Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Danes naj ne bi bilo mesa! x:Dx Juha iz belušev, carski praženec(šmorn)! x:px

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Makaroni z Boloneze omako. Mesa seveda ne bo (sem vegi), zato za to uporabim sojine koščke.

Ko je to prvič probala moja mesojeda tetka, me je obdolžila da jem purana. Še vedno mi popolnoma ne verjame, da je to soja.

<{POST_SNAPBACK}>sm pršla mal sline pocedit :yumy:

santos... h teb pridem jz kr za dlje pol k začnem jest... sam fajn stvari maš na jedilniku

xinnox

<{POST_SNAPBACK}>Jami  x:px

Aiwa a čva it skupi?  x;)x  x:Ix

Torej bo treba na vrtu pripravit kamin za razne specialitete...!! xDDx x;)x :palec:

Komaj čakam pomlad in poletje...vse kakor bomo naredili kako dobro jedačo...!! xsrcx x;)x x^x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Moja kraljevska solata ( paradiznik, zelena, moj lastni jogurtov preliv, malce sircka), pa spinaca ne vem se s cim. To bomo pa prepustili glavni kuharici pri nas :yumy:
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...