nataly 16. junij 2016 Prijavi Deli 16. junij 2016 Dušeno mlado zelje. pa krompir v kosih verjetno zraven 2 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 16. junij 2016 Prijavi Deli 16. junij 2016 Dušeno mlado zelje. pa krompir v kosih verjetno zravenNjami, posvojim kosilo Imam parajt očiščeno solato, nabrano včeraj zvečer. Za zraven bo pa kar polenta, vsaj kar se mene tiče. 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Jeti 1 16. junij 2016 Prijavi Deli 16. junij 2016 Dušeno mlado zelje. pa krompir v kosih verjetno zraven jst tud posvojilahttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png ... mimogrede kupila glavico mladega zelja in mlad krompir levu se je začelo upirati meso ... tako da ga je v hrani samo v sledeh danes sladko-kisla omaka s puranom in njoki 2 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 17. junij 2016 Prijavi Deli 17. junij 2016 Danes pa res ne vem kaj bo še zraven. bom na štanti cel ljub dan - dan rokodelcev je v Mb in bo baje veselo. Vsaka ženska bi naj nekaj spekla...no, jaz nisem spekla nič...bom nekaj mimogrede kupila. nabrala pa sem divjih češenj meni so nad dobre. grenko sladki okusi..vse v malem. ker naše domače češnje zmanjkalo. 3 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 17. junij 2016 Prijavi Deli 17. junij 2016 pffff, mi tudi zobljemo divje češnje ampak morajo biti fejst črne, pa itak dozorevajo sproti. Pobašemo pesjane, uporniškega Razbojnika (ne bom držal mami za roko ampak očija) in razvajenega Tolovaja (grem zraven samo, če me neseš v nosilki, pa še to me vmes zabavaj) in gremo. Čez cesto med travnike, ločene z borštom, vmes pa divje češnje, gozdne jagode, kasneje divje robide. 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 19. junij 2016 Prijavi Deli 19. junij 2016 Danes bile tortilje, z na hitro popraženimi trakovi puranjega mesa, na hitro popraženimi trakci rdeče in rumene paprike na mladi čebuli in poru. Priloga: grobo spasirani pelati s kislo smetano, sol in origano. Zraven velika skleda solate z mladim česnom. Tortilje: Testo za 16 tortilj:500 g bele moke in 200 g pirine moke45 g kvasažlička sladila (javorjev sirup) ali sladkorja3 dcl tople vode2 žlici oljčnega olja½ žličke soli 1. Kvas, žličko moke in sladilo raztopimo v malo tople vode in pustimo vzhajati na toplem. Moko presejemo v skledo in dodamo sol. Ko kvas naraste, ga dodamo v jamico sredi moke, dodamo preostalo vodo, žlici olja in zamesimo testo. 2. Testo naj bo srednje trdo, raje bolj kot manj. Po potrebi dodamo še toplo vodo. Damo ga vzhajat. (moj nasvet: že prej oblikujmo majhne kroglice, kolikor pač presodite, da bo dovolj za eno tortiljo, se lepše oblikujejo). 3. Vzhajano testo razdelimo na 80 g kepice (če nismo že prej…), jih na pomokani površini tenko razvaljamo. Pečemo jih eno za drugo v vroči, NEnamaščeni ponvi. Ko se na površini začnejo napihovat zračni mehurji, obrnemo in na hitro popečemo še na drugi strani. Tortilje postrežemoše tople. 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mantis 19. junij 2016 Prijavi Deli 19. junij 2016 Včeraj popoldne me sestra prepriča, da sem šla zraven nje po njenih placih - ona res boji sama tavati po gozdovih...no, jaz lutala po zaraščenem grmovju, ker bi vsi po lepem hodili...no, mene pa so tam čakale ogromne lisičke http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png tudi dva jurčka. Sestra se z nekim drobižkom morala zadovoljit. Sem ji mislila svojo bero odstopit, pa vidim pol, da jih niti očitila ni, mater, da me je kar pogrelo..in za kazen ni dobila mojih lisičk. Ji kar tam, sredi gozda probam dopovedat, zakaj hudiča je dobro, da se gobe očistijo v gozdu....pa ne. Ona bo to naredila doma...avša evo...sem bila kar jezna na njo.Tak da smo spet pri gobjih jedeh.Gobja juha torej (lisičke, ker jurčki so že v skrinji) in ajdovi žganci. (ja vem....hujšam http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Tu se popolnoma strinjam s tabo: gobe se čistijo v gozdu. Js temeljito potrkam klobuk gobe (da gredo trosi lepo na gozdna tla) in nato očistim spodnji del beta ter z listjem pokrijem vse odrezke, naj micelij deluje naprej in se gobišče lepo razrašča. 3 Citiraj Čuj, pa kaj me gledaš kot kremšnito? