nataly 21. april 2015 Prijavi Deli 21. april 2015 nimam pojma.nobene ideje.itak se ne mudi Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 21. april 2015 Prijavi Deli 21. april 2015 V 1001 dar sem videla, da imajo 20% popusta na Le Creuset posodo.ohhhhhhh avto prodam in že šibam če ima kdo k vidim da čistite hladilnike, koktejl škampi, jastogovo terino pa kej belga tartufa tm nekje v kotu med zelenjavo se priporočam Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. april 2015 Prijavi Deli 21. april 2015 ohhhhhhh avto prodam in že šibam če ima kdo k vidim da čistite hladilnike, koktejl škampi, jastogovo terino pa kej belga tartufa tm nekje v kotu med zelenjavo se priporočamhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/em119.gifžal nimam nič od naštetega, hladilnik ima pa antifrost funkcijo - tak da nema pucanja http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/edoom16.gifups, a sem spet preveč povedala http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif ******včeraj v Hofru kupila set 3 steklenih posod s pokrovi. Tnx Aliana, da si javila že pred časom da jih bodo imeli. Zdej bom v tej največji posodi marinirala T-bone, ko se odmrzne jasno, da bo perajt za prvomajsko grilanje. Picota bo razneslo od skrbi, od kje meni T-bone? Menjava, stari; meso za jabke. Ful jabk!nimam pojma.nobene ideje.itak se ne mudišpageti s česnom - to maš ziher doma.al pa z makom, orehi, drobtinami - sem prepričana, da maš tut to doma.Česnova juhica (ajnpren) - to maš tut ziher doma. Al pa gresova juha. Gres je skor pri vsaki bajti (z mladiči). 3 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 21. april 2015 Prijavi Deli 21. april 2015 O fak, na net sem morala vtipkat, kaj je T-bone. Sam Cookie, res razturaš http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 21. april 2015 Prijavi Deli 21. april 2015 meso za japke???? un mesar ziher pere dnar Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 21. april 2015 Prijavi Deli 21. april 2015 a se ti je zluštal ... ???Ti, pa niti ne... Jz sem kruharca in OH-jasta http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png . Ka pa tebi? Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. april 2015 Prijavi Deli 21. april 2015 Ma jaz sploh nisem vedela, kaj sem dobila v vreči, dokler nisem poguglala dele govedine. Pa še pol si nisem vedela pomagat, pa sem "svojega" mesarja (kjer občasno kupujem meso) vprašala, sva oba pesjanarja po duši. Bom videla kako se bo obnesla marinada, če ne bo ok, se bo treba kaj drugega spomnit. Mora pa bit lepo zalito z oljem, nič zraka, če ne, zadehni. Lansko leto sem tako pol leta pacala/mehčala goveje zrezke v olju. Sam pol so bili pa res ko puterček. Pico, pejt h lokalnemu kmetu vprašat če rabi pomoč, jeseni boš tudi ti dobil domačo robo (meso doma spitanega bikca) - kot plačilo dela. 4 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. april 2015 Prijavi Deli 21. april 2015 jaz sem tudi pred leti govedino v olju mehčala (astra to enkrat predlagala - in pol so vsi okoli padali kako dobra goveja pečenka bila..)hvala Cookie - ideje za prihodnjič. (ja, gres je vedno pri bajti ))danes -preden so padle ideje, sem šla premetavat v skrinjo...in bogami...najdla še veliko vrečko graha, eno vrečko mešane zelenjave (cvetača, brokoli) in bo ena takšna miks zelenjavna juha. s krompirjem seveda..podušila vse skup na čebuli in česnu in zdaj tole po malem klopota na štedilniku. pa luštrek in zeleno not, nekaj popra. malo soli.znajo biti še palačinke za pol...ker moram nekaj lončkov narest, pa fino domače jajce sem dobila )) 2 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 21. april 2015 Prijavi Deli 21. april 2015 Ma jaz sploh nisem vedela, kaj sem dobila v vreči, dokler nisem poguglala dele govedine. Pa še pol si nisem vedela pomagat, pa sem "svojega" mesarja (kjer občasno kupujem meso) vprašala, sva oba pesjanarja po duši. Bom videla kako se bo obnesla marinada, če ne bo ok, se bo treba kaj drugega spomnit. Mora pa bit lepo zalito z oljem, nič zraka, če ne, zadehni. Lansko leto sem tako pol leta pacala/mehčala goveje zrezke v olju. Sam pol so bili pa res ko puterček. Pico, pejt h lokalnemu kmetu vprašat če rabi pomoč, jeseni boš tudi ti dobil domačo robo (meso doma spitanega bikca) - kot plačilo dela.draga moja čeprav dedukcija, da če nekdo živi v Mali vasi je v slednji velik kmetov, nekak pije vodo.. morm povedat, da je tu zelo malo kmetov z živino,poznam sicer enega iz dobregapolja k mi skoz bikce ponuja, toda jst se mu vedno hvaležno zahvalim za to ponudbo.. Moram reč da nisem nek povpraševalec po mesi...sem bolj na Ceres tukaj..Imamo pa tu v Stični mesarstvo Maver, ki ima domače govedo..Če je sila pa ni take sile.. 1 Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. april 2015 Prijavi Deli 21. april 2015 (jaz tudi preverjala na googlu, kaj je T bone:))))jakakuharica.com 1 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 21. april 2015 Prijavi Deli 21. april 2015 Če bi malo bolj brale lepopisje in ne rumeno čtivo bi zagotovo vedele kaj je T bone, že Cankar pa Voranc sta pisala o njem Odlomek Koščakov Tonček imenovan Blatnikov Petrček je šel zarana na dnino k Voluharjevim.. med potjo je zagledal solzice, toda misel na šarkelj in buhtelj z goldinarjem, mu je narekovala, da ne skrene s pota. Urno je podvizal strumni korak saj je vedel da pri Pečolarjevi marti kakor so imenovali Suholežnikovo Jerico postrežejo mu svež florentinski T bone... Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 21. april 2015 Prijavi Deli 21. april 2015 Če bi malo bolj brale lepopisje in ne rumeno čtivo bi zagotovo vedele kaj je T bone, že Cankar pa Voranc sta pisala o njem Odlomek Koščakov Tonček imenovan Blatnikov Petrček je šel zarana na dnino k Voluharjevim.. med potjo je zagledal solzice, toda misel na šarkelj in buhtelj z goldinarjem, mu je narekovala, da ne skrene s pota. Urno je podvizal strumni korak saj je vedel da pri Pečolarjevi marti kakor so imenovali Suholežnikovo Jerico postrežejo mu svež florentinski T bone...To se ti je ljubilo zdaj it iskat? Zgubila sem se že tam nekje pri Pečolarjevi Marti Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. april 2015 Prijavi Deli 21. april 2015 Ti, za vegetarijanca si pa nekam sumljivo podkovan v karnivolski terminologiji Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 21. april 2015 Prijavi Deli 21. april 2015 jst sem pa nehal brat k je na mest T boneta Pečolarjeva Marta v tresočih rokah prinesla obaro s pehtranom rekši da je T-bone pristal v gobcu sosedovega psa T rexa 1 Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 21. april 2015 Prijavi Deli 21. april 2015 jst sem pa nehal brat k je na mest T boneta Pečolarjeva Marta v tresočih rokah prinesla obaro s pehtranom rekši da je T-bone pristal v gobcu sosedovega psa T rexaPač v glavnem....boljši si http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 21. april 2015 Prijavi Deli 21. april 2015 Dons pa za južno nekej lahkotnega, poletnega. Vampi s krompirjem in fižolom, kisu zele s čemažem in, ja, osvežilni sirov štrudl s pehtranom in suhimi krhlji. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yuma.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gif 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 21. april 2015 Prijavi Deli 21. april 2015 za vegetarijanca si pa res malo pregrd... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 21. april 2015 Prijavi Deli 21. april 2015 Sir. Pravkar kupil v Šparu sir čedar, blago oranžne barve, vse kar piše na njem, je, "Sir cheddar iz Velike Britanije", zadnji kos sem ujagal. Prav sodi v kategorijo "za popizdit dober". 