kokica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>sladoled, sladoled, sladoled My kind of men..... Da, sladoled-užitek Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ravnokar pojedel megastično rižoto z morskimi sadeži, solata z špargli ! Mljaaaaaaaaaaaaaaaask Tudi tole je moralo biti slastno Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Danes jedla zunaj in si glede na vročino privoščila megastično solato s piščancem in balzamičnim kisom ter pol litra nesladkane ledeno mrzle limonade....MLJASK p.s. Zvečer pa grem še na sladoled Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 ocvrti kalamari,zelena solata,za posladek jagode s smetano Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 Danes imam eno soft večerjo ! Školjke; Kapesante, solata; Šparglji Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 27. maj 2005 Prijavi Deli 27. maj 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes imam eno soft večerjo ! Školjke; Kapesante, solata; Šparglji Mnjam, bi se kar povabila... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 zdejle pravkar jedla..pečen krompirček (mlad)...pa puran smetanov omakci,pa veliiiiiiika skleda solate..zej bo pa padla še kavica-tavelika šalicaaaa..pa sm mmmmmmmmm opedenana..hahaha Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
principesa 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 jaz pa nič ne večerjam.... Citiraj http://www.riversongs.com/Flash/lotsofhugs.html Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 sej zato pa s taka mačka...ma jest sem si dans prvoščila klinc..je bila južna v službi zelo slaba...mah...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Pr nas, če bo posreč, bo pa knapovska večerja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 in to je ? Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>in to je ? Se pa vid, da si še bolj smrkava, da ne veš kuga je to tastara se bo na šporhert usedela, da jo bo mal pogrela, pol pa ihahahahahahahaha Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 hahahaha na tvoj raufnk kaneda...... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Če bi blo po sreči, bi lohk enkrat spet mal hujšala. Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 2. junij 2005 Prijavi Deli 2. junij 2005 Sadni dan- brez banan... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 Ravnokar jem polnjeno papriko ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ravnokar jem polnjeno papriko ! Dober tek, jaz pa nič ne jem, ker nisem lačna Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. junij 2005 Prijavi Deli 3. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dober tek, jaz pa nič ne jem, ker nisem lačna Thanks Jaz pa sem bil lačen, kot volk...saj po treningu... ni čudno ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Zelena solata za zajtrk, kosilo in vecerjo. Mi je tako dobra, pa se cel vrt jo imamo. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Krapi (ena vrsta ajdovih štruljev) s špinačo pa ful velik solate zravn! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aiša 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 palačinke z ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 4. junij 2005 Prijavi Deli 4. junij 2005 Ragu piščančja juha, piščanec na žaru, dušena zelenjava, riž, solata:zelena solata, paradižnik, čebuala s koprom, timijanom, porom, rožmarinom ter malo olja in balzamičnega kisa.....Sladica ni bilo. Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 danes goveji zrezki v omakci..pa njokci..pa solatka..nič juhe....pecivo pa sadno,za popoldan ob kavici in za postrežt obiske..... Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 He,he,he, danes smo pa povabljeni na kosilo in še ne vem kaj bomo jedli..... Rada imam presenečenja.... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 5. junij 2005 Prijavi Deli 5. junij 2005 pire, špinačo in solato, za sladico pa sladoled Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.