Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl


Recommended Posts

jaz več nič ne kuham v naprej in tudi pogrevam ne, pustim samo tisto, kar se lahko poje še isti dan hladno. Segerdin kuham z belim puranjim mesom, kuhan je v 45-tih minutah.

Vsak po svoje, ane http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Segedin se pa kamot skuha za naslednji dan, jz sem ga v nedeljo skuhala za ponedeljek. Danes kar burek in kefir iz Hoferja http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

 

naše mame so celo rekle, da je drugi dan segedin boljši

 

Segedin se pa kamot skuha za naslednji dan, jz sem ga v nedeljo skuhala za ponedeljek. Danes kar burek in kefir iz Hoferja http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_big.gif

 

če dobiš še vročega je zelo dober. jaz da imam najraje skutinega, jem ga z olivami, polnjenimi z mandeljnihttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png

 

Vsak po svoje, ane http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

pa ja...samo ideja...

 

Zanima me, če katera uporablja nejodirano sol in če dodajate jod in kako?

Dr. Dolittle je fantazijski lik.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Zanima me, če katera uporablja nejodirano sol in če dodajate jod in kako?

Kadar uporabljamo himalajsko sol, (ki vsebuje jod samo v mikroelementih), pazim, da vključim v prehrano čimveč špinače, rib, hrušk.. Ob uporabi morske, pač ni tega problema. Skratka uporabljam obe, izmenjaje. Sama pa uživam že leta kelp, rjavo algo (Alfred Vogel) ravno iz tega razloga. Ko sem se testirala in mesec dni nisem jemala tega, se je občutno poznalo (slabše splošno počutje, nizek nivo energije..).

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Kadar uporabljamo himalajsko sol, (ki vsebuje jod samo v mikroelementih), pazim, da vključim v prehrano čimveč špinače, rib, hrušk.. Ob uporabi morske, pač ni tega problema. Skratka uporabljam obe, izmenjaje. Sama pa uživam že leta kelp, rjavo algo (Alfred Vogel) ravno iz tega razloga. Ko sem se testirala in mesec dni nisem jemala tega, se je občutno poznalo (slabše splošno počutje, nizek nivo energije..).

Jaz sicer uporabljam morsko sol, vendar nerafinirano in nejodirano, dodajam pa kelp v kosmičih, tako po občutku, recimo zvrhano žličko na jed za tri osebe.

V navodilih piše do dve majhni žlički na teden na osebo, ampak ni precizirano, ali to velja, ko gre za dodatek ob uporabi nejodirane soli. Nasploh so pa mnenja o potrebah po jodu zelo razkična. Tudi komentar, da se pri uporabi jodirane soli temu najlažje izogneš je zelo pavšalen.

Dr. Dolittle je fantazijski lik.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

...

 

Zanima me, če katera uporablja nejodirano sol in če dodajate jod in kako?

Večinoma ne uporabljam soli. Če že, potem je to solni cvet - na koncu kuhanja oz. že le na krožniku. Soli (navadne, jodirane) dobim (pre)več itak v drugi hrani (kruh, testenine, paradiž-omake, siri ipd.,predelano, kar se kupi v trgovinah), tako da za jod ne skrbi(m).

Če jem hrano pr drugih (tašči, mami, v gostilni) sem še dva dni zatečena.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

jaaa ... ozaveščena gospodinja kupi nejodirano sol ... in potem sama doda bio jod ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png

http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png

Večinoma ne uporabljam soli. Če že, potem je to solni cvet - na koncu kuhanja oz. že le na krožniku. Soli (navadne, jodirane) dobim (pre)več itak v drugi hrani (kruh, testenine, paradiž-omake, siri ipd.,predelano, kar se kupi v trgovinah), tako da za jod ne skrbi(m).

Če jem hrano pr drugih (tašči, mami, v gostilni) sem še dva dni zatečena.