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/horro-cb.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 20. junij 2016 Prijavi Deli 20. junij 2016 Madonca - vrt že dela http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Prve bučke - popečene s česnom -v soboto. včeraj pa prva domača zelenjavna juhica - grah, fižol, krompir, cvetača, korenje, petršilj, zelena, luštrek, čebula...pa dušen krompir v čebuli in petršilju in solata. malo dušenega piščanca. danes pa smo spet pri dušenem mladem krompirju in solati. pa ribe. ne vem katera točno je..http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png)) 3 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 20. junij 2016 Prijavi Deli 20. junij 2016 Ahaaa, hoferski riževi rezanci. Ideja, jo kupim http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png Danes hrustljava zelena solata z rukolo in fižolo, pa zelenjavni polpeti. Pridelano v Šparu http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif . Sem že pohvalila, kako dobri so Šparovi sirovi štruklji? V originalu od Ledota. Sekajo tudi Pečjaka. 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. junij 2016 Prijavi Deli 20. junij 2016 Čigavo kokosovo mleko? Šparovo al hofrovo? *********Danes zajčja obara, aspik v solati, zelena solata in za sladico kupljeni Žitov figaro (njam) 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 21. junij 2016 Prijavi Deli 21. junij 2016 Tolikokrat sem že želela vprašat, pa pozabila. Ali kdaj kupite vanilijeve stroke? Na netu sem našla, da jih ima Feng Cha, trgovine in splet. Je že katera kupila, je to drago? Pa katera je že zadnjič uporabila original žafran? Ga tudi še nisem, pa bom enkrat sprobala. Mmmm, Jolanta je prej naredila krasen zeliščni kruh. Bolj "nobl" kvašeno testo, torej z jajcami, mlekom, maslom. Slano. Razvaljala ga je kot za potico, cca 1 c debeline. Premazala z mešanico začimb in zvila v rolado. Začimbe - koper, peteršilj, zelena (koper, hmmm, ne vem, bi morala sprobat) je za namaz zmiksala s paličnim skupaj s strtim česnom in olivnim oljem. "Rolado" je nato narezala na nekaj večjih trikotnikov, jih razporedila v okrogel pekač, z malim razmikom. Pri vzhajanju oz. pečenju so se nato ravno prav sprijeli, kot recimo buhtli. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 21. junij 2016 Prijavi Deli 21. junij 2016 Evo, pa še link: http://www.24kitchen.rs/recipe/aromaticni-hleb Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 22. junij 2016 Prijavi Deli 22. junij 2016 Tolikokrat sem že želela vprašat, pa pozabila. Ali kdaj kupite vanilijeve stroke? Na netu sem našla, da jih ima Feng Cha, trgovine in splet. Je že katera kupila, je to drago? Pa katera je že zadnjič uporabila original žafran? Ga tudi še nisem, pa bom enkrat sprobala. Mmmm, Jolanta je prej naredila krasen zeliščni kruh. Bolj "nobl" kvašeno testo, torej z jajcami, mlekom, maslom. Slano. Razvaljala ga je kot za potico, cca 1 c debeline. Premazala z mešanico začimb in zvila v rolado. Začimbe - koper, peteršilj, zelena (koper, hmmm, ne vem, bi morala sprobat) je za namaz zmiksala s paličnim skupaj s strtim česnom in olivnim oljem. "Rolado" je nato narezala na nekaj večjih trikotnikov, jih razporedila v okrogel pekač, z malim razmikom. Pri vzhajanju oz. pečenju so se nato ravno prav sprijeli, kot recimo buhtli. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifSem. Potem sem strok prerezala po dolgem, izdolbla sredico in jo vrgla stran (http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png ), lupine pa pokuhala v mleku. Zdej imam še en strok (prodajali so dva v epruveti), tega pa šparam.Imam še dost vanilije v prahu (kupila v Sanolaborju pred nekaj časa, dvemi leti morda?). Ne porabim, pa jo orenk uporabljam. Ko bom to potamanila, se lotim stroka. Tokrat sredico ne bom metala stran (to delajo sam fejst ubrisani norci http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/opica.gif ) 3 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. junij 2016 Prijavi Deli 22. junij 2016 Jaz se pa ne morem najest rdeče pese. Zelene solate in radičev imam dovolj do zime. Prihaja čas za rdeče: paradižniki, paprike, rdeča pesa,... Ker poskušam malo zdržat brez glutena, sem navalila na Hoferjeve riževe rezance, prelijem z vročo