Samson23 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst grem pa lepo v našo menzo na kosilčka, k sm lih na faksu...ponavad majo dobr za papat...bograča lih ne bo, pa rumovih kroglc, ampak kej se bo že našl, za moj prazen želodček... A si se ujela??Mejck pozno si se spomnla jest kosilo! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 23. maj 2005 Prijavi Deli 23. maj 2005 hehehehehe to kloštr nardi.......malce izgube časovne orientacije...heheheehehe Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
mačky 24. maj 2005 Prijavi Deli 24. maj 2005 Danes zjutraj sem pekla muffinse, pa so bili taki dietni, tak da so bli še od stare mame zdravnici všeč in je hotla recept. 5 minut, pa jih ni blo več. Druga mi ni bilo treba kuhat, ko sem se v službi pritožila, pa sem dobila ekstra kosilo, ne pa takih pomij, ko jih žal pri nas ponavadi dajo. Puran pa ena velika skleda solate. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Da vidimo, katere kuharice bodo boljše http://www.salesalute.com/forum/forum_Show...upId=34&ID=6429 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 25. maj 2005 Prijavi Deli 25. maj 2005 Telečja pečenka in brokoli z maslom in drobtinicami, za sladico pa sladoled Amarena! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Bel riz. Cel dan. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 špageti s paradižnikovo omako,solata Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 V restavraciji...kaj pa, še ne vem ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 solato iz pirinih testenin, riža, paradižnika, paprike, kumar, tune, majarona, origana, limone, sstanetove soli in oljčnega olja, za sladico pa češnje Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Pire krompir, grah v omaki in škarpena! Za sladico pa jagode! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Bel riz. Cel dan. evo hvala za idejo, za večerjo bo lih prav Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Danes sem tako dobro jedla, da sem celo porcijo riža pojedla! Če je bila pa omaka tako dobra. Za sladico je bilo pečeno jabilko. Zdaj bi pa jedla sladoled, pa nimam financmojstra. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Ne vem, če bi ogoomnoo bilo dovolj, ker sem lačna, da bi pojedla celo trgovino. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Danes sem pa jedla juhico, rižoto (basmati riž) s šparglji in smetano, po vrhu pa še posut parmezanček ter zelena solata s paradižnikom.....Dobro! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 hmmm dones pa se moram filat s hidrati, zjutri sm jedu ovsene kosmiče, malica je bla ena banana + 250g puste skute, potem pred tekom spet ovseni kosmiči, 15 minut po teku, banana + 250g puste skute, 1 uro po teku piščanšja prsa + testenine(rezanci) in še večerjal bom spet ovsene kosmiče (hehe kok dolgočasno) lp Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>V restavraciji...kaj pa, še ne vem ! Danes sem jedel; Govejo juho, Ombolo z rižem in bučkami, meš. solato (paradajz, rdeča pesa, fižol , nariban korenček in zelje), kot desert - sladoled. Za večerjo pa tatarski bifter s putrom in, kot priloga kumarice ter olive, desert: češnje Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 26. maj 2005 Prijavi Deli 26. maj 2005 Spaghetti con alio, olio, prezzemolo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
NATHY 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Dobro jutro! Jaz bom pa danes jedla pečen krompir-novi in pa veliko skledo zelene solate. Verjetno bo še sladica-sladoled. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Polnozrnate testenine z paradiznikovo in bazilikino omako Tud te na hitro pripravljene zadeve znajo biti Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 sladoled, sladoled, sladoled Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 To pa ni ravno za dol past! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>To pa ni ravno za dol past! hmmmmm ti pa res ne znaš uživat Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmmmm ti pa res ne znaš uživat Znam,znam Kar poglej kaj bom danes kuhala! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Znam,znam Kar poglej kaj bom danes kuhala! kaj boš dones kuhala??? a boš kej povabla? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Ravnokar pojedel megastično rižoto z morskimi sadeži, solata z špargli ! Mljaaaaaaaaaaaaaaaask Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.