devica 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Aaaaa...oukej Lej, zarad tega sm tole napisala (kera buča ). Dobra misel je kao stran, jz pa na hitr pogledam in sm kr povezala oboje... www.dobra-misel.net/zeli/diseca_perla.html (Jz sm pa že včeri krivo vero širla po svetu ) Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 dobra misel je origano, če se ne motim Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 maš prau Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 http://www.dobra-misel.net/zeli/index.html Hentana muha! Pa sej jz sm to že enkrat vedla, zdej pa take neumnosti trosim okol . Oukej...zdele sm po parih letih jedla rdečo peso, kuhano, kar tako (po parih urah), ne vloženo...kok jz obožujem to Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 a ves da sploh nisem opazila tiste 'dobre misli' zraven? sem sam diseco perlo vidla.ja, origano. ja, ja, misk ne maram v bistvu...tud ne krofov, smorna se v lajfu nisem naredila (razen tistih petkrat kadar sem delala palacinke )...tud strudla ne maram (ceprav moja mama fantasticnega naredi), ce pa ze, pol mora bit pa sirov.v glavnem slano mora bit. ne sladko. pojma jasno nimam, 'kaj bomo danes kuhali'. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
redkvica 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Mislim, da špagete s tuno. Bodo pasali po dolgem času. Citiraj Življenje je lepo, če ga živiš... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Oukej...zdele sm po parih letih jedla rdečo peso, kuhano, kar tako (po parih urah), ne vloženo...kok jz obožujem to Znaš kodirati pesino juho Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 jaz tud se kar shizim na peso (ceprav je ze dolg nisem jedla), sam jo maram sam v solati, ki jo jaz naredim (al pa moja mama) - cist na tenk naribano in tako dalje... mal rjavga cukra pa soli, pol pa nic vec kaj dost, razen mlete kumine (pesa kar napenja in tud mal zapira)... in cist picek bucnega, pa mal olivnega, ne prevec, pa mal limone pa mal jabolcnega kisa, pa nujno mora mal stat... pol je pa njami!!! Ko sem bila noseca in sem delala na trznici, mi je mama veckrat prinesla peso za malico, ker sem cist shizila tedaj, logicno v bistvu, itak (sam jaz sem se jezila nanjo da se bom popackala pa vijolcasta bla vsa pol da bodo mislil da crno vino ob 8h zjutraj pijem, tako gosto, mocno... ). aja no hotla sem pa rect ( ), da juhe pa se sploh nisem jedla...kako jo pa naredis? hm aja, saj v oni ruski juhi/corbi, kaj je ze, je tud pesa... hecno.... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Gorenjski recept za pesino juho se glasi nekako takole: "v rdec kroznik vlijemo toplo vodo"...no, to je vse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Peso skisaš kot zelje, se pravi na surovo z neko naravno soljo, če že zdrave nimaš, in s to slanico okisaš juho na krožniku Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Zliješ not v juho v krožniku?! Pa to ne morš verjet Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Gorenjski recept za pesino juho se glasi nekako takole: "v rdec kroznik vlijemo toplo vodo"...no, to je vse a ni to za paradajzovo tkosomedomanagorenjkemučil.press Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
krokodil 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>a ni to za paradajzovo tkosomedomanagorenjkemučil.pressJe, je. Ko jim zmanjka paradajza pa mlatijo pesino naprej Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Je, je. Ko jim zmanjka paradajza pa mlatijo pesino naprej Ah ne, potem guslajo drugo muziko: -če bi imeli mast, kakor tudi moke nimajo, bi si samo še sposodili par jajc in ponev in spekli ponvičke Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>-če bi imeli mast, kakor tudi moke nimajo, bi si samo še sposodili par jajc in ponev inal pa tale muzka (po Pikino):'Sita nisem, pac pa sem zejna.' Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ruby72 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Ja tale- specialna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 Marsa, hvala za razlago "ustipck"....tudi sanjalo se mi ni, kaj to je .Mogoče pa poskusim s kakšno free varianto.Bučke na vrtu pridno rastejo .Letos imam namen k sadju za marmelado dodat tudi bučko....torej slivov, breskvin, jabolčni in bučni gemišt.Ruby ..tvoja kosila so hrana za oko in želodček Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 19. avgust 2005 Prijavi Deli 19. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> Zliješ not v juho v krožniku?! Pa to ne morš verjet Lahko tudi na mizo, pa zraven ližeš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Zajtrk: jogurt z otrobiMalica: nektarinaKosilo: Sojini zrezki in zelena solata s prevec balzamicnega kisaMalica: vipavska skuta z mal jogurtaVecerja ( me se caka): beljakovinski napitek pa mogoce solata Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 za kosilo sem mela kornflekse hehehe... nism bla lih lačna Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 kaj nisi povedala, pr men lazanje ostale Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 hejst pa filane paprike naredu... 3 piskre ..OM.. Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mateja 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaj nisi povedala, pr men lazanje ostale o, jaz tudi lazanje delala... za 10 ljudi x!x ... kaksno sem mela po kuhinji moji miniaturni ... blo pa dobr, dobr ... sam ... nisem jest za tele kuharske vragolije... sam vsake tolk, kadar se mi zalusta... bohvari, da bi mogla vsak dan se it kaksne takele s temi piskri... rajs kr solatke, testenince pa tak Citiraj funchi.si Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Marsa, hvala za razlago "ustipck"....tudi sanjalo se mi ni, kaj to je .Mogoče pa poskusim s kakšno free varianto ma ne, a ves kako je... jaz sicer 'dobro kuham' (pac, men je dobro pa tud kar pohvalijo, tisti ki jejo), ampak tko... kaj jaz vem... tko po filingu kuham, za ene stvari pa kao nisem...no to je cist brez veze (ker sem se bila recimo se pred dobrimi petimi leti pripravljena skregat na mrtve, da nisem za racunalnik in avto )... no in testnatih stvari 'ne znam' (podobno kot mitja 'ne zna' nastimat solate al pa skuhat juhe)... in en kup stvari se tkole 'ne zna', ko... je pac kdo na broju, ki kao zna... al pa bolje. vcas pa je pac treba, kar je treba ... in se lotis pac stvari in vidis da, pih! ps - vem ja, bucke... jih imam tone v hladilniku, od vseh sosed. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.