vodo, odcedim, pa kakšna curry omaka... kosilo dobesedno v treh minutah. Ceres občutiš kakšno razliko od kar ga ne ješ? Sicer ne vem kok časa si že brez. Tolikokrat sem že želela vprašat, pa pozabila. Ali kdaj kupite vanilijeve stroke? Na netu sem našla, da jih ima Feng Cha, trgovine in splet. Je že katera kupila, je to drago? Pa katera je že zadnjič uporabila original žafran? Ga tudi še nisem, pa bom enkrat sprobala. Mmmm, Jolanta je prej naredila krasen zeliščni kruh. Bolj "nobl" kvašeno testo, torej z jajcami, mlekom, maslom. Slano. Razvaljala ga je kot za potico, cca 1 c debeline. Premazala z mešanico začimb in zvila v rolado. Začimbe - koper, peteršilj, zelena (koper, hmmm, ne vem, bi morala sprobat) je za namaz zmiksala s paličnim skupaj s strtim česnom in olivnim oljem. "Rolado" je nato narezala na nekaj večjih trikotnikov, jih razporedila v okrogel pekač, z malim razmikom. Pri vzhajanju oz. pečenju so se nato ravno prav sprijeli, kot recimo buhtli. http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifEnkrat sem jih kupila v Hoferju in sem jih šele pred kratkih uporabila ampak cene se pa res ne spomnim. Sem. Potem sem strok prerezala po dolgem, izdolbla sredico in jo vrgla stran (http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png ), lupine pa pokuhala v mleku. Zdej imam še en strok (prodajali so dva v epruveti), tega pa šparam.Imam še dost vanilije v prahu (kupila v Sanolaborju pred nekaj časa, dvemi leti morda?). Ne porabim, pa jo orenk uporabljam. Ko bom to potamanila, se lotim stroka. Tokrat sredico ne bom metala stran (to delajo sam fejst ubrisani norci http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/opica.gif )Cookie mene si pa spomnila, da bi lahko tud stroke uporabila Vem za drugič ****Včeraj za kosilo čudoviti Curry z piščančjim mesom in sladkim krompirjem v kokosovem mleku. Odlično je tud kokosovo mleko v dm-ju (dmbio), pa še cenovno ugodno. Danes pa po dolgem času kus kus z svežim paradižnikom in jajčevci Zvečer pa zdej redno hrustam solato iz vrta. Še dobr, da jo imamo res veliko 3 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 22. junij 2016 Prijavi Deli 22. junij 2016 Hvala za odgovore. Pri "Rudlnu" (Rudolf bakery) sem videla, da je uporabil semena iz sredice, stroke je pa nato vlagal v steklen kozarec k navadnemu sladkorju in ga tako lepo pretvarjal v vanilijevega. ¸ 2 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 24. junij 2016 Prijavi Deli 24. junij 2016 Pravega žafrana sploh še nisem uporabila. Enkrat bi ga iz firbca, tako da še ne vem. Vanili strok bi tudi iz firbca enkrat, da vidim, kako je s pravo začimbo, "v živo" . Včeraj kupila kokosovo mleko v Hoferju, pa še ne vem, ali ga bom popila ali kako drugače uporabila... Ceres, kje pa tej naj bi bili riževi rezanci, na kateri polici oz. blizu česa? Jih je najbrž že zmanjkalo. Tam okrog teh zadev, ala eksotičnih, ki so zdaj v ponudbi, jih ni bilo. Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. junij 2016 Prijavi Deli 24. junij 2016 Silvija, mirne duše si nagrabi hoferjeve riževe rezance. Jaz uporabljam njihove "tagliatele" . ozki dolgi "stekleni" rezanci - super za praženje. Uporabljam še "nudelčke" - drobni stekleni riževi rezančki - namočim v korpu in hop v juho. Odlični tudi za praženje - praženi rezanci z jajcem, zelenjavo in rakci(piščan.kateer drug meso, tofu,..) *******Danes zdrobova juha, zeljne krpice (mlado zelje in pančeta), potem ledena kava za izbirčneže. Prejle sem potamanila smuti iz gozdnih borovnic, breskev, banane in malce albuminske skute. Super beljakovine (za tiste, ki morajo jesti veliko beljakovin, pa se jim upira) so mdr. tudi v sirotki (lahko tekoča, v prahu), albuminski skuti (tudi v navadni), zdej pa šibam, ker se Tolovaj dereeee 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cipcipilonika 24. junij 2016 Prijavi Deli 24. junij 2016 Pravega žafrana sploh še nisem uporabila. Enkrat bi ga iz firbca, tako da še ne vem. Vanili strok bi tudi iz firbca enkrat, da vidim, kako je s pravo začimbo, "v živo" http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png. Včeraj kupila kokosovo mleko v Hoferju, pa še ne vem, ali ga bom popila ali kako drugače uporabila... Ceres, kje pa tej naj bi bili riževi