Pujsita 21. december 2010 Prijavi Deli 21. december 2010 pr men pa chili con carne kako se ta reč/jed sploh imenuje po slovensko? jaz ga delam po receptu J.Oliverja, je simpl skor kt pasulj Si me spomnila, da je mamina prijateljica, ko sta bili tule, cisto resno prosila, ce jo lahko peljeva na najbolj tipicno mehisko jed, chili con carne, da bo primerjala njenega z originalom , ni mogla verjet, da je to tex-mex in ne mehiska hrana. Pravkar zmazala hecen zajtrk. Fernando naredil zmesana jajca s curryjem in zenfom, pa nekaj cevapcicom podobnega , pa slovenski kuhan kostanj . Za kosilo bo pa fizolova kremna juha in spageti bolognese. Cookie neke cudne kuharske napade imam zadnje case, tako da se mi zdi, da bom tole temo presetkala in zacela kaj poskusat ustvarjat, upam, da ne bo zrtev . Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 21. december 2010 Prijavi Deli 21. december 2010 Zadnjič našla recept proti slabokrvnosti. 1l domačega terana (ali pa kakšnega drugega dobrega rdečega vina)10 dag suhih sliv10 dag suhih fig10 dag suhih borovnic10 dag rozin10 dag rjavega ali kristalnega sladkorjavejica rožmarina Suho sadje in rožmarin sesekljamo, dodamo sladkor in vino. zapremo v steklenico. Pustimo teden dni, vmes dnevno pretresamo. Uporabljamo 2x 1 žlico dnevno. Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Vilinčica 21. december 2010 Prijavi Deli 21. december 2010 Prisežem, da nisem pogledala zgornjega komentarja - niti Cookijinega. Hehe sej tukaj velja plonkat Zadnjič našla recept proti slabokrvnosti.Tole zna bit pa tudi tako fino Citiraj "In spe nascendi." (Živim v upanju) Latinski izrek http://img403.imageshack.us/img403/8896/butterflyontheocean.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 22. december 2010 Prijavi Deli 22. december 2010 Uporabljamo 2x 1 žlico dnevno.A samo toliko?! Danes pa tudi jaz (vsaj plan je tak) za pečico.Že poročam, če bo kaj uspelo Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 22. december 2010 Prijavi Deli 22. december 2010 Zadnjič sem se navdušila nad Windbeautel-jni ....podobno našemu princes krofu amapak zlo njami. 1/4 l vode50g maslaščep soli_____________zavreš -odstaviš-dodaš 150g moke-zmešaš da se loči od posode. Pustiš da se ohladi.4 jajca razžvrkljaš vsakega posebej in dodaš v testo. Jajca dodajaš posebej in mešaš...(boljši uspeh je, če delaš ročno s kuhlo). Testo postane voljno in začne se vleči. Vzameš čajno žličko in daš malo več kot polovičko na pekač. Pečeš na 225c cca 15 min. (jaz pečem na manj) Ohladiš in nafilaš z injekcijo. Nadev: 1 vanilij puding+stepena smetana+sladkor po okusu 1-2 žlici. Smetano dodaj v ohlajen puding. Jaz raje uporabim Paradise kremo od Oetkerja-vanilija. Potreseš s štaubcukerjem Dr tek Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
zalaya 22. december 2010 Prijavi Deli 22. december 2010 A samo toliko?! Danes pa tudi jaz (vsaj plan je tak) za pečico.Že poročam, če bo kaj uspelo Lej.... čist po želji in potrebi....(2x1 je sam namig ) Tudi jaz imam namen zalaufat pečico... sam moram najprej stočit in prebrat orehe. To je pa opravilo, ki ga ne maram preveč. Določasno, zamudno, pa še nasvinjam vse. Za "nagrado" mi pa ponavadi še žolč nagaja. Posledica zobanja orehovih jedrc... Ampak, če čem peči, kar sem se namenila, moram najprej orehe... Citiraj ... ljubi življenje in življenje bo ljubilo tebe... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. december 2010 Prijavi Deli 22. december 2010 Si me spomnila, da je mamina prijateljica, ko sta bili tule, cisto resno prosila, ce jo lahko peljeva na najbolj tipicno mehisko jed, chili con carne, da bo primerjala njenega z originalom , ni mogla verjet, da je to tex-mex in ne mehiska hrana. Pravkar zmazala hecen zajtrk. Fernando naredil zmesana jajca s curryjem in zenfom, pa nekaj cevapcicom podobnega , pa slovenski kuhan kostanj . Za kosilo bo pa fizolova kremna juha in spageti bolognese. Cookie neke cudne kuharske napade imam zadnje case, tako da se mi zdi, da bom tole temo presetkala in zacela kaj poskusat ustvarjat, upam, da ne bo zrtev .sem zmeraj mislia, da je jed kavbojcev molo je menda mehiški jaz ga še nisem pripravljala, hocem najprej "original" poskusit - za te pa vemo, kje se nahajajo ja, vsak se mora slej ali prej spoznat s kuharijo. Nekateri šele pri 93-ih; poznamo tudi take o, ja me je vprašal, kako dolgo se kuha v trdo kuhano jajce. Valjda nisem vedela jaz ga kuham, dokler ni skuhan. No, za vse "nevedneže" v trdo kuhano jajce se kuha TOČNO 10 min Je bila podobna štorija za kranjsko klobaso (akcija/reakcija - 20 min). Za kuhan krompir v kosih me pa pol ni več spraševal - zgleda je videl, da nisem "kompetentna" oseba, če že osnov ne poznam x:Dx ...Danes pa tudi jaz (vsaj plan je tak) za pečico.Že poročam, če bo kaj uspelo ja, ja ********včer shecala dragega, da je nakrhljal jabka, ki so se čez noč posušila v sušilcu jaz pa spekla dve rundi domačega prijatelja - končno od tega sem prvo rundo zavozila, ker preveč dobrega (suhega sadja) škodi, pa še premalo moke sem dala in je bilo pol vse drobljivo in mehko Se še suši - bom videla kaj bom s tem; v končni fazi še zmer lahko dam obiskom žlico zraven tega Drugo rundo bo dragi odnesel v petek v službo - bojo imeli za h kavi menda Danes ne kuham/pečem nič, bo(mo) praznovali okrogel rd, jutri pa z dvojno paro naprej Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 22. december 2010 Prijavi Deli 22. december 2010 ah Nat, ne sekiraj se; če je pretrdo, naj ga (prijatelja) namakajo v kuhančka, pol bojo tut brezzobi prišli na svoj račun *******ok, tole se zdej ful čudno bere, ampak midve z Nat že veva kaj sem mislia, a ne ne vem čisto zgrožena...a trdega ti v kuhančka tiščiš svinjarija...nimam več nič domačih jajc...sem jih zadnjič že kupila 10...in včeraj z dobrimi nameni, se odpravim k pripravi Londnskih rezin - naseckam maslo..malo sladkorja not..že nekaj brkljam...aha..kje so jajca?...ni..samo eno je še ostalo..in pač...da ne bo šlo vse skup v nič..sem dodala kislo smetano..pa nekaj moke(preveč, ker mi ušlo)..omesila..in dala v hladilnik počivat. Počiva še zdaj.bodo ratali verjetno žepki. danes popoldan..mi zdaj ni. joto sva jedli samo midve s tamalo. gospodič prišel u pozne večerne ure domov..gruntam, da bi jih matrala s tem še danes:))) Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 23. december 2010 Prijavi Deli 23. december 2010 Preložila včerajšnje plane na danes ... - orehove rezine (samo še za razrezat)- čokoladni kupčki (se še delajo)- sadni bomboni Hmmm, nič nisem še poskusila, upam, da bo užitno Orehove rezine mi kar ok izgledajo (tanko testo - zmešala polnovredno in belo moko, žlička pecilnega, vanilin, maslo, jajce (ša kaj? ), po vrhu pa marelična marmelada in zmes iz orehov+stopljenega masla in cukra. Menda škrtarila z