Pinka 27. februar 2015 Prijavi Deli 27. februar 2015 Za zajtrk bučni namaz na ajdovem kruhu + smuti z kivijem, banano, krešo, lanenimi semeni, sezam in riževo mleko.Če pa jz ta teden ne pretiravam s solato potem pa ne vem no. Kdo ugane kaj bo za kosilo pr naš bajt?http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 27. februar 2015 Prijavi Deli 27. februar 2015 Kdo ugane kaj bo za kosilo pr naš bajt?http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif Čufte v paradajzevi omaki. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif Ti Pinka a opažaš, da si al v temi Neptuna al pa kaj boste dns jedl. Skratka sama neka omama..... še mal, pa boš pehtram začela uporabljat.....get a life.....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/em45.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 27. februar 2015 Prijavi Deli 27. februar 2015 Čufte v paradajzevi omaki. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif Ti Pinka a opažaš, da si al v temi Neptuna al pa kaj boste dns jedl. Skratka sama neka omama..... še mal, pa boš pehtram začela uporabljat.....get a life.....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/em45.gif Uh jih že dolg nisem, so mi pa zdej zapasal Pravi odgovor se glasi: solata s česnom, no danes sem še krompir dodala, da ni tok enolično Pehtram???http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sleepy.gif Drugač pa sej veš vsi smo danes od nečesa odvisni. ravno to popoldne se sprašujem, kdo je izumil tahini bo na moj račun obogatel, ker se ga zgleda ne morem najest. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png hrana in astrologija je moj lajf and I like it http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia II 28. februar 2015 Prijavi Deli 28. februar 2015 paradižnikova juha z zvezdicami, blitva s krompirjem, ocvrti rakci po dunajsko ** regrat iščem-pa ga samo za začimbo najdemhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif 1 Citiraj Obečanje ludom radovanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 1. marec 2015 Prijavi Deli 1. marec 2015 naša ribica si je za slavnosto kosilo zaželela tatrski biftek in tiramisu http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png miške so povedale, da je oboje http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylsuper.gif okusno dodali bomo še malo antioksidantov ... merlot 2009 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png pol pa ... kar bo, pa bo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/hypnodisk.gif 4 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 1. marec 2015 Prijavi Deli 1. marec 2015 a imaš rada stara vina ... ??? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif ...ob dobri hrani http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gif in vsaj nekaj let mora biti starano http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png ... pri nas zmaga rdeče 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 1. marec 2015 Prijavi Deli 1. marec 2015 jaz imam raje mlada vina ... ker imajo več svežega okusa in arome ...če dobim kako starejšo flašo (polno), pa podarim ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gif to meni http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 1. marec 2015 Prijavi Deli 1. marec 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/OK2.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 1. marec 2015 Prijavi Deli 1. marec 2015 točno takšno hrano, ki jo navajajo za mojo krvno grupo imam najraje http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png drugače pa reklamirajo prehransko dopolnilo iz mešanice kitajskih zeliščhttp://tef0109.en.busytrade.com/products/info/224354/Bio-Prolife.html imamo tudi temo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.pnghttp://www.lunin.net/forum/index.php/topic/1770-prehrana-glede-na-krvno-skupino/page-9?hl=krvn Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 2. marec 2015 Prijavi Deli 2. marec 2015 jaz pa včeraj česnov kruh spekla če smo že pri česnu. en strok drobno naseckala in fliknila zraven v moko. danes se komaj okusi, tako, da ga moram naslednjič več dat. no, včeraj ko bil topel in sem se totalno pregrešila (me napelo potem)...no včeraj se lepo okusil in dišal.za danes še ne vem, kaj bo v loncu (regrat mlatimo vse dni...v hazolah ga je vsepovsod polno). 