Ajda- 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Ravnokar pomljaskala čokolešnik popoldne pa ena grška solata njamsi in to je to Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Dons mamo družinsko kosilo: juhica, zajec v zelenjavni omaki, kruhovi cmoki, kifeljčki s šunko in sirom, solatka, pa banino pecivo Z mamo že od zjutri mutiva po kuhni No, ja, mama muti, jz pomagam Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 16. avgust 2005 Prijavi Deli 16. avgust 2005 Sam zelenjavno juhico. Druzga ne spravim vase. Sva pa naredili marmelado. So ze breskve tako sladke, da ni blo treba prevec. Zelo je dobra Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 17. avgust 2005 Prijavi Deli 17. avgust 2005 Danes smo imeli zelenjavno juhico in pa krompir s sirom, pečen v pečici - to je toooook dobr Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Po pisanju zahodnoevropskih tiskovnih agencij, ki je v skladu s trditvami moskovske Pravde, bom dons skuhu juho iz mrtve krave. Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 home made južna Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 A MI LOHK KDO NAJDE SLOVENSKI PREVOD NEMSKE BESEDE WALDMEISTER?? ZADEVA RASTE V GOZDU IN ZADNIC SEM JEDLA ŽELE IZ TEGA... Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Ni vazn...sm ze najdla. Waldmeister= diseca perla--------> dobra misel (?) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 a daj! perla je gozdni mojster? zanimivo...nekaj casa ko kao da ne bomo kadil, smo diseco perlo kadil. (res ).... Jaz sem pa vceraj naredila tolk dobre *ustipce* (ne poznam slo izraza, sem probala na morju, pa sem se spomnila naredit) sem dala ful zelisc not pa sir pa bucke sem not naribala, ful dobr je izpadl (ceprav ni blo mitje, ki 'je za testo', sem ga sama spackala )... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Ustipce so uštipke?Misliš tist, ko z žlico devaš cvret (zlo gost testo za šmrn recimo)? To smo mi iz Bosne prvlekl, pa sploh ne vem, če obstaja slovenski izraz za to. Z zelišči bi znalo bit v redu. Jz poznam samo s kislo smetano Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 aha, saj ona je iz sarajeva, ki je naredila, da sem se navdusila..sem hotla ze odklonit, ko je naredila (bila povabljena na caj), pa zjutraj ne jem, sploh pa ne pohanja! Pol je blo pa mega! Tud zato ker je dala bucke not, da je bolj sochno..no jaz sem dala se mal karija, pikrich mlete kumine, mal majarona pa mal origana (ker pac shizim nanj), pa en trd sir sem not naribala, pa namest z vodo sem z light radensko zalivala. zraven sem pa paradajz narezala pa sol sem strla gor pa baziliko sem gor naseckala. Ful dobr, nisem si mislila, da sem cist lohk tud za testo. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Bom naredila kumare v omaki, pečen krompir, na krožniku bom potesla gor različne sveže začimbe, direkt z vrta in paradižnik v solati. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Jaz sem pa vceraj naredila tolk dobre *ustipce* (ne poznam slo izraza, sem probala na morju, pa sem se spomnila naredit) sem dala ful zelisc not pa sir pa bucke sem not naribala, ful dobr je izpadl (ceprav ni blo mitje, ki 'je za testo', sem ga sama spackala )...A za recept moramo pa na kolena past? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Hhehe Podobn testo kot za palačinke (ful gost)...pol pa z žličko devaš v vroč olje (kot bi delala miške), pa mal sploščiš, pa pobereš ven, namažeš s kislo smetano, pa kako mlado čebulo... Jz poznam bolj tako skromno varianto...Tole z zelišči bi si blo tud dobr zapomnt Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ustipce so uštipke?Misliš tist, ko z žlico devaš cvret (zlo gost testo za šmrn recimo)? To smo mi iz Bosne prvlekl, pa sploh ne vem, če obstaja slovenski izraz za to. Z zelišči bi znalo bit v redu. Jz poznam samo s kislo smetano Na Primorskem so sladka varijanta z rozinami -miške, slana pa fritole.Nazadnje sem jih jedla pred kakšnimi 25 leti... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Danes so bile paprike, polnjene s sirom in pečene v roru Mljask Pred tem pa zelenjavna juha (bila zanič :xx!: ) Pred peko: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Danes so bile paprike, polnjene s sirom in pečene v roru Mljask Pred tem pa zelenjavna juha (bila zanič :xx!: ) Pred peko:Daj še po Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 In potem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Mmmmm, kak sir pa saš not Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Fontino iz Piemonta ali grojer. Vsekakor kak prekomasten trd sir. Eni dajo kak mlad bel sir, meni je boljša moja varijanta. Glavno je, da paprike previdno izdolbeš, pravzaprav izrežeš majhno kapico, ko paprika že lepo leži in da lahko izvlečeš seme. Med peko se sir ne sme razliti iz paprike Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>A za recept moramo pa na kolena past? ja ne, sam nom JAZ () receptov talala ob takih mahercah in maherjih... jasno VSI razen mene ze od pamtiveka obvladate tele mase za whatever. tko nekak kot za palacinke; dala sem dva jajca, pa moko pa vodo oz. radensko. pa mesala, mal olivca dodala v maso, zacimbe (kari mi pase v jajc), cist na konc sem pa bucko not naribala (ki sem ji prej odstranila sredico s semeni).mors pazit da ni rpevec redko, ker se bucke mal vode spustijo pa itak so socne.Jaz pecem vse na olivcu, mal sem dodala se koruznega (ker rada pecem na dveh razlicnih oljih, rada mesam), mora bit dost vroce olje, da takoj zakrkne.ja, pol pa z eno okroglo zlicko jih dajes v olje, mal popeces, obrnes, vzames ven.In to je to. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Fontino iz Piemonta ali grojer. Vsekakor kak prekomasten trd sir. Eni dajo kak mlad bel sir, meni je boljša moja varijanta. Glavno je, da paprike previdno izdolbeš, pravzaprav izrežeš majhno kapico, ko paprika že lepo leži in da lahko izvlečeš seme. Med peko se sir ne sme razliti iz paprikeIzgleda dobro Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 18. avgust 2005 Prijavi Deli 18. avgust 2005 Res, , hudo, Ruby!! Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Na Primorskem so sladka varijanta z rozinami -miške, slana pa fritole.Nazadnje sem jih jedla pred kakšnimi 25 leti... Ni to isto ko miške...To pride slana zadeva, brez unga jogurta Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ni vazn...sm ze najdla. Waldmeister= diseca perla--------> dobra misel (?) dišeča perla in dobra misel sta dve različni rastlini Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.