali neke pokazatelje v natalni karti. Vecer je potekal bolj v sprosceniem komuniciranju med astroclani, tak je bil tudi namen. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
beli Vran. 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Na srečanju astrologov je bilo po mojem vtisu, veliko sproščenosti, prijetnih klepetov in diskusij. Vsak po svoje smo se trudili, da bi večer menil lepo, sedaj se podajamo naprej... lovit znanje, preizkušaš tehnike... mene osebno že v soboto, čaka mavrična sobota. Oona nasmejali smo se tudi ( v astoklubu)... Citiraj Ne glej v tla, v žalost, v obup. Poglej v jutro, poglej v dan, tam je pot. Zastavi znova pogumno svoj korak. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Oona nasmejali smo se tudi ( v astoklubu)...Super je bilo. Midva se pa itak vedno nasmejeva! Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stankaa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Super Citiraj Življenje je PLES do nebes...Imejte se radi med seboj, vedno!live well, laugh often, love much (as you've never been hurt!) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Škoda, ker imam tolk obveznosti popoldna, sicer se pa enkrat sigurno nacrtam v lokalu, ki nosi moj dekliški priimek. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bern 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ... kar bo zelo v redu. Vse kaže, da bomo tudi v bodoče imeli tam vsaj dva prenosna računalnika, kjer se bo dalo kako zadevo ponazoriti ali pa razložiti. Bodoče dogajanje pa bo pravočasno objavljeno tudi tu na lunin.netu. Pozdrav! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Ja. To pa je to, ker sem doma bogu za hrbtom. Pa, da imam aftek, ki bolj skače kot vozi - za po mojih hribih je še že...za kaj več bi pa izpustil dušo...torej...žal... Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.