Tomas de Torquemada 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 filanega jesetra, v omaki klapavic, file je iz pandinih sušenih mod, vse skupaj gratinirano z sirom tibetanskega jaka.za predjed. Glavna jed so gosja jetra na žaru, v omaki divjih brusnic, divji prašič na ražnju polnjen z priželjcom mladih srn.Consome alla Bonifacium( juha z raki, postrvmi, jastogom in svežim kaviarjem), za poobedek, bomo pojedli, avstralskega skakača polnjenega z žajbljom, dušenega v sopari.Desert pa je skleda smetane morskih krav z posebaj pridelanimi črnimi jagodami, ki rastejo samo tam kjer pečene piške letajo s hrbtom navzdol. Citiraj Mens sana in Inquisitio hispanaGloria in excelsis Deo Glória in excélsis Deo Et in terra pax homínibus bonæ voluntátis. Laudámus te, benedícimus te, adorámus te, glorificámus te, Grátias ágimus tibi propter magnam glóriam tuam, Dómine Deus, Rex cœléstis, Deus Pater omnípotens. Dómine Fili Unigénite, Iesu Christe, Dómine Deus, Agnus Dei, Fílius Patris: Qui tollis peccáta mundi, miserére nobis; Qui tollis peccáta mundi, súscipe deprecatiónem nostram, Qui sedes ad déxteram Patris, miserére nobis. Quóniam tu solus Sanctus, tu solus Dóminus, tu solus Altíssimus, Iesu Christe, Cum Sancto Spíritu in glória Dei Patris. Amen. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 4 kosa pice dopoldan, potem murve z drevesa ducat jagod, pljec (lubenica tehta 8 kg)! Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 Špargljeva kremna juha s krompirjem (celo uspela je), pečen piščanec (zame ne) in sojini zrezki, pire krompir in špinača, zelena solata in jagode s sladoledom. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 paradajz ... neverjetno okusen je bil ... mozzarella ... malo sveže bazilike ... prelito z olivcem in ssol p.s.: še nisem vegi uf ... murve ... pa lubenica z vodko ... to bi tud pasal zdele Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 19. maj 2009 Prijavi Deli 19. maj 2009 Pirin ričet s suhimi jurčki.... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 20. maj 2009 Prijavi Deli 20. maj 2009 Špargljeva kremna juha s krompirjem (celo uspela je), pečen piščanec (zame ne) in sojini zrezki, pire krompir in špinača, zelena solata in jagode s sladoledom.Zlo švoh, da je bilo to včeraj.Bi se kar povabila na kosilo Bi jaz danes nekaj podobnega, pa ne kuham jaz Tko da je krača (imamo delavce) , pečen krompir, solata Seveda še goveja juha, brez katera ne gre Pirin ričet s suhimi jurčki.... A se to kaj drugače kuha kot pa navaden ričet, mislim z ješprenom?? Prvič slišim, da je to tudi možno, pa zelo rada imam ričet Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 20. maj 2009 Prijavi Deli 20. maj 2009 Zlo švoh, da je bilo to včeraj.Bi se kar povabila na kosilo Jah Mitra, naslednjič pa prej povej! Danes bom pa pirino pico z vso možno zelenjavo, ki jo imam doma. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. maj 2009 Prijavi Deli 20. maj 2009 Ja isto kot navadna. Pač je ne skuham in jo jem kot bilokero.. Tako naprimer:http://www.theburprag.com/spinach-salad.jpgzgleda lepo. Moram sprobat enkrat. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. maj 2009 Prijavi Deli 20. maj 2009 Pomlatla mešano solato. Čakata me še dve banani in ena plastikskuta (obstgarten). Že včeraj pripravila čufte v paradižnikovi omaki, tko da zraven skuham sam še pire krompir Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 Ciao Cookie Danes grem v Zagreb in mi ne gine ena dobra ribja juha potem pa hobotnica pečena v roru s krompirčki.Mljask* Drugače pa - glede na to, da so začeli fižoleti (stročji fižol),sem uvedla enkrat na tedenFižolete+kuhan krompir, oboje polito s pocvrtim pršutkom, v katerega zamešam par žlic kisle smetane Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 A se to kaj drugače kuha kot pa navaden ričet, mislim z ješprenom?? Prvič slišim, da je to tudi možno, pa zelo rada imam ričet Ne, razen, da je pira precej prej kuhana. Danes ponovila vajo, dodala sem še rdečo lečo, pire sem imela premalo... pa tudi odlično. Tole zmažem... pa grem v akcijo... randi z motiko... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 Ooo Ruby maš srečo s fižoleti moji so šele dobro pokukali iz zemlje (na terasi mam par korit zemlje) sicer sem ti pa fovš za današnje kosilo (zalayi nisem pa nič ) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 A si ti spet vegi? Jaz pa glodam oreščke. Kuhala danes ne bom nič, se bom švercala. Naročila popečeno polento z sirčkom, omako in solato s čim več vsega.NOOOO, pa hy-pro... x:px x:px Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 A si ti spet vegi? Jaz pa glodam oreščke. Kuhala danes ne bom nič, se bom švercala. Naročila popečeno polento z sirčkom, omako in solato s čim več vsega.NOOOO, pa hy-pro... x:px x:pxjst tut pol bom pa mueslije Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 Solato. Pa riž z zelenjavo.(menda so že lisičke, pa se mi ne da v gozd preverit), ampak bi pasale zraven. (bom fliknila malo suhih jurčkov zraven) Ostalo še malenkost riža, pa nek kruh se potika..ne vem, če ne bom riževega narastka uštimala. Samo jabolka bi bilo fino, če bi bila pri bajti. Moram preverit. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 skota z malo medu.prej pa griz kroha. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 21. maj 2009 Prijavi Deli 21. maj 2009 2 debeli palačinki (moka voda malo soli) na riževem olju z medom zdaj pa pečem dva velika krompirja na pol in zeleno solato z domačim jabolčnim kisom (imamo jablano 1) uh :palec(rad vas mam , papa) Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 22. maj 2009 Prijavi Deli 22. maj 2009 banano in čokolino pokončala popoldan pa me čaka skleda mešane solate Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 22. maj 2009 Prijavi Deli 22. maj 2009 pol breskve iz kompota v katero sem namazala sladolel čokokoko ko... še malo čokokokota in banano. ker sem se malo zbajsala in me matra menstra, moram vse to skupaj porihtat... zadnje case se basem s solato... ipd Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 22. maj 2009 Prijavi Deli 22. maj 2009 Ooo Ruby maš srečo s fižoleti moji so šele dobro pokukali iz zemlje (na terasi mam par korit zemlje) sicer sem ti pa fovš za današnje kosilo (zalayi nisem pa nič )Cookie Včeraj sem poleg ribje juhe pomazala še enega lepega zobatca, zraven pa blitvopokapljano z olivnim oljem Danes pa sem kupila fižolete- maslenec, njamasi.Bodo jutri, pa mlad krompirček pečen, zraven pa omaka iz pocvrtega pršuta in kisle smetane.Za nekoga, ki pa je na hudi dieti, bomo pa en telečji šnicl spekli na brzaka na žaru. Še enkrat v lajfu bi se rada napokala sirovih ta slanih štrukljev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 24. maj 2009 Prijavi Deli 24. maj 2009 Zajtrk preskočilaKosilo: Pečenka, solata, goveja juhica, odločam se še med pomfrijem ali pečenim kromprjem. Za sladico pa je poskrbel sine (mat pa slaščičar), spekel je mafne Priden, sam še za seboj svinjarijo pospravit ga naučim Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 26. maj 2009 Prijavi Deli 26. maj 2009 a slaščičarka si ... sem mislila da kuharca... Papirje imam da sem cuker pek.Delala sem pa na takem mestu, da sem se naučila kuhati za 1000 in več ljudi.Že tako rada stojim za štedilnikom, in ni problem spacati kakršno koli jed.Problem nastane, ker ostali domači prisegajo na meso in klasiko od kuharije , jaz pa tako rada kaj zelenjavnega in kaj še ne okušenega Danes čufte, ribana kaša za prilogo, solatka.Sladica??????????? Kremšnite?????? Mogoče Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 26. maj 2009 Prijavi Deli 26. maj 2009 jaz bom pa zelenjavno juho, tako bolj na hitro z bučkami in krompirjem... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 27. maj 2009 Prijavi Deli 27. maj 2009 Kreeeemšnite Jebela strela, zdej si pa naredila lušte. Grem danes v Perlo na eno in kafe Pol pa še po češnje Sam, da se je pa sem fajna A ti je sedla sladka rezinca šnite krem Sem zabušavala včeraj, jih nisem spacala skupaj.Sem zato danes ledeno torto, za katero je baje recept star preko 50 let.Dobra ko "hud.......č", če se tako lahko reče. Za kosilo borovničevi cmoki, politi z medom. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 27. maj 2009 Prijavi Deli 27. maj 2009 jaz pa sem danes jedla pri babicirestan krompir, zelena solata, pa goveja juhica s palačinkami Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.