Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Krompirjeva solata in piščančje nabodalo! x:px :yumy:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Po teku sem pojedla eno energijsko cokoladico ( 207 kcal x:o)x ), za kosilo bojo sparglji, potem pa se en napitek ( zmiskana skuta, jogurt, malo banane in jagod ). jejeje x;)x
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

zdejle grem v skrinjo,po sladoled..pa njamiiiiiiiii njam mljask mljask.......da sem mal pohladim:)))

pismo je bil lep vroč dan..... x:px :yumy:

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Danes pa zopet nismo kuhali doma (se bomo kar malo razvadili-paše). Smo šli na en čudovit ribnik kjer so nam pripravili ribice na žaru, pa več vrst solatk.....Božansko, ker nas je zraven obkrožala čudovita narava in sončekxDDx
Smisel življenja je največja sreča

hehehehehe tale je dobra..mmmmmmm

jest dons jedla..mm čaki..en mal pizze..pa torto,pa mal narezka.....prejle pa nekej namazala na kruh..zdej pa obvezno eno veliko šalco kafeta skuhat.....aham)))

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

splate. ;) :P

Joj sem mislila da boste kako idejo dal... sam itak, ideja ni dost, mros met pol se doma kaj. x:o)x

Mogoce bom pa kak rizibizi, ga ze dolg nisem.

aja shit, nimam cebule, pa to ni res!!!

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>splate. ;) :P

Joj sem mislila da boste kako idejo dal... sam itak, ideja ni dost, mros met pol se doma kaj. x:o)x

Mogoce bom pa kak rizibizi, ga ze dolg nisem.

aja shit, nimam cebule, pa to ni res!!!

Pa probaj s česnom....Je tudi dobro.... :palec:

Puranji zrezek na naraven način, šobska solata,zeleni čaj z limono(ohlajen) x:px

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Thanx Kokica, vem, saj to itak dam... s cesnom sem tko - al mi ful sede al pa sploh ne... vcasih mi pase kar brez, recimo kake ribe, da ne pretolce okusa.

Cebulo dam tud zarad 'materiala', ker se mi ne da dat tolk korenja al pa kar necesa...

MOrda pa kar kako polento s sirom lepo naredim, pa bo mir... sam mi nekak ne potegne, se mi zdi presuho. :)

Nic tacga nimam, pa ne bi rada kar necesa, rajs nic ne jem. :)

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

<{POST_SNAPBACK}>

Nic tacga nimam, pa ne bi rada kar necesa, rajs nic ne jem. :)

He,he,he, pe si faca. Ko bi se meni to kdaj zgodilo, da bi nič ne jedla......Jaz pa tako rada papam..... x:px Se mi vidi,.....pa kaj moremmmmm, če je patako dobro uživati v hrani. x?x

saj jaz tud uzivam, ravno zato.

jem sam dobr, sicer pa rajs ne jem.

rajs pojem pest lesnikov ali oliv, kot pa da jem neka mashila, kao da bom sita al pa nekaj, ki je kao ful uzitek, ko pa se mal scistis oz. si 'spilis' okus, pa si presenecen, ko je zanic okus, cist predoziran.... (kaj pa vem kaj, 3/4 prehrambenega stafa).

jaz mam najrajs v cist naravnih oblikah... redkvice itd.

Poleti jem kruh pa sir pa paradajz (pa cebulo al pa ne). simpl. :)

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...