Jz sem tašča, jem pri sebi http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_clown.gif . Zato voda kar rada ostaja v mojem telesu http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smile_blackeye.gif . Cookie, saj pravim...da je meni tvoja disciplina http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon1_thumbup.gif

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Silvija, pri meni, kar se prehranjevanja pri "drugih" tiče pomeni, da uporabljajo običajno, kuhinjsko, jodirano, rafinirano sol. In solijo ubibože preveč za moj okus. In obiski na naših kosilih vedno pripomnijo, da je premalo soljeno in si dodatno solijo (na mizo dam solni cvet, ki je manj slan, kot navadna sol in nejodiran).

Nekateri pa itak nonšalantno ruknejo med kuhanjem še kako jušno kocko in ti potem lažejo v obraz, da neeee, kjeeee paaa, kaka knorrrr kocka http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/ohmy.png

ali pa v gostilni zgostijo s fant gostilom ali katero drugo kemično zgoščevalno ogabo.

 

Če poješ rezino kupljenega kruha na dan, si že dobil dnevno dozo soli in joda. Itak je vse presoljeno do daske.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Še najbolj mi je všeč zadnji link.

Tablete proti radiaciji vsebujejo nenormalno velike odmerke joda, pa se jih za rezervo ne golta. Preveč joda je bolj nevarno, kot premalo. Večina ga pa ima dovolj (izjeme so z okvarjeno/odstranjneno ščitnico)

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

no, če kdo bere bolj pozorno eko/bio etikete bo opazil, da so skoraj VSA eko/bio žita (proso, ajda ipd.) iz Ukrajine.

No, tega ne kupim, pa da je zastonj.

 

************

danes bučna juha, pire krompir, pečena piščanč.stegna, popečen treviški radič z balzamičnim kisom (odstrani grenkobo radiča). Če bom pri volji, kasneje še jabolčni štrudel, testo sem že kupila.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

zelo ste pridni.

 

včeraj ne šteje...danes pa res :D

 

dušen ohrovt bom, njami njami :D

 

.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/band2.gif mam najboljše plane, pol v večernih urah vse pade dol.http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

če smo že pri soli. Meni so v zdravilišču (pa saj sem to že pisala) toplo priporočali uporabo samo himaljske soli. in pa tudi pitje vode v enormnih količinah -tako, da sem se uprla in rekla, da mi bo žaba v želodcu ratala...no...da se vrnem k soli...ker sem jaz zmagoslavno povedala, da sem lokal patriot in da uporabljam velikokrat našo morsko sečoveljsko sol. pa so mi jih napeli...ker da zaradi lege, ki je v zalivu in se tam zadržujejo odplake, tako kot pesticidi, ki pritečejo z obale.... če že hočem uporabljati morsko naj raje paško, ker pač otok in so tokovi drugačni.

 

danes recikliramo :) ostalo plovica piščanca, ki ga bom podturila nekam..še ne vem kam in radičeva solata. mogoče naše celo razveselim z bučno juho :)

Življenje je to, kar se ti dogaja, medtem, ko planiraš druge reči.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

če smo že pri soli. Meni so v zdravilišču (pa saj sem to že pisala) toplo priporočali uporabo samo himaljske soli. in pa tudi pitje vode v enormnih količinah -tako, da sem se uprla in rekla, da mi bo žaba v želodcu ratala...no...da se vrnem k soli...ker sem jaz zmagoslavno povedala, da sem lokal patriot in da uporabljam velikokrat našo morsko sečoveljsko sol. pa so mi jih napeli...ker da zaradi lege, ki je v zalivu in se tam zadržujejo odplake, tako kot pesticidi, ki pritečejo z obale.... če že hočem uporabljati morsko naj raje paško, ker pač otok in so tokovi drugačni.

 

danes recikliramo http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png ostalo plovica piščanca, ki ga bom podturila nekam..še ne vem kam in radičeva solata. mogoče naše celo razveselim z bučno juho http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/smile.png

 

Glede "oplemenitenosti" naše soli z raznimi nezaželjenimi dodatki imam tudi jaz včasih pomisleke. Se pa hvalimo s to našo soljo zelo.

