Skoči na vsebino

Kakšno masko imaš?

Žarek

Recommended Posts

:eek: Kdor vpraša je norec deset minut, kdor pa ne , pa vse življenje x:Dx x:Dx

:eek: mask, imajo pa največ tisti, ki mislijo , da jih nimajo spljoh....so tak vsakdanjanji repertoar, da se sploh ne zavedamo,da jih menjujemo...

nimajo jih sam :fool: in majhni otroci...

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

js mam pa eno tako hecno masko kao.....u bistvu skoz flegma, tk kul nekak....pa same fuke špilam......butnem vn zmeri kar mi pride na pamet......pa folk ne pošteka, da mam to masko zato, da mi ni treba maske met :inocent: :8): grozn sm zakomplicirala xrolleyesx ne znam tak fajn napisat

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

kaj pomen fragile 

lomljivo, krhko... x:)x

majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツ

Spremeni sebe in spremenil boš ves svet!

http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg

<{POST_SNAPBACK}>jaz pa razmisljam takole: tudi maska je del mene, kot roka in noga, je izraz trenutnega razpolozenja, ki nastane zaradi sprejetih vzorcev (reakcij na akcijo xDDx ).

kdo je v VSEH okoliscinah 100%?

v vsaki situaciji pokazem kar zmorem, ce se potrudim lahko dam od sebe veliko vec in obratno.

velikokrat se zalotim, da sem kot v neki predstavi- igram igro. moram se pocutiti popolnoma sprejeta---pa se takrat sama sebe vcasih opazujem in ocenjujem.

v oceh mojih najblizjih zal ne veljam za zanesljivo osebo, odlocam se v sebi, drugim pa povem kar zelijo slisati---bojim se biti prizadeta, prizadene me vsaka malenkost (pa ceprav se ucim biti taf), mogoce se le ne zelim prepirati. zame je prepir nekaj mocnega (mars in venera v konj, lev, tretja hisa- duso in srce dam v to da drugemu razlozim svoje stalisce in da ga le-ta dojame, druga oseba pa slej kot prej zacne ciljati NIZKO :xx!:  :inocent: tega pa ne maram.)

kar se tice navidezne nezanesljivosti- v zadnjem trenutku sporocim, kaj sem se odlocila. to se pocasi spreminja, ker posledice mojih dejanj ocitno vplivajo na druge. w:Iw

mogoce sem bila na nek nacin razvajen otrok? .. :inocent: .. bila sem otrok, ki razmislja s svojo glavo, ve in cuti kaj JE v resnici pomembno. velikokrat sem zaznavala in cutila globlje kot okolica, kar ponavadi ni bilo razumljeno. sedaj pa mi je vedno manj mar za to, ker nikjer ne pise, da je narobe nekaj, kar nekdo drug ne razume!

sedaj imam svoja obdobja aktivnosti in pasivnosti, tisine in klepeta, zaprtosti in odprtosti ter zrelosti in resevanja same sebe iz posledic reakcij, ki niso bile "iz srca".... ravno slednje je pri meni oslabljeno, bojim se izvirati iz srca. zaradi prej omenjenih vzrokov.

tukaj na LNF berem, da je treba ziveti v sedanjosti :palec: . in se sprasujem- kaj pa, ce clovek OBSTANE na neki tocki tukaj in sedaj, zivljenje pa zacne teci mimo njega?

.....

zapuscam le tisto, kar prerastem. to bo vedno del mene, jaz pa sem svobodna.  xsrcbumx

Globoke misli ene vagice! x:px x:Dx xDDx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>pacek forever?? x:Dx 

na :surprise2:

Pa ja, podpis "pacek forever" je čist kul :palec: . V bistvu nič slabega ni v njem..... x^x

Ti pa tako kot vedno v mojih občutenjih tebe. Včasih tako zrelo, modro, intelegentno, da kar "boli".....včasih pa......ma, čist vun padeš, no x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>tale na LNF je malo mimo, sori. vse po vrsti osvajat- zakaj? mislis da te ne bi marale, ce bi bil iskren? saj je tudi mene metalo, zdaj pa mi uide cisto spontano, ce sploh kaj- se niti ne zavedam. in to je kul. :inocent:  x:)x

Zdej mi ni treba več! x:Dx x;)x Zdej je, kr je! x8Dx

[color="red"]Baby don´t forget my number![/color]

<{POST_SNAPBACK}>xsrcx thank you za iskrenost.

PS- pismo, kaj pa pricakujes, saj imam "samo" 21 let.

Ja, saj. Samo ob nekaterih postih to čist pozabim. x;)x Mah, včasih napišeš take poste, da sam gledam... :palec: Srečno nesrečen bo tist s katerim boš...... x;)x x:o)x xcivx xDDx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...