aiwa 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaj nisi povedala, pr men lazanje ostale mmmmmmm pa eno solato z bučnim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 s firnežem Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> s firnežem Če si zaužila dovolj antioksidantov, ne bo problema, ker firnež zelo rad oksidira in se zamreži Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> ma ne, a ves kako je... jaz sicer 'dobro kuham' (pac, men je dobro pa tud kar pohvalijo, tisti ki jejo) ps - vem ja, bucke... jih imam tone v hladilniku, od vseh sosed. Letos imam "zelo čudne buče".Nasadila sem jih tri različne vrste..in vzkalilo je ENO samo seme....ampak plodovi so tako čudno erotični ...mah res, takih buč pa še nisem imela. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 vsec so mi buc(k)e. frendica ima tolk dobro! tako zivooranzno in cist okroglo s takim zavihkom... pa res , kot kak marsek. Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>vsec so mi buc(k)e. frendica ima tolk dobro! tako zivooranzno in cist okroglo s takim zavihkom... pa res , kot kak marsek. Take bi bile dobre tudi za marmelado Moje pa so dolge in zavihane...čudna sorta, vendar okusna. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Mi smo imeli danes kruhove cmoke in eno omakco - tooooook dobr pa seveda solato Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 glihkar si kuham gobovo juho ;D Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Take bi bile dobre tudi za marmelado Moje pa so dolge in zavihane...čudna sorta, vendar okusna.eh jaz ne maram marmelad... takega sladkastega... (*sem hecna... ce je ne-okus, naj bo res neokus, prepecenc, avokado pa tak, ce pa okus, pol pa hocem Okus. )... pa kuhanega sadja ne maram...pac pa maram slivovo.. tako... Tapravo. no pa se kaksno.ampak tu se pa ze neha s tem sadjem ki je drugacno kot sveze.pa suho mi vcas se kar sede... ker me ne bockne v bezgavke. dolge in zavihane? ziher so hecne in fajn. melancane jaz maram sam dolge in tanjse... ena sorta prav, sam se ne spomnim zdaj katera. ene stvari pa so mi vsec majhne pa okrogle... recimo paradajz. pa redkvice. ... pa cesnje * dons 'smo jedli' ajdovo kaso z gobami in buckami in parpikami in paradajzom in... je frendica skuhala... njami. pa solato pac iz vsega zivega vkljucno z avokadom. kulsko. mi je tolk pasal... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 danes smo šli ven jest.............pa je blo še kar dobro.......... lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nosorog 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Ker sem včeraj prvleku iz hoste gobe, bova po mojem dons s Hruško nardila špagete z gobovo omako. lalala Citiraj http://tadej-pretner.com Možni posledični izgredi so edini razlog, da poimensko ne navedem forumovca, ki ima železen zob! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 bograc pa kruh, v kruhomatu specen Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 jaz bom pa juho z vrečke, da se pogrejem v mrzlih jesenskih dneh Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Zajtrk: 50g polnozrnatega kruha s skuto in pikico meduMalica: sejk iz sadjaKosilo: zelenjavna juhica by mami Malica: kefirVecerja : se ne vem Doma je se cokoladna torta z lesniki, samo.... http://www.cosgan.de/images/more/bigs/c022.gif Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 Jst pa danes nekako takole zajtrk: manjši sendvič, jogurtmalica: sadje + frutabelakosilo: pečen krompir + veliiiko solate + brokoli + en košček zelenjavne lasagne...in potem še malo čokolade uuu, too much... whatever Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mana 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Brdannnnnnn.... Mene pa zanima če ima kdo kak dober recept za filan (polnjen) krompir. Za nadev sem si zamisliula faširanje. če ima kdo kak predlog, kakšno posebnost, bom vsakega nasveta zelo vesela Sončkeeeeeee Citiraj Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote. Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje. Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči. afriški pregovor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Danes! Sami prekrski :xx!: :xx!: :xx!: Zajtrk: nic, sem pozabla nanjMalica: pozabla nanjoKosilo in popoldanska malica: sirov kebap ( kebab al whatever)Vecerja: kos limonine torte. Bravo jaz Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 Michelle, včasih si je treba kej privoščit, sploh je pa to ful mal... Jst pa: zajtrk: čaj + 2 koščka kruhamalica: frutabelamalica2: sirova štručkamalica3: ledena kavavečerja: grška solata vmes pa še nekaj jabolk krneki je bilo tole današnje jedenje Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Cookie 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Včeri je bla enolončnica iz listnatega ohrovta, mlete govedine in krompirja. Dans bo isto. Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.»Grem naprej.Kjer ni poti, ustvarim pot.Usmerjam tok svojega življenja,tako kot duša v meni hoče.« *´¨)¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)(¸.•´ (¸.•´ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
robidica 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 včeraj je bila pica.............za danes pa še nevem lp, robidica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 jajcek na oko ( ga ze 100 let nisem) + sojini zrezki in solata...Kosilo v 5 min Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 Sm opazla da ti pa beljakovine ful furaš... In? Kako se obnese to? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sončk 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 danes: zajtrk: kornfleksmalica1: jugurt vanj narezana naktarina in natrgan 1 polnozrnat piškotekmalica2: sirova štručka, naktarina kosilo: bučne polpete + pire krompir + solatavečerja: verjetno kakšen jogurt in košček polnozrnatega kruha Lp, S Citiraj http://www.cosgan.de/images/smilie/engel/n015.gif Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sm opazla da ti pa beljakovine ful furaš... In? Kako se obnese to? A jaz? Ja, zauzijem precej beljakovin in take hrane: kefir, skuta z 10% mascobe, napitki, soja... Pac ne jem mesa, malce nadomescam, pa tudi pase mi in dobro vpliva na moje telo ( v kombinaciji s telovadbo). Ne spuscam pa OH, sam se drzim pravila, da jih jem, ko jih potrebujem ( ob obcasnih prekrskih seveda kot je bilo 2 dni nazaj). Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 heh shit... moja celjust je cist neuporabna, komaj jo lahko odprem, premalo da bi lahko kaj grizel tk da jem... khm pijem mleko z vsemi mogocimi dodadki, komi cakam da se mi mal zaceli rana po operaciji, ker pocasi postajam lacen.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.