Paška je res bela kot sneg in drobna kot štaubcuker, vem pa iz zanesljivih virov, da je Pažani že leta ne žanjejo doma - vozijo jo iz Afrike, na Pagu pa samo pakirajohttp://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/mellow.png.

 

Nič ne bom kuhala danes, ker ne vem s čim naj solim http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/icon_smesko.gif

Dr. Dolittle je fantazijski lik.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Imam še nekaj koščkov mesa izkoščičenih pišč.beder - pod nujno za porabit. Pa zdej tuhtam, ali čem narest v smetanovi omaki, za rižoto mi nekako ni, bolj fantaziram o širokih rezancih za zraven.

Itak pa (spet) kuham büjto repo, letos je serija Mercator.znamke kisle repe o.d.l.i.č.n.a. Nekaj surove kisle repe sem potamanila kar pred kuhanjem.

 

Pa odkrila sem res odlično testo za štrudle in štrukle (bojda tudi za burek in gibanico - česar pa še ne pečem). Pred tem sem jih kupovala po pregrešno dragi ceni na koseški tržnici (Toscana), zdaj pa jih imajo tudi v hiper Mercatorju (v neugledni prozorni pvc vrečki). Fora je, da je že predpečeno, v obliki listov, dela jih pa Safet Amza s.p. Hrustljavo in okusno, Žito/Pečjak ipd. za naš okus niso pol tako okusni.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Danes je bilo kar nekaj na hitro (bučna juha, rigatoni s paradiž.omako in tunino pa malo parmezana), Tolovaj je bil tok lačen, da me je kar v nogo grizel, ker ni mogel dočakat kosila. Potem pa za mizo, med žvečenjem makaronov, zaspal. Samo mastna usta sem mu obrisala in ga odnesla v posteljico, potem je bil pa blažen mir debelo uro.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Danes je bilo kar nekaj na hitro (bučna juha, rigatoni s paradiž.omako in tunino pa malo parmezana), Tolovaj je bil tok lačen, da me je kar v nogo grizel, ker ni mogel dočakat kosila. Potem pa za mizo, med žvečenjem makaronov, zaspal. Samo mastna usta sem mu obrisala in ga odnesla v posteljico, potem je bil pa blažen mir debelo uro.

Pa Cookie, ko te berem, meni pade čeljust dol. Od vedno, pri vseh temah. Sprašujem se, kako vraga zmoreš VSE HENDLAT. Jaz te tok občudujem. Na vseh področjih obvladaš. Met pospravljeno, jaz še pri dveh, 9 in 13 let, ne zmorem. tud če pospravljam, se stvari tekom dneva kar naberejo: učbeniki, zvezki, radirke, štumfi, knjige, igrače (sploh legice-enkice so nekaj boljšega), žoge, športna oprema - nič n ina svojem emstu. Čevlji pred oamrico in en v njej in tako dalje, da ne govorim, saj slika je tu. Jaz pa, priznam ,da po službi NIMAM VOLJE pospravljat. Tisto mnujno ja, ampak vse zgoraj našteto pač ne sodi v to množico. Sej se nekaj časa trudim: opozarjam, grozim, kaznujem... ampak nekak enostavno tega nimata v krvi.

Čeprav, ko se lotimo čistke, je vsem ful lepo in prijetno. AMpak kaj, ko drži samo par dni...

Skratka, Cookie, čas je, da napišeš recept za tvoj uspeh. Lahko kar knjigo (ker tudi tvoje kulinarične vragolije niso od muh!) o uspehu. Jaz jo že zdaj rezerviram in jo hočem met prva!

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Ja, res, kapo dol pred Cookie, superwoman🖒✌☺!