marmelado )Čokoladni kupčki (zdrobljeni polnovredni piškoti,naseckani mandlji in stopljena bela čokolada - sploh se teh kupčkov ne oblikuje tok lahko?! ko se strdijo se jih pomoči v stopljeno temno čokoladao - če ne bo seveda prej vse skup razpadlo )Za une sadne bombone mi pa ni jasno, kako je ostalim nastala presuha masa?! Namočila par fig, marelice in nekaj rozin, narezala in dokrajčila (ampak ne dokončno ) s paličnim, dodala mlete+seseckane orehe, limonin sok, potem pa nekaj zdrobljenih piškotov, da je vse skupaj bolj trdo, kompaktno postalo. Povaljala v kokosovo moko. Upam, da bo! (Za vsak slučaj sem razpolovila vse sestavine - da bo danes bolj za pokušino, naslednjič bo pa lahko več Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. december 2010 Prijavi Deli 23. december 2010 ja, svinjsko drago pošto mamo. večino stvari v radiju 50 km se splača it iskat Dragi je naročil obiske, kao mini žurko za rojstni dan .. mam pol ure časa, da mal pripravim, glede na to, da njega še ni .. tko da bo čist na izi, ker sem crknjena. - češnjev paradižnik, mini mocarelice, zeleno grozdje brez pešk na enem krožniku ...- tortilla čips + 2 omakci, ki ju bom zdajle naredila ... ena bo imela za osnovo dimljen tofu, ena pa čičeriko .. kaj bo zraven, se bom sproti odločala, za nosom - grickalicepopečen polnozrnat toast .. z istimi namazi od gor ... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. december 2010 Prijavi Deli 23. december 2010 Zadnjič sem se navdušila nad Windbeautel-jni ....podobno našemu princes krofu amapak zlo njami. 1/4 l vode50g maslaščep soli_____________zavreš -odstaviš-dodaš 150g moke-zmešaš da se loči od posode. Pustiš da se ohladi.4 jajca razžvrkljaš vsakega posebej in dodaš v testo. Jajca dodajaš posebej in mešaš...(boljši uspeh je, če delaš ročno s kuhlo). Testo postane voljno in začne se vleči. Vzameš čajno žličko in daš malo več kot polovičko na pekač. Pečeš na 225c cca 15 min. (jaz pečem na manj) Ohladiš in nafilaš z injekcijo. Nadev: 1 vanilij puding+stepena smetana+sladkor po okusu 1-2 žlici. Smetano dodaj v ohlajen puding. Jaz raje uporabim Paradise kremo od Oetkerja-vanilija. Potreseš s štaubcukerjem Dr tek joj, pa kako mi je lahko tole ušlo ker bere se pis of kejk je to paljeno testo? Ugibam Aeval, al kdo je že delu sadne bonbone ki da so zdej presladki; jaz sem namesto rozin uporabila suhe brusnice (in dateljne, fige, pa mandljevo moko in manadrinin sok pa velik več vode kt soka). Men ni presladko (pa nisem ljubitelj cukra), morda zarad brusnic k so bl kiselkaste. Kupil danes 900 gramov hojevega medu, cena 8, 50 s poštnino 17 evrov, a kdo kaj ve kako ima tole naša monopolistična pošta zrihtano, al jim delam kako krivico, od Kamnika do LJ namreč kilski paket niti v snu ne stane večkot sam izdelek, niti po poštnih tarifah ne.a ti veš, iz česa je hojev medizločki listnih uši, ki zajedajo hojo oz smreko enkat sm ga v navalu entuziazma kupila, sam pol me okus ni prepričal. Mam še zmer rajš kostanjev al pa gozdni med *******Nardila sem šarloto rajš ne povem, kako labilna sem danes tele Silvije so opasne še prek neta Aliana U go girl Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 23. december 2010 Prijavi Deli 23. december 2010 *******Nardila sem šarloto rajš ne povem, kako labilna sem danes tele Silvije so opasne še prek neta Hihihi. Naj ti rata the best A sem te zavedla a? Ne bom več, ti pa ne več