Pico Della Mirandola 15. julij 2015 Prijavi Deli 15. julij 2015 jaz jih imam tudi zelo rad.. Znajo pa včasih imet tolk močan okus, da ti nobena mediteranska dišavnica, parmezan, rikota, pomidori in celo pehtran ne pridejo do izraza.. Zakaj do tega pride pa ne vem.. zlo so samosvoji bom tko rekel... ne fleksibilni Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. julij 2015 Prijavi Deli 15. julij 2015 pa sej jst nočem, da prevlada drug(ačen) okus, kot okus melancana. Ostalo je samo za harmonijo, sozvočje, tko kot kajmak in marmelada no, bom danes spekla, pa poročam, če je za kej http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 15. julij 2015 Prijavi Deli 15. julij 2015 zdaj sem potolkla marelice, ki so še ostale, je prinesel en gospod celo kišto..pred časom. par grizov jabolka, ker je začelo gniti... sem vrgla stran in pol limone z vodo... mam za po požirkih ...zdaj imam energy za kar hočem, včeraj sem bila na steperju čez 20 min ob youtubeu, joga in malo vaj za trebuh plus utežke... za večerjo, če bo treba kakšno kumaro... včeraj ob 11 me je nona nhrulila, ker sem jo zbudila, sem se prikradla do hladilnika in imela svojo žurko ne bom več. se učim. je treba nekaj pojesti čez dan. zdaj predelujem Milka Krapež, Odločitev življenja, potovanje iz dežele kilogramov in notri so različne diete... in to se žre, da te kap pri teh dietah...zato sem se odločila, da bo zajtrk, kosilo, večerja in kakšna malica, ker folk naj bi jedel in hujšal hkrati... upam, da bodo zdaj glasovi potihnili (so že)... študij življenja, kaj čem. mam dosti popravcev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 15. julij 2015 Prijavi Deli 15. julij 2015 melancani so super zadeva ... so mi pa čudni, če se pečejo s premalo olja ... en tak izi način je :- v rajglco daš malo olja (ne premalo) in not zdrobiš polovičko hoferjeve zelenjavne kocke ... popražiš da rahlo porumeni- not daš na centimeter debelo narezane kolobarje melancane in popražiš- po želji dodaš še od kotanyi dodadek za svinjsko pečenko in česen ... sveži ali v prahu - prerežeš žemljo ali kajzerco- not daš popečen kolobar melancane- po želji še estragon gorčico ... in potem seveda poješ ... zraven rukneš en pir ... pa tak ... ni nujno delit s kom (več tebi ostane) http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png /pssst...šamano...napačen nik si uporabu...drugič bod blj pozoren/ Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 15. julij 2015 Prijavi Deli 15. julij 2015 Ful vas obožuje jajčevce - meni niso najljubša zelenjava. Pa če že, morajo nujno spustit vodo prej. Še najboljši so mi bili skupaj s paradižnikovo omako s testeninami. Ali pa na žaru - ne v ponvi popraženi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 15. julij 2015 Prijavi Deli 15. julij 2015 Meni je vse super od jajčevcev do limone... njam njam... če se še popeče pa sploh... baje je edino zdravo za peko kokosovo olje... vse drugo se ne sme segrevati... sicer je škoda hladno stiskanega olja, da ga potem cvreš še na tej vročini pa sploh... švicaš, vse se lepi nate, ti pa cvreš zelenjavo na olivcu, misleč da si super trooper vegetarijanc in dosegel nirvano. tudi to dala skozi... zato tudi vegetarijanci zbolijo lahko zaradi želodčnih bolezni, kot mesojedci... ni dovolj samo nemesno... problem so tudi jajca, mleko, sladkor...degeneracija molekul olja s cvretjem in rakotvornost zaradi tega... jaz to tako čutim mislim, da nisem nikjer prebrala, mogoče je iz predhodnega lajfa. sem šla tri krat mimo merkatorja btw ni bilo nič za kupit, samo gledala sem v izložbe... in polila kavo v bližnjem lokalu... ti šment in brala, pisala da se je kar kadilo... vse to med malico... sodelavka me je nahrulila, kako sem jo lahko pustila spati na tleh in šla ob svoji uri, ker bi lahko kdo prišel noter in kaj ukradel, da sem neodgovorna. je pač tako lepo spala, da sem ji kar privoščila.. zdaj pa zbiram info: http://www.vegan.si/ samo še B12 rabim in sončenje za Dmelancani so super zadeva ... so mi pa čudni, če se pečejo s premalo olja ... en tak izi način je :- v rajglco daš malo olja (ne premalo) in not zdrobiš polovičko hoferjeve zelenjavne kocke ... popražiš da rahlo porumeni- not daš na centimeter debelo narezane kolobarje melancane in popražiš- po želji dodaš še od kotanyi dodadek za svinjsko pečenko in česen ... sveži ali v prahu - prerežeš žemljo ali kajzerco- not daš popečen kolobar melancane- po želji še estragon gorčico ... in potem seveda poješ ... zraven rukneš en pir ... pa tak ... ni nujno delit s kom (več tebi ostane) http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pngen pir, wow, iz podzavesti mi je prišel podatek da B12............ in res........ vsebuje.... mater sem brihtna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 15. julij 2015 Prijavi Deli 15. julij 2015 Mlad krompir z mladimi bučkami in Feto v pečici, pa fižolete s fuuuuuuuuuuuuuuuul česnika okisane. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifEn mona je pozabu kupit koromač, ma je tko vroče zuni da naj mu bo. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. julij 2015 Prijavi Deli 15. julij 2015 Mlad krompir z mladimi bučkami in Feto v pečici, pa fižolete s fuuuuuuuuuuuuuuuul česnika okisane. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifEn mona je pozabu kupit koromač, ma je tko vroče zuni da naj mu bo. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gifveš kaj, ne dans, ne jutr se midva za kofe ne bova menila http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/opica.gif 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
omar 15. julij 2015 Prijavi Deli 15. julij 2015 veš kaj, ne dans, ne jutr se midva za kofe ne bova menila http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/opica.gifSej viš da izkoriščam zej, ta teden, k pač bom bl malo v Ljubljani in jem česnik za nazaj in naprej. Drug teden ko se mogoče dobiva ga sploh ne bom taknu. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif 1 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. julij 2015 Prijavi Deli 15. julij 2015 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Boudika 15. julij 2015 Prijavi Deli 15. julij 2015 Meni en pir, wow, iz podzavesti mi je prišel podatek da B12............ in res........ vsebuje.... mater sem brihtna Pir ima veliko koristnih snovi, v bistvu se ga zelo reklamira, samo kronično pitje ni priporočljivo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Eden izmed številnih člankov: http://www.aktivni.si/prehrana/natakar-eno-toceno/ a kvargla tud nee ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png ??? Kaj je to kvargl? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 15. julij 2015 Prijavi Deli 15. julij 2015 ... Kaj je to kvargl? nočeš vedet, kamoli probat http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sick.gif Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 16. julij 2015 Prijavi Deli 16. julij 2015 vinogradniške breskve, jabolko, dve babane, nekaj svežih fig... super... za kosilo mam sveže rezine buče in vollkornbrot mit pumpkin seeds rezino (včeraj sem tudi eno) in super. samo vztrjanost botruje spoznanju... hmm resnice.. za večerjo mam eno solato... ne vem kaj bom.. malo sekirancije... kar naj si imajo svoj paradajz... na vrtu... oni in polži...fjuu... in včeraj zvečer sem še jabolko veliko z. delišes, ogromno jabolko smo potolkle z lolo in tijico. sprehajale smo se po poljih...za petami pojenjajočemu soncu....potem sem naredila asane... torej rutina.. shujšala 300g...brala moram kupiti ananos in melono za zajtrk in večerjo si sposodim, ker sem včeraj jim kupila dve vreči kafeta.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 16. julij 2015 Prijavi Deli 16. julij 2015 jem tudi kruh http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif ne... nekaj bo...sadje v fazi očiščevanja dopoldan.. sem ga res se napokala za zajtrk ob petih zjutraj http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/mellow.png torej ni več tune iz konzerve in mlečnih izdelkov, zato bo verjetno telo lažje uravnavalo tudi to tono sadja katero sem zmožna pojesti Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 16. julij 2015 Prijavi Deli 16. julij 2015 ni panike, dokler imam crnu kafu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. julij 2015 Prijavi Deli 16. julij 2015 evo, naredila včeraj tiste melancane. Bili dobri, z majhno opazko; teli narezincani in posoljeni melancani se morajo RES dolg časa nekje pacat (hladilnik), ker je bilo dobre tri ure (pre)malo. Se pravi, narediš to zvečer, pa imaš naslednji dan ali pa narediš zjutraj (narezina in posoli se jih ajcvajdraj) in jih imaš popoldne perajt. Jaz sem jih začela pečt šele po pol deveti zvečer, prej smo čačkali na vrtu, sadovnjaku, rezali drva,...no, kokrkol, pa rikota mora bit res rikota (ne nek Galbani sranje, kar