contesa 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Danes naj ne bi bilo mesa! Juha iz belušev, carski praženec(šmorn)! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Kdaj bo pa kje pozvonim ? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
stribog 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Makaroni z Boloneze omako. Mesa seveda ne bo (sem vegi), zato za to uporabim sojine koščke. Ko je to prvič probala moja mesojeda tetka, me je obdolžila da jem purana. Še vedno mi popolnoma ne verjame, da je to soja. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
SmartyM 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Uuu zdejle bo pa padla lazanja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
vasudeva 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 onga odojka na ražnju, tisto kao srbskoj. haaa.. dans cel dan že samo krumpič*.. *slovar:krumpič - krompir Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 svaljki (doma narejeni x!x ) z drobtinami in kisla repa Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 9. februar 2005 Prijavi Deli 9. februar 2005 Mal prej sem si naredil rezance - Barilla z smetano in sirom, nato dodal mal tartufov ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 sm pršla mal sline pocedit santos... h teb pridem jz kr za dlje pol k začnem jest... sam fajn stvari maš na jedilniku Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mal prej sem si naredil rezance - Barilla z smetano in sirom, nato dodal mal tartufov ! Jami <{POST_SNAPBACK}>sm pršla mal sline pocedit santos... h teb pridem jz kr za dlje pol k začnem jest... sam fajn stvari maš na jedilniku Aiwa a čva it skupi? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>sm pršla mal sline pocedit santos... h teb pridem jz kr za dlje pol k začnem jest... sam fajn stvari maš na jedilniku <{POST_SNAPBACK}>Jami Aiwa a čva it skupi? Torej bo treba na vrtu pripravit kamin za razne specialitete...!! Komaj čakam pomlad in poletje...vse kakor bomo naredili kako dobro jedačo...!! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 hi hi hiče naju obe vzame... greva lahk skupi ja santos pa še plac v postli prštimi pol Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hi hi hiče naju obe vzame... greva lahk skupi ja santos pa še plac v postli prštimi pol Še dobro, da imam veliko pojsteljo...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 uuuu fino... pol lohk rotiram, k sem tok mejhna... lahk spim kokr čem obrnjena.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>uuuu fino... pol lohk rotiram, k sem tok mejhna... lahk spim kokr čem obrnjena.... 69 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 hi hi hi pol pravš da bi me kr ti obraču? se nam nč prtožvala.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Paštica... na Jurčijev način mmm voda že vre.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 men pa želodec neki godrnja... sam ga ne razumem kaj bi rad povedu... skoz se neki oglaša pa hoče bit pameten.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>hi hi hi pol pravš da bi me kr ti obraču? se nam nč prtožvala.... Prilagodljiva punca. Še dobro, da smo na temi; "Kaj bomo danes jedli" !! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 <{POST_SNAPBACK}>men pa želodec neki godrnja... sam ga ne razumem kaj bi rad povedu... skoz se neki oglaša pa hoče bit pameten.... Po mojem bi se rad srečal s Santosom...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 jah kaj čem če nč ne jem... pol se pa obračam k pujsek Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Eno tako kremno juhico s krompirjem in korenckom Take baby juhice imam rada Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 mhm jz tud.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. februar 2005 Prijavi Deli 10. februar 2005 Pizza s tartufi...mljask Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 11. februar 2005 Prijavi Deli 11. februar 2005 upam da bo ostal kej krompirjevga golaža do dveh k jz dam pridem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 12. februar 2005 Prijavi Deli 12. februar 2005 Moja kraljevska solata ( paradiznik, zelena, moj lastni jogurtov preliv, malce sircka), pa spinaca ne vem se s cim. To bomo pa prepustili glavni kuharici pri nas Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.