Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Jota danes. Jutri pa ocvrti knedeljni http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif

Se pa še odločam, a čem spečt palačinke al naredit mafine. Bo potrebno globoko razmislit http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif

Penny: Oh big deal. Not knowing is part of the fun.

Sheldon: "Not knowing is part of the fun". Was that the motto of your community college?

~

This is where the old mountain goat lives. He hangs out here and has a good time. B. R.

Deli na socialnih omrežjih

itak...plus še žabji zob in netopirjeva krilca...http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png juhu..

Ne, to pa ne...žabe in netopirji so zaščiteni po zakonu...tud polži.

Čeprav, jah, mislm, tko, pod mizo bi se dal kej zment. Skor ziher.

Bom vprašal. Eeee. Kolk zob pa rabiš? Za mostiček al protezo mrbit? A krilca naj bojo mini, nadkolenska, podkolenska, do tal? Kej od polžev tud? Hišce? A morjo bit podkletene? Kr rec.

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_kisses.gif

Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš

Včerajšnji meni:

odmrznjena suha juha (pa zakuha podarjenih domačih jajčnih rezancev), zraven velika skleda mešane solate s koruzo in nedeljski ostančič (pohan piščanec)

Današnji meni:

velika skleda mešane solate, koruze, sira in malček pancete. Mogoče odmrznem še kostno juho?

Praznim.zamrzovalnik.press

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Pride dam in že na vratih: palaaaačiiiiinke http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon24.gif

in evo, prec razpad sistema.

ampak bo pa dans tista solata in župa iz prejšnje vrstice http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon20.gif

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Zmanjkalo lajkov.

Sem pa vesela, da sem tu not pokukala. Ker kar idej zmanjkalo.

včeraj zeljna solata s krompirjem in svaljki (na drobtinah in pečeni za ta mlajšo). danes pa res zna tudi pri nas prit kislo zelje z matevžem :))))

ali pa vsaj jota.

Palačink niti ne bom omenjala, ker naše ta mlajše dete zasvojeno z njimi. če bi bilo po njenem bi bile vsak dan na meniju.

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Haha Nataly pr men dans jota :) oziroma zadnja dva dni leča na milijon načinov ok no na par načinov. Včeraj za zajtrk lečini kruhki z avokadom. Kosilo rezanci z zelenjavo (tud leča). Zvečer leča v solati. Danes pa v joti.

Moj tok rad palačinke dela sam jih žal ne jemo preveč radi. Ko mi zapašejo jih z veseljem pojem, sam to ni tok pogosto kokr bi jih on rad peku :D

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

ma super, v nasprotju z landlorko... ki je jedla kot da ni drugega na svetu, potem pa ščipala kruha. pa da piščanca lahko dva pojem brez problemov, da se od tega shujša. ma sori, jaz bi piščancu obudila lajf, ne pa jedla... sori.... ma jaz........moram drugam.

maroška enolončnica z vratovino, krompirčkom, rožmarinom, ingverjem, suhimi marelicami,bučkami, paradižnikom .....

čokoladna tort5a, limionine rezine, miške, jetrna pašteta z orehi, ajdov kruh z orehi

pa veliko rdečega vina

Obečanje ludom radovanje...

Fižol sivček je namočen - za jutrišnjo joto. Bo časovna gneča in jo zvečer skuham za jutri.

Danes sva z Razbojnikom sama, tako da bom porabila četrtinko svežega zelja za zeljne krpice, pa mogoče prej še kolerabina kremna juhica. Da pogreje še dragega, ko se vrne s poti.

»Grem naprej.

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

pa zjutraj se malo prej vstani, ker boš bolj dolgo na hajzlu ...

O O- zakaj že ?- če sem skuhala, še ni rečeno , da sem vse sama pojedla...

ehhh

-

pariške šnicle, endivija, tinstan krompajr

O O- zakaj že ?- če sem skuhala, še ni rečeno , da sem vse sama pojedla...

ehhh

-

pariške šnicle, endivija, tinstan krompajr

faaak, dej nehej Lia

Še od tvojga prejšnga menija se nisem pobral, zdej pa še tole. Slina se cedi v potokih.

