Skoči na vsebino

Moja frustracija

mojamura

Recommended Posts

Heja.... js ful nerad preklinjam... k zmer lahk koga užalim.... pi.... pa ku.... so vse čist kul ponavadi... pa jih nebi rad povezoval z bednimi dogodki.... sicer pa se spet nekaj furstriram...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.
Deli na socialnih omrežjih

prvič: nobenga nisi užalla. če pa se je kdo užalil, si je sam kriv x;)x

drugič: vsak rabi ventil, preden mu ekonom lonc eksplodira...vsaj bolj pametno ga je uporabit (ventil namreč) x:Dx x;)x

tretjič: če kdaj čist popizdimo, svet zaradi tega ne bo dol padu x^x :palec:

x:Xx :palec:

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pa pička mu materina idiot pofukan, sam da je šou, pička mu m.........

Mlek mi je spil k mi ga je včeri Pujsa prnesla za kavo; jest pa si zdej skugam cofeeeee, pa mlek odprt in pol ga fali; kje ma ta človk kej možganov idiot je, pa že zadnč mi je vse monitorje prestavu tle

Pizda........ x!x x!x :vragec: :vragec: :vragec: :xx!: :xx!: :vragec:

Mlek mi je spil k mi ga je včeri Pujsa prnesla za kavo; jest pa si zdej skugam cofeeeee, pa mlek odprt in pol ga fali; kje ma ta človk kej možganov idiot je, pa že zadnč mi je vse monitorje prestavu tle

Pizda........ x!x  x!x  :vragec:  :vragec:  :vragec:  :xx!:  :xx!:  :vragec:

A si bil ti na kaksnem dodatnem tecaju preklinjanja....ker v obicajnem solskem sistemu ne naucijo vsega tega :eek:

• 3 weeks later...

:palec: x:Dx x:Dx x:Dx Zdej vem zakaj so mi všeč srbski filmi... :palec: x:Dx x:Dx x;)x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

Fuck off p... p...,2 ure sedi tam in misli da ji je najhuje na svetu in ene zadeve ne more do konca zrihtat pizda smotana,krava neumna nej zarije svojo glavo v beton če ni zmožna nč druzga....nej gre v k....

Heh...je že bolš :vragec:

Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within.

Ti se pa nič tiho ne pritožuješ... :palec: x:Dx x;)x x^x

Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!

Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.

Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.

Fernando Pessoa

hvala bogu, da ne uporabljam veliko ketvic glede na to,da so v našem okolju prav znane, po kakšni m.k. nas prepoznajo daleč naokrog... mi pa uide kakšna sočna, posebej če mojemu kaj ne morem dopovedati in ravno danes sem obnovila znanje ... ma klinc ga gleda :xx!: a misli da bomo vsi igrali po njegovem trenutnem navdihu, jok brate odpade... :xx!:

e pa jebi ga tko je.......

pizdo lizec je pa vseen, đrk; sej sam to dam skoz pa bo..................pol pa kej novga pride šit

heh, zm že pomirjen sam spomnu sm se na enga FUNKCIONALNO Nepismenga idiota, od zjutri :xx!:

Pizda........ x!x  x!x  :vragec:  :vragec:  :vragec:  :xx!:  :xx!:  :vragec:

A si bil ti na kaksnem dodatnem tecaju preklinjanja....ker v obicajnem solskem sistemu ne naucijo vsega tega :eek:

x:Dx x:Dx x:Dx

sm mel posebno izobraževanje x:Dx , sam celozne lekcije pa nisem osvoju; so me prehitel oz. bli boljši uni........znaš, pa ovi naši, braća :xx!: :vragec: x:Dx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...