bit labilna Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 23. december 2010 Prijavi Deli 23. december 2010 Aja. Jz pa hladim v hladilniku lidlov 4. dan http://www.im-adventszauber.de/2009/lidlBook_si/274/flash/noCache.php 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. december 2010 Prijavi Deli 23. december 2010 (popravljeno) evo, spekla še barazeke. Nimam več cajta - za pečt karkoli.Grem kr spat , oni 1. dan al kaj je že (kolački s temno čokolado in slivami) bo moral žal počakat - najmanj do nedelje pa slabo mi je, kr sem se nažrla solate iz stročjega fižola, vmes pa še mal surovega testa za barazeke; kaj čem, sezam me zmer "omehča" Silvija , ti se pa pazi o boh, zdele sm šla brat, kaj si DEJANSKO spekla svaka čast, tole s kuverturami; jaz sem navajena bolj na kuverte Popravljeno 23. december 2010 -> Cookie Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. december 2010 Prijavi Deli 23. december 2010 Evo, se javim v klub sadnih bonbončkov da pohvalim mojo mašino ... dala namočit vse skup preden so prišli obiski, čez 2 uri pa zmlela .. kar 2x čez spustila, da se je bolj premešalo vse skup .. čas: 8 minut (sem se štopala ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. december 2010 Prijavi Deli 23. december 2010 važička k bom jst mela tako mašino bom zmlela vse; tut tiste, k mislijo, da so mi ušli Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 23. december 2010 Prijavi Deli 23. december 2010 joj, pa kako mi je lahko tole ušlo ker bere se pis of kejk je to paljeno testo? Ugibam Ja, paljeno testo je. Pis of kejk, pa dobr k dva pis of kejka. *ravnokar končala z delnimi pripravami za jutrišnji dan..... Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 24. december 2010 Prijavi Deli 24. december 2010 Sram me je, vse ste že naredile sadne bonbone, jz pa recepte posredujem in nič Ampak kaj češ, če imamo dva rojstna dneva, dva tedna narazen, potem pa torte ipd... Da poročam o lidlovih čokoladnih bonbonih "4.dan" Grrrr, pa kako je lahko 200 g nutela kreme, 200 g sladke smetane, ki jo skuhaš in 200 g stopljene čokolade in par žlic ruma dovolj trdo za bonbone? ? ? ? Bonboni so k..., milo rečeno, labilni Že to mi je bilo čudno: drobno sesekljaš nutela kremo in čokolado . Pač očitno še obstaja kakšna zelo trda nutela krema. Danes zjutraj sem "bonbone" z žlico postrgala v skodelico, ampak veste kaj, je pa to norooooooooo dobra krema za torto. Ali jo vročo naliješ na biskvit še v modelu in daš hladit v hladilnik ali pa namažeš hladno, kot jo bom danes na nutela biskvit (ste že pekle nutela torto? ) Cookie, bom pridna Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 24. december 2010 Prijavi Deli 24. december 2010 Kupil danes 900 gramov hojevega medu, cena 8, 50 s poštnino 17 evrov, a kdo kaj ve kako ima tole naša monopolistična pošta zrihtano, al jim delam kako krivico, od Kamnika do LJ namreč kilski paket niti v snu ne stane večkot sam izdelek, niti po poštnih tarifah ne. O jebenti, a tolk drago? Pel en vikend svoji princeski v Preddvor k jezeru. Na uživancijo. Obenem lahko pri jezeru kupiš med po zlo znosnih cenah; od 6 do 7€ /smrekov je 7€, kostanjev 6€..../ in pa v nulo dobro medico. Jst medice sicer ne obrajtam glih, ampak, ko sem jo probal, je mela božansko poln okus in vonj. Za arcnije. http://www.lunin.net/forum/public/style_emoticons/default/icon25.