1 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 2. marec 2015 Prijavi Deli 2. marec 2015 za zajtrk jabolka kikuza kosilo zabeljena cvetačaza večerjo ... na veliko levovo grozo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ochko.jpg ... razmišlljam o proseni kaši s suhimi slivami 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 2. marec 2015 Prijavi Deli 2. marec 2015 Motovilec s čemažem http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yuma.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_approve.gif 2 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 2. marec 2015 Prijavi Deli 2. marec 2015 Za zajtrk tri jajca na oko http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.pngKosilo zelenjavna juha (cvetača, brokoli, korenje, pastinak, koleraba) In seveda skleda zelene solate z dodatkom črne leče in česnahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/kiss.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Včeraj sem pekla brezglutenske jabolčne piškote z mandeljni...so šli takoj, ko po tekočem traku...mi gre pa vse bolj z to brezglutensko dieto...tko, da zdej čim več receptov sprobam pol pa zares, ko bo kr neki receptov v glavi ostalo, da ne bom po skoz eno in isto jedla. Sam kruh mi je največji izziv. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 2. marec 2015 Prijavi Deli 2. marec 2015 in česnahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/kiss.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifHm, vidim, da znaš praktično nadgraditi izgovor glavobolahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif. ******Vikend morske hrane, uspešno odličnehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif. 5 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 2. marec 2015 Prijavi Deli 2. marec 2015 haha anne hvala za nasvet http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png pr nas tud ribice ta vikend...so tok pasale po dolgem dolgem času http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/fish.gif Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. marec 2015 Prijavi Deli 2. marec 2015 Pašta fižol, pol pa palačinke. 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 2. marec 2015 Prijavi Deli 2. marec 2015 Pašta fižol, pol pa palačinke.Kuki, dej please mi napisat recept za dobro testo za palačinke for dummies. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 2. marec 2015 Prijavi Deli 2. marec 2015 Kuki, dej please mi napisat recept za dobro testo za palačinke fur dummies. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.giftežka bo, ker sestavin ne odmerjam, kamoli tehtam, še za razmerje ne vem. Pa tut, ne ratajo zmerom crepes, odvisno je tudi od medplanetnih konstelacij; žal še nisem pogruntala optimalne :/običajno vzamem jajc, ga razbijem v skledo, dodam ščepec solnega cveta (tut navadna sol bo menda ok), ščepec vanilije v prahu (predtem se mi je čist ok obnesel vanilin sladkor), potem zalijem z mlekom (prekuhanim kravjim, katerikoli drug bo tudi ok) od uča in od uča natrosim not moko za krofe (čez BONI moko ga ni, je pa žal že leta ni mogoče kupiti). Zmešam in glede teksture zalivam bodisi z mlekom/vodo (še bolje z Donatom - ampak res malo ker se reč peni za popiz) bodisi prašim z moko. Če imam bio limone, naribam pol eno lupine not, če pa ne, pa nič. Malce potrosim s kristalnim sldakorjem, kaj pa vem, morda slabo žlico. Ko je malenkost gostejše kot za palačinke (amapk spet ne vem razložit, to mam v rokah filing), od uča dolijem oljčno olje in pustim pri miru slabe pol ure oz. najmanj 15 min. Prvo peko namažem olje s čopičem, nadaljnje več ne, ker je olje v testu.Rada spečem več manjših palačink, večjih me je groza, pa tut kdo bo vse to pojedel. Male pa lah zmažemo en dva tri. Zanič recept, ker sploh ne veš ne količin, ne razmerij, še sestavine so,al pa niso. Žal je tko kot pri goveji župi - sto receptov, pa noben uporaben :/Plus je samo to, da če pride gostejše, je potem božanski šmorn http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png 6 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 2. marec 2015 Prijavi Deli 2. marec 2015 težka bo, ker sestavin ne odmerjam, kamoli tehtam, še za razmerje ne vem. Pa tut, ne ratajo zmerom crepes, odvisno je tudi od medplanetnih konstelacij; žal še nisem pogruntala optimalne :/običajno vzamem jajc, ga razbijem v skledo, dodam ščepec solnega cveta (tut navadna sol bo menda ok), ščepec vanilije v prahu (predtem se mi je čist ok obnesel vanilin sladkor), potem zalijem z mlekom (prekuhanim kravjim, katerikoli drug bo tudi ok) od uča in od uča natrosim not moko za krofe (čez BONI moko ga ni, je pa žal že leta ni mogoče kupiti). Zmešam in glede teksture