Mitra 6. junij 2009 Prijavi Deli 6. junij 2009 Jaz pa ne bom hujšala,bom vesela in debela. Mladi krompirček (me je dež nascal ko sem ga nabirala)solatka, juhica....... najmi. Sladica pa pravi gorenjski štrudl. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 6. junij 2009 Prijavi Deli 6. junij 2009 naredila čudovito gobovo juho (lisičke) in popečene kruhke s sirom potrosila po vrhu ravnokar jem češnje (so take kot bombe) Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 6. junij 2009 Prijavi Deli 6. junij 2009 A to bo pol manj jabolčnega nadeva kot ponavadi? Hi hiMalo jabolk, malo skute, namesto drobtin zmleti orehi Vse sešteješ in je odlično Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 7. junij 2009 Prijavi Deli 7. junij 2009 za zajtrk palačinke z marmelado za kosilo pa bo kar skleda mešane solate Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 7. junij 2009 Prijavi Deli 7. junij 2009 zajtrk : žemlja s sirnim namazom in zelena paprikakosilo : restan krompir, zelena solata, sir za žar (mu cuisine) Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 7. junij 2009 Prijavi Deli 7. junij 2009 kravja kuhinja? točno tako dober je full Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
barbka4 7. junij 2009 Prijavi Deli 7. junij 2009 tudi jaz sem že jedel česnove kruhke nič posebnega mi niso, olje in česen vonj iz ust potem ko jih poješ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 7. junij 2009 Prijavi Deli 7. junij 2009 za zajtrk zelenjavni sok, za malco sadje, za kosilo krožnik kuhane zelenjave, za malco zelenjavni sok, za večerjo zelenjavna juhica z mal quinoe in sojinih koščkov... tale brez OH dieta... če nič drugega, sem se pri učenju totalno sposobna koncentrirat in lepo celo knjigo prebrat in dojet za kaj se gre.. lani je to tko zgledalo, da sem na vsaki dve poglavji mal zadremuckala in skoz mi je fokus uhajal... dodajam precej lanenega in oljčnega olja, da me ne zebe, pa recimo da bo pomagal tud proti hujšanju, tko da... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 7. junij 2009 Prijavi Deli 7. junij 2009 Še eno vprašanje: kje imajo veliko izbiro kruha brez glutena? Da še to naročim in potem bankrotiram V Trstu, v lekarnah, 6-8 različnih tipov, s semeni, rustične rezine, bobole, grissine, krekerje, hrustljave kruhke.... Imaš tudi zmrznjene varjante; ciabatte, žemlje, francoske štručke, zelo dobre.Kolače, rolade, piškote, napolitanke- tudi v prehrambenih trgovinah- marka Galbusera-dobri krekerji, napolitanke, jafa piškoti... Še tale link si poglej, je vse brezglutensko;http://www.viaglut.it/index.php V Slovenijo uvažajo samo brezglutenske zadeve od Scharja, škoda, razen jafa piškotov in savoiardov, pa enih snackov in moke za slaščice imajo vse drugo bolj ubogo, sploh pašto :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Kylie 8. junij 2009 Prijavi Deli 8. junij 2009 ravnokar sem zmazala pol pice (klasična, z dodano zelenjavo) Citiraj Življenje je sestavljeno iz številnih drobnih kovancev.Kdor jih zna pobirati, si nabere celo premoženje. JEAN ANOULIH Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 recimo da bo pomagal tud proti hujšanju, tko da... V to pa ne dvomi.Prvi teden še ne, potem pa gre vsaj kilogram na teden.Pa še kar nekaj časa traja potem, da se kilogrami pričnejo nalagati na stara mesta. Po enem letu sem nazaj pridobila 4kg, shujšala pred tem pa 12.Čakam kaj bo sedaj, po zadnji kuri. Danes pa špageti bolonese. Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 V to pa ne dvomi.Prvi teden še ne, potem pa gre vsaj kilogram na teden.Pa še kar nekaj časa traja potem, da se kilogrami pričnejo nalagati na stara mesta. Po enem letu sem nazaj pridobila 4kg, shujšala pred tem pa 12.Čakam kaj bo sedaj, po zadnji kuri. Danes pa špageti bolonese. PROTI sem rekla verjem, da mi res ni do tega, da bi še več kil zgubljala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 Danes pa špageti bolonese. Tudi jaz. Sejtan namesto mesa. Pa polnozrnati špageti.Najhitreje. Za večerjo imam še sojine sarme. Pa lubenico. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 Integralni rižek z olivnim oljem in naribano bottargo gor Domačo solato sz belim fižolom.Za posladek pa zame ena najboljših zadev pod soncem:BOROVNICE *v glavnem, še ena od neumnosti na temo prehranjevanja - dodatek s prehranjevanju glede na krvno skupino- je dr.D' adamo določil še 6 genotipov.Kupila knjigo, prisilila ubogega Velikana v težke meritve, ga pri tem toliko izmrcvarila ,da mi je na koncu rekel: no, povej, kaj bi rada, da je del od kolena dol daljši??? Da bo potem mir... No, ugotovila, da sem genotop Gt6-Nomad, ampak se mi zdi, da sem bolj GT1 Lovec, in taka j od K (jajcaodkitajca),bog ne daj kakšnega pomidorja jest al pa koruze , zanimivo glede na današnji čas, ko vsak svojo univerzalno dieto fura Mah, grem naz delat, ku bi rekla ana suseda u moje none: za ljene ruoke, nu prazno beticu- nejde vrag prave deffarje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 Ruby, pozabila sem se ti zahvalit za informacije o izdelkih brez glutena! Hvala!!! Zdaj rabim samo še čas. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mitra 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 PROTI sem rekla verjem, da mi res ni do tega, da bi še več kil zgubljala Ups.Falila PROTI Sory Citiraj Duhovno smo močnejši ko nas je več, saj smo samo tako lahko celota! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantra 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 češnje -) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 Ups.Falila PROTI Sory nč panike evo, danes sem mela res kuhalni dan.. zelenjavna juha, kombinacija integralnega riža+kamuta, pa pire iz korenčka, kos čikna zame, pa velika skleda zelene solate. riž pa korenček je moj dragi jedel, jaz sam poskusla Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 jst tut Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
The Dude 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 Ni tole preveč moja tema, samo danes pa z veseljem napišem, da sem pred par minutami dobil čisto svežo skuto + 2 litra sirotke. Še mal čebule narežem.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 9. junij 2009 Prijavi Deli 9. junij 2009 Ni tole preveč moja tema, samo danes pa z veseljem napišem, da sem pred par minutami dobil čisto svežo skuto + 2 litra sirotke. Še mal čebule narežem.. In čebulo boš jedla ob skuti ali ob sirotki? Najboljša/prava skuta se naredi iz kislega mleka...sveže polnomastno mleko skisaš(počakaš dan ali dva)...previdno posnameš smetano in jo poješ( črn kruh obvezen )ostanek premešaš in potisneš v prečico ogreto na 150 stopinj za dve uri, ugasneš pečico...ohladiš in precediš...in imaš skuto. Trenutno je na top listi skuta+ narezan drobnjak+malo gorčice+malo majoneze+sol+poper Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 Ruby, pozabila sem se ti zahvalit za informacije o izdelkih brez glutena! Hvala!!! Zdaj rabim samo še čas. Z veseljem.Po sili razmer kar obvladam brezglutensko sceno *Enya - super recept za skuto- hvala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 ...Najboljša/prava skuta se naredi iz kislega mleka...sveže polnomastno mleko skisaš(počakaš dan ali dva)...previdno posnameš smetano in jo poješ( črn kruh obvezen )ostanek premešaš in potisneš v prečico ogreto na 150 stopinj za dve uri, ugasneš pečico...ohladiš in precediš...in imaš skuto. a dej dej jst sm pa postopek izdelave skute čist slučajno pogruntala s kuhanjem skisanega mleka (ko sem bla še mala piška - pa sem si hotela skuhat puding). Pa od takrat delam kar na štedilniku Eni delajo pa celo s kisom sam taka skuta men ni najboljša Morm enkat sprobat še s tvojim načinom Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 a dej dej jst sm pa postopek izdelave skute čist slučajno pogruntala s kuhanjem skisanega mleka (ko sem bla še mala piška - pa sem si hotela skuhat puding). Pa od takrat delam kar na štedilniku Eni delajo pa celo s kisom sam taka skuta men ni najboljša Morm enkat sprobat še s tvojim načinom ja, saj sem rekla, je več načinov izdelave skute... Tašča jo naredi takole: zavre 3l mleka, nekoliko ohladi , prilije 1 dcl jabolčnega kisa, premeša, ohladi , precedi in to je to....Tako narejena skuta je sladka, okus malo spominja na mozarello. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 10. junij 2009 Prijavi Deli 10. junij 2009 V službi pa sem si s sabo prinesla cottage cheese pa zelenjavni sok... pa en piškot sem zraven ukradla Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.