žiga 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 mi bomo dons jedl makarone pa mesno omako njam Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Hm...fant je star 9 let...in cist navdusen...tko da mu lah mal oprostis Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 29. avgust 2004 Prijavi Deli 29. avgust 2004 Tko se dela Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 29. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2004 ja hvala Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 29. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2004 Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 29. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2004 uh že zdavni :o|o: Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 29. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2004 Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 29. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2004 kuku zdej bom pokazu prjatlu Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 29. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2004 še še bi jst :[ Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 29. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2004 :kill: Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 29. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2004 ok tut js grem mal na sončka cel dan sm not :xx!: Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 29. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 29. avgust 2004 zdej sm pa napokan Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 bom šu saj sm ful zaspan :o|o: :o|o: :o|o: :o|o: :o|o: Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 Zigi, kva si dons papu? Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 js sem ravnokar jedu breskvici pečeni na sveči hehe dobr okus, ampak mi še zmer obupno manjka kalorij... tak da grem dol, po mal bolj resno hrano... mrbit bom celo spet kaj skuhal... mrbit spečem aplačinke, al pa še boljš, po dolgem času naredim en gigantski čokolešnik se zavlečem pred TV in se dobr nafutram.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 haha nino si pa kul sam ješ Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
žiga 30. avgust 2004 Avtor Prijavi Deli 30. avgust 2004 mi plis neki poslete Citiraj LOVEC BOM(!) kaj se zgodi če pokličš 311-policaji se v rikverc prpelejo- Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. avgust 2004 Prijavi Deli 30. avgust 2004 haha nino si pa kul sam ješ ni težko bit kul, sploh ne ... to je čist naravno že rodil sem se lačen... heja, tak pač je... ampak še raj kt jem pa kuham... pismu kolk se je fajn igrat s hrano, prele sem zapeku breskvice so ble pol take sočne za pojest... mhmhm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 jeah jeah zdele grem dol pojest še mal lazanje ala garfield Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 filane paprike(s sojinim mesom) s pire krompirjem Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 pri nas bojo tudi donse doma filane paprike... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Apolonija 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 Učeri k sm pršla iz ZDA me je čakala na mizi prava domača vroča z domačimi nudlci - goveja juha....mmmm po vsemu junkfutru je tooolk pasala....mislim, da jo bom dans tut papcala.... Citiraj Mogoče je ljubezen tudi to, da se naučimo spustiti,da spoznamo, kdaj se je treba posloviti. Da s svojimi občutki ne oviramo nečesa, kar bo nemara boljše za tiste, ki jih imamo radi. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. avgust 2004 Prijavi Deli 31. avgust 2004 ti čist verjamem... najboljša je domača juhca ja... kr pogrešaš če si dolg od doma... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.