zalivam bodisi z mlekom/vodo (še bolje z Donatom - ampak res malo ker se reč peni za popiz) bodisi prašim z moko. Če imam bio limone, naribam pol eno lupine not, če pa ne, pa nič. Malce potrosim s kristalnim sldakorjem, kaj pa vem, morda slabo žlico. Ko je malenkost gostejše kot za palačinke (amapk spet ne vem razložit, to mam v rokah filing), od uča dolijem oljčno olje in pustim pri miru slabe pol ure oz. najmanj 15 min. Prvo peko namažem olje s čopičem, nadaljnje več ne, ker je olje v testu.Rada spečem več manjših palačink, večjih me je groza, pa tut kdo bo vse to pojedel. Male pa lah zmažemo en dva tri. Zanič recept, ker sploh ne veš ne količin, ne razmerij, še sestavine so,al pa niso. Žal je tko kot pri goveji župi - sto receptov, pa noben uporaben :/Plus je samo to, da če pride gostejše, je potem božanski šmorn http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pngHvala http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif , sam lih to me muči, kolk gosto naj bo. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 2. marec 2015 Prijavi Deli 2. marec 2015 Hvala http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif , sam lih to me muči, kolk gosto naj bo. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/huh.pngOmar, ni panike. Recimo, jz bi za eno jajce dala cca dva dcl mleka in cca 3 do 4 velike žlice moke. Oz. procedura po Cookie, da ne ponavljam. Naj malo odstoji, da škrob nabrekne. Pole pa: štih probe. Važno je, da se olje fajn segreje, naj se že začne kadit iz kozice. Sama zajamem maso s ponovco, počasi vlivam in krožim s "tacno" (kozico), da se masa razporedi. Test: če se prehitro razlije naokrog, če se spaca, ko jo želiš že mal zapečeno ločit od posode, je preredko. Ergo: dodaš še žlico moke. Če se masa prepočasi razporeja okoli, če ne moreš spečt tanke palačinke, dodaš še malo mleka ali vode. Ne miksat, ker če je prepenasto, so palačinke premehke, kljub pravi gostoti. Pa javi, če ti je tok uspelo, da pridemo probat http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia II 2. marec 2015 Prijavi Deli 2. marec 2015 Nastujte , nastujte nakladat ...v maso za palačinke je treba dati pivo!Pa maso je treba narediti zjutraj, ali večer pred dnevnom D , ko se bodo pekle čalapinkehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Drugače pa upoštevati navodila zgoraj omenjenih pecialistk! 3 Citiraj Obečanje ludom radovanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 2. marec 2015 Prijavi Deli 2. marec 2015 Nastujte , nastujte nakladat ...v maso za palačinke je treba dati pivo!Pa maso je treba narediti zjutraj, ali večer pred dnevnom D , ko se bodo pekle čalapinkehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Drugače pa upoštevati navodila zgoraj omenjenih pecialistk!Ma Lijči, tudi ni tako nujno. Se večkrat iz službe sproti namislim, pa rata kremna juha in čalapinke, ko prideva domov. Idejca mi je še vmes padla. Sej ni treba za čez celo kozico ulit mase. Lahko za probo narediš eno s cca 10 cm premerom, pa vidiš, če se lepo obnaša http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png. Pivo, mhm. Imam namen slej ko prej naredit kakšno jed s pivskim testom. Tole sem prej gledala na tv...mnjami zgleda. Če drugega ne, mandlji v karameliziranem sladkorju in zmleti za kak posip.... https://www.youtube.com/watch?v=NJFJfUgd7F4 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia II 2. marec 2015 Prijavi Deli 2. marec 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Res je Silvija sem se lihkar spomnila- enkrat na barki, po pečenem mesu se nam je zaluštalo pa prav lih palačink, že vsi dodobra okajeni in oni najbolj - je reku, da bo speku...in jih je..... u tren oka so bile fertik in nadvse okusne in rahle....in finta rudi je bila, da je najprej pogrel mleko, seveda dodal tudi pivo- sam masa mora biti mlačna, da se moka v mleku, jajcih , pivu, donatu, sojinem etc dodobra napnehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif na toplem se še marsikaj drugega napne, a nehttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png 1 Citiraj Obečanje ludom radovanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 2. marec 2015 Prijavi Deli 2. marec 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 2. marec 2015 Prijavi Deli 2. marec 2015 saj sem vedela ... jutri bom za zajtrk levovo porcijo kaše na večer me sprašuje "kaj bova pa jedla jutri" "rižoto z grahom in radič" lol ... in ga je odneslo kuhat šunko 5 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.