Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

A ma kdo recept za sirni burek? Po moznosti tak, da se pece na peki papriju in je cim manj masten? :inocent: Tolk se mi je zapasal pregresit z njem, k siptarjem pa ne grem, ker me zelodec boli, ko ga pojem :o|o:

Aja, kaj je blo dons:

- zajtrk: polnozrnat kruh+skuta

- kosilo: sojin zrezek + strocji fizol in 2 gresina

- umes: ringlo

- vecerja: beljakovinski sejk

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.
Deli na socialnih omrežjih

Dej, k bos mela cajt, mi tocno napis, ker jaz vedno rabm napotke x:o)x x:Dx

Danes:

Zajtrk : 50g polnozrnatega kruha premazanega z skuto in malce medu

Kosilo: polnoznati rezanci(70g) s paradiznik-barilla omako

Umes: lubenica

Vecerja ( me se caka): beljakovinski napitek

Mi je bilo priporocano, da pisem kaj jem, vsak dan, zarad vnosa kalorij pa pol definicije...in namest da si v zvezek, ta forum ful pride prav x:Ix

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Dej, k bos mela cajt, mi tocno napis, ker jaz vedno rabm napotke  x:o)x  x:Dx

Danes:

Zajtrk : 50g polnozrnatega kruha premazanega z skuto in malce medu

Kosilo: polnoznati rezanci(70g) s paradiznik-barilla omako

Umes: lubenica

Vecerja ( me se caka): beljakovinski napitek

Mi je bilo priporocano, da pisem kaj jem, vsak dan, zarad vnosa kalorij pa pol definicije...in namest da si v zvezek, ta forum ful pride prav  x:Ix

Super, če hujšaš, še začetno fotko prilepi, če se zdraviš, pa krvno sliko :palec:

<{POST_SNAPBACK}>Super, če hujšaš, še začetno fotko prilepi, če se zdraviš, pa krvno sliko :palec:

x;)x Se trudim izgubit 5kg, da pridem na ZAME idealno tezo. Ne bom nic slike x:Ix x:Ix

Krvna slika? Sem sla dat kri pa vodo v diagnosticni laboratorij pred nekaj meseci in je vse ok, razen LDL-Holesterol je bil mal pod normanim. Tam pise da mora bit med 2.0 - 3.9, jaz mam pa 1.8 xrolleyesx Oziroma sem mela.

Ne vem, zakaj to razlgam x:o)x x:Ix

<{POST_SNAPBACK}>Ej jst ga kr z listnatim testom naredim, pa skuto ... in pride ful dobro. Masten ni, ker ga namest z maščobo vsake tolko časa mal pošpricam z vodo. Potegnem pač iz pečice, mal zalijem pa nazaj.  x:Dx  In pride dober in nemasten.

Listnato testo?

hmm a ni za burek pa štrudel pa take reči potrebno vlečeno testo? Ne vem kolikor se babice spomnim, je eno testo vlekla sem in tja po mizi... kar je pomenilo, da čez 2 uri planem na štrudllll....

(Mogoče tole bolj spada v temo associacije.....)

Smo mel piknik...polno vsega :) Jaz sem take popecene bucke z nekimi posebnimi zelisci in bi lahko pojedla celo skledo x:px x:px

Ostali so raznice, pleskavice in karkoli pac je ze tam...me niti ne zanima.

Za posladek pa ene angleske mint-cokoladice. Sem samo eno, da sem poskusila x:px

Zdele jem en vroč konc sočnega štrudla ( japke+skuta) :2src: x:px Sej vem, da me bo pol želodec bolel, ampak to bo....pol xcivx :vio: Zdej-love you štrudlček moj x:px x:px x:px

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Včeri je bla boranja ful dobra, vsi doma jedl...še fotra sem nategnla, da ni not čebule, ker je nimamo na zalogi...čeprav je na vrtu cel nasad x:Dx :vragec:

x:px bom baje lahko še kdaj x;)x

Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski )

tko sem jaz tamalo (necakinjo, najbrz tvojih let nekako), najrajs zlobno bocknila na konc kakega kosila...

da kolk kul je blo to in to not? :vragec:

sam sem pa frende vegije rada bockala pa rekla recimo, a ne, sploh se ne cuti da so ocvirki not al kaj tacga! x:Dx x:px

da se jim je skor zaletel... x:o)x

ampak, seveda, nisem dala.. xDDx x;)x

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...