angelit 12. september 2016 Prijavi Deli 12. september 2016 sojin jogurt in panin... spet ni nihče nič kuhal , tud če bi, ne bi jedla. zadnjič sem pojedla burek in imela zgago in pol še kozlala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 12. september 2016 Prijavi Deli 12. september 2016 ker nisem pospravla je mama in je bla prevč zmatrana za kuhat itak... noben ne ceni ker jejo zunaj... nona pa je umrla, en normalen človek v familiji. nona, rada te imam, in kmalu bova best frendici v nebesih. rada te imam, tvoje župe nahranijo celo vas in mesto, razen tistih ki ne žremo sploh. norci. kužike danes the best blikete ful popapale in se že oblizovale. nonica sem na kvadrat:) moji otroci vsaj dobro jejo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nataly 21. september 2016 Prijavi Deli 21. september 2016 pri nas je vse rdeče buč. teh muškatnih. pred par leti sem marmelado delala iz njih- Silvija dala recept, par hrušk not pa cimet. še zdaj imam en glažek. S tem, da sem pač domače morala napizdit, da je to hruškova marmelada, ki se mi je malo preveč cimeta usulo not . ko so spraševali, kaj je to za en drugačen okus....če bi rekla,da je bučna, bi jo verjetno sama jedla.ma eno bom raskirala, pa da vidim..če bom jedla sama, ali pa sploh nihče (tole v pečici)nič kaj idej ni..hm...bom šla pobirat spet kaj z vrta..pa kakšno enolončnico uštimala. 3 Citiraj Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 21. september 2016 Prijavi Deli 21. september 2016 Heeej buča http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gifPri nas pa turbanovke (rouge vif d'etampes https://www.google.si/search?q=turbanovke+bu%C4%8De&biw=1280&bih=918&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiqja_6q6HPAhVGyRQKHR6vAo8Q_AUIBigB#tbm=isch&q=pumpkin+rouge+vif+d%27etampes )podivjale Danes je bilo jagnječji hrbet z zelenjavo - pod peko. Izvohala sem ful dobrega rejca jagenjčkov, pa težko je prit zraven, ker ima naročil za popiz in čez. Teli se pa prosto pasejo in živijo rajsko življenje predno pridejo na krožnik. No, mi smo ga dočakali, tako da od zdaj naprej bo jagnjetine več na meniju.Vse pod peko, kar ne bo padlo v obaro.Pa ker imamo buč za izvoz, še bučkin kolač - naddober in nadnasiten. Žup ne moremo več niti slišat, kamoli videt. ****Jutri pa enoločnica z zelenjavo z vrta. Danes sem celo uspela nekaj pobrat po končanih sadjarskih poslih. Ne, ni še konec http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 22. september 2016 Prijavi Deli 22. september 2016 Heeej buča http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gifPri nas pa turbanovke (rouge vif d'etampes https://www.google.si/search?q=turbanovke+bu%C4%8De&biw=1280&bih=918&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiqja_6q6HPAhVGyRQKHR6vAo8Q_AUIBigB#tbm=isch&q=pumpkin+rouge+vif+d%27etampes )podivjale Danes je bilo jagnječji hrbet z zelenjavo - pod peko. Izvohala sem ful dobrega rejca jagenjčkov, pa težko je prit zraven, ker ima naročil za popiz in čez. Teli se pa prosto pasejo in živijo rajsko življenje predno pridejo na krožnik. No, mi smo ga dočakali, tako da od zdaj naprej bo jagnjetine več na meniju.Vse pod peko, kar ne bo padlo v obaro.Pa ker imamo buč za izvoz, še bučkin kolač - naddober in nadnasiten. Žup ne moremo več niti slišat, kamoli videt. ****Jutri pa enoločnica z zelenjavo z vrta. Danes sem celo uspela nekaj pobrat po končanih sadjarskih poslih. Ne, ni še konec http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ylflower.gif Bi bila vesela kakšnega recepta http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.pngCookie res je zlato vredno vedet kaj ješ http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/wink.png Mi smo tud spomladi enega odkrili in še zelo ugodno ceno ima, tko da ful hepi http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mlad 22. september 2016 Prijavi Deli 22. september 2016 .... domače je domače .... palačinke z nadevom se mi bodo danes prilegle http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/hypnodisk.