nepoznavalcu prec prodajo v štacuni), pa melancane je treba res dobro oprati (ne sam na hitrco sprati).Pa mocarela se mi je smilila (oz. jo rajši med paradajze dam), tko da sem samo parmezan notri dala. Zdele prvič da se je izkazal tisti nakup bz dragega strgalnika končkov/ostankov parmezana, ker na roke pa tole ne bi noben naribal. Pa še hitro se razstavi, spuca in sestavi. naslednjič sprocesiram pečene melancanine rolice s feto in meto. Če bo za kej, bom že napisala, v nasprotnem pač ne. danes skuham tistih 8 kg marelic v marmelado. Dve kg sem prihranila, me zanima kaka bo kaj marelična krostata, pa mal za smutije, mikajo me tudi pečene marelice (ker pečene breskve so res dobre). Marmelada je muss, ostalo samo, če bo ekstra viška cajta, režemo drva...no, jaz ne, jaz samo nadziram http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 16. julij 2015 Prijavi Deli 16. julij 2015 nočeš vedet, kamoli probat http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_dead.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/sick.gif Sej za jest je ful fajn, sam neskončno prehlajen morš bit takrat http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/rolleyes.gif 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 16. julij 2015 Prijavi Deli 16. julij 2015 evo, naredila včeraj tiste melancane. Bili dobri, z majhno opazko; teli narezincani in posoljeni melancani se morajo RES dolg časa nekje pacat (hladilnik), ker je bilo dobre tri ure (pre)malo. Se pravi, narediš to zvečer, pa imaš naslednji dan ali pa narediš zjutraj (narezina in posoli se jih ajcvajdraj) in jih imaš popoldne perajt. Jaz sem jih začela pečt šele po pol deveti zvečer, prej smo čačkali na vrtu, sadovnjaku, rezali drva,...no, kokrkol, pa rikota mora bit res rikota (ne nek Galbani sranje, kar nepoznavalcu prec prodajo v štacuni), pa melancane je treba res dobro oprati (ne sam na hitrco sprati).Pa mocarela se mi je smilila (oz. jo rajši med paradajze dam), tko da sem samo parmezan notri dala. Zdele prvič da se je izkazal tisti nakup bz dragega strgalnika končkov/ostankov parmezana, ker na roke pa tole ne bi noben naribal. Pa še hitro se razstavi, spuca in sestavi. naslednjič sprocesiram pečene melancanine rolice s feto in meto. Če bo za kej, bom že napisala, v nasprotnem pač ne. danes skuham tistih 8 kg marelic v marmelado. Dve kg sem prihranila, me zanima kaka bo kaj marelična krostata, pa mal za smutije, mikajo me tudi pečene marelice (ker pečene breskve so res dobre). Marmelada je muss, ostalo samo, če bo ekstra viška cajta, režemo drva...no, jaz ne, jaz samo nadziram http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gifRikota. Sem jo enkrat kupila v Šparu in ugotovila, da je ena fajn sirna zadeva, nevtralnega okusa, ki bi se lahko dala marsikje uporabit. In me prosim, razsvetli, kje imajo to Galbani sranje in če si že sprobala katero od rikot, ki jih ima Špar. Mozarelo pa imam najraje takole: na krožnik dam rukolo, paradižnik in rezine mozarele. Solim in pokapam z bučnim oljem. In zravn kakšno rezino zrnatega kruha. Mnjamiiiii. Trenutno pa sploh ne smem v trgovino, vrt kipi. Ima, da se prehranjujemo samo z vrta, no razen kak mesni dodatek http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pngSej za jest je ful fajn, sam neskončno prehlajen morš bit takrat http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/rolleyes.gifJz ga tudi prehlajena bom ne http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ukid.gif 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 16. julij 2015 Prijavi Deli 16. julij 2015 Mozarelo pa imam najraje takole: na krožnik dam rukolo, paradižnik in rezine mozarele. Solim in pokapam z bučnim oljem. In zravn kakšno rezino zrnatega kruha. Mnjamiiiii. Kako lahko sploh jeste surovo mocarelo, k je ja čist brez okusa in še gumijasta zraven? Šele k jo stopiš, dobi tist značilen /men čudovit/ vonj in okus 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 16. julij 2015 Prijavi Deli 16. julij 2015 Kako lahko sploh jeste surovo mocarelo, k je ja čist brez okusa in še gumijasta zraven? Šele k jo stopiš, dobi tist značilen /men čudovit/ vonj in okusJa, zato pa zraven rukola, paradižnik, ki spusti sokeca, pa bučno olje...fantazija, vsaj meni http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 16. julij 2015 Prijavi Deli 16. julij 2015 Ja, zato pa zraven rukola, paradižnik, ki spusti sokeca, pa bučno olje...fantazija, vsaj meni http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif eee...mislm....in zakva je pol mocarela zraven?A da se naštete dobrote ne jejo na tešč? Tko kt s kus kusom naprimer? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. julij 2015 Prijavi Deli 16. julij 2015 Rikota. Sem jo enkrat kupila v Šparu in ugotovila, da je ena fajn sirna zadeva, nevtralnega okusa, ki bi se lahko dala marsikje uporabit. In me prosim, razsvetli, kje imajo to Galbani sranje in če si že sprobala katero od rikot, ki jih ima Špar. Mozarelo pa imam najraje takole: na krožnik dam rukolo, paradižnik in rezine mozarele. Solim in pokapam z bučnim oljem. In zravn kakšno rezino zrnatega kruha. Mnjamiiiii. Trenutno pa sploh ne smem v trgovino, vrt kipi. Ima, da se prehranjujemo samo z vrta, no razen kak mesni dodatek http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pngJz ga tudi prehlajena bom ne http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ukid.gifhttps://www.google.si/search?q=galbani+ricotta&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB8QsARqFQoTCKSP5PyU38YCFQpYFAodvhAG3g&biw=1536&bih=774Jaz imam rada zrnato rikoto, zgleda ko mini skutasti bobki, okus je rahlo slankasto-kiselkast podoben skuti (sam ni). Tale včerajšnja je bila mazav sirni namaz z okusom po sirnem namazu (ala Filadelfija). Men je dobra rikota od Dukata, Hofer ima tudi ok, Meggle (=predrag!)Včerajšnji sirni namaz se je pošastno razlezel po pekaču, ko sva jemala ven rolice (ki so spustile še ful vode), ideja je bila, da nadev ostane v rolici, ne da se razleze/razlije med transportom iz pekača na krožnik. Zato; bolj odcejeni (ali še bolje popečeni) melancani (najmanj 6 ur, še rajši 8) in zrnata rikota. Od Špara (imajo svojo blagovno znamko?) še nisem preizkusila rikote, ker mi je Špar malenkost oddaljen (kot vse ostale štacune). Mocarelo imam najrajši v solati caprese; rezina paradajza, rezina mocarele, pokapano z oljčnim oljem, solnim cvetom in natrgano svežo baziliko. Včasih pokombiniram s sveže mletim pisanim poprom https://www.google.si/search?q=galbani+ricotta&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB8QsARqFQoTCKSP5PyU38YCFQpYFAodvhAG3g&biw=1536&bih=774#tbm=isch&q=solata+caprese&imgrc=vPF_oXMZ-ApJQM%3A 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 16. julij 2015 Prijavi Deli 16. julij 2015 eee...mislm....in zakva je pol mocarela zraven?A da se naštete dobrote ne jejo na tešč? Tko kt s kus kusom naprimer? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gifTako ja...da je nekaj, da veže in bolj zasiti http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png. Za nas, kruharje http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pngMocarelo imam najrajši v solati caprese; rezina paradajza, rezina mocarele, pokapano z oljčnim oljem, solnim cvetom in natrgano svežo baziliko. Včasih pokombiniram s sveže mletim pisanim poprom https://www.google.si/search?q=galbani+ricotta&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0CB8QsARqFQoTCKSP5PyU38YCFQpYFAodvhAG3g&biw=1536&bih=774#tbm=isch&q=solata+caprese&imgrc=vPF_oXMZ-ApJQM%3ATudi lajkam...baziliko lahko še jaz dodam...ampak zadnji dve leti šizim na bučno olje, čeprav uporabljam vedno tudi olivnega. 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pico Della Mirandola 16. julij 2015 Prijavi Deli 16. julij 2015 solni cvet mora bit, da je vsaj en nateg zravn http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Citiraj http://shrani.si/f/34/xI/2cHXjcPT/prenos.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 16. julij 2015 Prijavi Deli 16. julij 2015 solni cvet mora bit, da je vsaj en nateg zravn http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pngmah veš kako je; dokler sem uporabljala navadno kuhinjsko jodirano sol, sem zatekala, v bistvu sem imela zatečene noge in kar precej celulita. Odkar (cca- 10let) uporabljam večinoma solni cvet teh težav nimam več. Okej, celulita še je nekaj, samo ne toliko kot prej. Ono kuhinjsko zdaj uporabljam samo pri soljenju vode za pašto npr. (če ni potem kakega pršuta ali pancete v omaki, ker je to že samo po sebi dovolj slano), ali kuhanju krompirja v oblicah.Eni so ljubitelji himalajske soli - ta pa men ni nikol potegnila, enim je pa vseeno tut če natrijev glutaminat zraven poprajo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/whistling.gif 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.