krokodil 16. november 2010 Prijavi Deli 16. november 2010 What else.. ..regrat Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 16. november 2010 Prijavi Deli 16. november 2010 Huh? Kje si ga pa dobil? Jaz bi tuuudi! S krompirjem, celo skledo Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 16. november 2010 Prijavi Deli 16. november 2010 men pa tko paše danes kislo zelje tko, da ga bom kr naredila s kakšno dobro klobaso in fižolčkom http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. november 2010 Prijavi Deli 16. november 2010 porkafix, men tud bom kuhala segedin, svinjska rebrca mam pa že doma drgač pa sva še zmer v martinovem; danes bova včerajšnje ostanke: rdeže zelje z jabki, pečenica + pečeno kurje bedro, pa mlince bom poparila. Zraven pa glaž cvička - da raztopi vso maščobo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. november 2010 Prijavi Deli 16. november 2010 štrudl pečem sem si zaželela jutri za zajtrk ... ful diši polnozrnato testo se da kupit v trgovini (sicer je precej fake, ampak vsaj polovica polnozrnate moke je) .. pa domači jabčki na kockice in rozine in mleti klinčki in nada más cukr 'sem pozabla' aja, mimogrede .. a kdo ve, kje (če) se da dobit sivkin med? Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. november 2010 Prijavi Deli 17. november 2010 ..aja, mimogrede .. a kdo ve, kje (če) se da dobit sivkin med?se ga da, ja; jaz ga videvam na štantih na Krku (mesto), sam je drag ko pes pa bele barve strdi zgleda. Mene so enkat fajn nategnil s tem sivkinim medom (ko še nism vedla kako zgleda); je bila mešanica nekega cvetličnega medu, pomešanega z e.o.sivke; kar se je seveda videlo šele po tem, ko sem si med zamešala v topel čaj - una mini maščobica je plavala na vrhu :xx!: No, od takrt dalje se držim jst preč od sivkinega medu za kje bližje dobit bo pa menda kdo drug povedal *********danes torej segedin golaž Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. november 2010 Prijavi Deli 17. november 2010 Kupila zanč v Franciji en lonček za teto in enega za naju .. ga šparava in sam na žlico jeva, ker ga je škoda za v čaj ali kamorkoli .. Tam so ga kar v Leclercu prodajali in sem bila prepričana, da ga bom tud pri nas našla, tam na polici s francoskimi izdelki pa ga ni jp, bele barve, tako nekako mousse izgleda .. ne trd, ne mehek .. okus je pa fajn, ker je dost nežen, da ga lahko samega ješ eh,l če bi vedla, da je tako dober bi še kakega za zalogo kupila Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. november 2010 Prijavi Deli 17. november 2010 aha, no pol pa veš sam zna bit pri nas* (SLO+HR) ful dražji kt v Franciji - tole moje posploševanje - ker, sivke je več v Franciji, kt pri nas* (matr, kir argument )loh pa pri informacijah v Leclercu nedolžno vprašaš, kje oz na kateri polici pa imajo sivkin med? Oz če ga nimajo, kdaj imajo naslednjo dobavo morda ga pa še naročijo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. november 2010 Prijavi Deli 17. november 2010 aha, no pol pa veš sam zna bit pri nas* (SLO+HR) ful dražji kt v Franciji - tole moje posploševanje - ker, sivke je več v Franciji, kt pri nas* (matr, kir argument )loh pa pri informacijah v Leclercu nedolžno vprašaš, kje oz na kateri polici pa imajo sivkin med? Oz če ga nimajo, kdaj imajo naslednjo dobavo morda ga pa še naročijo sem hotla rečt, da sem že gledala v Leclercu parkrat pa ga nimajo .. ja, verjetno bi bil res ful dražji, že zato ker je eksotika, tam v Provansi je pa v vsaki trgovini .. Nič, bo treba drugo leto spet po sivko Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 17. november 2010 Prijavi Deli 17. november 2010 Danes za kosilo PICA... Sinu v čast... ima 16. rojstni dan in je to hrana, ki jo obožuje... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 17. november 2010 Prijavi Deli 17. november 2010 http://www.zurnal24.si/recepti/torta-z-belo-cokolado-151848/clanek Tole bom pa jaz v petek delala Mi sedejo take sladice, sočne in s piškotnim testom spodaj...npr. 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 17. november 2010 Prijavi Deli 17. november 2010 Spet dobil domači marcipan... It's hard work..but someone has to do it! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. november 2010 Prijavi Deli 17. november 2010 tega pa nism vidu.. sorry. a si še na morju? pol se jst nekaj mase je se ostalo, se kdo povabi? Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 17. november 2010 Prijavi Deli 17. november 2010 iz novic studia 12. V Franciji se je razširila nova mreža socialne povezanosti. Vsi, ki radi kuhajo doma in pri tem po navadi uspejo skuhati za kakšno porcijo več kot le zase, imajo zdaj možnost, da to porcijo ponudijo na trgu. Mreža na spletu zagotovi, da lahko vpišejo koliko kosov ponujajo, kakšna je cena, kje je njihova lokacija in kdaj bo jed pripravljena. S tem omogočajo vsem, ki bi želeli dnevni prigrizek domače pripravljenosti, da pridejo ponj v svoji bližini in hkrati pripomorejo k zmanjšanju odpadkov. Mreža že doživlja val pozitivnih odzivov in se je prav hitro zasidrala v delovanje. Morda kdaj pride tudi k nam Več > kaj menite, se lahko pri nas kaj takega prime, al smo slovenci se prevec neodprti?Meni se zdi ideja full dobra. Dobra pa bi bila tudi ta, da ko nekdo skuha ve kot poje, da povabi koga brezplacno. Drugic pa zamenjajo itn. 2 Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 18. november 2010 Prijavi Deli 18. november 2010 zefrkavas neki jst sm meu cist dobro namero, ce kdo pride na kosilo takrat. sm pa prej isku kje sm v tej temi napisu, da ce me kdo povabi na kosilo (itaq da me noben ni), pa sm tvoj reply najdu, na moje vabilo. Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 18. november 2010 Prijavi Deli 18. november 2010 There is no free lunch pa ni na mojem zelniku zraslo Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 18. november 2010 Prijavi Deli 18. november 2010 iz novic studia 12. V Franciji se je razširila nova mreža socialne povezanosti. Vsi, ki radi kuhajo doma in pri tem po navadi uspejo skuhati za kakšno porcijo več kot le zase, imajo zdaj možnost, da to porcijo ponudijo na trgu. Mreža na spletu zagotovi, da lahko vpišejo koliko kosov ponujajo, kakšna je cena, kje je njihova lokacija in kdaj bo jed pripravljena. S tem omogočajo vsem, ki bi želeli dnevni prigrizek domače pripravljenosti, da pridejo ponj v svoji bližini in hkrati pripomorejo k zmanjšanju odpadkov. Mreža že doživlja val pozitivnih odzivov in se je prav hitro zasidrala v delovanje. Morda kdaj pride tudi k nam Več > kaj menite, se lahko pri nas kaj takega prime, al smo slovenci se prevec neodprti?Meni se zdi ideja full dobra. Dobra pa bi bila tudi ta, da ko nekdo skuha ve kot poje, da povabi koga brezplacno. Drugic pa zamenjajo itn. Zanimivo tole Ne vem koliko bi to funkcioniralo pri nas.( Jaz se moram prav trudit, da skuham ravno prav...večkrat mi ne uspe. Pri sladicah ni problem . No sej tud pri glavnih jedeh ne. Dam sestri kdaj, ki sedaj ne kuha velik, ker ima novorojenčka. ) Vse sorte imajo po svetu...(Meni je bila zanimiva zadeva s knjigami, ko jo prebereš jo pustiš na javnem placu in jo vzame in prebere nekdo drug in ta jo spet pusti na javnem placu.. Ne vem sicer kako se imenuje ta zadeva. ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 18. november 2010 Prijavi Deli 18. november 2010 Vse sorte imajo po svetu...(Meni je bila zanimiva zadeva s knjigami, ko jo prebereš jo pustiš na javnem placu in jo vzame in prebere nekdo drug in ta jo spet pusti na javnem placu.. Ne vem sicer kako se imenuje ta zadeva. ) Eeee, knjižnica mrbit? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 18. november 2010 Prijavi Deli 18. november 2010 mljac Me veseli da ti je všeč. Evo še en recept Ki mi je tud zelo njami... Sadno čokoladnoZa testo: 115 gr masla, 115 gr sladkorja, četrt čajne žličke soli, 50 gr kakava, 175 gr gladke bele moke, 2 jedilni žlici vode Za nadev: 4 dcl sladke smetane, 150 gr sadnega želeja (npr.višnja), 300 gr narezane čokolade Najprej zmešaj sladkor, nakockano maslo, sol nato kakav in na koncu moko. Med gnetenjem dodaj žlico ali dve hladne vode. Oblikuj disk in ga na krožniku prekritega s plastično folijo postavi za 1 uro v hladilnik. Nato ga malo razvaljaj in z njim obloži namaščen pekač za pito. Pri 180 st C ga 15 min peci prekritega s papirjem za peko in nekuhanim fižolom ali čičeriko (slepa peka) Ohladi in pripravi nadev...V posodi segrej sladko smetano in v njej raztopi žele...ko zavre, odstavi ter dodaj čokolado. Prelij po pripravljenem testu in pito za vsaj 3 ure postavi v hladilnik. Eeee, knjižnica mrbit? http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/viola-sm.jpg Ne ni knjižnica, knjigo najdeš v parku na klopci, na troli... Oblika posebne knjižnice...kolikor se spomnim zabeležiš tud na netu, kako je s to knjigo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
free 19. november 2010 Prijavi Deli 19. november 2010 Da. K je folk odvezna od posedovanja.. to je men super. Dans pa, sej vids, vse se hoce obdrzat, kontrolirat, pa ceprou na racun nazadovanja in ne napredka. ha ha ... in potem ta isti folk celo govori in sodi o duhovni sceni pri nas pa pojma o pojmu nimajo. Svojo rit pa premaknejo sam ce je nujno, al pa ce kej dobijo zato. Sicer pa v zadnje dve leti tule vse bolj cenim dobro kuhinjo zelodec je vsaj mal pretocen Zanimivo tole Ne vem koliko bi to funkcioniralo pri nas.( Jaz se moram prav trudit, da skuham ravno prav...večkrat mi ne uspe. Pri sladicah ni problem . No sej tud pri glavnih jedeh ne. Dam sestri kdaj, ki sedaj ne kuha velik, ker ima novorojenčka. ) Vse sorte imajo po svetu...(Meni je bila zanimiva zadeva s knjigami, ko jo prebereš jo pustiš na javnem placu in jo vzame in prebere nekdo drug in ta jo spet pusti na javnem placu.. Ne vem sicer kako se imenuje ta zadeva. ) V Angliji to dobro laufa. Revije in knjige ljudje puščajo na vlakih, avtobusih... Citiraj free Blog Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. november 2010 Prijavi Deli 21. november 2010 Danes fuži (vrsta testenin) s pršutom v smetanovi omaki, solata iz radička.Kakijeva pita se še pečeeee Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 21. november 2010 Prijavi Deli 21. november 2010 Mam ene 3 lončke marmelade iz zelenega paradižnika za oddat, če je kak interesent Sem dala mami idejo, ker jih je imela cel lonec in je ratalo tega ful .. ona je en lonček obdržala, ker itak ne bodo pojedli, midva pa še manj (ful malo jemo paradajzov, divjačine pa še manj, da bi tole šlo zraven) (lol, čeprav je I. imel idejo, da če bi tofu ganjala 3x okol hiše bi dost divji postal ) v glavnem, če je kak interesent za tole sladkobo probat ... se mora samo javit in po možnosti pridt iskat .. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 27. november 2010 Prijavi Deli 27. november 2010 Liter kozjega mleka, direkt izpod koze (figurativno rečeno) Ma...počutim se....da bi lahko žvečil...trnje (pa tudi to, da je tisto kozje mleko, ki ga drugače kupim v trgovini, pobarvana voda ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
malimihec 28. november 2010 Prijavi Deli 28. november 2010 mi pa bomo nocoj večerjali luftgulaš s papirnimi knedli Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 30. november 2010 Prijavi Deli 30. november 2010 Joto (še švercam - mam en paketk zmrznjene v skrinji - bo samo za pogret) Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.