mojamura 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Nekoč nekje sem upala.., da bom živela. A kaj …Ne vem, ali sem res tako čudna, dünjena, smotana, blesava, al kaj? Če pa sem pač taka in ne morem drugače…Nisem človek, ki bi mu bile mar družbene norme, ki bi se držal tistih prokletih nenapisanih pravil (kao moraš zmeraj pazit, da bodo drugi o tebi lepo govorili. Ma briga mene za druge. BOLI ME KURAC ZA NJIH!!! A živijo oni moje življenje, al ga živim sama. A nosijo oni posledice mojih odločitev, al pa jih nosim sama???Prekleto….Sploh ne vem več kaj je narobe. Nekoč je nekdo rekel: razumni ljudje se prilagajajo svetu, nerazumni pa prilagajajo svet sebi. Zato pa ves napredek sloni na nerazumnih ljudeh. Se pravi, da sem človek napredka? BULL SHIT!!Nekomu nekaj govoriti in verjeti v svoj prav, če tisti nima niti kanček zaupanja v to, da kar misliš, je prav……Pa zakaj je to tako. Ali zato, da bi nam mogoče popestrilo naš mizerni lajf?.QRC pa taka veselica. Življenje je zajebano, ni lahko, na vsakem koraku te kdo hoče utopiti v žlici vode, ali zasaditi nož v hrbet. Še tisti, ko misliš, da si mu drag, dvomi vate. Pa kje je tu smisel.. Delam, se trudim, še pri gospodinjskih opravilih, ki če dam roko na srce, mi niso nikoli dišala…in potem se ne strinjam z nečim in sem že zajebala celo situacijo. Toda jaz vem, da mam prav, da se ne motim: Dejastva: - poznam situacijo bolj kot kdorkoli drug, poznam svojega otroka, vem za določene reakcije na določena dejanja…in v vse navedeno sem 100%. Če je to nekomu težko razumet…pol res ne vem.Ne dvomim vase, nikoli nisem in tudi dalje ne mislim!Pa, če zdaj to pomeni ogenj v strehi…naj!! Ne morem jaz sinu prepovedati nekaj, kar bo že itaq verjetno čez čas sam nardil, ker potem bom spet jaz tista slaba oseba…jaz-njegova mama. Nekdo, ki še ni izkusil sladkost starševstva, pa tega ne more vedeti!In je brez veze nekaj razlagati, ko je itaq tako, kot gluhemu dobro jutro. Ja, potem pa še to…zakaj prilivati olje na ogenj, sol sipati na rano…oz. drek mešati, da bo pol bolj smrdelo, če pa vem, da bi bila reakcija v tem primeru katastrofalna, ne kar se tiče mene, ampak mojih dragih.Tako to mi je ležalo na duši in želim, da to mojo frustracijo oz. blodnje črna luknja vzame. Citiraj Post mortum pocula nulla Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Pametno, da si izpluvala v črno luknjo, to pa dela Sonce nasproti Uranu, pa bližina polne lune, pa Venera se tepe s Plutonom, itd......razočaranja, padci, preobrati, ljubosumje, itd......sicer pa nikoli, res nikoli ne dvomi vase, ceni se in uživaj življenje Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Dobro si to nardila, mi je všeč. Treba se razkurit, zduvat, ko je za to čas. Ampak način kako si to nardila mi pove dvoje......da si pa danes res zlo jezna, mogoče tud mal užaljena in pa......da si dovolj brihtna, da boš znala hendlat s tem. Me ne skrbi zate. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 kul- da si se izrazila in se soočila s svojo jezo. jaz bi se tudi če bi si upala... pa si ne upam pičkamumaterina.. ne vem zakaj. moram biti fako kul in fina vedno, ker se nabere dreka, in ne morem biti fina če bi z užitkom komu spljuvala v faco vse kar si mislim o njem, pa si ne upam... ker kaj bi se lahko zgodilo??? bi uničila prijateljske odnose, bi pokvarila vzdušje??? bi OSRAMOTILA koga?? ma kakšne odnose, kakšno vzdušje- če se jaz v sebi žrem ker moram nenehno kazati nenevarno faco. kaj bi se zgodilo če bi odložila fasado, če bi enkrat v lajfu povedala in izrazila točno to kar čutim, mislim in sem?? bi se me vsi odrekli??? bi ostala SAMA? jebi ga raje sama in jaz, kot ne sama in ne jaz. filing da nisi dovolj dober, da ne ustrezaš. to me jebe odkar vem zase. in nič ni nikoli dovolj dobro!!!! vedno je nekaj, kar pač hmmm ni ta pravo. ma fak off.se mi zdi da bom še in še- krat bolj prosila kot dobila. se bolj trgala znotraj, kot bila srečna. in se bolj vdajala in predajala, kot bila pokončna in se cenila kritikam, neuspehom navkljub.ni dobro preveč čuustvovati. treba je najti mir. