Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
Pire krompir in čufti v paradižnikovi omaki! x:px

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

js pa rižoto z jurčki pa fuuuul solate dons nardila bom x:px

kwa pravš pomlad da boš jedla? nism poštekala kwa si misnva x?x x?x

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

aha, sej se mi je zdel da bo kej tazga.

bravo punce - js sm dvakrat že kao probala, pa nism niti en dan zdržala :o|o:

in kakšno je počutje?

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

Danes sem jedla zjutraj, okrog 30 g koruzmega kruha, kavo z mlekom brez sladkorja, pa jajčko na oko na teflonu brez maščobe pečeno.

Za kosilo pa mačkyina dietna juha:

Korenček zmiksan s paličnim mešalnikom, pa odmrznjen kos belega piščančjega mesa, tri žlice ovsenih kosmičev, ena pa pol zelenjavna jušna kocka, peteršilj, pa mal vegete. No ja, namest korenčka bi lahk bil borkoli, če bi bla čist dietna, pa brez ovsenih...

Pride tolk velik, da bi blo za 4, mam pa zato še za večerjo. Ne se čudit, sam to sem našla v hladilniku, sploh se mi pa ne da posebej komplicirat, ker sam zase kuham. Sam je x:px x^x

dons bom kr solato - mam še od včeri ful napucane, pa kšn kos kruha zraven.

te teden je blo že preveč kuhanja in dobre hrane, morm se mau nazaj držat x:Dx

se matram tiste 2-3 kile dol spravt že 1 let, pa kr nč. no sej res pa je tud, da se kej blazno ne trudim... ah pa kaj bi razlagala, sej dobr veste kako je to, ane x;)x

Piščančje roladice v omaki in krompirjevi svaljki! x:px :yumy:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Piščančje roladice v omaki in krompirjevi svaljki! x:px  :yumy:

joj sline se mi cedijo x:px x:px x:px

ne vem kaj je z mano dons - pojedla že jogurt, krof in 2 sendviča - pa komot bi loh še kej x:px

pa nism noseča x!x

Goveji zrezek v omaki iz zelenega popra in kruhovi cmoki! x:px

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>cordon bleu, franconska in italijanska solata, paniran piščančji zrezek... x:px  x:px

kašna je pa italijanska solata?

no js sem danes, za zajtrk, kruh sir francosko, pa še mal sira, pa še drugo vrsto kruha :D hihi,

kosilo, tortelinčki s francosko spet... (je zaloga) malica pol litra mleka... večerja kruh namočen v mleko... s kakavom čez. ;)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...