Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Jst grem pa lepo v našo menzo na kosilčka, k sm lih na faksu...ponavad majo dobr za papat...bograča lih ne bo, pa rumovih kroglc, ampak kej se bo že našl, za moj prazen želodček... x:px

A si se ujela??Mejck pozno si se spomnla jest kosilo! x:Dx

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Deli na socialnih omrežjih

hehehehehe to kloštr nardi.......malce izgube časovne orientacije...heheheehehe x:Dx

Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..

vse najboljše v času obledi....

še vedno si želim sanjariti

saj ženska sem ki več in bolj želi.......

Danes zjutraj sem pekla muffinse, pa so bili taki dietni, tak da so bli še od stare mame zdravnici všeč in je hotla recept. 5 minut, pa jih ni blo več.

Druga mi ni bilo treba kuhat, ko sem se v službi pritožila, pa sem dobila ekstra kosilo, ne pa takih pomij, ko jih žal pri nas ponavadi dajo. x:Dx Puran pa ena velika skleda solate. x:px

Telečja pečenka in brokoli z maslom in drobtinicami, za sladico pa sladoled Amarena! x:px

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

solato iz pirinih testenin, riža, paradižnika, paprike, kumar, tune, majarona, origana, limone, sstanetove soli in oljčnega olja, za sladico pa češnje xsrcx
fish is mute-fish knows everything-G.B.

Pire krompir, grah v omaki in škarpena! x:px Za sladico pa jagode!

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Guest mačona
Danes sem tako dobro jedla, da sem celo porcijo riža pojedla! Če je bila pa omaka tako dobra. Za sladico je bilo pečeno jabilko. :yumy: Zdaj bi pa jedla sladoled, pa nimam financmojstra. :o|o:

Danes sem pa jedla juhico, rižoto (basmati riž) s šparglji in smetano, po vrhu pa še posut parmezanček ter zelena solata s paradižnikom.....Dobro! :palec:
Smisel življenja je največja sreča

hmmm dones pa se moram filat s hidrati, zjutri sm jedu ovsene kosmiče, malica je bla ena banana + 250g puste skute, potem pred tekom spet ovseni kosmiči, 15 minut po teku, banana + 250g puste skute, 1 uro po teku piščanšja prsa + testenine(rezanci) in še večerjal bom spet ovsene kosmiče (hehe kok dolgočasno) xrolleyesx x:)x

lp x8Dx

honor and respect

<{POST_SNAPBACK}>V restavraciji...kaj pa, še ne vem ! x:Dx  x:px  :palec:

Danes sem jedel; Govejo juho, Ombolo z rižem in bučkami, meš. solato (paradajz, rdeča pesa, fižol x:Dx , nariban korenček in zelje), kot desert - sladoled. :yumy: x:Dx

Za večerjo pa tatarski bifter s putrom in, kot priloga kumarice ter olive, desert: češnje :yumy: x^x xDDx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

To pa ni ravno za dol past! x:Dx x;)x

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>hmmmmm  :o|o:  ti pa res ne znaš uživat  x:Dx  :inocent:

Znam,znam x;)x Kar poglej kaj bom danes kuhala! x:px x8Dx

HONORE DE BALZAC

Ravnokar pojedel megastično rižoto z morskimi sadeži, solata z špargli ! :palec: Mljaaaaaaaaaaaaaaaask :yumy:
Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...