Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

še nism nč dans :vio: k je tk vroče da mi na kraj pameti ne pade da bi kako hrano vase tlačla...sm si sicer misla eno solatko spacat, sam je spet prevroče dab v vrt šla :o|o: pa sladoleda se mi je zluštal, sam ka k bi mogla v avto se spravit.........ah ta vročina xrolleyesx

edina pametna stvar k sm jo dons vase spravla je pir x:Dx

KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN....

Bora

Deli na socialnih omrežjih

mmmmmmm

sam dva popravka - v fižolovi juhi loh kšna paštica plava (metuljčki recimo), česna pa ne lih OGROMNO ampak sam za okus...... drugač pa bi pršu tud js če bi prej vedu x:Dx x:Dx

čeprav je riž še zmer naj....

xbendx

cosmic dancer

dva toastka s poli zelenjavno in skleda zelene solate s camembertom. Ma kdo bo kuhal v takem :switz: x:o)x

za desert pa kavica iz kenijskih plantaz, brez dodatkov in xsmokex na balkoncku.. danes pase... x:Ix

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

paradajz juho,

tenstan krompir,

pohane bučke,

svinjski zrezek,

solatejšn;

očitno bom dons fajn papcala,sj ne vem če bom sploh lah vse to,sm prpravla,če bo mož jedu,zdj je pa uslužbi,morm pa koga na kosil povabt

Ne prosite toliko,rajši rečite hvala za tisto,kar imate.

Lazanja, mijami
"Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom)

<{POST_SNAPBACK}>mmmmmmm

sam dva popravka - v fižolovi juhi loh kšna paštica plava (metuljčki recimo), česna pa ne lih OGROMNO ampak sam za okus...... drugač pa bi pršu tud js če bi prej vedu x:Dx  x:Dx

čeprav je riž še zmer naj....

xbendx

Nouvej ! Nobenih dodatkov v fižolovi juhi, sploh ne makarončkov, danes je škrobni dan x:Dx

zdajle me je pa že napadla lakota in sem dva stiroporja namazala z domačim namazom iz čemaža in oljčnega olja (home made by sodelavka) Za danes bo to vse, saj sem na dieti. bemu pa tolk bi en sladoled, tako rudarsko porcijo... :vragec:

Testenine z baziliko ( zalostno ugotavljam, da sem zasvojena z ogljikovimi hidrati :o|o: ...) Mati dela ene specialitete doma, jaz mam pa najraj spagete, ki jih nardim v 5 minutah x:o)x
Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Danes jedli: mlad pečen krompirček z rožmarinom in tono solatke(paradižnik, paprika, koruzica, grah, olive,mlada čebulica,feta.......in z dodatkom kefirja) x:px :palec:
Smisel življenja je največja sreča

Tackos in tunina solata, desert pa zmrznjene jagode, zmiksane z s smetano, mlekom in bananami (podobno milk shake, sam da so tu jagode se ledene v kosih)

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

<{POST_SNAPBACK}>desert pa zmrznjene jagode, zmiksane z s smetano, mlekom in bananami (podobno milk shake, sam da so tu jagode se ledene v kosih)

:palec:

Ko bi prej vedela, bi pa prišla k tebi na desert...... x:px tako sem pa ostala kar lepo brez...... :xx!:

Smisel življenja je največja sreča

<{POST_SNAPBACK}>:palec:

Ko bi prej vedela, bi pa prišla k tebi na desert...... x:px tako sem pa ostala kar lepo brez...... :xx!:

Hja, drugic ti ga lahko posljem z DHL express, sam mi mors povedat 3 dni prej. Pa se ne vem v kakem stanju bo... x:Dx

Natrix

IX. "LUX PERPETUA"

SI HA de ser condición de mi dicha el olvido

de ti, quiero estar triste siempre (como he vivido).

Prefiero la existencia más árida y doliente

al innoble consuelo de olvidar a mi ausente.

Por lo demás, ¡qué tengo sin ti de cosa propia,

que me halague o sonría en esta clara inopia,

ni qué luz en mis noches me quedará si pierdo

también la lamparita cordial de tu recuerdo!

2 de octubre de 1912

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...