Michelle 21. december 2004 Prijavi Deli 21. december 2004 Mmmmm, motovilec VEEEEEELKA SKLEDA To je vse kar rabim danes Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. januar 2005 Prijavi Deli 14. januar 2005 dons pa upam da mi rata mami pelat v kitajsko... že en mesec poslušam same izgovore...surya stanetova sol je sol iz solin... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Pire krompir in čufti v paradižnikovi omaki! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 Pr men pa isto k zadnjih deset dni pa isto k naslednjih deset Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 js pa rižoto z jurčki pa fuuuul solate dons nardila bom kwa pravš pomlad da boš jedla? nism poštekala kwa si misnva Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>js pa rižoto z jurčki pa fuuuul solate dons nardila bom kwa pravš pomlad da boš jedla? nism poštekala kwa si misnva Nč ne bom jedla k sem na postu...še 10 dni! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. februar 2005 Prijavi Deli 2. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nč ne bom jedla k sem na postu...še 10 dni! si me prehitela Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 aha, sej se mi je zdel da bo kej tazga.bravo punce - js sm dvakrat že kao probala, pa nism niti en dan zdržala in kakšno je počutje? Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha, sej se mi je zdel da bo kej tazga.bravo punce - js sm dvakrat že kao probala, pa nism niti en dan zdržala in kakšno je počutje?Čist OK, drugač sem pa ful aktivna v temi Post zadnej dni Mal pošpegi... Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 10 dni? jz pa danes matevžka in repo.... mnjammm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Danes sem jedla zjutraj, okrog 30 g koruzmega kruha, kavo z mlekom brez sladkorja, pa jajčko na oko na teflonu brez maščobe pečeno. Za kosilo pa mačkyina dietna juha:Korenček zmiksan s paličnim mešalnikom, pa odmrznjen kos belega piščančjega mesa, tri žlice ovsenih kosmičev, ena pa pol zelenjavna jušna kocka, peteršilj, pa mal vegete. No ja, namest korenčka bi lahk bil borkoli, če bi bla čist dietna, pa brez ovsenih... Pride tolk velik, da bi blo za 4, mam pa zato še za večerjo. Ne se čudit, sam to sem našla v hladilniku, sploh se mi pa ne da posebej komplicirat, ker sam zase kuham. Sam je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 dons bom kr solato - mam še od včeri ful napucane, pa kšn kos kruha zraven. te teden je blo že preveč kuhanja in dobre hrane, morm se mau nazaj držat se matram tiste 2-3 kile dol spravt že 1 let, pa kr nč. no sej res pa je tud, da se kej blazno ne trudim... ah pa kaj bi razlagala, sej dobr veste kako je to, ane Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 Francozi majo supr hrano, morm pazt da se nom ugoju! Žrem k svina! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. februar 2005 Prijavi Deli 3. februar 2005 vidim da že kandidatiraš za pujsa naslednega meseca:D Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 Piščančje roladice v omaki in krompirjevi svaljki! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 4. februar 2005 Prijavi Deli 4. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Piščančje roladice v omaki in krompirjevi svaljki! joj sline se mi cedijo ne vem kaj je z mano dons - pojedla že jogurt, krof in 2 sendviča - pa komot bi loh še kej pa nism noseča x!x Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Goveji zrezek v omaki iz zelenega popra in kruhovi cmoki! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 Goveja juha, pljučna pečenka, priloga; polenta in zelena solata. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 cordon bleu, franconska in italijanska solata, paniran piščančji zrezek... Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>cordon bleu, franconska in italijanska solata, paniran piščančji zrezek... kašna je pa italijanska solata? no js sem danes, za zajtrk, kruh sir francosko, pa še mal sira, pa še drugo vrsto kruha hihi, kosilo, tortelinčki s francosko spet... (je zaloga) malica pol litra mleka... večerja kruh namočen v mleko... s kakavom čez. Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 7. februar 2005 Prijavi Deli 7. februar 2005 mmmmmmmm se mi ze sline cedijo slisi se okusno...sam brez mesa Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. februar 2005 Prijavi Deli 8. februar 2005 Pasulj. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 mmmmm santos... drugič povab dons namo nč jedl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 mesni burek nardila včeri zvečer - dober je za popizdit Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>mmmmm santos... drugič povab dons namo nč jedlAiwa,absolutly, ob priliki !! Danes je navrsti paprikaž ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.