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 21. april 2015 Prijavi Deli 21. april 2015 najm njam.... direkt izpod koze ali krave ali ovce, ki uživa... to bi mogoče brez slabe vesti vsa srečna užila............. drugače je samo basanje v transu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. april 2015 Prijavi Deli 22. april 2015 Sir. Pravkar kupil v Šparu sir čedar, blago oranžne barve, vse kar piše na njem, je, "Sir cheddar iz Velike Britanije", zadnji kos sem ujagal. Prav sodi v kategorijo "za popizdit dober".men je pa čedar okusnejši stopljen, kot tak "surov". Mislim, recimo nariban čedar čez že pečen krompir v pečici, potem pa samo tok v pečico potisnjen, da se sir stopi. Ali čez soparjeno zelenjavo. Prej sem ga tudi takega jedla, surovega, sam mi je stopljen veliko okusnejši.Trenutno smo v masdamer (vrsta sira) obdobju. Na sobni temp.smrdi kot prešvicani štumfi fuzbalerja http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png *********Danes goveja juha z jušnim mesom in zelenjavo. Kok je pa meso od doma spitanega bikca dobro http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/hypnodisk.gif aja, prejšnji petek sem čist pod vtisom Natalyih ribjih napovedovanj v Hofru kupila dve oradi (hr.gojeni). Moram rečt, da sta bili zelo dobri(=sveži), presenetljivo res. Ker rib kar tako v štacuni (sploh pa v Hofru) načeloma ne kupujem. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 22. april 2015 Prijavi Deli 22. april 2015 Me čudi, da lahko dobiš v trgovskem centru sveže ribe. Jaz ima pa dileme okrog 'eko' v trgovskih centrih - zadnjič sem kupila eko banane in eko mandarine in okus je res neprimerljiv, preprosto odličen v primerjavi z običajnim sadjem. Ni pa vedno na voljo. Včeraj pa vzela eko šparglje, prideluje Milan Ramovž, Ljubljana Ježica - naravi prijazna kmetija, sicer žal tokrat niso čisto sveži, sploh vršički niso več čvrsti, ampak nekako vseeno raje eko. Bom videla, no. Aja, preizkus s korenčkovo torto uspel - odličen biskvit. Pa še korenčkove polpete prvič poskusila, vsaj meni zelo všeč, ostalim ne toliko http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif . 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 22. april 2015 Prijavi Deli 22. april 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Nah, pol pa - kolerabina juhca, bučke s česnom, pa korenčkova torta http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 22. april 2015 Prijavi Deli 22. april 2015 Ja, glej, vegi diete ne sežejo do šniclov in vampov. Če bi imeli pa same pranojedce, pa se na LF ne bi imeli kaj pogovarjat http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 22. april 2015 Prijavi Deli 22. april 2015 Ja, glej, vegi diete ne sežejo do šniclov in vampov. Če bi imeli pa same pranojedce, pa se na LF ne bi imeli kaj pogovarjat http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gifKa pa veš, mogoče bi potem debatirali, kje je boljša prana. Vpliv okolja, energij prostora in to http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pngaja, prejšnji petek sem čist pod vtisom Natalyih ribjih napovedovanj v Hofru kupila dve oradi (hr.gojeni). Moram rečt, da sta bili zelo dobri(=sveži), presenetljivo res. Ker rib kar tako v štacuni (sploh pa v Hofru) načeloma ne kupujem.Evo...že dvakrat sem gledala te Orade, videt so bile ok...pa tudi lignji so zgledali fajn. Bom stestirala. 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 22. april 2015 Prijavi Deli 22. april 2015 Svežo ribo dobiš v Piranu na pomolu, oziroma na pomolu pri portoroških skladiščih sali vse ostalo je zamrznjena roba... ampak mi je všeč da morostarji mislijo da je sveže.. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif ker v lescopaines posodi mora sam sveža riba plavat, v šavorju http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.