Melodie 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Jaz bi danes za začetek bel kruh in evrokrem. Pa žal nimam nič od tega. Preden pridem do trgovine, bo že čas za kosilo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Primavera 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 ravnokar sem pojedla graham spagete , prelite z omako iz pelatov, sesekljanih oliv, bazilike in rozmarina. ez sem posula naribani Grana Padano (pojem od parmezana) in zraven naredila se solato iz domacih paradiznikov, oliv in petersilja, olivnega olja in jabolnega kisa. Mljask. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kus-kus (instant od zlatega polja) z zelenjavno prilogo in kremšnite Kus-kus z zelenjavami:Kuskus naredim po navodilu na vrečki (priprava 5 minut) , vanj zamešam žlico drobno narezanega drobnjaka iz zmrzovalnika in kakšno žlico kajmaka Šampinjone odtrgam blata, izpulim bet in položim klobuke v težko in neoprijemljivo, s kancem olivnega olja močno segreto ponev in jih solim. Pečem približno 5-6 minut, poškropim z belim vinom in obrnem. Hitro nadevam s kakšnim plesnivim sirom, pečem še kakšno minuto, da se sir stopi. Cukete (bučke), čim manjše po dolgem prepolovim in polovice po dolgem zrežem na tretine. Vržem jih v vročo, z olivnim oljem (pikič) namazano težko, neoprijemljivo ponvijo. Popečem, na koncu zalijem z malo belega vina. Postrežem na pladnju. Na sredino namestim kus-kus in z vsake strani po eno prilogo. Dobro, poletno, enostavno,zdravo in poceni EVO jaz bom pa danes tole zadevico probala...ker imam ravno vse tole doma....se mi že sline cedijo Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Jaz sem pa jedla vitaminsko musako (tko je vsaj pisalo na jedilniku). Pa gobovo juho, pa solato, pa frappe za povrh Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 Kako pa kislino gasiš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Dadika 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 ...pri nas bo pa danes boranja za kosilo... Citiraj LEPOTA ŽIVLJENJA JE SKRITA V LJUBEZNI DO ŽIVLJENJA.BREZ NJE JE VSAKO ŽIVLJENJE DOLGOČASEN SPREHOD. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kako pa kislino gasiš Ma zdej je dobr, je pa res, da ne jem kruha, pa kakšne pice, pa čokolade... Kave pa itak že ene pol leta ne! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> EVO jaz bom pa danes tole zadevico probala...ker imam ravno vse tole doma....se mi že sline cedijo Bravo Sončk Še ena ideja za zelenjavno omakco iz serije 'brez muke' Ki jo lahko pomelješ s kuskusom, rižkom, krompirjem v kosih... ma čuda varijant, in ker je super, takoj je narejena, a najboljša je hladna ....ko se po celem dnevu priklatiš domov- je slasten obed lahko že pripravljen. P.s. ravnokar sem poskusila polnozrnati kus kus (od zlatega polja). Je tudi odličen! Zelenjavna res izi omakca - eno šalotko/ali en porček/ ali malo mlade čebule narežeš na tanke šajbice in pocvreš na olivnem olju v dobri ponvi/lahko voku , ko zastekleni, malo poškropiš z belim vinom, da se lepše razpusti -recimo eno papriko baburo-rumeno, pa eno rdečo/ zeleno, narežeš na palčke, dodaš v ponev, ogenj mora biti visok - ošiliš en večji koren in ga narežeš na koleščke (ali pa na grobo naribaš) in dodaš k paprikam. Na visokem ognju cmariš kakšnih 6-7 minut - slednjič dodaš na koleščke narezane cukete/bučke Soliš in na močnem ognju med mešanjem cmariš po občutku..cca 3 minute. Spet poškropiš z belim vinom.Ko izpari narežeš v zelenjavo še ene dva pelata/paradižnika in kakšen list bazilike, vse skupaj malce pocukraš (nujno! Povsod, kjer je paradižnik, gre kakšno zrno sladkorja.) Malo pocvreš, dodaš 10 cm konzerve (paradižnikovega koncentrata iz tube), slednjič malo zaliješ z vodo in na majhnem ognju še malo pokuhaš. Če imam ravno doma , zelo paše tudi malo širokih fižoletov/boranije/ stročjega fižola notri. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 4. avgust 2005 Prijavi Deli 4. avgust 2005 jst pa danes velika skleda zelene solate pa domači njoki s šampionovo omakco mnjam Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 5. avgust 2005 Prijavi Deli 5. avgust 2005 Porabla se zadnji bon in si narocila na dom Piščančje rezance z arasidi in riž Pa dobila zravne se višnjev Fruc in tiramisu Prispelo v manj kot pol ure, pa vroce je se tako, da sem si ze jezicek spekla.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Zelenjavna res izi omakca Super! To bomo preiskusili. Ceprav jih delam na podoben način! Mi mamo dons: prebranac, kajmak, neka nabodala pa kaj jaz vem, kak meso , krompircek, neka zelenjavna omaka, pa bohve kva bodo drugi prinesli + strudel in sacherca Zame je zelenjavna omaka in krompircek Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 pri nas smo pa ravnokar pojedl: pečen krompir, pusto svinjsko pečenko in kuhane bučke...za povrh solata iz kumaric... Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Robida 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Citiraj Preteklost obstaja le v mislih in na način, za katerega se v mislih odločimo. Živimo v sedanjem trenutku. Čutimo v sedanjem trenutku. Doživljamo sedanji trenutek. Kar počnemo v sedanjem trenutku, ustvarja temelje za jutrišnji dan. Torej se odločimo v sedanjem trenutku. Jutri ne moremo storiti ničesar in tudi včeraj ne. Samo danes lahko delujemo. Pomembno je, kaj se odločimo misliti, verjeti in reči sedaj. Luis L. Hay - Moč je v tebi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>martini bianco s svečo ali brez Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>...z ognjemetom..... pazi, da se ne opečeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 Brancin, krompirček, blitva...............refošk Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 7. avgust 2005 Prijavi Deli 7. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz sem pa jedla vitaminsko musako (tko je vsaj pisalo na jedilniku). Pa gobovo juho, pa solato, pa frape za povrh Ker sem seljačina, ne vem, kwa je to frape, sem pa frapiran nad kombinacijo. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 8. avgust 2005 Prijavi Deli 8. avgust 2005 Krompir pa špinača... njami! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 Polnjena paprika, pire krompir.......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 danes se je jedla župa iz vrečke, pa paradajzova solata :> Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>danes se je jedla župa iz vrečke,Dobro, da je še ti nisi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 9. avgust 2005 Prijavi Deli 9. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dobro, da je še ti nisi Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Dons grem pa v kitajsko Že 100 let nisem bla, jem pa itak zmeri samostansko pojedino...mogoče je danes pravi čas, da sprememin navado Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Piko 10. avgust 2005 Prijavi Deli 10. avgust 2005 Včerajšnje preprosto in slastno kosilo:Mesnata in večja paprika babura, tuna Rio Piran in debel kos Martinovega kruha (ker jim je Jelenov že pošel)Mize pa kakršne so, pač so. Citiraj Računalnik ustvarja navidezno resničnost, človek resnično navideznost. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 11. avgust 2005 Prijavi Deli 11. avgust 2005 Danes sem pa naredila: eno dobro zelenjavno juhco, pa palačinke in kompot...... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.