Michelle 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 Bučke in malancane po mamino Upam, da bo zraven mickeno krompircka...ga ze 100 let nisem Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 bučke, krompirček, mešana salata (danes nič piva ) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 31. julij 2005 Prijavi Deli 31. julij 2005 Danes bila zopet na ribicah: brancin, več vrst solatk.......zraven renski rizling .....sladica: dinja Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 Zelenjava na vrtu "veselo" raste(neumen kmet ima vedno največji krompir)..torej..zelenjavna juha, ribje palčke, krompir..kumarice in paradižnik v solati...za sladico..prijazen nasmeh Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 2. avgust 2005 Prijavi Deli 2. avgust 2005 šli smo na pico - zelenjavna s curryem mljask Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Zadnje 2 dni mi ful pasejo absurdne kombinacije hrane pa kisle cebulce v kozarcu Cudni dnevi po eni strani. Danes sem spinacno lazanjo Bravo mami Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Danes sem spinacno lazanjo Bravo mami Ne noo... zdej sm pa lačna... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Jaz bi pa pečenega piščanca ...v resnici me pa doma čakajo makaroni od včeraj Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Ravnokar pojedel polnjene pečene paprike oblite s smetano ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Uauuuuu,mlask! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Uauuuuu,mlask! A bi papala...? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 NIČ......še HM, ni bilo časa ......pa še bom.....kaj pa? ne vem ....presenečenje Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksantipa007 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> A bi papala...? Sem že, ampak tole je pa vseeno zelo okusno! Citiraj Behind every bitch there is a guy that made her that way. Sheakespeare Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 riž, narezan paradajz, in košček govedine...ostala familija pa ajdove žgance, hehe Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sem že, ampak tole je pa vseeno zelo okusno! O ti packa Sam ješ in se rediš...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Zadnje 2 dni mi ful pasejo absurdne kombinacije hrane pa kisle cebulce v kozarcu Cudni dnevi po eni strani. Mogoče pa kej dogaja. Bi mogla en Clear Blu kupt! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>O ti packa Sam jež in se rediš...! Nč bat Santos, švestr vse sprot pokur! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mogoče pa kej dogaja. Bi mogla en Clear Blu kupt! Triplčk, plis ne me strasit Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Triplčk, plis ne me strasit Sej te nočm, sm sam eno opcijo povedu! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> ampak gibanica je bila pa njam mmm gibancija se dolg je ne bom glede na to, kaj vsebuje <{POST_SNAPBACK}>Sej te nočm, sm sam eno opcijo povedu! Vem, sej sem se na to spomnila, takoj k sm napisala post Hvala, itak, sam mislim, da ne bo to to ( plis plis plis) Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Vem, sej sem se na to spomnila, takoj k sm napisala post Hvala, itak, sam mislim, da ne bo to to ( plis plis plis) Če bo, se kr oglas po nasvet! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Ma dej nehiiii, vsake tolk casa si pa lahko prvoscs. Sploh s tvojim gestelom http://link-to.mysmilies.info/cute_dolls/231204k8D5.gif Aja jaz sem jedla dons se lubenico. Ajde to je to Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 Anede, js tud tko pravm! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Katrina 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Anede, js tud tko pravm! Samo v službo prideš, pa že na forumu visiš! Citiraj Die Lust ist Sünde, aber die Sünde ist eine Lust. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. avgust 2005 Prijavi Deli 3. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Nč bat Santos, švestr vse sprot pokur! A to misliš dobesedno... Večerja je bila bol na soft, rezanci s tartufi ! Končala se je z enim kozarcem belega Shardoneja Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.