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Pa đes ti Aira, bolan? Ma, sam v sebi najbolje veš, če si dovolj dober al ne. Ostali niso pomembni. Je pa res, da si pač vsi želimo kako pohvalo, odobravanje drugih itd. včasih. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 uf, puf... saj vem, saj bo počasi to sedlo vame. do takrat pa bom občasno popizdevala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Pa đes ti Aira, bolan? najbolj obupna južna kar sem jo kdaj slišala "jebo te ko te rodi... " ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 27. avgust 2004 Prijavi Deli 27. avgust 2004 Kaj pa: "volim pičku ko majmun banano" .... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Dbest MojaMura!Natancno za taksnole smo odprli CL. x!x Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 1. september 2004 Prijavi Deli 1. september 2004 Ne vem sicer kam nej to napišem, pa sem si zbral tle; če pa ni prov pa kurc vas gleda, mam prov dost teh kretenov, k misljo da so bogovi, pol morš bit pa še prjazen z njimi (služba taka pač), so pa vsi pol pismeni in pa funkcionalno -nepismeni. Jim napišeš narišeš pa opozoriš, da določenih stvari se tam ne sme, oni pa kr........ :xx!: :xx!: pa popizdiš, včasih se še kr kontroliram, pol mi je pa čist dost, tko k zdej recimo...in pol mi gre na živce vse, še ta kemik k ni taprave barve in takrat in zdele naprimer je bolš da ni nobenga okrog mene, ki bi ga sigurn za kej napizdu.bi že najdu kej......Skratka nej gre vse v kurac zdej in ful se mi teži in mori, kr neki....mah shit.... Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Zdej bi najrajš izgovorila vse besede na p.. pa na m ....pa na nevem kaj še vse...sm tok jezna k sto hudičev,pa nej se mi sam ne reži tist k misl kok ne znam popent...scheisse...v nemščini mi grejo tele kletvice... :o|o: Kva pa misl da je ,smotko smotan...da mi lah govori kaj nej delam al kaj????bi ga najraj tko nabasala nekam...da se še dolg nebi pobral...uf... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 uf... in jaz sem sedela poleg tebe bravo punca, postavi se zase.... ko jih j.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 To, Tihareka, malo deri bregove vcasih!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 hm...teb se nebi nč hudega zgodl ...ja ko jih j...vse po vrsti...pismo...dobr da mam bulse še doma...jih dam gor...naciljam v mednožje...in beng!!! Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 pol pa še meen naučiš, zadet, ok.... pa ti kr izgovori vse tiste na p... in na m.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 ni problema...lah tud bulse posodm.. piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.....................miiiiiiiiiiiiiiiiiiiii............ Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 sam da ne bo iz tega piiiiiiška ven prišla Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 Das ist eine scheisse...ich kann es eifach nicht glauben,wie kann er nur so dumm sein...ich glaube er ist ein Schwein...dummkopf... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 I've been hurt so many times, that i forgot how it felt... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 7. september 2004 Prijavi Deli 7. september 2004 the same...življenje je včasih res čudno, npr. se zmeniva s prijateljico da se bova dobili, pa se potem ona naslednji dan ne javi na telefon in ne pokliče, niti ne sporoči zakaj se ne moreva dobiti...pa tudi naslednje dni ki sledijo ne pokliče...in jaz se potem počutim prekleto slabo!! naj se neha obnašat na tak način!!!! al pa pač ne bova več frendice That`s life - sometimes pain so much that you just can`t swallow any more.... but...on the end i say to myself : it`s going to be better one day.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 o fuck off...to ni res....nej gre vse v k... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ...nič jasn Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 pizda še tega se mi je treba... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 pa saj men tud pizda treba, nič takšnega, no Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 pizda še tega se mi je treba... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.