Pri meni zmeraj zmanjka časa za kakšno področje (ali dva 😉). Pomembno mi je, da štimajo družinski odnosi, moralna vzgoja (vrednote, socialne veščine), dnevna rutina (prehrana..) in razne druge nujne obveznosti, za čiščenje pa, recimo, dostkrat zmanjka elana. Čeprav imam zelo rada čistočo, ampak če nimam dovolj energije in časa za 110% red, se včasih sploh ne lotim... Je pa res, da vse počaka, medtem ko ukvarjanje z druzinskimi člani ne, in gredo stvari/dogodki.. dostikrat mimo in jih ne moreš povrnit/nadoknadit.

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

A?!??

O kakem pospravljenem, urejen in čistem vi to trabunjate?

Pridite zdele, točno ZDELE pogledat, garantirano si po dveh korakih zlomiš vrat ali vsaj raztegneš noge v dotalno špago. Mimogrede pohodiš kako igračko in pol paziiiiii. Ode noga, glava,...ali pa vsaj igračka.

Mal pozabljate, da sem jaz (še) doma, tehnično gledano imam (pisan) dopust, drug teden je služba in pol nema!

 

Non stop hlastam, kot riba na suhem, za roki, ki jih jasno, zamujam. Postavljene roke sem si zadala sama, valjda.

Opažam, da če vsake toliko naredim čistko (pomečem stran šaro, ki jo nadnujno bomo nekoč, enkrat, gotovo jutri - še potrebovali), da se ob vsakodnevnem čiščenju in pospravljanju - potem da vzdrževati nek higienski minimum. In pa mulce je treba jagat, da se že mala navadijo pospravljat za sabo.

Me je skoraj kap pred leti, ko sem gledala po TV, kaj zmorejo že 2-letniki v waldorfski šoli. Jaz sem svojega še šparala, potem pa nič več. Dokler so še mali, hočejo pospravljat, pa jih starši odrivamo rekoč, pusti, bom jaz. Sem hitrejši, je prej opravljeno, je bolje opravljeno, kaj boš ti!?! Ko pa zrastejo, pa nimajo vaje/volje, da bi pomagali doma, ker jim prej tega ni bilo treba.

 

Aja, sej ni treba generalno izvajat čiščenje, dovolj je že 2x 15min vsak dan (15 zjutraj in 15 zvečer). Postelje posteljete menda vsak dan, umazano posodo tudi zložite v pomivalc (ali operete ročno), kupe umazanih cunj nabašete v koš//vrečo za perilo in ko se napolni, se zažene mašinerija. Pulte/jedil.mizo se pobriše dnevno, kopalniške tudi (imam eno cunjico in zjutraj mimogrede pobrišem po lijaku in dam sušit na radiator. Papirje, cajtnge, reklame - se meče redno v kanto. Steklovino v vrečko, plastiko tudi, biološke ravnotako. Ko je polno oz, vsaj naslendji dan, se odnese ven.

Preprog nimamo, rož tudi ne (orhideje so izjeme, ker ne rabijo tok pozornosti in dela), poličk ne, praholovcev ne. Ostanejo drobtine, pepel pred kaminom, kake smetke in prah. Za to imam ročni sesalc, ki ga zalaufam, ko vidim kako večjo smetko. Enkrat tedensko zakurblam roombo. Packe okol kuh.pulta in jedil mize zvečer na hitro pobrišem z vileda špricerjem .https://www.google.si/search?q=vileda+brisalec+za+tla&biw=1280&bih=869&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjI3d-LkcLQAhXHnBoKHaJUBPMQsAQILg#imgrc=krMbf3iRQf6xoM%3A in to je to.

Oken nešteto, ampak te pomivam max. dvakrat letno.


aja, danes je bila prežganka z jajcem in skutno-zdrobovi štruklji z jurkinim prelivom.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

A?!??

O kakem pospravljenem, urejen in čistem vi to trabunjate?

Pridite zdele, točno ZDELE pogledat, garantirano si po dveh korakih zlomiš vrat ali vsaj raztegneš noge v dotalno špago. Mimogrede pohodiš kako igračko in pol paziiiiii. Ode noga, glava,...ali pa vsaj igračka.

Mal pozabljate, da sem jaz (še) doma, tehnično gledano imam (pisan) dopust, drug teden je služba in pol nema!

