lilija 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 za sebe lahko povem....... da se ne turdim, da bi kadaj menjala masko z manenom, da bi kaj dosegal..... ...če čutim, da je stvar pomembna, se potrudim maksimalno in usmerim sve energije v tist smer.......če se pa mi neka stvar ne zdi smiselna, pa se mirno umaknem, ne da bi nadela masko, ampak pač odkrito pvem, zakaj se umikam....... predvsem pa se ne trudim biti nekdo drug...sem kar sem in bom to kar bom dosegla sama, če pa mi bodo pomagali pri dosegu cilja drugi, pa je tudi odvisno od mene.......... mačona, zakaj meniš da se skrivamo???...no jaz imam zelene oči.... res mačje .... . kaj si hotela s tem povedati , da se skrivamo za lepo obleko in lepini očmi, DA V DUŠI NISMO LEPE???...jaz mislim , da smo v duši še lepše ...saj zunanjost izžareva iz notranjosti!!!Lp. Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lilija 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 .........moram pa priznati tudi nekaj...... nikoli nisem imela problemov z nobenim profesorjem, pa tudi kje drgje... če sem hotela kaj doseči...sem po navadi tudi dosegla.....zgodilo se mi je včkrat, ko sem v bistvu šla vprašat ali prosit za v bistvu"čudne, neverjetne " stvari in so mi vedno vse ugodili... ...no , razen ene profesorice v srednji šoli, ki pa me nikakor ni marala... ..p navadi so mi rekli, da imam nasto, ki izžareva neko vnemo, neko posebno vzdužje.....ja, tudi jaz sem se skrivala za tem predvsem v srednji šlo...... v prvem letniku naredila lep vtis na okolico...potem sem pato kr pošteno izkoriščevala..... čakaj, mogoče pa jaz tudi "spretno " uporabljam masko ... ..sedaj pa sem v obdobju, ko mi nič.......prav nič ne gre po načrtih....... Citiraj Ljubezen ni solo,ljubezen je duet, če izgine pri enem,pesem onemi... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 lilija, mogoče se pa samo nov način delovanja pripravlja v tebi in moraš še ulovit "novi ritem"...potem bo že šlo po načrtih...lahko pa se tud načrti malo spreminjajo in ti niso več pomembne iste stvari kot prej... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žaža 10. september 2004 Prijavi Deli 10. september 2004 BI REKLA JA...http://smilies.jeeptalk.org/contrib/scorchio/sgrin.gif Citiraj Če hočeš biti srečen....BODI! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 nasmeh ... brez maske... Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 jaz pa sem taka danes. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 15. september 2004 Prijavi Deli 15. september 2004 Masko moram hočeš, nočeš velikokrat nadeti,sploh v poslu.(nikogar namreč ne zanima, kakšno počutje imam in ali sem pri volji ali ne) čeprav se mi je že velikokrat zgodilo, da so zavore popustile in je maska padla dol(dotična oseba pa je pol videla ) Prijatelji in prijateljice me večinoma poznajo s pozitivne in negativne strani in me takšno sprejemajo. Komur pa kaj ne paše,lahko gre,ga sploh ne zadržujem! Nova poznanstva so vedno prijetna in dobrodošla(če mi seveda pašejo ) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
freaky girl 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 30. avgust 2005 Prijavi Deli 30. avgust 2005 Danes imam veliko mask, pa ne vem katero naj si nataknem. Mogoče si bom pa tole ... ne pa ne, tale bo boljša ... vendarle, čutim, da je trenutek za ljubezen in mir ... nenazadnje bom pa spet pristal tam kjer sem in bom lahko pričaral katerokoli razpoloženje bom želel sam! Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Maske... Največkrat sem brez Sem bolj za način - tak sem, vzemi ali pusti, drugega ni Pa ne gre zmeraj Kadar sem tak da tud sebi nisem všeč dam neko masko gor da me drugi ne vidijo Pa ne zmeraj Pa če mi kdo pohodi taprav živc znam tud sprovocirat :xx!: In to tako da maske padejo dol Pa na to nisem nič ponosen Takšen sem... Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 kaj ni najbolse da si kar si ne pa da se pretvarjas in mas masko?kr kakrsnokoli masko mas, pa bilo koga ti rata pritegnit, enkrat mors to masko spustit s sebe al pa se celi lajf pretvaras.. pol pa.. ko jo enkrat spustis pa pokazes kdo si v resnici.. kak pol reagira oni 'pritegnjeni'? valda pa maska kot je nedolzen nasmesek al pa iskrica v oceh ne sme manjkat pri posamezniku.. hehe pa to itaq ni maska.. ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
