Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl


Recommended Posts

Jaz ga v suho. Še raje pa dam pred tem folijo, ker kruh rad potegne nase vonjave in mimogrede imaš okus po mehčalcu ali pralnem prahu. Isto, kot moka se ne sme shranjevati zraven pralnega praha..ker pač potegne nase.

Zadnjič mi oljarka pravila, da so eni prinesli bučnice in so imele vonj po pralnem prahu, ker pač imeli skupaj v istem prostoru.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

pri sami peki kriha v pečici lahko daš na dno pečice v posodico malo vode - za mehko skorjico. Po peki kruh nekaj časa pustiš v protvanu, pokritem s čistim kuhinjskim prtičem (cca 5-10min), potem ga streseš iz protvana in zaviješ s suhim prtičem - da se v miru ohladi. Kruh ne mara drezanja "aježe", tako kot potica in rižota ne.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Vila Sonca, kruh zavij v krpo in ga tako ohladi. Še tako zapečena skorja bo mehka http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

 

Lili veš, da ga jaz vedno dam v kuhinjsko krpo vendar verjetno malo prepozno, ker je skorja vedno trda :(

Ravno včeraj sem ga delala pa je trda ko kamen (no sicer sem ga delala brez kvasa, mogoče tud zaradi tega)

 

pri sami peki kriha v pečici lahko daš na dno pečice v posodico malo vode - za mehko skorjico. Po peki kruh nekaj časa pustiš v protvanu, pokritem s čistim kuhinjskim prtičem (cca 5-10min), potem ga streseš iz protvana in zaviješ s suhim prtičem - da se v miru ohladi. Kruh ne mara drezanja "aježe", tako kot potica in rižota ne.

 

Dober nasvet Cookie tole z vodo. Drugače vedno to naredim pri rogljičkih, tokrat se pa kr nisem spomnila. ;)

 

Meni posodo z vodo na dnu pečice ne daje rezultatov. Vlaga izpuhti neznano kam.

 

Mislila sem na suho krpo. Lahko tudi kaj drugega samo, da obdrži vlago, ki izpareva s hlajenjem hleba. Enako velja za štrudle in podobno. Odvisno koli hrustljavo se želi imet.

To z vonjem, kar pravi Nat, drži. Meni se ne dogaja, ker za brisače in kuhinjske krpe nikoli ne dajam mehčalca, spiram pa 2x. (Brisače imam še posebej rada krepaste) http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png

 

Pr rogljičkih se pa obnese....ker so verjetno tok rahli...vseeno bom poskusila pa bomo vidl

 

Pr meni tud ni nobenga vonja, ker namesto mehčalca uporabljam kis :)

 

***

Danes zjutraj sem naredila omleto z rukolo, ker jo imamo tok na vrtu, da več ne vem kam z njo. Če ma kdo kakšen predlog kako jo uporabiti, razen v solati in omleti, bom zelo vesela kakršnega koli predloga.

 

Za kosilu pa nameravam narediti kuskus z bučkami, korenjem in mlado čebulico.

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pri nas gre rukola v promet edino v solati, pa še takrat mora bit krompir zraven in naseckana mora bit na drobno. Sicer jo lahko sama jem.

Tak, da sigurno nisem pravi naslov http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

Danes na sporedu đuveč riž in solata. (mi bo po malem pri ušesih ven lezla)..madonca smo drugi polži..:)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest VilaSonca

Hvala bejbe za nasvete. Lili Mai, tudi pri meni tole z vodo v pecici ne deluje. Bom pa probala s krpo.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Za vikend sem delala šabeso, pa se je nekaj zalomilo. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png

Prvi dan, ko smo dal eno v hladilnik je bila uredu in smo jo spili. Drugi dan pa so se pokrovčki (tistih, ki so bile zunaj) napihnili in ko smo jih odprli je kr kipelo, kot da bi Coca Colo iz bezga delala http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Ker sem to delala res prvič bi mi kakšen koristen nasvet res dobro prišel.

Naredila sem jo po tem receptu http://jazkuham.si/sabesa-iz-bezgovih-cvetov-recept-4753

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Včeraj bila zelenjavna juha (prvi grah, prvo korenje, pa čebula in krompir, tisti samorastni), pa palačinke. Nič se niso pritoževali :) (zdaj bom po malem že s tem zadovoljna)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest Jeti

Danes zjutraj sem naredila omleto z rukolo, ker jo imamo tok na vrtu, da
več ne vem kam z njo. Če ma kdo kakšen predlog kako jo uporabiti, razen
v solati in omleti, bom zelo vesela kakršnega koli predloga.