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 23. september 2016 Prijavi Deli 23. september 2016 Mati, žolce bi http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gifsemizdi, da se en košček še skriva v hladilniku http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/edoom16.gif 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. september 2016 Prijavi Deli 24. september 2016 Delovno kosilo*= Bučna juha, pečen jagenjček z zelenjavo, kuhan krompir z oljčnim oljem, medom in solnim cvetom, za sladico pečena jabolka z nadevom iz mletih orehov, masla, medu in dišav * = delovno zato, ker se je stiskal jabolčni sok 1 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia II 25. september 2016 Prijavi Deli 25. september 2016 http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png kaj bo šele pri vasi hiši na praznični dan http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif se kr takoj postavim v čakalno vrsto za kosilo pri vas - danes ne bomo jedli nič za zajtrk smo bakalar, pa maslo pa friški kruh, pa dozo kofeta Citiraj Obečanje ludom radovanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 25. september 2016 Prijavi Deli 25. september 2016 A?Na žalost so mene izključili iz operative, bojda sem prevelik El Comandante, v kuhni pa ne prenesem nobenega postavanja okol mojih piskrov in čačkanja po njih ko se za hip oddaljim od njih (kar se pač moram, če hočem nadzirat stiskanje jabk). Tako, da na žalost dveh front fizično ne zmorem, pa sem evo opustila tisto, pri kateri se jih je drenjalo preveč. *****Danes sem jedla ajdove žgance z jurčki v smetanovi omaki (gostilna). Zanimiva kombinacija, moram rečt. Da pa v taisti gostilni na izborni lokaciji ponujajo še pice, je pa zrelo za črno piko. Skutnih štrukljev in suhokrajinskih žlikrofov jim je zmanjkalo en dan prej in lenobe lene niso pripravile novih za nedeljske goste!?! Da pa imajo pice?!? Pa jebenti pice lah glodam doma oz v vsaki zanikrni burekdžinici sredi LJ, ne pa ob sami strugi Krke sredi vzorno urejene okolice in sredi srednjeveškega dogajanja. Pa to mora propast! Matr so obsedeni s povprečnimi picami in zanič kafetom! *****mmm Lia, fruštk po mojem izboru http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/flirt.gif 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 28. september 2016 Prijavi Deli 28. september 2016 Včeraj prvič jedl bučo Čajoto...odlična je...bučna obsedenost se kar nadaljuje...2016 je zame leto buč, k sem jih še bolj vzljubila http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/love3.gif 1 Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 28. september 2016 Prijavi Deli 28. september 2016 včeraj pire krompir in kumare v omaki, pa hrenovkedanes zelenjavna mineštra, pečena jabolkajutri pire krompir in jabolčna čežana 2 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia II 29. september 2016 Prijavi Deli 29. september 2016 naseckana kura, fejst čebule, lovor, muškatna buča, navadna buča, korenček,suhe slive, naseckano na kocke popečeno, potinstano, zraven krompir v kockah popečen v ta istem zosi fejsst velka skleda repincla bogovskihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/azzangel.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gif lahko bi blo še bolje, če bi bil še ingver nothttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/scratchchin.gif 1 Citiraj Obečanje ludom radovanje... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 29. september 2016 Prijavi Deli 29. september 2016 Jaz pa ričet iz konzerve. Z žlico brez krožnika. Tekne. Samo pole se spomnim na vse te podplačane in nezadovoljne ljudi, ki to pakirajo .... jah, upam, da ni noben pljunil notri.