Ruby72 31. maj 2009 Prijavi Deli 31. maj 2009 Jaz bi tudi češnje Pa drugo drobno sadje tudi, maline, ribez...mljask Danes bodo rumeni fižoleti (maslenec), krompirček, in na žaru popečen sir! Končno uštimala žar na sanjski terasi,za peko tuna steakov, zelenjavic, sira in kašnih dobrih florenticev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
EnglBengl 31. maj 2009 Prijavi Deli 31. maj 2009 Sigurn bo župca, za drugo mi niti ni tok važn, sam da bo župca Citiraj živi in pusti živeti Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 31. maj 2009 Prijavi Deli 31. maj 2009 Meni je tudi župca univerzalno zdravilo za vse. Grem pogledat, če mam kak kos meska v zmrzovalniku, da jo še jaz fliknem gor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 31. maj 2009 Prijavi Deli 31. maj 2009 hm, zdaj pride Ljoško naročila pizzo zame in mojo ljubezen Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 Češnje domače. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 Tudi midva z pesjanom sva bila pravkar pod češnjo na pojedini... Sam ne vem kdo jih je več zmazal... jaz ali on... Niso še čist zrele, a za prve lušte so pa že. Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 sladko zelje, krompir v kosih in skledo zelene solate uf, včeraj pa poskusla malo postrvi. šel moj ribe lovit, pa bla mal preveč glasna, dabom poskusla postrv, če jo bo ulovil in spekel saj ni bila slaba, samo nisem več navajena na meso,mi ni bilo potem nič kaj dobrosicer pa včeraj robutala ribez in jagode Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 pečen krompir in šampinjončki na žaru s česnomprejle sma šle z mami nabirat gozdne jagode in seveda sem jih takoj snedla Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 Gozdne jagode!!! Moram tudi jaz potem za vikned mal v gozd. Sem sendvič z mocarelo, paradižnikom in nekim namazom (kaj pa vem, kaj je bilo).Zdaj se mi pa kuha zelenjavna župca (brokoli, krompir, korenček). Potem pa še sirove štruklje pa je. Dobila sem eno fajn domačo marmelado, ki je bolj kisla in mi je super. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Sprenger&Kramer 1. junij 2009 Prijavi Deli 1. junij 2009 V Judeji pa je bil prerok Habakuk. Skuhal je podmet, nadrobil kruha v lonec tre odšel na polje, da ga odnese žanjcem. (Danijel 14:33) Citiraj Verba vana aut risui apta non loqui.Zmaga: Io, Galileo dovessi lasciar la falsa impressione che il sole sia il centro del monde e che non si muova e che la terra non sia il centro del mondo e si muova. La detta falsa dottrina e contraria alla Sacra Scrittura. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 3. junij 2009 Prijavi Deli 3. junij 2009 .murve z drevesa.. jaz res ne verjamem v nič več. pa ne tko... :xx!: mi gre na ŽIVCE! ... ajmo zdaj, the end of old regime. lets go frutty. Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 3. junij 2009 Prijavi Deli 3. junij 2009 Zajtrk ocvrta jajčka Kosilo pa mladi krompirček in seveda nepogrešljiva solata Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 3. junij 2009 Prijavi Deli 3. junij 2009 murve z drevesa...Jz tut, kmal bodo dozorele ... -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 3. junij 2009 Prijavi Deli 3. junij 2009 Zajtrk ocvrta jajčka Kosilo pa mladi krompirček in seveda nepogrešljiva solata full mam rada ocvrta jajćka x:px jaz pa danes za kosilo krompirjeve murke in mlad kuhan fižolseveda ostali z ocvirki, jaz pa brez za zajtrk pa jogurt..neki nov...slim and fit kao Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 3. junij 2009 Prijavi Deli 3. junij 2009 jaz pa danes za kosilo krompirjeve murke in mlad kuhan fižolseveda ostali z ocvirki, jaz pa brezuuuuuu Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 3. junij 2009 Prijavi Deli 3. junij 2009 Jaz bi tudi češnje Pa drugo drobno sadje tudi, maline, ribez...mljask Danes bodo rumeni fižoleti (maslenec), krompirček, in na žaru popečen sir! Končno uštimala žar na sanjski terasi,za peko tuna steakov, zelenjavic, sira in kašnih dobrih florenticev tud jaz bi... pa tud teraso bi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 tres, tres... včraj pomalcala 3 kebaba, po res dolgem času. njami Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 tres, tres... včraj pomalcala 3 kebaba, po res dolgem času. njami3 kebabesi pojedla včeraj :eek: ?menda ja ne naenkrat, he he Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ABCfree 4. junij 2009 Prijavi Deli 4. junij 2009 We eat that: and that: Citiraj Darling,stand by me Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 Tiste česnovke tam gor na sliki imam pa zelo rada Z želišči in česnom. 2 dni gostilniške prehrane in že komaj čakam, da sama skuham.Šparglje pa tanov čist tanov krompirček! Naročila sem en kup bio zadev... od leče do sirčka, neke super piškote... solatke, bučke in tako dalje...Vsaj glede kosil bo vikend fajn. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 Še eno vprašanje: kje imajo veliko izbiro kruha brez glutena? Da še to naročim in potem bankrotiram Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 tudi jaz mam rada one česnove kruhkedanes pa filana paprika in pire, aja pa zelena solata Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
peder 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 tudi jaz sem že jedel česnove kruhke nič posebnega mi niso, olje in česen Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 Delala napolitanke (po okusu prej figaro) - zdej počivajo na hladnem - jutri razrežem.Bom nesla babici Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. junij 2009 Prijavi Deli 5. junij 2009 Par krekerjev, mam dieto.... želim si shujšat nekajj kilc upam da mi bo uspelo, držite pesti. da bom vsaj kot Pamela, ki jer moj živeči idol Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.