druidka 5. februar 2013 Prijavi Deli 5. februar 2013 (popravljeno) dobila krof, tapravi trojanski krof http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png zadnjič neki sanjarila o krofu, ene dvakrat na leto me prime, da bi jih jedla. ker sicer ne maram cvretja sploh. pa mi ga prej tast prinesel http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.pngsicer še nimam tapravega apetita. morda ga bom pokončala proti večeru.krof. ne tastahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif Popravljeno 5. februar 2013 -> druidka 2 Citiraj ... svet pripada tistim,ki verjamejo v svoje sanje ... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 5. februar 2013 Prijavi Deli 5. februar 2013 Danes samo lečina juha s korenjem http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Sem pa te dni sprobala zame novo solatko z črno redkvjo in korenjem, začinjeno z bučnim oljem. Bila mljask http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Druidka veš, da men pa te trojanski sploh ne dišijo.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 5. februar 2013 Prijavi Deli 5. februar 2013 phhh, men tudi ne. Nekam gromozanski so postali - tekom let, I guess Pred leti so mi najbolj teknili Peks-ovi (Šk.Loka). Pa ne vem, če je Peks še živ, so imeli neke plačil.težave.Od 5minutk je plastičen, Žitov pa pregost/zagaten (pa ful mal marmelade imajo :/ ) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 5. februar 2013 Prijavi Deli 5. februar 2013 Pizzaaaaaaaaaa ... ) Za večerjo ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 5. februar 2013 Prijavi Deli 5. februar 2013 phhh, men tudi ne. Nekam gromozanski so postali - tekom let, I guess http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Pred leti so mi najbolj teknili Peks-ovi (Šk.Loka). Pa ne vem, če je Peks še živ, so imeli neke plačil.težave.Od 5minutk je plastičen, Žitov pa pregost/zagaten (pa ful mal marmelade imajo :/ ) Ja, Peks je še živ..ga je prevzel Mlinotest. Jaz sem pa danes kupila ajdovo in proseno kašo iz domačega mlina, pridelava tud domača. Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
viyola 5. februar 2013 Prijavi Deli 5. februar 2013 Pizzaaaaaaaaaa ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png) Za večerjo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png)a ne bo kinder bueno??? 1 Citiraj And in the end , it is not the years in your life that count. It is the life in your years. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 6. februar 2013 Prijavi Deli 6. februar 2013 a ne bo kinder bueno???Ja, rajši bi ga, ampak je žal preveč Škodljiv , zato sem ga "izpustil" za nekaj časa . Pa tudi pice nebi, ker tudi ni zdrava , ampak mi je tuzemski oče preveč jamral da je lačen, tko, da sem se še jaz potem odločil za Margo , naročeno na dom. Zdaj pa za kosilo črne žemlje in jogurt . Kot vsak dan . Skoraj . lp + # Zelenjavna juha in štrudl za po vrh. *************************************** Tudi meni že dolgo ne gredo tile trojanski krofi, za ostale pa ne vem kaj rečt, ker jih samo 2x na leto jem.Sem se pa za ta vikend zagledala v en recept za miške http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Tak, po ene 10ih letih bi jih lahko spet malo spekla.Meni je ena sestra predlani miške pekla, in so bile toooooooooolk dooooobreee :-))) Škoda da se je poročila, drgač bi mi jih še zmer pekla, tko , bolj na vegi style . No, saj, zdaj si jih pa lohk' sam enkrat spečem ... Morda letos že ... lp + Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ale' 6. februar 2013 Prijavi Deli 6. februar 2013 Zelenjavna juha bo danes. Pa še kaj... Citiraj http://shrani.si/f/3O/NC/x6OwT9s/1/sun-love.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 8. februar 2013 Prijavi Deli 8. februar 2013 Palačinke brez mleka in brez jajc, tokrat z marelično marmelado , ker je lešnikove kreme zmanjkalo :/ Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 8. februar 2013 Prijavi Deli 8. februar 2013 Večerna Margheritta , ... z malenkost manj sira http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Ob super sladkemu rdečemu vinčku ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Zahvala Stvarniku-Bogu za to večerjo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png On Je Res Ljubezen http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Hvala Ti http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. februar 2013 Prijavi Deli 9. februar 2013 Lili si me spomnla, ko me je obiskala mami s prijateljico, ki je rekla, da bi rada jedla tipicno mehisko hrano - chili con carne http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 9. februar 2013 Prijavi Deli 9. februar 2013 Ribe in krompir s špinačo. Lili, včeraj brskam po eni knjigi, ki jo imam že več let, za recept za krofe (ne, nisem jih delala, maškare ne hodijo, smo bolj penzionistički blokhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/whistling.gif). In najdem recept za damske kapricehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/kulgreen.jpg! (Ne, tudi tega ne bom delalahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif). Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 9. februar 2013 Prijavi Deli 9. februar 2013 Lili bolj kot kaj je tipicno je to, da to sploh ni mehiska jed, pac pa je Tex Mex jed - ameriska ideja mehiske hrane... Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 9. februar 2013 Prijavi Deli 9. februar 2013 Marga za kosilo , ... spet <3 Hvala Bogu zanjo Bog-Je-Dober Lp + Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bojante 9. februar 2013 Prijavi Deli 9. februar 2013 Evo, pravkar smo bili z brati na sestanku ob večerji , in jedli vsak po svoje ; eni pice, drugi pa špagete z vegi omako . Bog-Je-Dober http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Lp + # Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pujsita 10. februar 2013 Prijavi Deli 10. februar 2013 Tunin sendvic in mamina cezoceanska orehova potica http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/heartpump.gif Citiraj Ni porazenec kdor je porazen, porazenec je kdor se po porazu ne pobere. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 10. februar 2013 Prijavi Deli 10. februar 2013 Očitno se malo zgledujem po Bojanteju, Burger Kinghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Za omilitev junka pa še brokolijev narastek. ****Ne, v tem receptu za damske kaprice ni kvašeno, temveč krhko testo. Ga ob priliki prepišem. Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 10. februar 2013 Prijavi Deli 10. februar 2013 Mi smo imeli pa cvetačni narastek...poleg ostalega seveda. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 10. februar 2013 Prijavi Deli 10. februar 2013 za večerjo prešbuš, pa vrtanek. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 10. februar 2013 Prijavi Deli 10. februar 2013 Cookie, jaz te nič ne razumem. Pa smo samo v temi o hranihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 11. februar 2013 Prijavi Deli 11. februar 2013 po dooolgem vikendu, ja danes dan za prano ...ne, ne ... moraš zdržati do srede ... šele potem se začne post, pa še ta ne velja za krofe in flancate http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_wink.gif no ... saj midva bova danes tud' sam' kaj zelenjavnega http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/pevc.jpg ... v torek pa še ena skleda mini krofkov in flancatov ... letošnji so mi uspeli enkratno http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yuma.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 11. februar 2013 Prijavi Deli 11. februar 2013 ja, na kulinariki je recept za miške s pecilnim res dober! Jaz dam še malce ruma, eni naribano limon.lupinico?? Od kdaj pa to paše v miške? prešbuš je aspik (=žolca) v solati z bučnim oljem in rdečo čebulo.vrtanek je mlečni kruh, spleten v okroglo pletenico. Oboje pa prekmurska delicija http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Sem na lj.gl.tržnici (trgovina Kodila) kupila res dober aspik, z veliko svinj.mesa, glih prov začinjen z mletim poprom in glih prov žolcast. Ko taprav U.S.A. jelle. ******danes sem bila vabljena na zelenjavno juhico, dödöle, zraven pa zelena solata.Valjda me zdej ne boste spraševal kaj zaboga svetega so dödöli? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 11. februar 2013 Prijavi Deli 11. februar 2013 Valjda me zdej ne boste spraševal kaj zaboga svetega so dödöli?http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/em119.gif Ti znaš pa vedno nasmejati! Poznam nekaj ljudi iz MS, ampak me očitno niso dovolj lokalno gostilihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/greenko.jpg . Za dodole sem že slišala, vendar sem morala zdaj poguglati in se spomnila, da sem jih res že jedla (seveda v Prekmurju). Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 11. februar 2013 Prijavi Deli 11. februar 2013 Se še malce te teme dotaknem....No to kar si zapisala kot "prešbuš", prvič slišim to besedo, se pravi Das Presswurst v nemščini oz. popačenka prezvuršt,po slovensko je to tlačenka. Najboljšo najdeš po vinotočih in kmečkih turizmih širom prekmurja inprlekije...Sicer vem za najboljšo ampak....no naj ostane skrivnost!!!http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Žolca oz. žujca je pa nekoliko drugače pripravljena. Ta nastane pri kuhanju svinskih nogic,je odlična predjed, tudi servirna z veliko bućnega nežnega olja in z bućnimi semeni ter čebulo.... Vrtanik pa ni samo prekmurska specialiteta, poznajo jo tudi drugod... Dödoli so pa najboljši, tam kjer jih pripravlja ženska z močnimi rokami,na njih se pa lahko polijejo ocvirki raztopljeni v masti ali pa prepražena čebula s kislo smetano.Z kozarčkom dobrega vinčka, je to rajsko... ja, na kulinariki je recept za miške s pecilnim res dober! Jaz dam še malce ruma, eni naribano limon.lupinico?? Od kdaj pa to paše v miške? prešbuš je aspik (=žolca) v solati z bučnim oljem in rdečo čebulo.vrtanek je mlečni kruh, spleten v okroglo pletenico. Oboje pa prekmurska delicija http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Sem na lj.gl.tržnici (trgovina Kodila) kupila res dober aspik, z veliko svinj.mesa, glih prov začinjen z mletim poprom in glih prov žolcast. Ko taprav U.S.A. jelle. ******danes sem bila vabljena na zelenjavno juhico, dödöle, zraven pa zelena solata.Valjda me zdej ne boste spraševal kaj zaboga svetega so dödöli? Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
none 12. februar 2013 Prijavi Deli 12. februar 2013 kot so mene naučili je rum zato , da se ne napije maščobe ...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png ..tko da bi bil tud šnopc ureduhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png .Limonina lupinica...to je pa odvečni balasthttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png . pri vseh svetnikihhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png ..ne bi vedla kaj je to prešbuš...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png , .. ok kaj več pa zdej ne upam več vpršathttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Skratka zelo zdrava prehrana....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Glej Strelka,naše babice in dedki so s tem živeli vso življenje,pa niso imeli holesterola, pa raka, pa želočnih problemov in podobno...To je zdrava kmečka hrana,ki te manj ubije kot tista industrijsko procesirana "zdrava hrana"...Priporočam ti, da kar zagrabiš za mešano hrano,čim bolj pestro tem bolje,masno mora tudi biti!!!!!!!http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Citiraj dReAM Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.