child 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 juhco z lisičkam pa zeleno solatko.jo morm še nabratojoj kr lačna sm ratala zdj Citiraj Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>juhco z lisičkam bi se kar povabila Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>zanimivo - vzameš klobaso iz hladilnika. Nekam čuden vonj ma, in jo opereš. Dosti boljše. Potem jo nakoleščkaš (narežeš na koleščke) in jih daš na vroče olje. E in zdej trik - uni vonj pride nazaj. , še sreča, da je uni vonj prišel nazaj Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 ma sej je bla že v torek ta druga polovica klobase tko nekam čudna, sam k ni blo tko očitno, sem jo še loh spravu vase. Danes pa me je tist povratek zoprnega vonja prepričal, da je bolš če tisto lepo vržem proč..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehe tuna, mljask tud jst sm imela špagete s tuno ... + solata za kosilo Michelle - čičerika - men je to toooook dobr Kok smo si ljudje različni ... Ful folka non stop tolče špagete s tuno, jaz si pa se na brzino težko spomnim jedi, do katere imam večji odpor (pa čeprav imam špagete drugač rad, ribe pa tudi - sam ne tune iz konzerve). Dons sem vstal ob petih zjutri in šel pred službo v hosto. Nabral lisičke. Prema tome, dons ni vprašanje, kaj bom jedu. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Danes smo pa jedli lignje v buzari, polento in zeleno solato s paradižnikom........ Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 grška solata + ene take blazinice z liptavrom in tuno Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 zadnje cajte se neki govori da je tuna bl tko...ni lih zdravo k baje tunčeki absorbirajo velik živega srebra..je to res? je pa kokos še zmir zakon Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Osamljena 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 Kosilo je bilo zelo obilno zato bo za večerjo dovolj samo eno jabolko. Citiraj Zaupam, da je življenje na moji strani. Svobodno in radostno se izražam. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 24. junij 2005 Prijavi Deli 24. junij 2005 hm....pr men obratno - kosilo tko tko, bo večerja mal več k eno jabolko Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
češpljica 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 še premišljujem,definitivno pa nekaj na izi....bom lenarčkala dobesedno doma...mmmmmmmm Citiraj Vse kar dobro je izgubi se v večnosti..vse najboljše v času obledi....še vedno si želim sanjaritisaj ženska sem ki več in bolj želi....... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 Cesnje! Prvic letos jih jem.. Kok pase!! Mislim, da bom danes tko po malem cel dan grickala cesnje in breskve, pa en jogurtek sem prejle pojedla.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 he hesami sadjejedi vretenčarji ste.... js mam ta moment raj čokolado s kokosom..... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 ahahomo slatkišikus hja....mislim da sm zlo blizu temu..... itak da ne bom nobenmu povedal......nč bat Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 evo ravno glodam sirčke tule....sm si 7 različnih vrst sira narezale, dimljen, pa plesniv pa on pa tist pa mal u mikrovalovno šuknla da so se stopil mal njamsi kok je dobro Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 jast pa čapati s/z slivova marmelada.... tud užitno.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 pa mal u mikrovalovno šuknla da so se stopil mal njamsi kok je dobroKaj ti ne veš, da so mikrovalovi le za švasanje plastike, ne pa za pripravo hrane :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 25. junij 2005 Prijavi Deli 25. junij 2005 ja ja sstane vem sam če me bo od tega pobralo k jo vsake tok cajta mal zalaufam, pol me pa kr nej čiki tud ogrožajo nas pa ljudi okoli nas pa še zmeri kadimo a ne Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 jah kaj pa kadite........................................ vam lepo piše na škatlicah Kajenje ubija Kadilci umirajo mlajši Kajenje škodi vam in ljudem okoli vas Kajenje v nosečnosti škoduje razvoju otroka Kajenje povzroča smrt zaradi pljučnega raka pa še en kup stvari k se jih ne spomnim, k ne kadim.... Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 sam si si kriv Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Danes gremo v hribe in bomo zato verjetno jedli kar nekaj "na žlico"..... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 nč se ne počutim krivega.....čist zravnan sem xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 <{POST_SNAPBACK}>nč se ne počutim krivega.....čist zravnan sem xsmx a maš štil od metle namest hrbtenice Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kamikaze 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 ne štil od metle....... telegraf štango..... xsmx xsmx Citiraj cosmic dancer Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 26. junij 2005 Prijavi Deli 26. junij 2005 Ker se nobenmu ne da pretirano kuhat, sem jaz naredila na hitro, ampak je bilo dobro. Rezance sem skuhala, malce popekla in jim dodala veliko lece.Meni je vsec Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.