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/Whatever_anim.gifja, sej te konzerve so fajn za kako lenobno kuho za poštukat, sam,k se potem od vsega napihovanja začnejo dogajat omamni glasovi http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 29. september 2016 Prijavi Deli 29. september 2016 Zdele kuham omakco iz feferonov. Kr hot zadeva. Nakuhal se jo bo ene 2 litra, vsebuje pa tardeč skorpion, pa tarmen škorpjon, pa tardečo nago, pa tarmeno but jolokijo, pa tri al štiri sorte habanerota verjetn, pa tardeč rokoto, pol pa še ene mejhne, ene dolge in škofove kape. Ti zadnji trije so za mal ublažit vse skupej.To je šele prva runda, ker feferonov je ful, sam ne še zrelih. Od dodatkov so olje, kis, sol, sladkor in /to je prvič letos/ ingver. Nobenga paradajza, korenja, česna, čebule...k sam zjebe okus.Ingver je not sam zarad učinkovin, ki se dopolnjujejo s kapsaicinom. Upam, da bo ratalhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon25.gif 2 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 29. september 2016 Prijavi Deli 29. september 2016 Zdele kuham omakco iz feferonov. Kr hot zadeva. Nakuhal se jo bo ene 2 litra, vsebuje pa tardeč skorpion, pa tarmen škorpjon, pa tardečo nago, pa tarmeno but jolokijo, pa tri al štiri sorte habanerota verjetn, pa tardeč rokoto, pol pa še ene mejhne, ene dolge in škofove kape. Ti zadnji trije so za mal ublažit vse skupej.To je šele prva runda, ker feferonov je ful, sam ne še zrelih. Od dodatkov so olje, kis, sol, sladkor in /to je prvič letos/ ingver. Nobenga paradajza, korenja, česna, čebule...k sam zjebe okus.Ingver je not sam zarad učinkovin, ki se dopolnjujejo s kapsaicinom. Upam, da bo ratalhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon25.gifče pa s tem ne boš dobil lukne v želodcu, morš met pa fejst smolo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png *******včeraj kuhljala jurkin preliv in jurkino marmelado. Kuhna rastur, danes seckam por za v skrinjo. Z jurko nadaljujem (spet) jutri. Ma je tok dobra, da bi že zdej en kozarec načela http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gif 3 Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 30. september 2016 Prijavi Deli 30. september 2016 Zdele kuham omakco iz feferonov. Kr hot zadeva. Nakuhal se jo bo ene 2 litra, vsebuje pa tardeč skorpion, pa tarmen škorpjon, pa tardečo nago, pa tarmeno but jolokijo, pa tri al štiri sorte habanerota verjetn, pa tardeč rokoto, pol pa še ene mejhne, ene dolge in škofove kape. Ti zadnji trije so za mal ublažit vse skupej.To je šele prva runda, ker feferonov je ful, sam ne še zrelih. Od dodatkov so olje, kis, sol, sladkor in /to je prvič letos/ ingver. Nobenga paradajza, korenja, česna, čebule...k sam zjebe okus.Ingver je not sam zarad učinkovin, ki se dopolnjujejo s kapsaicinom. Upam, da bo ratalhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_tongue.gifhttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon25.gifJz sem tudi zasledila, da sta kombinacija čilija in ingverja najbolj optimalna. Ingver si našel kakšnega ekološkega kje? 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 30. september 2016 Prijavi Deli 30. september 2016 Jz sem tudi zasledila, da sta kombinacija čilija in ingverja najbolj optimalna. Ingver si našel kakšnega ekološkega kje? Nak, je iz mečkatorija Sam, k bi kmal pozabu nanj, sem pol dal tistga v prahu /je itak še močnejši/ http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon25.gif 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 30. september 2016 Prijavi Deli 30. september 2016 če pa s tem ne boš dobil lukne v želodcu, morš met pa fejst smolo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png *******včeraj kuhljala jurkin preliv in jurkino marmelado. Kuhna rastur, danes seckam por za v skrinjo. Z jurko nadaljujem (spet) jutri. Ma je tok dobra, da bi že zdej en kozarec načela http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/bucktooth1.gifHeheProuzaprou naj bi feferoni clo varovali in zdravili sluznico /v normalnih količinah in na dolgi rok/. Drgač pa...zdej dajejo feferone že v vse...clo v sladoled....v kavo...pa tko. V marmelado pa itak http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon25.gif 