rezanci, na kateri polici oz. blizu česa? Jih je najbrž že zmanjkalo. Tam okrog teh zadev, ala eksotičnih, ki so zdaj v ponudbi, jih ni bilo. Silvči, jaz sem ga zadnjič kupila v Hiši začimb, svinjsko drag. Zato, ker imam Krišnovo kuhinjo (kuharsko knjigo) in je veliko krat omenjen. Treba ga je ful malo uproabiti, drugače alhko zagreni?? tko piše. No, nisem ga pa še uproabila. Bom napisala svojo izkušnjo, ko ga bom. 1 Citiraj If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 24. junij 2016 Prijavi Deli 24. junij 2016 milo mater ... a humus tudi ješ ... a se že pripravljaš na smrt ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png ???Ta humus bi še ti jedel...po moje. Reci Amaliji, da ga naredi http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. junij 2016 Prijavi Deli 24. junij 2016 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pngkolerabe Razbojniku še omenit ne smem http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ph34r.png 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. junij 2016 Prijavi Deli 25. junij 2016 kar naj bojo...pri nas jih ne bo! ******v hofru kupila cela (fermentirana) kakavova ekobioadio zrna. Pojedla 3 in zdej sem ko koka na koki http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pngne, resno, tak šus energije sem dobla v rit, kot bi bila na akupunkturi. Ali pa vsaj na marma masaži http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gifAl pa, kot bi bila spet 20 let stara http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif Čeprav, takrat je bilo moje psihično stanje precej tako-tako, fizično pa sem imela 11kg (pre)več. V bistvu sem zdej bolj(š)e in ne bi menjala, sploh, ker se lah nažrem kakavovih zrn http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pngMatr, že zelo dolgo časa nisem imela tok energije, res. Sploh zvečer, po celodnevni hajki (=delu zunaj), znotraj imam pa še zmeraj razsulo. 3 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 26. junij 2016 Prijavi Deli 26. junij 2016 Danes korenčkova juha z zdrobom, štruklji s skuto in ajdovo kašo, bela omaka s sirom in panceto, pisana solata. 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 28. junij 2016 Prijavi Deli 28. junij 2016 kar naj bojo...pri nas jih ne bo! ******v hofru kupila cela (fermentirana) kakavova ekobioadio zrna. Pojedla 3 in zdej sem ko koka na koki http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pngne, resno, tak šus energije sem dobla v rit, kot bi bila na akupunkturi. Ali pa vsaj na marma masaži http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gifAl pa, kot bi bila spet 20 let stara http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif Čeprav, takrat je bilo moje psihično stanje precej tako-tako, fizično pa sem imela 11kg (pre)več. V bistvu sem zdej bolj(š)e in ne bi menjala, sploh, ker se lah nažrem kakavovih zrn http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pngMatr, že zelo dolgo časa nisem imela tok energije, res. Sploh zvečer, po celodnevni hajki (=delu zunaj), znotraj imam pa še zmeraj razsulo. Oponašam http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png . Kupila včeraj, zjutraj sem pojedla 2, pa ne vem, ali sem si dopovedala ali je res, da čutim učinek kot po kafeju. Iščem po netu lastnosti in učinke, pa večinoma najdem samo po par vrstic. Večina opisuje pridobitev teh semen, fermentacijo in nato še praženje.... Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. junij 2016 Prijavi Deli 28. junij 2016 ja valda, da je skor enak kot pri kafeju (z manj stranskimi učinki). To so indijanci glodal, da so lah glave in srca rezal po 48ur/dan (žrtvovanje).Več kot 10/dan jih naj ne bi požvakal. 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 28. junij 2016 Prijavi Deli 28. junij 2016 eee.. včeraj sem mela požrtijo in se zredila za kilo in 300 g... danes greva z frendico na morje... wuaaa, bo žurka... upam, da ne bom žrla. dober tekček <3 gulim finance, pravo je bla mala malca nasproti tej grozljivki... kaj mene briga, če bojo eni meli presežek sredstev na današnji dan v prigodnosti, če se jim soudi obrnejo in dosežejo točko preloma, in plačajo obresti. mandarinščina. lp http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.