A maš ti svojo gostilno al kva?

/a smeškoti pa dons ne delajo?/

lahko bi imela gostilno, brez problema....

ne sam praznične košte za žlahto žlahtno, pa enih sedem delavcev, ki mi rijejo po zemlji futram

premraženi in ledeni, ko prinesem toplo- al hrano al pijačo, imajo tako hvaležne oči, ko da sn sam Božiček, ki je stopil dol z oblakov

ego futram- vstanem tud ob petih , da zamesim testo, pa da mam zjutraj frišne miške h kavi

ne sam praznične košte za žlahto žlahtno, pa enih sedem delavcev, ki mi rijejo po zemlji futram

premraženi in ledeni, ko prinesem toplo- al hrano al pijačo, imajo tako hvaležne oči, ko da sn sam Božiček, ki je stopil dol z oblakov

ego futram- vstanem tud ob petih , da zamesim testo, pa da mam zjutraj frišne miške h kavi

sej si...Božiček

lupčka /k ni smeškotov/

Pr nas pa koruzni špageti ala bolognese :) In zeljnata solata :)

Zjutraj pa že spekla ovsene piškote z orehi in čokolado ter drugo varijanto s kokosom, da ne bo Miklavž lačen, ko pride na obisk :)

What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson

Em... testenine s špinačo in feto + srbska solata, verjetno :P To je kar je v hladilniku...

AAaaa laaaaaahk prideeeem še jaaaaz.... njaaamiii :) Kk je enim fajn.

ehh, sej jim nau dolgo

že jutri bom samo še ribjo konzervo odprla...naveličana kuhinje, piskrov, kastrol in ostale opreme v kuhinji....

danes gobjja juha s tapravimi jurčki, palačinke mit nutelinosladkosmetanasti namaz, za naravovarstvenike marelčna marmeljad, jabolčni štrudl mit cimet na grose

obloženi kruhki (napoleonski) zapečeni v pečica na šnel, za namaz šampinjoni, na tenko naseckana slanina, nariban sir,kisla smetana, spremešano mit kraftig začimbe alebo po okusi- cvips, dobra misel, sol, pepper

vsaka podobnost z onim ppeperom v vesoljnem dnevniki je zgolj naključna .) :) : če verješ

kero škorijonsko zlopamtilo pa je še kaj pozabilo....

Kako mi je znano... Pa vem, da ko sem kuhala delavcem, je na koncu s hrano bil račun skupaj z delom ogromen, ne vem če ni skoraj hrana več... :D

Jaz danes pečenice in repo, pa krompir... Vse domače, razen krompir je iz Špara.

ahaaa ... rediš pujse, seješ repo ... pa tak ... če prav razumem ...

Hahaha, vedno me v dobro voljo spraviš... Če bi jaz redila pujse, bi bila vegetarijanka, pujs bi pa spal z menoj v postelji. In jedel z jedilne mize... Podobno kot zdaj mačka (pa nisem je jaz navadila...). Ne, dobila pri kmetih. Oziroma ene klobase je naredil kar poslovni partner (bo mogel posel menjat..). Repo sem pa dobila pri kmetu. 2 kg repe, 2 kg zelja, ena glava svežega, ene 5 glav radiča, ena glava endivije, 2 litrska kozarca kunaric, 2 srbske solate, 2 kisle paprike... Vse skupaj (tako ena cela kišta tega je prišlo) za 12 EUR. Pa od tega še vseeno fajn živi, pa to ni cena s popustom... En star stric, ful zabaven, ki rad gleda film Teksaški pokol z motorko... in mu je smešno. Po temi sem bila tam - bi me moglo kaj skrbet mogoč :)

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...