santos 17. maj 2005 Prijavi Deli 17. maj 2005 V tem trenutku jem Jagode Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Krompirjeva solata in piščančje nabodalo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 Cel dan sadje. Nič lačna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. maj 2005 Prijavi Deli 18. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cel dan sadje. Nič lačna. Res Pridna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cel dan sadje. Nič lačna. DOBRA IDEJA, JO BOM DANES KAR IZPROBALA. VERJETNO MI NE BI ŠKODILO, ČE BI SE POSTILA S SADJEM Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 Po teku sem pojedla eno energijsko cokoladico ( 207 kcal ), za kosilo bojo sparglji, potem pa se en napitek ( zmiskana skuta, jogurt, malo banane in jagod ). jejeje Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 19. maj 2005 Prijavi Deli 19. maj 2005 js pa ravno šalco sladoleda pa muslije not Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 20. maj 2005 Prijavi Deli 20. maj 2005 Jaz pa kosilo: fižolova juha, ogromna skleda zelene solate direkt z vrta, notri pa ful koruze, fižola in graha, pa česenček, olivno olje in jabolčni kis. Škrobni dan pač. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 21. maj 2005 Prijavi Deli 21. maj 2005 zdejle grem v skrinjo,po sladoled..pa njamiiiiiiiii njam mljask mljask.......da sem mal pohladim:)))pismo je bil lep vroč dan..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Včasih smo tako hladili mačke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 tud starim kokam paše..verjem...))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 Danes pa zopet nismo kuhali doma (se bomo kar malo razvadili-paše). Smo šli na en čudovit ribnik kjer so nam pripravili ribice na žaru, pa več vrst solatk.....Božansko, ker nas je zraven obkrožala čudovita narava in sončekxDDx Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 js pa dones nč jedu, sploh nč ne pashe, slabo mi je sm še pijan od vožnje al pa od včerajšnjega večera Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>js pa dones nč jedu, sploh nč ne pashe, slabo mi je sm še pijan od vožnje al pa od včerajšnjega večera Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 22. maj 2005 Prijavi Deli 22. maj 2005 hehehehehe tale je dobra..mmmmmmm jest dons jedla..mm čaki..en mal pizze..pa torto,pa mal narezka.....prejle pa nekej namazala na kruh..zdej pa obvezno eno veliko šalco kafeta skuhat.....aham))) Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Danes bolj brez apetita. Zato sem jedla lahko kosilo: malo zelenjavne rižote in skledo solate. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 splate. Joj sem mislila da boste kako idejo dal... sam itak, ideja ni dost, mros met pol se doma kaj. Mogoce bom pa kak rizibizi, ga ze dolg nisem.aja shit, nimam cebule, pa to ni res!!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Paradižnik, mocarela,bazilika majčkeno olivnega olja, balzamični kis, pečena piščančja prsa na žaru. Vse home skuhano. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>splate. Joj sem mislila da boste kako idejo dal... sam itak, ideja ni dost, mros met pol se doma kaj. Mogoce bom pa kak rizibizi, ga ze dolg nisem.aja shit, nimam cebule, pa to ni res!!! Pa probaj s česnom....Je tudi dobro.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Puranji zrezek na naraven način, šobska solata,zeleni čaj z limono(ohlajen) Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Thanx Kokica, vem, saj to itak dam... s cesnom sem tko - al mi ful sede al pa sploh ne... vcasih mi pase kar brez, recimo kake ribe, da ne pretolce okusa.Cebulo dam tud zarad 'materiala', ker se mi ne da dat tolk korenja al pa kar necesa... MOrda pa kar kako polento s sirom lepo naredim, pa bo mir... sam mi nekak ne potegne, se mi zdi presuho. Nic tacga nimam, pa ne bi rada kar necesa, rajs nic ne jem. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nic tacga nimam, pa ne bi rada kar necesa, rajs nic ne jem. He,he,he, pe si faca. Ko bi se meni to kdaj zgodilo, da bi nič ne jedla......Jaz pa tako rada papam..... Se mi vidi,.....pa kaj moremmmmm, če je patako dobro uživati v hrani. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 saj jaz tud uzivam, ravno zato.jem sam dobr, sicer pa rajs ne jem. rajs pojem pest lesnikov ali oliv, kot pa da jem neka mashila, kao da bom sita al pa nekaj, ki je kao ful uzitek, ko pa se mal scistis oz. si 'spilis' okus, pa si presenecen, ko je zanic okus, cist predoziran.... (kaj pa vem kaj, 3/4 prehrambenega stafa). jaz mam najrajs v cist naravnih oblikah... redkvice itd. Poleti jem kruh pa sir pa paradajz (pa cebulo al pa ne). simpl. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Puranji zrezek na naraven način, šobska solata,zeleni čaj z limono(ohlajen) conti js bi se pa povabu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 Jst grem pa lepo v našo menzo na kosilčka, k sm lih na faksu...ponavad majo dobr za papat...bograča lih ne bo, pa rumovih kroglc, ampak kej se bo že našl, za moj prazen želodček... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.