Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Aaaaa...oukej :palec: Lej, zarad tega sm tole napisala (kera buča xrolleyesx ). Dobra misel je kao stran, jz pa na hitr pogledam in sm kr povezala oboje...

www.dobra-misel.net/zeli/diseca_perla.html

(Jz sm pa že včeri krivo vero širla po svetu :inocent: )

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

Deli na socialnih omrežjih

http://www.dobra-misel.net/zeli/index.html

Hentana muha! Pa sej jz sm to že enkrat vedla, zdej pa take neumnosti trosim okol xrolleyesx .

Oukej...zdele sm po parih letih jedla rdečo peso, kuhano, kar tako (po parih urah), ne vloženo...kok jz obožujem to :palec: x:px

Dear Human,
You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown)

a ves da sploh nisem opazila tiste 'dobre misli' zraven? :eek: x?x

sem sam diseco perlo vidla.

ja, origano. xDDx

ja, ja, misk ne maram v bistvu...

tud ne krofov, smorna se v lajfu nisem naredila (razen tistih petkrat kadar sem delala palacinke x:px x:Dx)...

tud strudla ne maram (ceprav moja mama fantasticnega naredi), ce pa ze, pol mora bit pa sirov.

v glavnem slano mora bit. ne sladko. xDDx

pojma jasno nimam, 'kaj bomo danes kuhali'. xDDx

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Guest sstane
Oukej...zdele sm po parih letih jedla rdečo peso, kuhano, kar tako (po parih urah), ne vloženo...kok jz obožujem to :palec:  x:px

Znaš kodirati pesino juho :8):

xnckrivx :inocent:

Dear Human,

jaz tud se kar shizim na peso (ceprav je ze dolg nisem jedla), sam jo maram sam v solati, ki jo jaz naredim (al pa moja mama) - cist na tenk naribano in tako dalje... mal rjavga cukra pa soli, pol pa nic vec kaj dost, razen mlete kumine (pesa kar napenja in tud mal zapira)... in cist picek bucnega, pa mal olivnega, ne prevec, pa mal limone pa mal jabolcnega kisa, pa nujno mora mal stat... pol je pa njami!!! x:px

Ko sem bila noseca in sem delala na trznici, mi je mama veckrat prinesla peso za malico, ker sem cist shizila tedaj, logicno v bistvu, itak (sam jaz sem se jezila nanjo da se bom popackala pa vijolcasta bla vsa pol da bodo mislil da crno vino ob 8h zjutraj pijem, tako gosto, mocno... x:Dx x:px). :)

aja no hotla sem pa rect (xrolleyesx x;)x), da juhe pa se sploh nisem jedla...

kako jo pa naredis?

hm aja, saj v oni ruski juhi/corbi, kaj je ze, je tud pesa... hecno....

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

:eek: xcivx x:Dx Zliješ not v juho v krožniku?! Pa to ne morš verjet x:Dx

Dear Human,

<{POST_SNAPBACK}>

-če bi imeli mast, kakor tudi moke nimajo, bi si samo še sposodili par jajc in ponev in

al pa tale muzka (po Pikino):

'Sita nisem, pac pa sem zejna.' x:o)x x:px

Picasso

Marsa, hvala za razlago "ustipck"....tudi sanjalo se mi ni, kaj to je x:Dx .Mogoče pa poskusim s kakšno free varianto.Bučke na vrtu pridno rastejo :palec: .Letos imam namen k sadju za marmelado dodat tudi bučko....torej slivov, breskvin, jabolčni in bučni gemišt.

Ruby :palec: ..tvoja kosila so hrana za oko in želodček :palec:

Zajtrk: jogurt z otrobi

Malica: nektarina

Kosilo: Sojini zrezki in zelena solata s prevec balzamicnega kisa

Malica: vipavska skuta z mal jogurta

Vecerja ( me se caka): beljakovinski napitek pa mogoce solata

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

<{POST_SNAPBACK}>x:Dx kaj nisi povedala, pr men lazanje ostale xsrcx
o, jaz tudi lazanje delala... za 10 ljudi x!x ... kaksno sem mela po kuhinji moji miniaturni xcivx xrolleyesx ... blo pa dobr, dobr :yumy:

... sam :o|o: ... nisem jest za tele kuharske vragolije... sam vsake tolk, kadar se mi zalusta... bohvari, da bi mogla vsak dan se it kaksne takele s temi piskri... rajs kr solatke, testenince pa tak x:Ix :8):

<{POST_SNAPBACK}>Marsa, hvala za razlago "ustipck"....tudi sanjalo se mi ni, kaj to je x:Dx .Mogoče pa poskusim s kakšno free varianto

x:Xx x:Ix

ma ne, a ves kako je... jaz sicer 'dobro kuham' (pac, men je dobro pa tud kar pohvalijo, tisti ki jejo), ampak tko... kaj jaz vem... tko po filingu kuham, za ene stvari pa kao nisem...

no to je cist brez veze (ker sem se bila recimo se pred dobrimi petimi leti pripravljena skregat na mrtve, da nisem za racunalnik in avto x:o)x x:Dx)...

no in testnatih stvari 'ne znam' (podobno kot mitja 'ne zna' nastimat solate al pa skuhat juhe)...

in en kup stvari se tkole 'ne zna', ko... je pac kdo na broju, ki kao zna... al pa bolje.

vcas pa je pac treba, kar je treba x:Dx x:px x;)x... in se lotis pac stvari in vidis da, pih! :vtz:

x;)x x:Dx

ps - vem ja, bucke... x:Dx x:o)x

jih imam tone v hladilniku, od vseh sosed. x;)x x:Dx

Picasso

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...