Guest sstane 17. april 2010 Prijavi Deli 17. april 2010 Cookie, nekaj zate (kvinoja+amarant z grahom in šampinjoni..)uf, zgleda dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. april 2010 Prijavi Deli 17. april 2010 uf, zgleda dobro tudi bilo je in posoljeno čist na koncu, zato pustim malo bolj čmokasto kvinojo, da se sol razporedi, potem pa pustim še ene 10 minut, da vsrka še ostalo vodo..kadar sploh solim ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 17. april 2010 Prijavi Deli 17. april 2010 kadar sploh solim ...Pravilno, to je znak, da ti elektrolitov ne primanjkuje Da nisi več podsoljena Tudi meni se to dogaja, da niti tortic več ne solim Se spomniš, ko smo si jih Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 19. april 2010 Prijavi Deli 19. april 2010 ohcet se grejo vsi okol mene letos, bom jaz izjema x:px Cookie, nekaj zate (kvinoja+amarant z grahom in šampinjoni..)okol mene pa same nosečeeee no, al pa z malim frocovjem opala, morm spet it kaj v Hoferja, grah upam, mi ne bo ušel Alianč, dobro tole izgleda Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. april 2010 Prijavi Deli 19. april 2010 a da se ženijo, nič hudega....tu okoli ohceti bolj malo. ločitev pa ohoho.... kr ajnmoch, pa knedli iz žemljic, pa fejst čebule, pa česna pa peterešila not....za mizo bo pa pol itak en sam spakovanje- ker ma sam en pacient to rad še enkaj morm zravn, ne vem če nam kr žemljček, to poližejo vun s kastrole Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 19. april 2010 Prijavi Deli 19. april 2010 l.u.b.e.n.i.c.a. oooooooooooooooooooooooo že sanjam kako jo jem Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. april 2010 Prijavi Deli 20. april 2010 pečen piščančji zrezek, šparglji z limono in oljč.oljem, ter velika skleda motovilca sz koruzo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. april 2010 Prijavi Deli 22. april 2010 jst tut - včeraj namreč bil chicken green curry za danes pa še ne vem Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. april 2010 Prijavi Deli 22. april 2010 Jaz bom pa rižoto s šparglji in motovilec, za večerjo bom pa regrat s krompirjem. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 22. april 2010 Prijavi Deli 22. april 2010 O, vi presneti gurmani. Se morate prav hvaliti z mojimi najljubšimi vrstami zelenjave? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. april 2010 Prijavi Deli 22. april 2010 Sam res.Če je pa nekaj najboljšega! Mmmm Jaz samo komaj čakam na domače paradajze Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 23. april 2010 Prijavi Deli 23. april 2010 Joto Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. april 2010 Prijavi Deli 23. april 2010 včeraj špargljeva juha, njoki z jurčki danes fižolova juha, paniran osličev file in solata Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. april 2010 Prijavi Deli 23. april 2010 zdajle pride na vrsto testiranje novega sokovnika x:px potem pa škampje palčke (upoštevala Cookiejin nasvet in jih kupila v Hoferju) pa kakšna zelenjavna mineštrica.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. april 2010 Prijavi Deli 23. april 2010 pridna Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 23. april 2010 Prijavi Deli 23. april 2010 Kilo in pol neopranih in neočiščenih onih črnih školjk iz Mercatorja, Spara ali kakšnih drugih od kod drugod, streseš v pekač, porineš v 200°C pečico in po desetih minutah daš na mizo in poješ.Nobenih dodatkov, ništa.Paše pa zraven sslana bevanda Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. april 2010 Prijavi Deli 24. april 2010 OK, če ima kdo željo imet rdeč oziroma temno roza sokovnik Kempo za ful manj denarja, kot ga tukaj prodajajo, naj se mi javi na OS... Sokovnik je genijalen, sem spustila čez ananas, jabčka, korenček in solato, dela ko urca.. očisti se tud v 5 minutah. Ko sem kupovala, sem se odločala med tem in med Green Star-om, ki je pri nas bolj poznan, samo me je tale bolj prepričal. Menda je malo manjši..Aja, pa zna delat tud sladoled, špagete in oreščke mlet v maslo Zdaj je pa