Guest sstane 14. julij 2005 Prijavi Deli 14. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fotra sicer hrbtenica zajebava , mati je ok, pa ful dobro filano papriko zna nardit , stara mati zgleda zlo dober .......ma, hvala, dober. Kaj ne znaš rusko, vprašal sem te, kako se pišeš danes Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem odlocena imeti post oz. dieto z zelenjavo, tako da sem danes jedla samo paradiznikovo solato za kosilo:) Me prav zanima, do kdaj bom zdrzala. za pogum sem ruknla tud en pir hahaha. Hmelj za zivce, da ne bom skakala sestradana zvecer in vohala v svojo zaprto sobo s PC, kaj so oni doli jedli...Hmelj pomirja ja. Še nism kombinirala hmelja pa diete Maš prav hmelj pomirja, Spiješ enih deset pirov, pa se ti gladko jebe za dieto Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> OK, danes bom jedla solato iz hmelja x!x pa na zdravje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Jst do zdaj sem vedno hmeljevo župco sam pil in to lepo ohlajeno Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Je res nevaren. pol ko se b te dec lotil, se bo pa tako počutu, kot bi se v dračje metal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 Zdaj pa že res povsod smetite..ja, poletje.. Mi smo jedli mešano solato, za sladico pa sladoled... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 za kosilo bo lubenica Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zdaj pa že res povsod smetite..ja, poletje.. Mi smo jedli mešano solato, za sladico pa sladoled... A zdaj boš pa ti pizda red delala Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. julij 2005 Prijavi Deli 15. julij 2005 mi smo pa sirove štruklje kak smo pa dolenci danes nataknjeni, a vi tud danes zavese perete Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvickar 16. julij 2005 Prijavi Deli 16. julij 2005 Pr nas je vse sfukano, benga reda Sem pa jst danes zjutraj šu u hosto, pa sem jurčke nabral. Pol sem pa za sprtemembo nekaj skuhal. Gobovo juho, res dobru. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. julij 2005 Prijavi Deli 18. julij 2005 Kus-kus (instant od zlatega polja) z zelenjavno prilogo in kremšnite Kus-kus z zelenjavami:Kuskus naredim po navodilu na vrečki (priprava 5 minut) , vanj zamešam žlico drobno narezanega drobnjaka iz zmrzovalnika in kakšno žlico kajmaka Šampinjone odtrgam blata, izpulim bet in položim klobuke v težko in neoprijemljivo, s kancem olivnega olja močno segreto ponev in jih solim. Pečem približno 5-6 minut, poškropim z belim vinom in obrnem. Hitro nadevam s kakšnim plesnivim sirom, pečem še kakšno minuto, da se sir stopi. Cukete (bučke), čim manjše po dolgem prepolovim in polovice po dolgem zrežem na tretine. Vržem jih v vročo, z olivnim oljem (pikič) namazano težko, neoprijemljivo ponvijo. Popečem, na koncu zalijem z malo belega vina. Postrežem na pladnju. Na sredino namestim kus-kus in z vsake strani po eno prilogo. Dobro, poletno, enostavno,zdravo in poceni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Hruška je rekla, da moram shujšat. S tem v zvezi grem zdele (spet) v hosto po jurčke. Majo baje negativne kalorije. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hruška je rekla, da moram shujšat. S tem v zvezi grem zdele (spet) v hosto po jurčke. Majo baje negativne kalorije. lalalaImajo, če bodo brez jajc Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 gobovo-krompirjevo juho (iz vrecke ) za kosilo in vecerjo... (je posoljena tko kot je treba ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
melissa 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 Jaz pa borovničev štrudelj pečem, mljask, mljask Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hruška je rekla, da moram shujšat. S tem v zvezi grem zdele (spet) v hosto po jurčke. Majo baje negativne kalorije. lalala Kdo je Hruška? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hruška je rekla, da moram shujšat. S tem v zvezi grem zdele (spet) v hosto po jurčke. Majo baje negativne kalorije. lalala kdo je "shujshat" zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
princeza 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 jaz pa ravnokar uživam ob paniranih jurčkih in rižovi prilogi....mmmmmmmmmmmmmmmmm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 ste me fletno spomnilibo treba lanske zaloge posprautshe kaka kila posushenihdanes:GOBJI GOLAZH zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 19. julij 2005 Prijavi Deli 19. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kdo je Hruška? Hruška je vzdevk ene tetke, k me(še) tolerira. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}>In katera je ta "tetka"?... CCC - v tej temi se menimo, kaj je kdo požrl, ne pa o tem, katera tetka je Hruška. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
čebelca 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 ja a vi sam gobe jete dans bojo za kosilo špageti...sama kuham Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 zdej se pa morm pohvaltvcheri skuhu oni gobji golazhNAJBOLJSHA STVAR K MI JE DOSLEJ RATALAtko njamsy...mljaski....slurpi ino gulpiprou ponosen zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 Včeri mela kumare v omaki+pire krompir za kosilo.Večerjica je bla iz zelene solate z trdo kuhanim jajcem+koruzo Dons za malčko: črna žemljica+nav.jogurt. Kosilce?? Bo pa pečen krompirs pečenim stročjim fižolom t veeeeeeelik česna in še več kumine za sladico pa sveže stisnjen sok iz lubenice (živel sokovnik ) Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Todika 20. julij 2005 Prijavi Deli 20. julij 2005 <{POST_SNAPBACK}> zdej se pa morm pohvaltvcheri skuhu oni gobji golazhNAJBOLJSHA STVAR K MI JE DOSLEJ RATALAtko njamsy...mljaski....slurpi ino gulpiprou ponosen zlomk uletim na južno.... a s ž vse pofrezov Citiraj KO OVDE NE POLUDI, TAJ NIJE NORMALAN.... Bora Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.