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 30. september 2016 Prijavi Deli 30. september 2016 Jz sem nekje v Špari al kje že videla zapakiran ingver, kao ekološki. Imela sem pa tudi daljšo razpravo s prodajalcem ingverjevega napitka in prmejduš, sem mu verjela, ko sem videla, s kakšnim žarom mi je pripovedoval, kako celo samo hodijo v eksotične dežele in so zraven pri pridelavi ingverja. Pa kako je babica od njegove tam gori v sosednji državi delala ta napitek, ki sta ga podedovala in ga sedaj delata sama in prodajata...Pa uh...cela zgodba za tem, kako je najprej hodil v službo, ki ga sploh ni vlekla in nato cel razcvet, ko se je našel v samostojnem delu. Ja, take zgodbe podpiram in občudujem, bolj kot te od možev pa ljubic in ljubimcev,hehe. Samo, to pišem zdaj pod navdihom Vesoljnega dnevnika, ampak ok, naj pade semle. Saj ljubezen, taka i onaka, gre na koncu le skozi želodec. Butl, kaj mi predlagaš, a naj na tržnici (glih zjutraj sem videla, da je prodajala neke hude feferone, čilije ali paprike, skratko neko mešanco), kako si naj to pripravim, da malo pomešam skupaj z ingverjem in se zjutraj malo zapalim s hitrim šljukom in na vrh nekaj poplaknem? Namreč, že par zim imam navado dvigat odpornost, tako da si zjutraj na sveže naribam žličko ingverja in ga "pogoltnem" skupaj s sveže stisnjenim pomarančnim sokom + limono. Čili bi bil pa tako no, ščepec, da si res ne naredim luknje v želodcu http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
butl 30. september 2016 Prijavi Deli 30. september 2016 Evo...kul...dodaj še ščepec čilija v sok...pa je...zakva pa ne. Če obrajtaš pekoče stvari, je najblj simpl vzgajat svoje feferone. En teglc al pa dva /možda tri, možda pet...neznam vam broj, al znam da biču tvoj... mal me je zanesl/ bo že kr nekej. Pol pa kokr ti paše; posušit, vložit, omakco nardit... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon25.gif 1 Citiraj Čutim, da čutiš, da čutim, kar čutiš Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Silvija 30. september 2016 Prijavi Deli 30. september 2016 Evo...pa naj bo še glasbena spremljava... za dan dva...možda tri...možda pet http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif 1 Citiraj Všeč mi je Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 2. oktober 2016 Prijavi Deli 2. oktober 2016 js pa danes nedeljski kuharme je določila, kot vsak dan v tednu in jbg, naj bo pa še nedeljatkole za štart, mal bolj pozno ( gospodinje delajo te stvari zgodaj zjutraj ), se spravim delat kruhin to ne čist navadn, pač pa izbio ( nekad bila ) črne moke in pražene čebule, kao bagete ( me prav zanima, kaj bo ven prišlo ) http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.pngma, ker se pri nas golaž je z kruhom, se spravim delat še golažin ker ga ni čez komot, grem js v trgovino po pakirano narezano mesoma zgleda, da v pakirnici delajo ženske,ker je ena pinto not pozabla http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pnghttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pngzdej mi pa ni čist vse jasn, ker se zna zgodit, da se bom po tem golažu začel še bolj gonit http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.pngupam le, da ne po kakšnem wc-ju http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/biggrin.png Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
gold 2. oktober 2016 Prijavi Deli 2. oktober 2016 na, komaj vidim kompveste, v rani mladosti so me učili šparanjain evo, zdej je zmer jeba, ko režem čebulotolk jo je škoda, da se mi potočijo solze sej bom zdržal http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gif Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
angelit 2. oktober 2016 Prijavi Deli 2. oktober 2016 jas japke bio mama pekla štrudel, goveja župa, tenstan krompir, meso.. še nekaj pa sem posabla, grem pogledat aja nč to je od včeraj... mesurda da se ti kar solze ulijejo... kužkam pa sline... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.