Skoči na vsebino

Kaj bomo dons jedl

Recommended Posts

Danes pa

zajtrk spet čokolešnik, malica ena roladka (tista ta dobra od gorenjke), kosilo oz. večerja pa solata s paradižnikom in mozarello in potem še malo tortila čipsa x:px

Live and let live! Life is beautiful!!!!
Deli na socialnih omrežjih

Za malco 2 breskvici.

Za kosilce 2 breskvici + 1 jabolko

Popoldne: prosto za požrtijo, ker gre sodelavec v penzijon x:Dx x:Dx x:Dx

Zvečer: odmaranje od požrtije :V: :C:

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

»Grem naprej.

Kjer ni poti, ustvarim pot.

Usmerjam tok svojega življenja,

tako kot duša v meni hoče.«

*´¨)

¸.•´¸.•*´¨) ¸.•*¨)

(¸.•´ (¸.•´

Jaz sm pa včeri zvečer naredila melancane v pečki, s sirom in paradižnikom (je blo ful dobr,,,sm bla pohvaljena)...zahtevnost priprave je minus1 x:Dx

Danes bi pa zvečer neki lahkotnega, ker mam ringlšpil u želodcu (sm bla učeri u mestu)...

A ma kdo kak predlo za kakšno jed, ki ni težka, se hit nardi in ne rabš it lih v Afriko po najosnovnejše sestavine (aja pa ne sme bit neki za na kruh namazat, to ne vela) x?x

Neki za mačka po domače...

Sončkeeeeeeeeee (mal bl takele:

:ill: :ill: :ill: :ill: :ill: ; pa brez termometra)

Vsako jutro se v Afriki zbudi lev. Ve, da mora teči hitreje kot gazela, da jo ujame, sicer bo umrl od lakote.

Vsako jutro se v Afriki zbudi gazela. Ve, da mora teči hitreje kot lev, sicer bo ob življenje.

Ko se jutro za jutrom prebujaš, se ne sprašuj, ali si lev ali gazela, temveč začni teči.

afriški pregovor

Zajtrk: vitalinea jogurt z otrobi ( koooooolk je dober, tak kao z "mussliji" pa rozine...mnjami x:px )

Malica: Kefir

Kosilo: zelenjavni zrezki in paradiznikova solata

za vecerjo bom pa kaksne B, ne vem se tocn kaj..

Knowledge of what is possible is the beginning of happiness.

Guest sstane
<{POST_SNAPBACK}>Ker ti on ni odgovoril, ti bom jaz: modrostni zob  http://www.cosgan.de/images/smilie/muede/p040.gif  http://www.cosgan.de/images/midi/muede/p035.gif

Kaj je ona nožica na njegovi ikonci tvoja :8):

zajtrk: obvezna dnevna zdravil, kozarec vode, popečen toast, marmelada, velika turška kava z mlekom

malica: jogurt, pa kasneje monte 2x, pa čokolada in še ena, pa piškoti (tole dons tekom službe ni blo OK, pa še petek povrhu, tko da sem na kosilo čist pozabla)

večerja: pica, kozarec vina

današnji dan prehrambeno "čist na psu"

<{POST_SNAPBACK}>Kaj je ona nožica na njegovi ikonci tvoja :8):

x:Dx ;) haha :P torej hm danes že skoraj lahko grizem grem probat :D drgač pa čokolino za zajtrk, čokolino za večerjo, vme sem pa pire s špinačo... pa eno pašatico sem tok sesekljal da sem lahko požiral brez grizt... hjaja :)

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

U, saj res, filane paprike!! Moram spomnit mami, mi jih je oblubla..

noranafilanepaprike.press x:o)x

Hmm.. kaj bodo jedli? Zazajtrk bil vceraj zvecer pecek koruzni kruh in kisla smetana, kosilo pa.. hmm.. no idea xnckrivx verjetno bom tiste pol juhice iz vrecke se naredila, pa ostanke pice pospravla... pa kako fajn sladico..

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

joj sem lacna...

kruhki, paprike, VSE bi zbasala zdajle. :)

greva pa najbrz na kosilo...

mi je pa zadishala prejle gobova juha v kruhovi sredici, joj kok bi mi tole pasal zdajle. :)

jaz pa 'ne znam' delat filanih. :)

se nikol jih nisem naredila. :8):

Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.

Picasso

Skuhala sem rizka. Ampak je bil "drugorazredni riz". Tak, k se poca :xx!: Ne maram riza, k se poca xrolleyesx x:o)x

Z grahom pa korenckom. Prav pase kaj takega ( ce ne bi bil pocast)

<{POST_SNAPBACK}>Skuhala sem rizka. Ampak je bil "drugorazredni riz". Tak, k se poca  :xx!: Ne maram riza, k se poca  xrolleyesx  x:o)x

Z grahom pa korenckom. Prav pase kaj takega ( ce ne bi bil pocast)

Hja a si ga oprala predno si ga dala kuhat?

Pa drugič na vrečko (ali škatlo) poglej kolk časa se kuha... pomoje si ga predolgo kuhala.... sam tolk... pa grah in korenje moraš posebej kuhat.. no sej to najbrž si...

Pa dobertek...

xrolleyesx

Tak riz je pac no!

NIsem ga predolgo kuhala, prebrala sem navodila in SEVEDA sem ostalo kuhala posebaj. Pac...tak je.

MIslim...kot da bi prvic v kuhinjo stopila.... x:o)x

;) hihi js sem danes jedu krompirček pa šataraž... hm :) vse skp dobro zdrobljeno z vilcami, ker še ne morem normalno žvečit, lahk pa že zaprem ustsa tk da mam zobe skp hihi :D ;) napredek...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...