alef 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Tud nasmeh je včasih maska Včasih tako mora bit... Saj ni treba da drugi zmeraj vidijo vse Ampak to je dobra maska Citiraj Čeprav nam je veliko vzeto, veliko še ostaja. In čeprav nimamo več tiste moči ki je nekoč premikala nebo in zemljo, smo kakršni smo, istih junaških src od časa in usode oslabljenih,vendar z neomajno voljo boriti se, iskati, najti in ne popustiti.Lord Alfred Tennyson - Ulysses Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Onix 31. avgust 2005 Prijavi Deli 31. avgust 2005 Maska je beg pred svetom in samim seboj :xx!: in prej ali slej te ujamejo brez maske, takrat se pokaže pravi obraz, ki je ponavadi tudi zlagan in nenaraven.Kdor živi predolgo pod masko (maskami) na koncu več ne ve kdo je pravi on.Z masko izgubiš sebe in družbo, razen, če ti je življenje ples v maskah v tem primeru je človek dokončno izgubljen :xx!: Citiraj Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo našel.Kdor najde pot, bo cilj vedno nosil v sebi.Nejc Zaplotnik Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 jaz je ne nosim si jo pa rada nadenem, ko so pustne maškarce Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tud nasmeh je včasih maska Včasih tako mora bit... Saj ni treba da drugi zmeraj vidijo vse Ampak to je dobra maska ne mors verjet kolk se s tem strinjam Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kapica 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Maske... Največkrat sem brez <{POST_SNAPBACK}> jaz je ne nosim ja ja ja ja jaaaaaa Citiraj ßoDi ło K@r §i... DrUgih J€ ił@k z€ Pr€v€c !!! life is a strange thing... just when you think you learned how to use it... it's gone... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
AlenaU 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 velikokrat nisem izrazila svojega jaza, ampak sem se podredila volji in mišlenju nekoga drugega; ja tudi vzgojadefinitivno je bila to maska, le da sem zanjo izvedela dosti poznodanes ne, jo pa definitivno nadanem, ko v kaj nisem sigurna - priznam Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 joj... jaz pa tezko recem..sem hotla prec uletet da nimam mask, jasno...sam ni cist res.velik tega ne pokazhem.... sam ne pod kaksno togo zabetonirano masko, pac pa... sam, ne pokazhem. drugac mi pa bolj ali manj vse na celu pise... nisem diplomat v lajfu, tako ce mi kdo ne sede, je jasno prec...redko si recimo nadenem masko prijaznosti... sebe imam za prijazno (morda se komu zdi odstekano), tko0 da... to ni maska. ce se mi pa zdi bit do koga neprijazna, pa pac sem, ne glede na... recimo koristi....ne bom lezla nekomu v rit zarad necesa, pac pa ga lohk nekam posljem kadar cem. tud si ne nadenem maske dobre volje ali cesa takega... gledam zamisljeno, izpod obrvi, celo mrko lohk...ne rabim mask. vendar ko pa recimo 'nastopam', imam pa blazno tremo vedno.... in vprasam frendico, a se mi vidi da se vsa tresem in da sem cist of?pravi a se hecas? totalno taf in samozavestna zgledas...tako da tedaj ocitno nosim nekaksno masko. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
trans 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 Dones se mi pa nič ne da To je moja maska - lenoba. Ampak, ker pridejo kmalu eni na sestanek, si bom nataknil drugo masko za njo pa se bo skrivala maska Hm, kaj pa je za njo? Me prav zanima! xrosex Citiraj Ja,... hm... kaj naj rečem? Vsega kar še ne obstaja ali sploh nikoli ne bo, tudi bog ne more pobarvati na rumeno. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 1. september 2005 Prijavi Deli 1. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja ja ja ja jaaaaaa kaj je ja ja jaaaaaaaaaaaaa če je pa res hopla Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Za masko si izberem podobo samega sebe. x!x Ker potem pa pod njo iščejo vse drugo in tako nobeno ugibanje ne more biti uspešno. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Dons sm un iz petek 13. Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Tomi7 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Primitivni ljudje nimamo, ne nosimo in ne rabimo mask! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Jz sm pa opazla, da folk druge direkt silijo, da nosijo maske...Če ne bi blo nobenga okol bi itak vsak bil tak kakršen je. Ne, ljudje ne marajo žalostnih, jeznih, obupanih ljudi okrog sebe. Čeprav ti je bad, se morš nasmihat (nasmeh pravzaprav je že del bontona), pa te scene....Halooo. Ja, včer sm mela soočenje z enimi ljudmi. Ki so mi nekak dal vedet, da človek ne sme pokazat tega, kar v resnici čuti. Konkretno: ko sem prizadeta, morm vseen igrat prijaznost. To pa je nekak težko, če te neki matra. Ampak...absolutno prijaznega človeka ni. (vsaj jz ga ne poznam: celo pr duhovnežih, ki so, kot bi pričakoval recimo absolutno prijazni, se pokaže sprememba attituda, ko rečeš kaj, kar te moti, tud kritike ne znajo sprejet v duhovnem okviru). Eh... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 9. september 2005 Prijavi Deli 9. september 2005 Včasih si v kritičnih situacijah, ko se moram z nekom soočiti z delikatnimi zadevami, nataknem masko neprizadetosti, nečutenja. Zdrži max, 3 minute. Je pa vsaj nekaj.Samo pogledaš me malo bolj prijazno , pa se zruši. To je to, drugače sem pa leta vlagala, da ne nosim mask, ne?! Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.