butl 2. maj 2010 Prijavi Deli 2. maj 2010 Dons smo jedli med drugim:popečen kruh z olivnim oljem in čemažem,solato iz motovilca in kopriv /razmerje 60-40/ s čemaževimi listi in cvetovi in enim krompirjem,sok iz svežih kopriv. Tale sok je ekstra za opisat, ker me je presenetu neverjetno, pravzaprav njegov vonj. Naredu sem ga iz kr velik svežih kopriv /zrezani listi in stebla/, dveh vejic sveže melise, vejice sveže mete, ene mejhne domače limone, ene žlice medu in, kva pa vem, ene 3 deci vode.Po obdelavi s paličnim mešalnikom je ven prišlo ene pol litra kao zelenga đusa, malček kosmatga, a fulfajnga okusa. Ampak vonj, vonj je božanski. Nekej tko svežega še nisem vohal. Kt gozdne jagode, samo čist drgačen. Božansko. Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest razlika 3. maj 2010 Prijavi Deli 3. maj 2010 Danes sem se napokala z ljutenico. Mnjam. In sem pomislila, kaj nisem na to temo nekaj dni nazaj prebrala enega sestavka? Ja, sem ga. Takole gre on: Zakaj se privadimo na pekoč okus čilija?"Vroča" sestavina v čiliju se imenuje kapsaicin in povzroča potenje na čelu ter pekoč občutek v ustih. Deluje na tiste končiče v ustih, nosu, želodcu in koži, ki običajno pošljejo signal v v možgane, ko se opečemo ali ko je koža razdražena. Živci pošljejo signal tako, da sprostijo posebno snov: substanco P. Če pogosto jemo čili, izpraznimo zaloge substance P v živcih, zato so signali bolečine blokirani in začinjeno hrano lahko jemo brez težav. Toleranca do kapsaicina počasi izgine, če nekaj časa ne jemo močno začinjene hrane. Nekateri ljudje po naravi bolje prenašajo začinjeno hrano, saj imajo manj borbončic od povprečnega prebivalca. Vir: Znanost v sličicah Ma nemoj. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 4. maj 2010 Prijavi Deli 4. maj 2010 Joj, kupim čemaž! Resno! Kdo ma? Zelenjavna rjava rižota, brokoli in zelena solata. Za malico bodo jagode. Pridno zobam mandlje in lešnike. Nič sladkega nisem pojedla že en mesec! Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. maj 2010 Prijavi Deli 5. maj 2010 Sem včeraj pozno vstala (popoldan enkrat -ne bom povedala ure) in pol gruntala, kaj naj jemo, da bo hitro in da bodo družinski člani brez pripomb: pa se spomnila - na šnitek krompir zabeljen z zaseko in mlado solato -šnitko.Smrtna tišina za mizo Joj, kupim čemaž! Resno! Kdo ma? Nič sladkega nisem pojedla že en mesec! če še je v nabiralnem stanju, ti ga lahko naberem (zastojn, samo kako bo z dostavo ne vem ) Jaz pa sem očitno zasvojena s sladkim...kar sladkor mi pade, če nič sladkega ne pojem bom morala nekak na odvajanje. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. maj 2010 Prijavi Deli 5. maj 2010 Cookie, kako pripraviš pišče z medom? Mich ..jaz se tudi nazaj držim pri sladkiših, ampak v zadnjih dneh je bilo toliko praznovanj in toliko enih slastnih tort na pogled, da sem poskusila eno čokoladasto iz Zvezde (so me prislili ) ampak, na koncu sem ugotovila, da mi sploh ni všeč. Zame itaq obstaja samo ena in edina torta in mi je vse ostalo mimogrede kr neki.... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. maj 2010 Prijavi Deli 5. maj 2010 Cookie, kako pripraviš pišče z medom? Mich ..jaz se tudi nazaj držim pri sladkiših, ampak v zadnjih dneh je bilo toliko praznovanj in toliko enih slastnih tort na pogled, da sem poskusila eno čokoladasto iz Zvezde (so me prislili ) ampak, na koncu sem ugotovila, da mi sploh ni všeč. Zame itaq obstaja samo ena in edina torta in mi je vse ostalo mimogrede kr neki....ma ne morem verjet mene so tudi v tem tednu v Zvezdi z zvezdo "matral" - in to direkt po zobarju; pa sem jo samo pol; polovico sem odstopila Simpl ko pasulj, tale piščanec z medom;mamo piščanca, sol in približno veliko žlico meda.Piščanca očistim morebitnega perja, osušim z papir.brisačko, natrem s soljo (zelo varčno!) zunaj in znotraj. V jen posodo (tj. steklena posoda s steklenim pokrovom) dam varčen brizg oljčnega olja (ali pa piščanca premažem s stopljenim maslom - spet zelo varčno!)in piščanca s prsmi navzgor (valjda ga nahitro pomažem z oljem, ki je na dnu posode). Pokrijem mesovje in dam v pečico na cca.180-200st. 10 min pred koncem peke (tj takrat, ko že narahlo zavohaš piščanca in zgleda kot slabo kuhan pod ono pokrovko), ga vzamem iz pečice in premažem z žlico medu. Mesa pri tem ne obračam. Potem dam posodo s piščancem in BREZ pokrovke nazaj v pečico, da se koža zlatorjavo hrustljavo zapeče (ne moreš zgrešit trenutka kdaj mora iz pečice, ker ga zavohaš in vidiš da je fertik). Fino pri tem je, da lahko začneš delat kosilo s pripravo piščanca, medtem ko se peče (in brizga maščoba na pokrovko in od tam nazaj v posodo, namesto po pečici), pripraviš v miru prilogo, juho in solato; in ko si gotova s kuho ostalega, maš glih še čas pripravit mizo, dragi pa odpret steklenico vina.Omaka, ki pri peki nastane, je krasna za polivko po kuhanem krompirju (ali rižu npr.)Edin piščanca zgledno narezat na porcijo - to je pa men muka. Mah, če Nigella po TV trga piščanca z rokami, ni hudič, da ga jaz tudi ne bom drugič Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. maj 2010 Prijavi Deli 5. maj 2010 če še je v nabiralnem stanju, ti ga lahko naberem (zastojn, samo kako bo z dostavo ne vem )Hvala!!! Sem se že zmenila z drugo forumašico, ki se nahaja malce bližje kot ti , da sem poskusila eno čokoladasto iz Zvezde (so me prislili ) ampak, na koncu sem ugotovila, da mi sploh ni všeč. Zame itaq obstaja samo ena in edina torta in mi je vse ostalo mimogrede kr neki....Kero pa? Jaz sem dolgo v Zvezdi jedla samo Čokoladne sanje. Čokolada na čokolado. Potem sem pa poskusila Švicarsko in Skutino in sta Katera je pa ena in edina?Jaz po pravici povedano, imam najraje sadne, ki jih sama naredim.... Spečem tist biskvit, potem pa nafilam s sadjem in raznimi dodatki.. . Mah, če Nigella po TV trga piščanca z rokami, ni hudič, da ga jaz tudi ne bom drugič Jaz sem si enkrat v Londonu kupila 2 njeni knjigi... sej recepti so super, stlastni... samo, če bi se jaz samo po tej knjigi prehranjevala, bi bila hitro številka 48 okol trebuha Ne glede na eno uro telovadbe na dan. Jo je pa užitek gledat Aja že včeraj zvečer sem naredila špargljevo juho, tako da danes samo pogrejem... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. maj 2010 Prijavi Deli 5. maj 2010 Potem sem pa poskusila Švicarsko in Skutino in sta Katera je pa ena in edina?Jaz po pravici povedano, imam najraje sadne, ki jih sama naredim.... Spečem tist biskvit, potem pa nafilam s sadjem in raznimi dodatki..zame je to Zvezda; če že kaj zunaj jem, jem Zvezdo; drugače pa najrajš one, ki jih sama naredim - pa še to samo en kos, ker se zelo hitro naveličam okusa Jaz sem si enkrat v Londonu kupila 2 njeni knjigi... sej recepti so super, stlastni... samo, če bi se jaz samo po tej knjigi prehranjevala, bi bila hitro številka 48 okol trebuha Ne glede na eno uro telovadbe na dan. Jo je pa užitek gledat jaz jo rada (po)gledam, ker jo je užitek gledat in poslušat; poleg tega se naslajam nad ozadjem (pohištvo, kuh.oprema, okolje). Ima pa za moje pojme precej mastno in presladko kuhinjo (jaz se "najem" že samo od gledanja); ko reče malček olja, je dejansko vidim kar konkretne količine olja, masla whatever - isto za sladko (sladkor, med, sirup,..)pa kake dobre ideje/inspiracije za kombinacije dobim med gledanjem med tem ko mi je oni Hell's Kitchen šef prav oduren ne maram ga ne gledat, ne poslušat, nič!Damjan mi je dolgočasen; sam vprašanje časa je, kdaj ga bo razgnalo Kuhinjica je nedomiselna, brezosebna, preveč tehnična. Rada sem gledala Jamie Oliverja - pa še recepte je imel božanske (in uporabne!)! Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. maj 2010 Prijavi Deli 5. maj 2010 Cookie, hvala za recept! Ta torta iz Zvezde je neka kao nova...zgoraj lahka čokoladna krema, spodaj pa višnje in nekaj testa. Ker na splošno nisem ljubiteljica čokolade (razen eni posebnih belgijskih pralinejev-bele barve) zame recimo Milke in podobne zadeve sploh ne obstajajo in jih ni na mojem repertoarju. Kakšna Lindt posebna ampak samo košček in nič več, ponavadi pa sploh ne.Zame najboljša je Esterhazy torta. Žal je pri nas skoraj ni za dobiti, razen pri Domači peki, pa ni čisto taka, kot bi morala biti. Najboljšo imajo za moj okus v Budimpešti v kavarni Gerbaud in pri Augustu Cukrszadu ali nekaj takega se reče...pa v izbranih dunajskih kavarnah.Nad sacherco na Dunaju v hotelu Sacher smo bili pa vsi razočarani, preveč suha, pa še sama nisem ljubiteljica le te. ...sej mogoče izpadam izbirčna Metka, ampak ko grešim, hočem grešit s stilom in otmeno, ne pa s 5 dag margarine, 1žlico marmelade in jogurtovim lončkom. V bistvu imam pa raje slano kot sladko. Torej, dajem prednost slanicam in ne sladicam Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. maj 2010 Prijavi Deli 5. maj 2010 Jaz imam vse rada in slano in sladko.Kislo pa ne najbolj - viš ko mi ponujajo vložene kumarice, sem kar žalostna poleg . S čokoladami sem bolj tako tako...ko pade sladkor vse dobro, sicer pa komot grem mimo. S tortami tudi nisem najbolj na ti..ampak - če me že silijo...jih te pač ne morem pustiti na cedilu. Nigella -to je tista s temnimi dolgimi lasmi? Če je to ta, pol sem par krat gledala. Moje deklice (hehe -deklice) pa ful rade gledajo Hell´s Kitchen. Ne vem, če ne bom morala jaz začeti tako kričati po bajti, mogoče bo več uboganja pol. ajd, pustno izrazoslovje Ok -Michelle -vredik. Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 5. maj 2010 Prijavi Deli 5. maj 2010 cosma, a TALE ?Zgleda zelo slastna, samo jaz nimam "žilice" za okraske in to... Moji tamali sem za 13 rojstni dan naredila sama torto...pa je bila tako grda (ampak dobra), da sem gor nasula milijardo marcipanovih pajackov...da je je bila taka "igriva" Ampak še vedno grda... pa še vedno dobra (enkrat, ko si odstranil pajace). Nigella je fantastična! Pa tako dobra v tem in strastna glede hrane, da je v bistvu prav seksi. Vse skupaj poetično. Sicer ima pa zanimivo izobrazbo ta ženska... magisterij iz srednjega veka in modernih jezikov....al nekaj podobnega (ne vem, kako imajo tam)... al ne vem.Drugače jo pa kličejo The queen of food porn Glede Hell's Kitchen se strinjam z Cookie. Sem gledala enkrat in je bilo dovolj. Pa sej enkrat, k se odvadiš sladkega, kar gre... Prve dneve je bilo še najhuje, še posebi popoldne... Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 5. maj 2010 Prijavi Deli 5. maj 2010 Ja zgleda že tako. samo recept je daleč od originalnega, pa saj piše, da je easy and quick recipe. Nigella tudi meni deluje zelo čutno in sexy. Ramsey ima pa drugo foro in igra na moč in brezpogojno poslušnost. Ego tripač. Seveda pa ne vem ali kuhinje res tako delujejo, ker nikoli nisem delala v tem poslu. Nigella se sama igra in packa s svojo hrano, trga piščanca z rokami, oblizuje kuhle, proda mimogrede recept, bovla mleka, nadrobljen kruh in cuker po želji....sploh nisem vedela, da se take recepte da prodati na tv, kao ful dobra hrana .... To sem si jaz delala, ko sem bila otrok Eno zadevico sem skuhala po Nigellinem receptu in so se potem vsi oblizovali in hvalili, da tole je pa res dobro. Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 5. maj 2010 Prijavi Deli 5. maj 2010 Aha, pol pa sem njo gledala . Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kyllah 5. maj 2010 Prijavi Deli 5. maj 2010 pekla tortilje iz koruzne in navadne moke, brez olja, z zelenjavo na čebuli in paradižnikovo omako. (še kar) špagete s čisto paradiž. omako. (ker sem lih malo odspala in se je sesedlo) zdaj bo kul, cilj je še malo odtelovadit. moram še po čike. potem se bom zafufljala v pernico s kužki in gledala tv do glavobola. (danes ne bom nič zdraven, ...