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 24. december 2010 Prijavi Deli 24. december 2010 Da poročam o lidlovih čokoladnih bonbonih ...Ob temtakem priporočam čokoladne kupčke. Na easy, ok, malo pačkanja pa razburjanja, a bo tole sploh skup stalo?! - BO! pa dobri so, sploh, ko se ti lušta kaj čokoladnega. original recept je 175g bele čokolade - jo stopiš (banja marija - kok je meni to hocen izraz! ) v stopljeno čokolado dodaš 100 gramov zdrobljenih polnovrednih keksov ter naseckane oreške (dala mandlje - kupi že naseckane, ker je ista cena pa maltrat se ni treba), lahko po želji še nekaj ingverja, potem zmešaš in na peko papir oblikuješ kupčke (se mučila, da bi bili čimvečji oz. lepi, pa je v bistvu bolje, da niso preveliki - za grižljaj), po sem dala v hladilnik, da se je strdilo, po receptu potem stopiš 175g temne čokolade in nastale kupčke nekako pomočiš not (dala kupček na jedilno žlico s čajno pa mazala čokolado gor). Blo naj bi za 30 kupčkov (dala 100 g bele čokol., 50 g mandljev, 50 g zdrobljenih piškotov in 130 g temne čokolade pa jih je nastalo nekaj okorg 20)Tko Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 24. december 2010 Prijavi Deli 24. december 2010 evo, namazi včeraj se obnesli, čist mal ostalo zdajle za zajtrk ... sam k sm pozabla kaj sem not dala ...vem da je imel un dimljen veliko žajblja not, čičerikin je bil pa s carryjem... sam je blo še vse živo, pa ... danes dokončam bonbone, en arašidov namaz naredim, da bomo meli v nedeljo na žurki za zajtrk ... za kruh se je frendica javila, tko da ne bom packala ... kosilo bo pa na izi, parjena zelenjava (brokoli je zihr, ostalo moram pobrskat) in mungo fižol za prilogo.. za božično večerjo si bova pa najbrž škampja nabodala in kako zelenjavo privoščila.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 SOS! Koliko časa stoji kuhana čičerika v hladilniku oz. koliko časa zdrži namaz? Enkrat ene kolegica omenila, da ji zdrži cel teden (namaz), pa sem malo skeptična! Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 hmm .. ne bi vedla več k tri dni ne, ker ga zmanjka Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aeval 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 hmm .. ne bi vedla več k tri dni ne, ker ga zmanjka Torej 3 dni ziher! Btw koliko (g) čičerike pa skuhaš naenkrat oz. koliko narediš tega namaza?Delam prvič, pa cvikam, da zapretiravala (kar gre en dan v solato + rižoto že všteto ) Citiraj ... Say what you meanAnd mean what you say ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 27. december 2010 Prijavi Deli 27. december 2010 Torej 3 dni ziher! Btw koliko (g) čičerike pa skuhaš naenkrat oz. koliko narediš tega namaza?Delam prvič, pa cvikam, da zapretiravala (kar gre en dan v solato + rižoto že všteto ) saj sem gor enkrat pisala, da jo ful redko kuham .. načeloma tud če jo kilo skuhaš, ne bo nič narobe .. pač en lonček še vroč napolni, po receptu od Silvije in daj v hladilnik, tko ti bo zdržalo brez problema tud 2 tedna ... po moje računaj da se raztegne tko nekak kot fižol aja, lahk ti pa povem kolk naredim namaza .. zadnjič je bil vsaj namaz iz ene konzerve čičerike, kar je okol 250g ... sam to je že skuhana, ne vem kolk se teža spremeni meh, čist nič ti ne pomagam grem pa namočit eno kilo tega zdajle, ker sem ravno ugotovila, da jo je zmanjkalo, tko da .. bom naslednjič več vedela ti pa tud Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.