 

lahko narediš pesto http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png ... kot s čemažem ... ali baziliko, da dodaš še kakšne oreščke

***

Rudolph van Veen ga veliko pest zameša med pire krompir ... poleg mladega stročjega fižola v smetanovi omaki in pečene polenovke http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/pevc.jpg

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Jeti so se mi kr učke zasvetle, k pesto iz rukole bi pa verjetno res dobr izpadel http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Tako, da ga ob priliki res naredim http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Naredila rižev narastek z orehi in mi je narasel, juhu :)

 

Pokuhan brokoli, malo popražen na olivnem olju in česnu.

 

Jza sem pa na režimu po katerem zgubiš kilo na teden, ne jem večerja, športam in se veselo po malem redim , groza.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Jeti tisti rukola pesto nekako ni uspel...preveč grenek http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sad.png

 

Lili jaz sem pa Jamie girl http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

 

***

Med vikendom sem naredila slastno sladico http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png orehovo rulado z kislo smetano http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Spet mlečne izdelke prakticiram.

 

Danes za kosilo široke rezance z omako iz svežega paradižnika, bučk in bazilike. Sedaj se pa v pečki peče ržen kruh.

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Guest Jeti
Pinka ... sem imela trenutni preblisk http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/pevc.jpg ... škoda, da ni ratalo ... zdaj, če pogooglaš "rukola raecepti" ti bo prikazalo šepaše http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png ... sigurni najdeš kaj zase http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png

***

Rudolf je car v slaščičarni ... nisem ravno sladkosneda a me včasih kar prime kakša njegova sladica ... še dobro, da se je najem že z gledanjem http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png ... so mi pa bolj všeč njegove druge oddaje, predvsem, ko obiskuje pridelovalce razločne zelenjave, sadja ali mesa

***

na Jamia sem jezna http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/mad.gif ... men v pol ure ne rata pripraviti kosila s čisto osnovnimi živili s čim manj kuhanja, kot so solata, jajca in mnapol pripravljeno marinirano meso ... ne pa celo kosilo s predjedjo, glavno jedjo in za povrh še sladico

***

danes bom po 6 mesecih pico ... paradižnik, bazilika, mocarela in malo kuhanega pršuta ... me zanima kaj se bo zgodilo zaradi sira ... z njim sem imela največ težev (žolčni kamen)

***

za leva bi pa tako potrebovala kuharja dietetika ... hb za internet, kjer lako najdeš vse mogoče ... sicer v angleščini ampak se potrudim s prevodom ... huje je, ker ne mara veliko živil, ki bi jih lahko užival ... potem pa obroki podtsnejo enolični in dolgočasni

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Jeti sej ravno google šmugl je dal ven en "fajn" recept, pa je vseeno pregrenko...mogoče bi bilo fajn, če bi vseeno z baziliko kombinirala...bomo še kdaj probal http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png

 

Haha marsikdo je jezen na Jamie-ja npr v Ameriki, k se je skoz neki štulil in hotel pomagat...sam men je zakon tudi tiste pol ure, pa čeprav vem, da je res težko vse to narest tok hitr..je pa res, da z dobro organizacijo lahko daleč prideš http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Men je v glavnem tip tak navdih, k tako strast kot jo ima on do kuhanja, težko najdeš http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Se ga kr ne morem naveličat...

 

***

Včeraj sem delala kuskus z praženo zelenjavo (bučke, korenje, paprika in svež paradižnik), v obliki solate http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Pa še čičerikina juhca, katero še mala pikica zmaže 1, 2, 3 in je ni.

Danes sem pa čarala s konzervo sardel, na katerih se mi je že prah nabiral. Sem našla en recept za omako iz sardel, svežih paradižnikov, kaper, česna in peteršilja. Ni bilo uau ampak okusno pa vseeno.

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Men sta Jamie in Nigella top http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif

Sicer kuhala po Nigelli nisem, po Jamie-ju pa (imam eno knjigo, kjer je zelo preprosto razloženo z glih prov žara, da cediš sline ob prebiranju receptov).

 

Rudolf mi je antipatičen, ene parkrat sem gledala njegovo kuhanje in bohpumagi pa me ni zaluštalo čisto nič.

Men gre tut una Ana na živce; sej je sladka (za pogledat in pogojno poslušat) sam kaj pa vem, zalušta se mi nič.

 

*****

včeraj so bili carbonara špageti - sma bolj tako-tako, ker nisem imela pikrič sladke smetane in je bilo za moj okus malenkost presuho (pa še vseeno dobro).

