Mana 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 hja...jaz sm tut kr neki časa namenila temu, da se ne bi skrivala za nečem kar nism... včasih je fajn znat se mal zamaskirat...važn je, da veš, kdaj nadeneš masko in kdaj je čas da se je znebiš pa ne mislm te kumarčne maske, a ne Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 En pregovor(sory, ne vem od kod je) Vsak človek ima tri obrazeTakega ki ga vidi sam Takega kakršnega vidijo drugi In takega kakršen je v resnici Srečen je lahko tisti ki uspe vse tri združiti v enega Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Primitivni ljudje nimamo, ne nosimo in ne rabimo mask! Ha, ha mogoče je pa primitivizem maska. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>En pregovor(sory, ne vem od kod je) Vsak človek ima tri obrazeTakega ki ga vidi sam Takega kakršnega vidijo drugi In takega kakršen je v resnici Srečen je lahko tisti ki uspe vse tri združiti v enega Glih to sm včer dopovedovala mami Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Če sm v družbi človeka, ki mu totalno zaupam in sem sproščena ob njem, sem brez maske. Drugač jih je pa najbrž velik (glede na moj horoskop pa sploh). Kera je pa največkrat gor, pa ne bi vedla. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vsak človek ima tri obrazeTakega ki ga vidi sam Takega kakršnega vidijo drugi In takega kakršen je v resnici Srečen je lahko tisti ki uspe vse tri združiti v enega <{POST_SNAPBACK}>Če sm v družbi človeka, ki mu totalno zaupam in sem sproščena ob njem, sem brez maske. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Kaj pa maska ki si jo nadeneš zaradi samega sebe? Ko si včasih nočeš priznati da si tak kakršen pač si... Ko bi bil rad drugačen pa ti ne uspeva najbolje... Tudi to je včasih potrebno Samo to masko je najteže sneti... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 joooooj alef....kuko ti lepo pisheshto je ziher maska...a ne da? ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> joooooj alef....kuko ti lepo pisheshto je ziher maska...a ne da? ..OM.. Če jo vidiš potem je... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kaj pa maska ki si jo nadeneš zaradi samega sebe? Ko si včasih nočeš priznati da si tak kakršen pač si... Ko bi bil rad drugačen pa ti ne uspeva najbolje... Tudi to je včasih potrebno Samo to masko je najteže sneti... ja pa alef koncno maske ni vazn kaksna, ne, ki si jo nadenes, vsakrsna ni vazn kaksna, k jo nosmo zavestno al pa ne, je zarad samega sebe! zakaj pa drugega? zrd drugih? ja pa kaj se... vsak je drugemu ogledalo in prisiljeni nasmeski, in delat neki kr nisi ti, in druge prepricevati, da je pa primitivci ne nosjo, in in in in heh vse je sam zrd samega sebe! in tocn zato k si napisal, k si nocemo oz. ne upamo, priznat (pred drugimi, ce ne se pred sabo) da smo kakrseni pac smo... pa tud maske so del nas! tko, da smo! (z maskami al pa brez) Zelje o neki popolni samopodobi so nam v napoto, zato pa tko prav pridejo maske! ne izhajajo iz okolja, ampk iz odnosa do samega sebe, ki ga je ustvarila druzba, na ktero ma pa vsak posameznik pliv (najvecji z masko) Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 js sem pogruntal, že zdavnej da kadar sem na rolerjih nimam na sebi maske takrat sem jaz jaz veliko ljudi je mal presenečenih ko me vidi na rolerjih hihi Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> veliko ljudi je mal presenečenih ko me vidi na rolerjih... se v gruchah zbirajo ob cesti in se nejeverno cudijo. :eek: Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>... se v gruchah zbirajo ob cesti in se nejeverno cudijo. :eek: mah ja ... tko 1 po 1 pol pa slišim "hm jure ti si pa very diffrent na rolerjih" hehe ;) kaj pa naj na rolerjih sem malo gol brez svoje maske hehe pol pa ko se ustavim sem zmeraj mal rdeč v lička seveda to zato k na rolerjih te veter ful hlasi ko se pa ustaviš ane ti rata prec vroče (mal pa zato k se zavedem krnaenkrat da nimam maske) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ker ti jo je vetr odpihnu?...masko namreč Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 tole z maskami mi je mal cudn.. drugacne situacije, okolje, cas.. drugacna pravila igre. moj odnos do prjatla je cist drugacen kot do mame. pa se ne pocutm, da nosm masko-da kej skrivam. tak pac sem. na zalost res prevec ljudi nosi maske, sam js temu ne pravm nc drgac kot skrivanje, sprenevedanje, prikrivanje svojga resnicnga jaza-hinavscina. dober primer je recimo, ko prepotenten tipcek vse sorte nabija pa se dela enga anglcka sam zato, da bi deklino spravu v postlo.ne nosim mask. samo z razlicnimi ljudmi sem v razlicnih odnosih. v razlicni situaciji razlicno reagiram itd.ne vem no..definerajte masko.