 

Non stop hlastam, kot riba na suhem, za roki, ki jih jasno, zamujam. Postavljene roke sem si zadala sama, valjda.

Opažam, da če vsake toliko naredim čistko (pomečem stran šaro, ki jo nadnujno bomo nekoč, enkrat, gotovo jutri - še potrebovali), da se ob vsakodnevnem čiščenju in pospravljanju - potem da vzdrževati nek higienski minimum. In pa mulce je treba jagat, da se že mala navadijo pospravljat za sabo.

Me je skoraj kap pred leti, ko sem gledala po TV, kaj zmorejo že 2-letniki v waldorfski šoli. Jaz sem svojega še šparala, potem pa nič več. Dokler so še mali, hočejo pospravljat, pa jih starši odrivamo rekoč, pusti, bom jaz. Sem hitrejši, je prej opravljeno, je bolje opravljeno, kaj boš ti!?! Ko pa zrastejo, pa nimajo vaje/volje, da bi pomagali doma, ker jim prej tega ni bilo treba.

 

Aja, sej ni treba generalno izvajat čiščenje, dovolj je že 2x 15min vsak dan (15 zjutraj in 15 zvečer). Postelje posteljete menda vsak dan, umazano posodo tudi zložite v pomivalc (ali operete ročno), kupe umazanih cunj nabašete v koš//vrečo za perilo in ko se napolni, se zažene mašinerija. Pulte/jedil.mizo se pobriše dnevno, kopalniške tudi (imam eno cunjico in zjutraj mimogrede pobrišem po lijaku in dam sušit na radiator. Papirje, cajtnge, reklame - se meče redno v kanto. Steklovino v vrečko, plastiko tudi, biološke ravnotako. Ko je polno oz, vsaj naslendji dan, se odnese ven.

Preprog nimamo, rož tudi ne (orhideje so izjeme, ker ne rabijo tok pozornosti in dela), poličk ne, praholovcev ne. Ostanejo drobtine, pepel pred kaminom, kake smetke in prah. Za to imam ročni sesalc, ki ga zalaufam, ko vidim kako večjo smetko. Enkrat tedensko zakurblam roombo. Packe okol kuh.pulta in jedil mize zvečer na hitro pobrišem z vileda špricerjem .https://www.google.si/search?q=vileda+brisalec+za+tla&biw=1280&bih=869&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&ved=0ahUKEwjI3d-LkcLQAhXHnBoKHaJUBPMQsAQILg#imgrc=krMbf3iRQf6xoM%3A in to je to.

Oken nešteto, ampak te pomivam max. dvakrat letno.

aja, danes je bila prežganka z jajcem in skutno-zdrobovi štruklji z jurkinim prelivom.

ti se kar vadi. Zame si še zmeraj faca :P

pol se pa znaš pač dobr obrnit.

zdej pa sprejmi pohvalo.

If the sun shines in your soul, what does it matter if it rains outside.
Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

če rabiš pomoč, pokliči jožeka ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

 

http://shrani.si/f/2Z/NX/4sh0pDqD/jozek.jpg

Mmm, tazga bi rabila, ja. Da se prišpara na pralnem prašku, ker ni treba prat delovnih uniform http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/laugh.png

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

eh, sem jedla ponoči ostanke tisto zeleno s krompirjem, mix zelenjava ostanke in kos kruha:/ in kos pohane ribe:/ vsa talasam

 

buuuhuuuhuu... never again!!!

 

v fajt


če rabiš pomoč, pokliči jožeka ... http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/yes.gif http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/tongue.png

 

http://shrani.si/f/2Z/NX/4sh0pDqD/jozek.jpg

 

mogoče oddaja stanovanje? http://www.lunin.net/forum//public/style_emoticons/default/inno.gif

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Kurja juha z rezanci, v pečici pečeno medeno piščančje bedro s čebulo, korenčkom in belim vinom, mlinci, pisana solata.

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Link to comment
Deli na socialnih omrežjih

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
×
×
  • Objavi novo...