čeprav je bolj bad) Citiraj Presni svet Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. maj 2010 Prijavi Deli 5. maj 2010 .....sej mogoče izpadam izbirčna Metka, ampak ko grešim, hočem grešit s stilom in otmeno, ne pa s 5 dag margarine, 1žlico marmelade in jogurtovim lončkom. .. x:Dx my kind of people ..Nigella je fantastična! Pa tako dobra v tem in strastna glede hrane, da je v bistvu prav seksi. Vse skupaj poetično. Sicer ima pa zanimivo izobrazbo ta ženska... magisterij iz srednjega veka in modernih jezikov....al nekaj podobnega (ne vem, kako imajo tam)... al ne vem.Drugače jo pa kličejo The queen of food porn ..sam res, ženska je neverjetno čutna/senzualna/erotična ima eno tako magično energijo ********O Kyllah, živjo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. maj 2010 Prijavi Deli 5. maj 2010 men pa slaščičarna Viki pa še tam večinoma pite jem, al pa čokoladno torto. ostale mi niso. sva se potepala cel dan, se vmes ustavila na obiskih na ta pravi primorski joti brez mesa (ja, vem, pol ni prava), zdaj pa kuham juhico iz koprive, kislice in jama za osnovo, zmiksala, čez pa zelke na mini kockice (namest rezancev) in malo ajde.. nimam pojma kaj bo nastalo Cookie, hvala za navodila, d amoram prebrat članek, zelo, zelo fajn. Tud okro imam v lončku posajeno, bo šla na vrt sredi maja, za topinambur sem pa izvedela točno tisto, kar sem hotela izvedet..aja.. tukajle je članek: članek Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 6. maj 2010 Prijavi Deli 6. maj 2010 men pa slaščičarna Viki pa še tam večinoma pite jem, al pa čokoladno torto. ostale mi niso. sva se potepala cel dan, se vmes ustavila na obiskih na ta pravi primorski joti brez mesa (ja, vem, pol ni prava), zdaj pa kuham juhico iz koprive, kislice in jama za osnovo, zmiksala, čez pa zelke na mini kockice (namest rezancev) in malo ajde.. nimam pojma kaj bo nastalo tole je easy; svaštara prostopoNosorogu.press sem v Londonu videla prodajati majice z napisom; "Fuck Google, ask me", sam sem bila gorenjsko razpoložena, pa ni bilo z nakupom nič Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 6. maj 2010 Prijavi Deli 6. maj 2010 Aja, tisto včer blo dobr, dejansko (sam pr nama .. ko je bolj vse 'svaštara' ... bi blo treba vsaj definirat v katero vrsto svvaštare paše ) eeeej, folk, glihkar sva naredila en veeeelik pladenj rdečih (pesa) domačih testenin brez jajc, iz polnozrnate pirine moke v bistvu ne tolk midva, tista ta nagravžne barve mašinca je delala hehe, zdaj sam še iz principa pizdi ko je pa predvčerajšnjim sladoled jedel (sam zmrzneš bamano, grozdje, jabolko in spustiš čez mašonco, ven pride pa čist natur sladoled) je bil pa čist tih pa tele testenine so ga tud prepričale Po novo porcijo kopriv bi bilo treba, ker jih je zmanjkalo.. aja.. pa še današnja najbolj ljubka izjava.. pridem prejle iz službe.. sedi za mizo s čajem in pravi, da se je glihkar najedel, ker bil ful lačen.. "aja.. pol men ni treba kuhat hmm.. sam lačna sem pa vseen.." in vstane in gre k hladilniku: "ti bom kot dobra žena jaz skuhal kosilo. ti se kar vsedi" x:Dx in sem dobila kosilo na mizo Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 7. maj 2010 Prijavi Deli 7. maj 2010 ... tista ta nagravžne barve mašinca je delala hehe, zdaj sam še iz principa pizdi ko je pa predvčerajšnjim sladoled jedel (sam zmrzneš bamano, grozdje, jabolko in spustiš čez mašonco, ven pride pa čist natur sladoled) je bil pa čist tih pa tele testenine so ga tud prepričale aja.. pa še današnja najbolj ljubka izjava.. pridem prejle iz službe.. sedi za mizo s čajem in pravi, da se je glihkar najedel, ker bil ful lačen.. "aja.. pol men ni treba kuhat hmm.. sam lačna sem pa vseen.." in vstane in gre k hladilniku: "ti bom kot dobra