Aira 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 ni lepšega od pizde... Tihareka- kaj pa tebe muči?Se malček izpoveš?če zadevo spraviš v besede ti bo ziher lažje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Kaj jo muč....ja, pi.da, verjetn, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Heja.... js ful nerad preklinjam... k zmer lahk koga užalim.... pi.... pa ku.... so vse čist kul ponavadi... pa jih nebi rad povezoval z bednimi dogodki.... sicer pa se spet nekaj furstriram... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 tihareka...tu pa tam kakšen breg podret je skrajno dobrodejno Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 pa tu in tam prstke uporabit tud...... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 uau...delo s prstki je pa itak eno najboljših...vse kar se dela s prstki Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 Hm...hvala Amis....k mi je res prekipel...se opravičujem če sem s tem koga užalila....ni bil to moj namen. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2004 Prijavi Deli 8. september 2004 prvič: nobenga nisi užalla. če pa se je kdo užalil, si je sam kriv drugič: vsak rabi ventil, preden mu ekonom lonc eksplodira...vsaj bolj pametno ga je uporabit (ventil namreč) tretjič: če kdaj čist popizdimo, svet zaradi tega ne bo dol padu Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 vse ven dat! nč v seb držat to je najslabš! Tako da kr.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Pa pička mu materina idiot pofukan, sam da je šou, pička mu m.........Mlek mi je spil k mi ga je včeri Pujsa prnesla za kavo; jest pa si zdej skugam cofeeeee, pa mlek odprt in pol ga fali; kje ma ta človk kej možganov idiot je, pa že zadnč mi je vse monitorje prestavu tle Pizda........ x!x x!x :xx!: :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. september 2004 Prijavi Deli 9. september 2004 Pa pička mu materina idiot pofukan, sam da je šou, pička mu m.........Mlek mi je spil k mi ga je včeri Pujsa prnesla za kavo; jest pa si zdej skugam cofeeeee, pa mlek odprt in pol ga fali; kje ma ta človk kej možganov idiot je, pa že zadnč mi je vse monitorje prestavu tle Pizda........ x!x x!x :xx!: :xx!: A si bil ti na kaksnem dodatnem tecaju preklinjanja....ker v obicajnem solskem sistemu ne naucijo vsega tega Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 27. september 2004 Prijavi Deli 27. september 2004 Pa pička mu materina idiot pofukan, sam da je šou, pička mu m......... Zdej vem zakaj so mi všeč srbski filmi... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Fuck off p... p...,2 ure sedi tam in misli da ji je najhuje na svetu in ene zadeve ne more do konca zrihtat pizda smotana,krava neumna nej zarije svojo glavo v beton če ni zmožna nč druzga....nej gre v k.... Heh...je že bolš Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nimbus 28. september 2004 Prijavi Deli 28. september 2004 Ti se pa nič tiho ne pritožuješ... Citiraj Potovati! Izgubljati dežele! Biti nenehno drug, biti v duši brez korenin, živeti samo za zrenje!Ne pripadati niti sebi! Iti naproti, slediti odsotnosti tega, da bi imeli cilj, in tesnobe, da bi morali nanj priti.Tako potovati, je potovanje. A na njem sem, ne da bi mi bilo treba več kakor sanje o prehajanju. Ostanek sta zemlja in nebo.Fernando Pessoa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 hvala bogu, da ne uporabljam veliko ketvic glede na to,da so v našem okolju prav znane, po kakšni m.k. nas prepoznajo daleč naokrog... mi pa uide kakšna sočna, posebej če mojemu kaj ne morem dopovedati in ravno danes sem obnovila znanje ... ma klinc ga gleda :xx!: a misli da bomo vsi igrali po njegovem trenutnem navdihu, jok brate odpade... :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 e pa jebi ga tko je.......pizdo lizec je pa vseen, đrk; sej sam to dam skoz pa bo..................pol pa kej novga pride šit heh, zm že pomirjen sam spomnu sm se na enga FUNKCIONALNO Nepismenga idiota, od zjutri :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Trudi 29. september 2004 Prijavi Deli 29. september 2004 Pa pička mu materina idiot pofukan, sam da je šou, pička mu m.........Mlek mi je spil k mi ga je včeri Pujsa prnesla za kavo; jest pa si zdej skugam cofeeeee, pa mlek odprt in pol ga fali; kje ma ta človk kej možganov idiot je, pa že zadnč mi je vse monitorje prestavu tle Pizda........ x!x x!x :xx!: :xx!: A si bil ti na kaksnem dodatnem tecaju preklinjanja....ker v obicajnem solskem sistemu ne naucijo vsega tega sm mel posebno izobraževanje , sam celozne lekcije pa nisem osvoju; so me prehitel oz. bli boljši uni........znaš, pa ovi naši, braća :xx!: Citiraj http://members.aol.com/dcreelma/imagesite/animated/otherstuff/madhack.gif Trudi -- Car Dvora http://smile.smilies.nl/923.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aira 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 mah bah beh <_< ne bom nič gldih besed uporabljala... samo tako pač- beh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. september 2004 Prijavi Deli 30. september 2004 pizdo lizec je pa vseen, bemu, jst pa že cel lajf živim v zmoti, da je to neki kar je ok Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.