Pa radič z vrta http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif

pol pa jagodeeeehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sing.gif

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Hm, a mi lahko kdo prosim razloži, kdo je Rudolf? Očitno je to nekaj modernega, ker me je nekaj časa gledal z nekih plakatov, a jaz nimam pojma. Najbrž kje na TV, a je nimam sploh več časa gledati, še kuhati ne večhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png.

 

Nigella je the best.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/srcoci.jpg

 

Cookie, mene so poučili, da se prava Carbonara dela brez smetane in s Pecorino Romano sirom. Sem poskusila to varianto, mogoče je bolje mešati z nekaj parmezana, ker Pecorino ima res močan okus, ne pride pa suho. In tu mislim, da gre notri celo jajce, drugače dam v verziji s smetano samo rumenjak. Nujno pa Hula smetana za kuhanjehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif. In dimljena panceta.

 

Ne bi pa o tem, da tega zunaj sploh ne upam več naročati.

Life begins at the end of your comfort zone.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Hm, a mi lahko kdo prosim razloži, kdo je Rudolf? Očitno je to nekaj modernega, ker me je nekaj časa gledal z nekih plakatov, a jaz nimam pojma. Najbrž kje na TV, a je nimam sploh več časa gledati, še kuhati ne večhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png.

 

Nigella je the best.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/srcoci.jpg

 

Cookie, mene so poučili, da se prava Carbonara dela brez smetane in s Pecorino Romano sirom. Sem poskusila to varianto, mogoče je bolje mešati z nekaj parmezana, ker Pecorino ima res močan okus, ne pride pa suho. In tu mislim, da gre notri celo jajce, drugače dam v verziji s smetano samo rumenjak. Nujno pa Hula smetana za kuhanjehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_wink.gif. In dimljena panceta.

 

Ne bi pa o tem, da tega zunaj sploh ne upam več naročati.

no, moja carbonara je bila z dimlj.panceto, brez smetane in s parmezanom; pa kot rečeno, malo presuho je bilo za moj okus (=premalo "kremasto", dala sem dva jajca, ker smo bili trije z Razbojnikom vred, jajce sicer ni koaguliral, ker sem prej ugasnila vročino in zamešala v vroče špagete, pa so zgleda bili prevroči ker sem v svojem krožniku našla ene tri mini koščke koaguliranih jajčnih drobcev)

Verjetno kompliciram z opisom http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/rolleyes.gif

 

zunaj tudi jaz ne upam naročat carbonare, no morda bi kje v Italiji, sam tam rajši kaj drugega.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Točno tako jo delam tudi jazhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png. Evo, pri tebi se je ne bi branila naročitihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png.

 

In ja, če sem že v Italiji, raje naročim kaj drugegahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yuma.gif .

Life begins at the end of your comfort zone.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

zadnje dneve (dober teden) mlatimo samo še domačo solato s koruzo in popečenim piščančjim mesom.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Men sta Jamie in Nigella top http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif

Sicer kuhala po Nigelli nisem, po Jamie-ju pa (imam eno knjigo, kjer je zelo preprosto razloženo z glih prov žara, da cediš sline ob prebiranju receptov).

 

Rudolf mi je antipatičen, ene parkrat sem gledala njegovo kuhanje in bohpumagi pa me ni zaluštalo čisto nič.

Men gre tut una Ana na živce; sej je sladka (za pogledat in pogojno poslušat) sam kaj pa vem, zalušta se mi nič.

 

*****

včeraj so bili carbonara špageti - sma bolj tako-tako, ker nisem imela pikrič sladke smetane in je bilo za moj okus malenkost presuho (pa še vseeno dobro).

Pa radič z vrta http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif

pol pa jagodeeeehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sing.gif

 

Mi mamo doma tud eno njegovo knjigo, katero moj lubi z veseljem lista...tko da smo že par receptov sprobal :) Neutrudni Jamie mi je vedno zanimiv, to je ob večerih zdej moja "filemska" poslastica http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif Res je videt en kul tip.

 

***

Zadnje čase sem na dobri poti do vegeterijanstva, ker med tednom sam še zelenjavo papcam. Prešnji teden sem al solate jedla (bilo tok vroče) al pa blitvi iz vrta z ajdovo kašo in šitake gobami. Res prava poslastica.

 

Dans kitajski nudelni z korenčkom in bučkami s sojino in ostrigino omako. Zraven pa skleda mešane solate s paradižnikom, kumaro, avokadom in olivami.

