kapica 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 heh Kapica, saj se v bistvu nisem zlagala, samo čisto po pravici nisem povedala.hehehe ti mas taprave Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 izkušnje, draga moja, izkušnje.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
č.v.e.k.a 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 le kam bi prišli če ne bi, občasno, uporabljali mask Huje je če jo moraš nositi stalno ,saj obstaja nevarnost,da se prilepi nate in postanedrugi Ti(Jaz). LP Citiraj http://www.webdeveloper.com/animations/bnifiles/guestbk2.gif HOROSKOP JE PREREZ,NEKEGA ČASA. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Natasha 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Mislim, da smo prav vsi ljudje (z razliko ljudi, ki so dosegli visoko stopnjo duhovnosti) večinoma primorani nositi masko, da se lahko prilagajamo temu tempu materialnega življenja.... "Naravni" bi za današnje čase zgledali precej "čudno". Trudim se biti prijazna, dobra odprtega srca..... trudim se!!! - kaj ni to že maska? LP Nataša Citiraj Če vam ne uspe prvič, vam gre v povprečju tako kot drugim.M. H. Alderson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 3. september 2004 Prijavi Deli 3. september 2004 Mislim, da smo prav vsi ljudje (z razliko ljudi, ki so dosegli visoko stopnjo duhovnosti) večinoma primorani nositi masko, da se lahko prilagajamo temu tempu materialnega življenja.... "Naravni" bi za današnje čase zgledali precej "čudno". Trudim se biti prijazna, dobra odprtega srca..... trudim se!!! - kaj ni to že maska? LP Natašajp .... Bo treba nadet drugo? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 4. september 2004 Prijavi Deli 4. september 2004 zavedno masko, samo,da nism zaspan Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Žarek 6. september 2004 Avtor Prijavi Deli 6. september 2004 evo mene nazaj:))))končno v pravi podobi.Našla sem slikico Mataji-matere, ki najbolj odseva mojo dušo, telo je popolnoma drugačno:)))))lep dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dolci12 6. september 2004 Prijavi Deli 6. september 2004 Trudim se biti prijazna, dobra odprtega srca..... trudim se!!! - kaj ni to že maska? LP NatašaJaz pa mislim, da se lahko trudiš samo takrat, kadar že imaš predispozicijo za to. Ne moreš dobro in redno tečt, če ne čutiš potrebe po temu, ne greš na morje, če tega ne maraš. Če se trudiš zato, ker si to želiš je v redu. Če se trudiš zato, ker je tako prav, čutiš pa drugače, no to je pa maska.Ampak iz tvojega pisanja bi rekla, da si to želiš.... Torej po mojem to ni maska... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Jaz mam pa Neptuna v 1. hiši! To pove že kar dosti o moji maski. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Jaz pa sem tolk brez mask in tega, da potem kdo misli, da bogve kaj je se zadaj... in da je to maska.Meni se zdi, da sem taka kot sem...Kljub neptunu na asc. Hojla, Pomlad, dobrodosla! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 JESEN BO, PADAJO LASJE IZ GLAVE ŽE Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Jaz pa sem tolk brez mask in tega, da potem kdo misli, da bogve kaj je se zadaj... in da je to maska.Pismu, hecno, ampak pri meni tudi mislijo, da imam ne vem kva vse za kakim bregom, jest pa vse pospravljeno. Če kaj hočem, povem kaj hočem, če mi kaj ni, povem kaj in zakaj mi ni. ne vem, zakaj je treba komplicirat pa o enih skritih taktikah razmišljat, če je loh vse simpl . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 jah eni nosjo maske.. ker so nesamozavestni glede tega kar so... in se bojijo ali jih bo imel kdo rad če pokažejo svoj pravi obraz. žalostno. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 No sej za pusta je pa vseen fajn, če jo imaš Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Pujsa ???? Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 http://instagiber.net/smiliesdotcom/contrib/ed/smileeek.gif Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Buddha 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 ihaaa, naj živijo prasci in podgane Citiraj .vedno iščem Vzrok problemov in njihove Zdrave rešitve Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 ..zasledila, da neptun v 1.hiši pomeni velko mask.... ..kaj pa potem pomeni venera v 1.hiši, v levu...???? To o maskah je težko govorit na splošno...to je najlažje komentirat, če govorimo o kakšni določeni situaciji.....včasih je nujno potrebno da si nadanemo masko.....npr. čeprav ni tvoj najboljši dan in moraš sklent en dobr posel , pa veš da boš nadel masko, a velika možnost tudi je da bo sogovornik hitr ugotovil, da iaš v resnic porbleme......kaj pavem...dost odvisno od situacije.. .......a če se pprevečkrat nadaneš masko ... se zgodi, da se gibaš v začaranem krogu.....enako kop ri lažeh.. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Če znaš v svojem slabem dnevu izbrskat iz situacije vse kar je v tistem moment dobro, še ne pomeni, da nosiš masko . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Pa tudi če jo, kaj zdaj.....te ti že paše tak. A nje a nje...... Pa sem našu v tej situaciji kaj je ta moment dobro. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 .kaj pa potem pomeni venera v 1.hiši, v levu...????To je kar velika strast, pa veliko se da na lepa oblačila in dobro hrano(...v levu). Je pa to tudi večkrat znak privlačnosti, poštenosti, prijaznosti, itd.Kdo ima Venero v 1. hiši ima tudi "lepo" telo, skratka priljubljenost, ni slabo kaj Lilija, hvala Veneri, ki se je pri meni tudi našla v prvi hiši, še en dokaz, da ne znam nositi mask, čeprav bi jih bilo zelo koristno, nekateri so pa res pravi mojstri v tem , Lp, B. Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lunca 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 Rada je lepa, rada ima, da jo opazijo, rada ima nakit " nek se vidi razkoš" Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 to o nakitu ...pa za mene ne drži ...to pa res ne....verižico imam sicer skoraj vedno,uhane... v časih si nadenem kak prstan ali zapesnico, a ne masivne oblike...sdaj imam na peimer samo ogrlico, niti uhanov nimam ... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 To o maskah je težko govorit na splošno...to je najlažje komentirat, če govorimo o kakšni določeni situaciji.....včasih je nujno potrebno da si nadanemo masko.....npr. čeprav ni tvoj najboljši dan in moraš sklent en dobr posel , pa veš da boš nadel masko, a velika možnost tudi je da bo sogovornik hitr ugotovil, da iaš v resnic porbleme......kaj pavem...dost odvisno od situacije..Ja, na nek nacin imas prav oz. vem, kaj mislis, vendar vseeno menim kot prej - ne rabim maske kot take. Gre preprosto za to, da das pac VSE OD SEBE, tudi ce si v badu - to pa ni vec 'maska ali ne' v igri, gre za odnos do dela, ki mora biti opravljeno oz. posel pac, ki mora biti sklenjen (in ce potem ni, morda sploh ni zato, ker ti nisi nosil maske, morda pa je oni prodornejsi pa ga v tem primeru ravno zaradi nje nisi dobil oz. posel ni bil sklenjen). Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.