očiščen, nazaj zapakiran v original embalažo in čaka na novega lastnika, ki ne bo alergičen na roza barvo mah, saj sem besna, sam glede na to, da ga itak večinoma on uporablja in da nama zjutraj sok dela.. bom ostala brez soka, če bo ta rdeča pošast pri hiši Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. april 2010 Prijavi Deli 24. april 2010 OK, če ima kdo željo imet rdeč oziroma temno roza sokovnik Kempo Bi tvoj Kempo školjke tudi zmlel Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. april 2010 Prijavi Deli 24. april 2010 Bi tvoj Kempo školjke tudi zmlel drobtine zna, zmrznjeno sadje za sladoled tud, sam pri školjkah se mu pa po moje ustavi razen, če si mislil brez lupin.. hehe, danes vam ponujamo svež naravni sok iz jabolk, melon in školjk Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 24. april 2010 Prijavi Deli 24. april 2010 drobtine zna, zmrznjeno sadje za sladoled tud, sam pri školjkah se mu pa po moje ustavi razen, če si mislil brez lupin.. hehe, danes vam ponujamo svež naravni sok iz jabolk, melon in školjk Jabolka in melone je škoda mlet, zraven pa tudi najbolj pašejo kar surove in cele ostrige z morsko vodo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
druidka 26. april 2010 Prijavi Deli 26. april 2010 mislim, da sem postala koprivoman čist navdušena nad koprivami spet.banane, koprive, kokosov sok, jedilno konopljo v prahu vrgla v multipraktik in si naredla odličen smoothie. bolj ali manj imam zadnje čase takle zajtrk. vprašanje: morda kdo ve, kje bi lahko nabavla tofujeve rezance? Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 28. april 2010 Prijavi Deli 28. april 2010 Včeraj: -juha iz kopriv s čemažem in peteršiljem-smrčki z jajci-regrat s trobenticami, koprivami in čemažem /koprive so dost puste, tko da bi blo vseen, če bi bla solata brez njih/ Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. april 2010 Prijavi Deli 28. april 2010 špargljeva juha, pečen krompir s šparglji in panceto, mehak mlad radič sz koruzo ******Sstane, ideja je odlična, dopolnjujem jo s predlogom, da se na protvan (pekač) pred školjkami da peki papir, če ne, bo čiščenja ohoho bruhujuhu Alianč, good luck s prodajo, na žalost (ali pa srečo) sokovnik že mam, uporabljam ga pa občasno Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 28. april 2010 Prijavi Deli 28. april 2010 Včeraj: -juha iz kopriv s čemažem in peteršiljem-smrčki z jajci-regrat s trobenticami, koprivami in čemažem /koprive so dost puste, tko da bi blo vseen, če bi bla solata brez njih/ mi tud na travah iz gozda ravnokar pospravila eno veliko stekleno posodo posušene koprive, da bo za čaj (se mi je mal neumno zazdelo ga kupovat), za kosilo sva pa imela solato iz kislice (ugotovila, da ima čist premočen okus in bi jo bilo treba na drobno narezat in malo potrest po navadni solati, tko namesto kisa...), pa špinačo iz kopriv (kaka neverjetna barva )... topinambur full epo raste na vrtu zdaj moram samo še pogruntat kako se to ven koplje. kaj, kar en kos korenine odrežeš al kako sokovnik še vedno zapakiran sam vsak dan mimgrede eno prednost pred ta starim omenim, tko d se mi zdi, da se počas topi še en teden ga prodajam, pol ga bom pa na mizo postavla in začela vse ta fajn stvari delat ...(včer, ko sva sladoled iz trgovine jedla, sem omenla, da bi lahk takega, čist natur, direkt samo iz sadja in smetane iz sokovnika ... je že nekaj razmišljal ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. maj 2010 Prijavi Deli 2. maj 2010 topinambur full epo raste na vrtu zdaj moram samo še pogruntat kako se to ven koplje. kaj, kar en kos korenine odrežeš al kako obvezno, nujno si nekje nabavi/sposodi, (v skrajni sili ti skeniram in pošljem na mejl), zadnjo št. priloge Delo in dom (Delo) str. 78 kjer piše na kratko o negi, skrbi in pobiranju topinaburju, pomoje raste celo za Savo, vsaj po cvetlicah sodeč ******danes špargljeva juha, pečen piščanec z medom, kuhan krompir z drobnjakom, radičeva solata s koruzo.Mela sva obiske in je zato veliko Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.