Skoči na vsebino

Kakšno masko imaš?

Žarek

Recommended Posts

heh Kapica, saj se v bistvu nisem zlagala, samo čisto po pravici nisem povedala.

hehehe ti mas taprave :eek: x:Dx x:)x

ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!!

life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone...

Deli na socialnih omrežjih

le kam bi prišli če ne bi, občasno, uporabljali mask x?x

Huje je če jo moraš nositi stalno ,saj obstaja nevarnost,da se prilepi nate in postane

drugi Ti(Jaz).

LP

http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif

HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA.

Mislim, da smo prav vsi ljudje (z razliko ljudi, ki so dosegli visoko stopnjo duhovnosti) večinoma primorani nositi masko, da se lahko prilagajamo temu tempu materialnega življenja.... "Naravni" bi za današnje čase zgledali precej "čudno".

Trudim se biti prijazna, dobra odprtega srca..... trudim se!!! - kaj ni to že maska?

LP Nataša

Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.

M. H. Alderson

Mislim, da smo prav vsi ljudje (z razliko ljudi, ki so dosegli visoko stopnjo duhovnosti) večinoma primorani nositi masko, da se lahko prilagajamo temu tempu materialnega življenja.... "Naravni" bi za današnje čase zgledali precej "čudno".

Trudim se biti prijazna, dobra odprtega srca..... trudim se!!! - kaj ni to že maska?

LP Nataša

jp ....

Bo treba nadet drugo? x:o)x

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

LP Nataša

Jaz pa mislim, da se lahko trudiš samo takrat, kadar že imaš predispozicijo za to. Ne moreš dobro in redno tečt, če ne čutiš potrebe po temu, ne greš na morje, če tega ne maraš. Če se trudiš zato, ker si to želiš je v redu. Če se trudiš zato, ker je tako prav, čutiš pa drugače, no to je pa maska.

Ampak iz tvojega pisanja bi rekla, da si to želiš.... :palec: x:Dx Torej po mojem to ni maska... x:)x

Jaz pa sem tolk brez mask in tega, da potem kdo misli, da bogve kaj je se zadaj... in da je to maska.

Meni se zdi, da sem taka kot sem...

Kljub neptunu na asc. ;)

Hojla, Pomlad, dobrodosla! :vio: xcivx :palec:

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Jaz pa sem tolk brez mask in tega, da potem kdo misli, da bogve kaj je se zadaj... in da je to maska.

Pismu, hecno, ampak pri meni tudi mislijo, da imam ne vem kva vse za kakim bregom, jest pa vse pospravljeno. Če kaj hočem, povem kaj hočem, če mi kaj ni, povem kaj in zakaj mi ni. ne vem, zakaj je treba komplicirat pa o enih skritih taktikah razmišljat, če je loh vse simpl x:Dx x:Ix x:Dx .

Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere.

..zasledila, da neptun v 1.hiši pomeni velko mask....

..kaj pa potem pomeni venera v 1.hiši, v levu...????

To o maskah je težko govorit na splošno...to je najlažje komentirat, če govorimo o kakšni določeni situaciji.....včasih je nujno potrebno da si nadanemo masko.....npr. čeprav ni tvoj najboljši dan in moraš sklent en dobr posel , pa veš da boš nadel masko, a velika možnost tudi je da bo sogovornik hitr ugotovil, da iaš v resnic porbleme......kaj pavem...dost odvisno od situacije..

.......a če se pprevečkrat nadaneš masko ... se zgodi, da se gibaš v začaranem krogu.....enako kop ri lažeh.. xrolleyesx x:Dx

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

.kaj pa potem pomeni venera v 1.hiši, v levu...????

To je kar velika strast, pa veliko se da na lepa oblačila in dobro hrano(...v levu).

Je pa to tudi večkrat znak privlačnosti, poštenosti, prijaznosti, itd.

Kdo ima Venero v 1. hiši ima tudi "lepo" telo, skratka priljubljenost, ni slabo kaj Lilija, hvala Veneri, ki se je pri meni tudi našla v prvi hiši, še en dokaz, da ne znam nositi mask, čeprav bi jih bilo zelo koristno, nekateri so pa res pravi mojstri v tem xDDx , Lp, B. x;)x

xrolleyesx to o nakitu ...pa za mene ne drži ...to pa res ne....verižico imam sicer skoraj vedno,uhane... v časih si nadenem kak prstan ali zapesnico, a ne masivne oblike...sdaj imam na peimer samo ogrlico, niti uhanov nimam ... x:)x

Ljubezen ni solo,

ljubezen je duet,

če izgine pri enem,

pesem onemi...

To o maskah je težko govorit na splošno...to je najlažje komentirat, če govorimo o kakšni določeni situaciji.....včasih je nujno potrebno da si nadanemo masko.....npr. čeprav ni tvoj najboljši dan in moraš sklent en dobr posel , pa veš da boš nadel masko, a velika možnost tudi je da bo sogovornik hitr ugotovil, da iaš v resnic porbleme......kaj pavem...dost odvisno od situacije..

Ja, na nek nacin imas prav oz. vem, kaj mislis, vendar vseeno menim kot prej - ne rabim maske kot take. Gre preprosto za to, da das pac VSE OD SEBE, tudi ce si v badu - to pa ni vec 'maska ali ne' v igri, gre za odnos do dela, ki mora biti opravljeno oz. posel pac, ki mora biti sklenjen (in ce potem ni, morda sploh ni zato, ker ti nisi nosil maske, morda pa je oni prodornejsi pa ga v tem primeru ravno zaradi nje nisi dobil oz. posel ni bil sklenjen).

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...