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>samo z razlicnimi ljudmi sem v razlicnih odnosih. v razlicni situaciji razlicno reagiram itd....ja, dober point mas tlele... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ja sam lohk je pa tut izgovor...različni ljudje, različni odnosi...vsen je maska če furaš odnos, ki te ubija, ampak res tak odnos k da bi se v stiskalnico dal...in ti z nasmehom... jaz sm ful maske furala...pol sm šla pa u dramsko šolo... ko morš enkrat igrat...takrat vidš kdo, kaj in kje si vedno se morš vprašat do kdaj igraš sebe in kdaj nehaš ali pa clo začneš bit ti... fajna stvar Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Jaz pa v bistvu ful ne znam tega.. igrat.. v privat lajfu.. Teater je druga stvar, ko sem na odru lahko pocnem in sem skoraj karkoli.. ampak tko, v zivljenju.. ce se jokam, se jokam, ce sem dobre volje, se smejem.. ful prozorna.. ful tezko nekaj prikrijem..ja, mas prav nols, z enimi ljudmi drugac kot z drugimi.. sam pac tko, kakor se jaz pocutim ob njih.. ne znam tega, da bi nekaj cutila in mislila si o nekom, delala pa drugo.. To je zame maska... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Ma ja, to so bolj vzorci obnašanja, družbeno sprejemljivi... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 ne tolk to, mana, oz. jaz sem drugace to postekala in sama mislila, ko sem se strinjala. nekoga vprasam (magar dohtarja, kelnarja...), kaj je po horoskopu, nekoga drugega pa ne (al ker me pac ne zanima, al pa ker presodim, da ne bo dobro vzeto), torej enkrat ravnam tako, drugic pa drugace.z nekom imam 'kemijo' in z drugim ne. to je cist normalno, jasno... en vic mi je vsec, pa se smejem, drugi pa ne, pa se ne (pa je mroda ravno tako *duhovit* kao v nekih smislih, ce bi se dal merit pac to)... in bi v teh primerih ravno smejat se vicu pomenilo nositi masko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 11. september 2005 Prijavi Deli 11. september 2005 Jez se najprej odprem... popolnemu tujcu lahko povem marsikatero skrivnost, za katero bi bilo bolje, da ostane pri meni... če pa človek začne to izkoriščat, ga postavim na mesto, kamor jaz želim... s tem, da ga čisto preprosto zignoriram... in odgovarjam z enozložnicami... kmalu se situacija korenito obrne... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
natalie 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 mocna,samozavestna,odprta a zraven nedostopna,skrivnostna in se enkrat nedostopna...samo zato, da slucajno ne bi kdo odkril kako fragile v resnici sem Citiraj velike sanje malega vesolcka Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 res, da ne vem kaj pomen fragile sam!! <{POST_SNAPBACK}>mocna,samozavestna,odprta a zraven nedostopna,skrivnostna in se enkrat nedostopna...js mislm, da kr si tud zares samozavestna! mogoce mal pesimisticna.. pa ne smes bit! ti si ful samozavestna.. rec.. js sm ful..js sm ful kul Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 Ja jaz se mal preveč zaupam folku...šit...ej če pomislim...sploh ne več tolk..sm že dubla lekcijo zgleda... sm hotla pou strani klele napisat kako je to bad, preveč zaupat in to...ampak tega sploh več ne počnem... mogoče je pa slabo tole...hm nols pejt v temo:najbolj neumna vprašanja al kako že...in tam ti bo bobnar povedu, da bejž u slovar gledat... (krhk, lahko tut šibek, občutljiv...it beseda... ponavad to na kartonskih škatlah piše, tistih v katerih se tovori steklo npr) tema je:najbolj trapasta vprašanja...tolk da se popravim Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nols 12. september 2005 Prijavi Deli 12. september 2005 aja sej res na skatlah.. eh zakaj pod najbol trapasta vprasanja. sm napisov, da ne nosm maske. mi ni nerodn butast izpadt. ce neki ne vem al se pa ne spomnem pac vprasam. butast mi je se delat pametnejsga kt sm (tole mal ironicn zdele ) ce neki ne vem vprasam tm in takrt ko ne vem. ce bi sov pa pod naj.t.vpr. bi blo pa to isto kt ce bi sov, ko bi prsu domov gledat v slovar kaj je tisto kar je un reku. kok nakladam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.