žena jaz skuhal kosilo. ti se kar vsedi" x:Dx in sem dobila kosilo na mizo ja, vzgoja je naporna reč *******včer bil sirni krožnik, češnjevec (za Pornya - to so mali paradižnički, jaz jih pokapam z olivcem in namlinčkam z mediteran.začimbami+sol), na rezine narezana in v toasterju popečena francoska bageta in nato pokapana s česnovim olivcem. Zraven kozarec bordojca sva šla v ponedeljek v Leclerca in sva nabavila nebroj kozjih in še kakih sir(čk)ov pa flaš vina, kot da sva kronika sam v L.se res splača nakup sirov, vina/penine, oliv (več izbire, bistveno nižja cena), no jaz tam nabavljam še čistila, nekateri pa še ribe. Aja, njihova trg. znamka Eco+ je men *******danes bodo testenine s sirovo omako (razen, če ne bom naredila rižote s porom in smetano?) in kozarček bordojca Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 9. maj 2010 Prijavi Deli 9. maj 2010 Eh, včeraj sem si dala lepo vedeti, da sem kuharsko Totalno Nesposobna - neuspeh pri pripravi kokic - pa sem vedno mislila, da tu ni kaj za znat, tj. da niti pod opombo nimaš kaj za zaj*Mhm Danes celo uspela ne zažgat sira niti česarkori drugega pomučkat Skratka, hotela povedati le to, da je "sir za žar" mjamsi hamsi debest! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Brezo 9. maj 2010 Prijavi Deli 9. maj 2010 A ni pri kokicah samo to da kukuruz vržeš v ponvo z oljem, pokriješ al pa ne in stvar rešena... in potem lepo poka...To sem probal že full časa nazaj...no problem... Citiraj Life is like a game...play it...http://smileys.smilchat.net/smiley/spiritual/myst1c.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 9. maj 2010 Prijavi Deli 9. maj 2010 A ni pri kokicah samo to da kukuruz vržeš v ponvo z oljem, pokriješ al pa ne in stvar rešena... in potem lepo poka...To sem probal že full časa nazaj...no problem... Tišina! (No, saj o tem sem ravno govorila, ja Samo če pogledam z drugega zornega kota, sem pa profi za zaj* tisto, kar sploh ni šans, da se da zaj*. Tud to je neki. ) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 9. maj 2010 Prijavi Deli 9. maj 2010 Midva sva pa čist not padla v nabiralništvo Šla dopoldne na barje in tam okol, nabrala vrečo kopriv, vrečo čemaža, mal kislice, mlade poganjke hmelja (namesto špargljev, za rižoto ), koprive, regrat, robidovje, trpotce za čaj ... prišla domov in naredila pol kile testenin s okusom in vonjem in barvo kopriv in pol kile enako iz čemaža, skuhala tistole rižoto za kosilo in imela zraven solato iz motovilca, detelje, ivanjščic, marjetic, kislice, ... stvar je neverjetno dobra aja, pa popke ivanjščic vložila mal v slanico, mal v kis.. kao namesto kaper zgleda kjut ... Ja.. v knjižnici sem si sposodila Daria Corteseja in en kup podobnih knjig, imamo zelo resno v planu naredit en piknik na barju in povabit Corteseja, da nam mal odpredava in pokaže kako in kaj.. Baje se ga da poklicat in se zmenit.. Smo se ravno zadnjič pogovarjali z nekimi fantovimi sorodniki, so ga povabili na kras in imeli celo dopoldne hranjenja v naravi Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. maj 2010 Prijavi Deli 10. maj 2010 Tišina! (No, saj o tem sem ravno govorila, ja Samo če pogledam z drugega zornega kota, sem pa profi za zaj* tisto, kar sploh ni šans, da se da zaj*. Tud to je neki. ) jaz se pripravi kokic izogibam ko hudič križa jih obvezno eno rundo zakurim; tak, da takrat, ko se mi zahoče kokic, jih kar kupim. Pa še kuhinja mi ne smrdi po zažganem *****Aliana, a kar hmeljove vršičke sem si jih previdno ogledovala v predzadnji št. priloge Nedelo; žal pa jih videvam rasti sam ob štrekah, v naravi jih še nisem videla - take užitne, ne one storžke. Ja, Cortese je zakon Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 10. maj 2010 Prijavi Deli 10. maj 2010 Mam lubenico v avtu, bo ravno prav ogreta do popoldan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.