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

  • 2 weeks later...

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif kifljčar nič olupljen na maslu,z peteršiljem pa česnom zapečen

 

solata: mlada čebula , berivka mešana z vrta, paradajzki, sončnično olje, sol, mičkeno jabolčnega kisa, poprati še bolj mičkeno

 

pohančki

 

včerajšnja goveja juha s knedli iz gresa pa fule drobno naseckane zelenjavce not

 

tortica sadna, tortica čokoladna ostanek od sosedovega praznovanja

 

nam povedla kok vagam in niti to ne koliko migam tudi to ne koliko časa sem v soboto plesala in niti to ne bom povedala koliko imam žuljev na stopalu pa tudi to ne bom povedala koliko kilogramov sem imela 15. januarja 2014http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png

Obečanje ludom radovanje...


Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Domač mini krompirček z rožmarinom (ni še naš, smo ga tašči izkopali, ker so se ga živali lotile), blitva (ta pa je naša, iz nič je šla v cvet), solata (tud že malo cvetoča) in svinjska rebrca si je dragi zaželel.

 

Pa v miru sva skuhala in pojedla, ker je tamala pri noni.

 

Sladoled mašina me zaenkrat ne navdušuje .. ji dam čas do drugega tedna. Danes zmešala sladko smetano, riževo mleko, malo rjavega sladkorja in žličko vanilije .. okus je super, samo tekstura http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/dry.png Nikakor se ni strdil toliko, kot sem si jaz zamislila, da bi se moral, potem sem očitno predolgo mešala in je smetana malo odstopila in so zdaj taki koščki smetane not, pa po navodilih sem ga dala še malo v zmrzovalnik (kao, če še ni dovolj trd) in je zdaj ok trd, ampak premrzel. Hočem rečt, un iz Hoferja, ki ga kupim kdaj, je manj leden ... Pa v istem zmrzovalniku .. Po moje zato, ker je tule več vode .. iz riževega mleka .. mogoče bi bilo bolje z navadnim ... V glavnem, ta teden bomo jedli sladoled, da pogruntam mašino, drugače gre nazaj, od koder je prišla.

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

 

loesje

 

 

Spet nazaj -

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

včeraj boranja, danes takisto.

 

pa blitve z vrta imam fuuuuul. Mogoče pade lazanja z blitvo in skuto (btw noro dobra http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yuma.gif )

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

smo bolj tako-tako, zato bo zame danes samo ovseni kosmiči v navadnem jogurtu in žličko medu s suhimi brusnicami; večkrat dnevno, jbg pa cajt http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ermm.gif

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

pfffff, pa sem prišla do leskovačke pleskavice in veeeelike sklede domače solate z vrta

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Sladoled poskus no2 .. še vedno ne zadovoljna.

Zmešala jogurt, kravje mleko, med in figovo marmelado. Postavila mašino v hladilnik. Kombinacija ubitačno dobra, tekstura pa spet - takoj, ko je prišla ven iz mašine kar ok (lahko bi bila še malo trša), stopi se v parih minutah, če daš v zmrzovalnik (I. ni bilo in je šele zdajle dobil porcijo), rata spet tako trdo, da se ne da z žlico ven dobit pa še ne naredi se kepica, ampak razpade na kose ...

Pa - mrzel je! Mislim, saj vem da se smešno sliši za sladoled, ampak če kupim, kupim enega Hoferjevega vanilijo ali čokolado, 1 liter, ki ima super teksturo za ledeno kavo. No, in tisti ni tako mrzel. Ga lahko normalno poješ, brez da bi ti usta zmrznila ..

 

Še en poskus bo - z zmiksano banano za osnovo ... Potem gre pa mašina tja, od koder je prišla.

 

Neke slive-ringloje sem dobila včeraj, se kuha marmelada. Mimogrede, če rabite večjo kolličino steklenih kozarčkov, se splača it iskat v Trzin, http://www.stenko.si/

Pol ceneje, kot v Sparu, da o Merkurju niti ne govorim. Pa še izbire več, kar se tiče oblik in velikosti.

 

Jemo pa že dva dni polento iz ene rojstnodnevne žurke in zraven kar kaj - danes čisto malo pečenega krompirčka in vsak en kos sira za žar pa veliko skledo paradižnikove solate z baziliko.

 

Prosena kaša je kuhana, se bom jutri odločala a bo iz nje narastek al čokoladni puding al kaj čisto tretjega ...

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

 

loesje

 

 

Spet nazaj -

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...