Cookie 21. maj 2015 Prijavi Deli 21. maj 2015 Men je bil Bofrost (pred 15+) leti ful dober, žal tudi ful drag. Semizid, da ga morš zdej ekstra naročit da pride, ne vozi več po soseskah in trobi... *******včerajšnja predpakirana piščanč.jetrca (in točno dva srčka) sem spražila - bilo je odlično http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gif tako da bo še kdaj repriza. Manjkala mi je sicer zraven zelena solata, ampak nisem imela časa nabrati jo, ker sem šla najprej po bezeg, pol je pa že deževat začelo.Za danes še ne vem, verjetno kaj iz zmrzovalnika, pa eno Hoferjevo navadno pico sem kupila, ker jo Ceres tukaj tako hvali - jo enkrat sprobamo. Ceres, jo je treba še kaj dodatno obložiti? Pred/po peki? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 21. maj 2015 Prijavi Deli 21. maj 2015 Škoda k tole laško primitivno ljudstvo ne dojame, da bi samo v Sloveniji za med šel pizza pehtran ali pizza bezeg pa vztraja na teh mediteranskih forah... Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 21. maj 2015 Prijavi Deli 21. maj 2015 ocvrt bezeg je tudi dober ... Zadnje dneve hodim mimo cvetočega bezga - kako lepo diši. Še premalo poznamo in uporabljamo te naravne dobrote - bezeg, bučne cvetove, koprive, hmelj, čemaž, regrat,.... Imam nekaj receptov za hmelj oz. hmeljeve vršičke, to je pa tudi vse - še nikoli poizkusila. 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 21. maj 2015 Prijavi Deli 21. maj 2015 Sej te Riggano pice so nemške izdelave, samo se prav vidi, da so poskušali čimbolj se držati italijanskih navad: lahek sir (ne nabutano z ementali), krhko testo (ne kuhano, kot je navada v Srednji Evropi), lahki nadevi (ne zmiksano gor od hrenovk, hrena, ananasa... do šunk, zdenka sira in ne vem česa še). tudi v Nemčiji živijo Italijani... Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 21. maj 2015 Prijavi Deli 21. maj 2015 saj v bistvu je vse možno pojest ... še posebej če znaš dobro pripravit ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Tisto, kar dobim ali naberem, znam - hmelja pa res nisem še poskusila, na Štajerskem ga gojijo, če se ne motim,... 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
anne 21. maj 2015 Prijavi Deli 21. maj 2015 Ravno včeraj dobila bezgove cvetove, nekaj se suši za čaj, nekaj namaka za sirup/sok, kak cvet bomo pa morda le ocvrlihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png. Sicer pa šparglji v različnih oblikah in agregatnih stanjih. 2 Citiraj Life begins at the end of your comfort zone. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 21. maj 2015 Prijavi Deli 21. maj 2015 en moj bivši sodelavec, ki je dolga leta delal v nemčiji in šparal dnar za hišo ... je velikokrat izjavil : za drek štuklat je vse dobro ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png samo da nisi lačen Ne verjamem, po moje se samo za vaš hmelj bojiš, da vam ga kdo ne ukrade Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 21. maj 2015 Prijavi Deli 21. maj 2015 a se spomnite poučnih otroških oddaj Zlatko Zakladko ... v arhivu rtv najdete vseh 100 oddaj o bezgu : http://4d.rtvslo.si/arhiv/zlatko-zakladko/104968104 o hmelju na : http://4d.rtvslo.si/arhiv/zlatko-zakladko/146046482 ***burek se mi je zaluštal ... v eni pekarni tu pri nas pečejo hudo dobrega ... kaj še paše zraven razen jogurta? 3 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. maj 2015 Prijavi Deli 21. maj 2015 vložene pečene rdeče paprike: odpreš kozarec iz hofra in uživaš http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/rolleyes.gif Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 21. maj 2015 Prijavi Deli 21. maj 2015 vložene pečene rdeče paprike: odpreš kozarec iz hofra in uživaš http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/rolleyes.gif to ... nimam pečenih, našla še en kozarec vloženih, domačih http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png ... še dobro, da si omenila ... kdo ve kdaj bi se spomnila nanje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 21. maj 2015 Prijavi Deli 21. maj 2015 a se spomnite poučnih otroških oddaj Zlatko Zakladko ... v arhivu rtv najdete vseh 100 oddaj o bezgu : http://4d.rtvslo.si/arhiv/zlatko-zakladko/104968104 o hmelju na : http://4d.rtvslo.si/arhiv/zlatko-zakladko/146046482 ***burek se mi je zaluštal ... v eni pekarni tu pri nas pečejo hudo dobrega ... kaj še paše zraven razen jogurta?Amm...kefir? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 21. maj 2015 Prijavi Deli 21. maj 2015 ammmm pehtranov sok Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest Jeti 21. maj 2015 Prijavi Deli 21. maj 2015 ammmm pehtranov sok http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/em119.gif saj res ... mogoče bi ga podtaknila v zmešančka http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png***ne maram jogurt in kefir http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 21. maj 2015 Prijavi Deli 21. maj 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/em119.gif ne maram jogurt in kefir http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.pngČe ne kefir, pa dej pir Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 28. maj 2015 Prijavi Deli 28. maj 2015 ful vipavskih češenj... nabrala http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png (dejavuji juhej) sodelavka in sem se lotila, wild horses couldn't drag me away...požrla več kot pol košare.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/mellow.png enih 6-7 nektatin iz spina.pred tem.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Oo.gif upam, da bo to vse kolikor se poznam sem komaj začela.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 28. maj 2015 Prijavi Deli 28. maj 2015 Moj je na srečo danes v službi za preostanek bonov za malico dobil malo pršuta in salam, kajti za kosilo ga je spet pričakalo vegetarijansko kosilo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif. Špargljevo bučkina kremna juha in narastek iz prosene kase s suhimi slivami, marelicami in rabarbaro. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 28. maj 2015 Prijavi Deli 28. maj 2015 Počas bom jaz na Koroško prišla.... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pngSuper, ti kr http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 29. maj 2015 Prijavi Deli 29. maj 2015 http://www.vemkajjem.si/default.asp?opt=1&id=5497 Samo za Šamana 1 Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 29. maj 2015 Prijavi Deli 29. maj 2015 Počas bom jaz na Koroško prišla.... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pngSam lej Ceres, če me pa na proseno kašo s suhimi slivami, marelicami in rabarbaro ne boš vzela s sabo, ti bom pa zameru. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif Meni se to sliši ful mnjami. Hočem it zraven. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 29. maj 2015 Prijavi Deli 29. maj 2015 http://www.vemkajjem.si/default.asp?opt=1&id=5497 Samo za ŠamanaJast bom to probu. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_blush.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 29. maj 2015 Prijavi Deli 29. maj 2015 sigurno te bo potem šraufalo ... in tako dalje ...Ma tut če bo šraufalo. Važno je da je dobro. Sej tut pasulj šraufa, pa ga lih tko jem. Pa jota...... Daš mal kimla gor med kuhanjem pa ni več nobenga šraufanja. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 29. maj 2015 Prijavi Deli 29. maj 2015 Sam lej Ceres, če me pa na proseno kašo s suhimi slivami, marelicami in rabarbaro ne boš vzela s sabo, ti bom pa zameru. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif Meni se to sliši ful mnjami. Hočem it zraven. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif kam pa to gre? po opisu sodeč v pekel! Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 29. maj 2015 Prijavi Deli 29. maj 2015 Sam lej Ceres, če me pa na proseno kašo s suhimi slivami, marelicami in rabarbaro ne boš vzela s sabo, ti bom pa zameru. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif Meni se to sliši ful mnjami. Hočem it zraven. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/OK-thumb.gif Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 29. maj 2015 Prijavi Deli 29. maj 2015 kam pa to gre? po opisu sodeč v pekel!Jst sm to že jedu in je ful dobro. Ne znam pa narest, oziroma nism nikoli probu. Tk da nestoj govort dokler ne probaš. Rajš praši Silvijo če nam pove kako se to naredi, namesto da godrnjaš za stvari k so res fine. In v take narastke daš lohk kar češ, breskve, jagode, češnje.....vse je ful dobro. Sam moraš znat prou narest. Pa sm jst drgač bl od čokoladnega musa in podobno, sam to je pa res dobro. Jst sm enkrat delu narastek iz gresa, japk, orehov in povrh dal preliv iz čokolade. Noro dobro, ma sm pozabu kako sm to naredu.....http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/mellow.png 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 29. maj 2015 Prijavi Deli 29. maj 2015 rabarbara sodi med pehtran, tavžentrožo,divji blušč, hmelj, trpotec, pikasti mišnjak, naprstec in bezeg.. skratka v familijo lovorikovcev.. Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.